Heira

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb bij hun een box besteld, waarin zgz Apple artikel inzaten, zoals gsm , tablet, airport ed. Ik heb 50€ betaald. Dit zou gaan om teruggestuurd en overgebleven stock. Ik ontving een sefie ringligh... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niet eens 1 ster waard ,dit is oplichterij, had een tas besteld van een luxe merk zgz onbezorgde items van bekende merken , ze doen zich voor alsof ze vanuit Nederland handelen, maar is in feite uit... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Helaas er volkomen ingetuind Grote oplichting Krijg geen box Opengescheurd zakje ( inhoud is er niet uitgevallen) Met slechte koptelefoon en twee gadgets die tezamen te koop zijn voor 6 euro Dus... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Heira en al hun andere websites zijn "dropshippers". Met andere woorden: ze verkopen items te vinden op chinese websites (AliExpress, Wish, etc) aan veel hogere prijzen. Zelf hebben ze geen opslag, ze... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Te Laat en dik in zak gezet.

Te Laat en dik in zak gezet.
Heel jammer want had een droom kerstkado geweest voor mijn dochter.
Niks ontvangen, geen reacties, geen contact mogelijkheid. Schande dat het blijft bestaan en dom van ons om er toch weer in te trappen.

Totale oplichting

Totale oplichting
er zitten helemaal geen apple producten in een selfi ring licht bij bol 3.95 en een koptelefoon opgezocht ook niet echt van apple dus shit wat je krijgt

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

OPLICHTING ,Krijg niks ...niet…

OPLICHTING ,Krijg niks ...niet bereikbaar te mooi om waar te zijn .Ik dacht leuk voor mijn kinderen met de kerst !Heb gebeld ook gemaild !Weg geld .Dat was mijn gespaarde geld voor de meiden . Ik had een 06 nummer 0626743506 wat een profiteurs Dit moet je toch aan kunnen pakken

17 de dezembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Facebook en heira voor de rechter?

Irritante misleidende reclames op facebook, 100den negatieve berichten en ik blijf die reclame maar zien. Niemand doet er dus wat aan, facebook ook niet.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I bought 2 boxes and it got lost by…

I bought 2 boxes and it got lost by DHL, butafter 14days only response is we start a investigation with 0 results. I have now contact with nietbezorgd.nl, so now let see how serious they are.

7 de dezembro de 2022

Zelfs 1* is teveel

Zelfs 1* is teveel. Niks kopen bij deze oplichters. Ze geven je gewoon troep. Zelfs op de zwarte markt heb je mooiere tassen. In een woord WAARDELOOS!!!!! Geef je geld liever aan een dakloze

20 de dezembro de 2022

VIEZE OPLICHTERS 😩

IK ZAG AL DAT ZE NOGSTEEDS BEZIG ZIJN MET DIE RECLAMES OP FACEBOOK TE ZETTEN ECHT WAAR IK KREEG LETTERLIJK EEN SELFIESTICK EN LEDSTRIP VAN LETTERLIJK 1CM OF ZO 👿 VIEZE OPLICHTERS IK BEN BLIJ DAT IK HEB BETAALD MET SPEL GELD ( GELD VAN SPELLETJES TE WINNEN ) IK GA AL AANGIFTEN DOEN AAN DE COPS MAAR VOOR DE REST NIKS BESTELLEN DAAR BETER KIJK JE EERST NAAR TRUSTPILOT ALS JE DE SITE NIET ZEKER VERTOUT ( VOOR MIJ DIE SITE ZAG ER OOK NIE ZO ZOO VERTROUBAAR UIT HOOR

8 de novembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niet eens 1 ster waard ,dit is…

Niet eens 1 ster waard ,dit is oplichterij, had een tas besteld van een luxe merk zgz onbezorgde items van bekende merken , ze doen zich voor alsof ze vanuit Nederland handelen, maar is in feite uit China!!!
Ze sturen een plastieken tasje eigenlijk rommel , nadien niet meer te bereiken. Hoe kan Facebook dergelijke oplichterij laten adverteren, ze zijn even schuldig !!!
Bestel hier niets het zijn oplichters !!!

18 de dezembro de 2022

Ook ik ben erin getrapt.

Ook ik ben erin getrapt.
Grootste suprisebox besteld, €60-,
Kreeg het net binnen, het is niet een 10 euro waard.
Ik kreeg zoeen neppe gameboy, in het Chinees. En een ledstrip van niet eens een meter.
Ik voel me genaaid. Ik heb een mail gestuurd. Maar als ik de reviews hier lees, hoef ik geen antwoord terug te verwachten. Oplichters dus 😔

20 de dezembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zo ga je niet met mensen om

