Ik heb bij hun een box besteld, waarin zgz Apple artikel inzaten, zoals gsm , tablet, airport ed. Ik heb 50€ betaald. Dit zou gaan om teruggestuurd en overgebleven stock. Ik ontving een sefie ringligh... Ver mais
Heira
Veja o que dizem as avaliações
Niet eens 1 ster waard ,dit is oplichterij, had een tas besteld van een luxe merk zgz onbezorgde items van bekende merken , ze doen zich voor alsof ze vanuit Nederland handelen, maar is in feite uit... Ver mais
Helaas er volkomen ingetuind Grote oplichting Krijg geen box Opengescheurd zakje ( inhoud is er niet uitgevallen) Met slechte koptelefoon en twee gadgets die tezamen te koop zijn voor 6 euro Dus... Ver mais
Heira en al hun andere websites zijn "dropshippers". Met andere woorden: ze verkopen items te vinden op chinese websites (AliExpress, Wish, etc) aan veel hogere prijzen. Zelf hebben ze geen opslag, ze... Ver mais
Als het te mooi is om waar te zijn
Als het te mooi is om waar te zijn, dan kan je voortaan beter eerst even hier kijken en dan pas besluiten of je iets koopt.
Heb duurste pakket besteld
Heb duurste pakket besteld. Is een brievenbus pakketje geworden wat nog niet de helft waard is van wat ik heb betaald. Voel me opgelicht.
BESTE MENSEN KOOP NOOIT BIJ DIT BEDRIJF ZIJN GROTE OPLICHTERS UW BENT GEWAARSCHUWD
goede dag pakket ontvangen betaal er 59.90 voor en hun adverteren ter waarde van 179 euro , in het pakket zit nog geen waarde in van 10 euro grote oplichterij , kan de consumenten bond niets doen aan deze oplichters reageren niet via telefoon onbereikbaar en e mail reageren ze niet ,
zijn gewoon oplichters
oplichters zijn het
oplichters zijn het
30 euro betaald voor een flutding van een paar euro
wegblijven hier
Het zijn gewoon oplichters je besteld…
Het zijn gewoon oplichters je besteld een groot pakket en je krijgt 2 kleine doosje die helemaal verscheurd zijn. Handleidingen weg, betaald extra voor snelle levering normaal 10 d.duurt 4weken en.... Telkens onder een andere naam...
Echt een schande BEDROG is dit
Echt een schande BEDROG is dit , ik betaalde 63€ en het is nog geen 2€ waard plastieken koptelefoon ,lampje en iets dat ik niet weet wat het . Maar ik ben de gek dat ik dit kocht.
Wat een rotzooi en bedrog niks geen…
Wat een rotzooi en bedrog niks geen volle doos maar 2 stuks plastice troep. Heira ik spuug op jullie
Oplichters
Zie de overige reviews. OPLICHTERS, GEEN ZAKEN MEE DOEN. WORDT GEEN SLACHTOFFER VAN JE EIGEN GRETIGHEID/HEBBERIGHEID.
Aangifte gedaan bij de politie.
Het “apple” pakket dat ik bestelde…
Het “apple” pakket dat ik bestelde bevatte 3 onderdelen waarvan geen enkel van apple enkel goedkope rommel van china dikke oplichterij
een box gekocht voor 60 euro er zit…
een box gekocht voor 60 euro er zit voor 5 euro spullen in dus niet kopen daar
Wat een gelul dit. Nooit weer
Wat een troep !!!
Ik heb een teken tablet en een selfie lampje voor op de telefoon. Heb box 2 gedaan. +-50 euro.
En waarde zal liggen tussen de 600 en de paar duizend not dus.
En mailtjes sturen maar geen gehoor he.
Terug sturen kan maar wel zelf de verzendkosten betalen en komt het niet aan is pech.
Jammer dat dit gewoon kan in Nederland.
Niks kopen zijn oplichters
Het zijn gewoon een stelletje oplichters mooie foto in pakket en krijg je een muis voor 49euro
Kk oplichterij niks kopen hier tenzij…
Kk oplichters niks kopen hier tenzij je genaaid wil worden
Een megabox besteld en je krijgt…
Een megabox besteld en je krijgt Chinese rommel wat nog niets eens de helft van de prijs waard is
Ik heb geprobeerd de bestelling direct…
Ik heb geprobeerd de bestelling direct na het bestellen te annuleren door hun hier over te mailen. Daar kwam geen reactie op. Vervolgens mail ik hun een tweede keer (zonder vermelding van een bestelnummer) en ik kreeg reactie van ene Jessica dat het al reeds verwerkt is en niet geannuleerd kan worden. Nu ga ik wachten en ga ik de bestelling annuleren. Ik heb mezelf ook aangemeld bij nietbezorgd.nl in het geval dat zij niet gaan meewerken en mij geld niet terug gaan geven.
Ben zo dom geweest
Ben zo dom geweest, dik € 50 betaald voor een een selfielampje a € 2, een teken tablet a € 7,50 en een knopje voor achterop de telefoon. Dit is mij nog nooit gebeurd. Spullen komen uit rechtstreeks uit China, nadenken of je het niet beter zelf voor een. € 10 bij een goedkope site kan bestellen
Ik heb vandaag de bestelling ontvangen
Ik heb vandaag de bestelling ontvangen. Ik heb de spullen terwaarde 50 euro super box besteld Ik heb muis en ledstrip ontvangen mensen geloofd niet in deze oplichters. Ik heb niet eens de waarde van 5 of 1 euro . Die spullen zijn uit China gekomen ik ben all bijna een maand aan het wachten. Geloofd niet in mensen dit is een oplichterij .
Box vraiment rien avoir avec la pub à…
Box vraiment rien avoir avec la pub à fuire publisite mensongère pour 30€de plastique
OPLICHTERS !!
OPLICHTERS !!! GEEN BELOOFDE MERK PRODUCTEN MAAR CHINESE TROEP VAN NOG GEEN 5 EURO WAARD !
EN GEEN GELD TERUG !!
NOOIT HIER IETS BESTELLEN!!
Geen ster waard oplichters
Geen ster. LET OP DIT ZIJN OPLICHTERS. als iets te mooi is om waar te zijn is het meestal te mooi om waar te zijn. Pakket van €59,95 besteld. waarde inhoud pakket misschien nog geen €20,-.
Ik ben inmiddels naar NietBezorgd.nl gestapt om mijn geld bij Heira terug te vragen