Ik heb bij hun een box besteld, waarin zgz Apple artikel inzaten, zoals gsm , tablet, airport ed. Ik heb 50€ betaald. Dit zou gaan om teruggestuurd en overgebleven stock. Ik ontving een sefie ringligh... Ver mais
Heira
Veja o que dizem as avaliações
Niet eens 1 ster waard ,dit is oplichterij, had een tas besteld van een luxe merk zgz onbezorgde items van bekende merken , ze doen zich voor alsof ze vanuit Nederland handelen, maar is in feite uit... Ver mais
Helaas er volkomen ingetuind Grote oplichting Krijg geen box Opengescheurd zakje ( inhoud is er niet uitgevallen) Met slechte koptelefoon en twee gadgets die tezamen te koop zijn voor 6 euro Dus... Ver mais
Heira en al hun andere websites zijn "dropshippers". Met andere woorden: ze verkopen items te vinden op chinese websites (AliExpress, Wish, etc) aan veel hogere prijzen. Zelf hebben ze geen opslag, ze... Ver mais
geen geld terug
Ook hier een pakket ontvangen maar geen retour formulier, dus geen mogelijkheid om mijn geld terug te krijgen. Wel €60,- betaald niks bestellen, dit gaat allemaal via yunexpress.nl
Dit zijn pure oplichters
Dit zijn pure oplichters. Je wordt voor de gek gehouden met mooie beloftes. En krijgt rotzooi opgestuurd met 0 waarde Wanneer wordt hier iets aan gedaan gezien de vele negatieve ervaringen hier geschreven.
TRAP ER NIET IN zoals ik
O jee nu ik dit lees heb ik spijt van…
O jee nu ik dit lees heb ik spijt van mijn bestelling.ik had een puppy besteld 30 euro maar of ik krijg het nooit of het is rommel..ik wacht nu al vanaf 18 december dat is nu al meer als 10 dagen...ben in volle afwachting wat er überhaupt komt of niet stom stom had dit beter eerst kunnen lezen
Hier leer je weer van...ik ga duimen de k niet dat het werkt.
Nog geen 1 ster waard!!
Nog geen 1 ster waard!!
3 weken geleden een cadeautje voor mijn dochter besteld, nog steeds niet binnen.
Terwijl ik extra betaald heb voor extra snelle bezorging (optie). Na de derde mail, kreeg ik een reactie dat ik nog even geduld moest hebben….
Als ik nu alle reviews lees, krijg ik toch echt het gevoel dat ik opgelicht ben.
Mensen laat je niet verleiden door hier wat te kopen!
Pure Oplichting
Pure Oplichting
Na enkele dagen geld terug gevraagd , niet mogelijk
Bestelling was goedkoper dan 5 euro en heb 53.95 betaald
Terugzend formulier aangevraagd wordt niet op gereageerd
Ben gaan zoeken , en in alles gebruiken ze de naam van andere bedrijven die totaal niet verbonden zijn met deze Oplichting
Dat Facebook hier duidelijk in mee gaat zegt iets over de betrouwbaarheid
Geen garantie geen geld terug
Dat hier nog niets aan gedaan is verbaasd me met de vele reacties hier
Telefoonnummer is een bandje waar je nooit iemand aan de lijn krijgt
En via mail is Jessica een robot
Ongelooflijke oplichtersbende
Ongelooflijk. Dat in Nederland dit soort bedrijven worden toegelaten. Een criminele organisatie, wat over de hele wereld mensen probeert op te lichten. Je besteld een goed product en je krijgt een prul. Je kan niet ruilen of terug sturen.
OPLICHTERS! NIET VERTROUWEN!!!!!!!!!!!!!!
Hartstikke oplichters. Ik had me bedacht direct na de bestelling geplaatst te hebben en ik kreeg van de klantenservicemedewerker "Jessica" te horen dat mijn bestelling niet meer geannuleerd kan worden aangezien die "reeds verwerkt was" (de bestelling was nog niet eens verzonden). Vervolgens komt drie weken later een rot kwaliteit muis en LED strip aan (t.w.v. ongeveer 5 euro) waarvoor ik dan 50 euro heb betaald. OPLICHTERS!!!!