Ik zou zelf geen ster willen geven. Ik had iets besteld maar kreeg geen bevestiging ik heb toen naar de bank gebeld of ze mijn boeking ongedaan konden maken helaas dat gaat niet zeiden ze. Neem contact op met het bedrijf dat heb ik gedaan ik kreeg toen een mailtje terug van een jessica of dat ik een bewijs kon sturen van mijn betaling dit heb ik gedaan maar verder hoor ik niks meer en heb ik mijn sokken niet en ook mijn geld niet terug.Ik wacht nu meer dan twee weken en nog niets vernomen. Ik ben nu naar NIETBEZORGD.NL GESTAPT om mijn geld terug te krijgen. Ik ben men 30 euro dus kwijt! Zo hebben ze al heel veel mensen in zak gezet!! OPLICHTERS

4 de dezembro de 2022

Case tegen Heira-shop

Beste Allemaal

Heira-shop heeft gehandeld met bedrog. Zo verkochten ze pakketten met een valse info inhoud en stuurden een chinees pakket op. We hebben contact met de leverancier in China gehad en hebben ook al de gegevens van hun site. Momenteel hebben ze dit offline gehaald na melding van ons bij hun firma. Maar we willen jullie ook graag laten terug betalen indien je een pakket hebt ontvangen dat niet jou bestelde inhoud had. Stuur ons je gegevens door via
- heirashopcase @ gmail . com -
en dan hebben we daar verder contact.

16 de dezembro de 2022

Slecht!

Slecht!
Mega box… 60€ voor een goedkope koptelefoon,
En de helft van de beloofde artikelen zit er niet in ,
Daarnaast is in het proces ook nog eens alles platgedrukt…
Diep driest dit

18 de dezembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik ben opgelicht door Heira-shop !!

Ik ben opgelicht door Heira-shop !!
Mijn vriendin stuurde een link Apple elektronica box.
Je kan dan kiezen tussen 3 boxen afgebeeld in dozen. Ik koos voor de grootste de megabox 59 euro totaal 63,94,
Ik was zeer benieuwd naar de doos met de producten van Apple.
De post.nl kwam in de avond en kreeg een pakketje een zakje geen doos wat afgebeeld stond.
Ik dacht dat kan Megabox niet zijn.
En maakte het open en wat zat erin P9 hoofd telefoon goedkoop ding van rond de 10 euro en een klein doosje selfie ring light voor kinderen.
Producten komen uit China waarschijnlijk Aliexpress.
Die hebben geen merk producten meeste producten van hun zijn nep.
De doosjes waren al open gemaakt voor ik het uit pakte.

Ik stuurde dit bericht naar hun: Hallo ik heb net de Megabox ontvangen van Heira.
Weet u wat ik kreeg zakje met 2 goedkope producten waar ik niets mee kan.
Ik voel mij wel opgelicht.
En ik wil wel mijn geld terug !!
Ben zwaar teleurgesteld.
Hoe gaat u dit oplossen ???

Antwoord:Het is jammer om te horen dat u niet tevreden bent over wat u ontvangen hebt! Het spannende en unieke aan de mystery box is dat noch wij noch u weet welk product uw kant op komt. In bijlage kan u in ieder geval de kansen vinden dat een bepaald product uw kant zou opkomen. Dit was ook duidelijk vermeld op de bestelpagina op onze website op het moment dat u de bestelling plaatste.
Met vriendelijke groeten
Jessica

Nog een bericht van mij : Hallo ik heb € 63,94 euro betaald voor de grootste apple box .
Wat krijg ik ? Goedkoop hoofdtelefoon van rond de 15 euro van aliexpress wat niet eens van apple is !!
Het kleine doosje selfie ring is voor kinderen rommel is het...
De doosjes waren al open voor ik het kon uitpakken.
Dat was niet zo erg geweest .
Jullie hebben mij opgelicht met je goedkope rommel.
Mensen laten geloven dat jullie elektronisch Apple producten verkopen dat het in de Megabox zit !!
Zeg je dat tegen iedereen dat je niet weet wat er in zit.
Zo licht je mensen op stelletje oplichters !!
Ik ben de zoveelste die erin is getrapt ik sluit mij aan bij de rest die ook zijn opgelicht .
Denk maar niet dat jullie ongestraft hier mee door kunnen gaan.
Ik zal mijn ervaring ook bekend maken.
Stelletje Geldstroppers gewetenloze oplichters !!
Ik wil nog steeds mijn Geld terug hebben wat denken jullie dat ik een geldboompje in de tuin heb staan.
En uit gerekend voor de kerstdagen .
Oh die 1ne ster zijn jullie niet waard !!!

15 de dezembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik zou zelf geen ster willen geven OPLICHTERS!

Ik zou zelf geen ster willen geven. Ik had iets besteld en zag daarna de reviews dus ik wou het annuleren krijg ik een mail van een Jessica dat je het niet kan annuleren wegens het al verzonden is. Dus wou ik wachten tot ik het kreeg, Wacht ik al ondertussen een maand! Maar ik heb dus men pakje nooit gekregen!!! als ik contact opneem krijg ik geen antwoord terug!!! Ik ben men 30 euro dus kwijt! Zo hebben ze al heel veel mensen in zak gezet!! OPLICHTERS

17 de dezembro de 2022