Ik ben gestapt na nietbezorgd.com
ja amai 59.95 euro voor een box waar…
ja amai 59.95 euro voor een box waar voor misschien 10 euro materiall in zit
bende oplichters zijn het
bah bah
just know , karma is a bitch
Ook ik ben erin getrapt stom van me…
Ook ik ben erin getrapt stom van me ,maar het zag er goed uit dus .
Heb alleen via mail contact gehad met ene Jessica moest m'n betaling nota op sturen maar heb daarna geen contact meer kunnen krijgen oplichters zijn het .
59,95 betaald voor een box
59,95 betaald voor een box. Maken reclame voor een doos met elektronische apparatuur. Wat kreeg ik een gameboy plus. Dolle pret dus. Algemene waarschuwing trap niet in hun aanbod, want je wordt echt genaaid!
120 euro in de vuilnisbak
120 euro in de vuilnisbak gegooid. 2 boxen besteld 3 weken geleden en niks ontvangen. Gemaild en gebeld en geen antwoord. Is weer eens een les om eerst research te doen op betrouwbaarheid.
VERTROUW DEZE WEBSITE NIET!!!
Alles ging mis aub voor je jezelf haal helemaal niks uit deze webshop ik wacht al 10 werkdagen het zou tussen 5-15 werkdagen bij me komen als het langer is dan 15 werk dagen ga ik naar de politie om te vragen om mijn geld terug te vragen dom van mij ik had eerst de reviews op moeten zoeken altijd kijken op trustpilot naar de webshop waar ik spullen wil gaan halen
Gewoon puur bedrog
Gewoon bedrog. Komt van China en als je daar bestelt betaal je 1/4de van de prijs.
Totaal niet bereikbaar, niet via mail niet per telefoon ondanks dat ze schrijven dat je binnen 24u antwoord krijgt. Na 2 weken nog niets.
Ik ga de site rapporteren bij economische inspectie en hoop dat ze hem afsluiten vooraleer er nog meer mensen bedrogen worden!
Geen 60 euro waard, pruts dingen van hooguit 10 euro waard
Ik had een box besteld, totaal +60 euro betaald.
Zat een ledstrip en een gaming muis, misschien samen 5 of 10 euro waard. Pakketje deels beschadigd doordat ze het door de brievenbus duwde.
Dat wat ze aanprijzen krijg je nietHeira BEDRIEGT NAAR MIJN MENING
Dat wat ze aanprijzen krijg je niet
Je betaalt incl verzendkosten over 50€
Je goedkope dingen voor nog geen 3€
BEDROG!!!!!!!!
Toen ik reclameerde kreeg ik volgend antwoord:
Het is jammer om te horen dat u niet tevreden bent over wat u ontvangen hebt! Het spannende en unieke aan de mystery box is dat noch wij noch u weet welk product uw kant op komt. In bijlage kan u in ieder geval de kansen vinden dat een bepaald product uw kant zou opkomen. Dit was ook duidelijk vermeld op de bestelpagina op onze website op het moment dat u de bestelling plaatste.
Klootzakken hier hangt nog een stokje…
Klootzakken hier hangt nog een stokje aan vast oplichters
Oplichters
De reviews op de site geven een verkeerd beeld over het product. De tas die ik kreeg komt uit China en heeft niks met de reclame die ze maken voor de tassen.
Bij het terugsturen blijkt dat ik even veel geld kwijt bent dat het aankoopbedrag zelf.
Trap er niet in! Stelletje oplichten zijn het!!
OPLICHTERS TOT EN MET!
OPLICHTERS TOT EN MET!
NIETS BESTELLEN BIJ DIT BEDRIJF.
GEEN REACTIE OP MAIL. ALS JE BELT ZIT JE GEWOON HEEL DE TIJD NAAR EEN MUZIEKJE TE LUISTEREN.
Dikke oplichterij
Dikke oplichterij. Spijtig genoeg erin getrapt. Een mega box besteld zag er leuk uit voor de kinderen als kerst cadeau. Grootte doos met heel wat gaiming materiaal. Het was uiteindelijk een mini pakje met een kleine ledstrip en één of andere mini gameboy. Dus fameuze oplichterij