Benyt ikke dette firma! Køber varer lørdag. Får en ordrebekræftelse. Mandag formiddag får jeg en mail med denne ordlyd. To af de produkter du har bestilt, er udsolgt – Du kan bestil... Ver mais
A empresa respondeu
Man kan ikke få kontakt til jer(går på telefonsvarer hverdgag? Der står beløb er reserveret men man får ikke en ordrebekræftelse. - og varen kommer ikk? Det virker meget uprofessionelt
Bestilte tirsdag eftermiddag og fik leveret torsdag formiddag. Det var pakket fint ind også selvom det var en dato vare. Jeg havde kun købt dato varer men alt var i orden. Dejligt med et dyrt produkt... Ver mais
HOLD JER LANGT VÆK Jeg har ikke ord for hvor dårlig kundeservice Helsehylden.dk leverer. Jeg bestilte nogle forskellige produkter, og da jeg modtog dem, var et produkterne over holdbarhedsdato.... Ver mais
A empresa respondeu
Helsehylden.dk blev lanceret den 1. december 2016. Missionen er enkel: - at give alle kunder en let og enkel adgang til super lækre helseprodukter - at have et overskueligt produktsortiment, hvor det er let at få et overblik som kunde - at have få og kvalitetssikrede produkter på hylden - at tilbyde abonnementspakker, som er designet efter f.eks. årstiderne eller tidens trend - at kunder skal være så tilfredse med os, at de vil anbefale Helsehylden.dk til alle andre Vi byder dig velkommen til Helsehylden.dk og glæder os SÅ meget til at betjene dig!!
Ørebjergvej 6, 4262, Sandved, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Så har jeg igen fået leveret varer fra Helsehylden. De yder den bedste service, hurtig levering og til tiden.

Resposta da Helsehylden
HOLD JER LANGT VÆK
Jeg har ikke ord for hvor dårlig kundeservice Helsehylden.dk leverer.
Jeg får af vide, at de ikke har flere på lager, og at det ikke betyder noget at det er for gammelt. Jeg insisterer dog på at få tilsendt et nyt produkt. Først MANGE uger efter sender de mig et nyt produkt, hvor jeg imellemtiden har rykket for produktet flere gange, og bedt dem om at refunderer beløbet i stedet.
Dette er ikke en mulighed, og jeg skal bare have tålmodighed. Da jeg så endelig får besked om at pakken er forsøgt leveret, hører jeg ikke mere, og modtager aldrig varerne. Jeg henvender mig derfor til Helsehylden igen, som informerer mig at de har produktet, og jeg skal betale 35 kr, for at de vil sende det igen. Det på trods af at jeg kan dokumentere at Postnord ikke har givet mig besked, om hvor jeg kan hente pakken.
Så nu sidder jeg og skal betale 35 kr. ekstra, som vel og mærke ikke er et kæmpe beløb, men som jeg mener er så elendig service, med al den tid jeg har brugt og de mange måneder jeg har ventet på mit produkt, og jeg hører intet fra firmaet. Og det ud fra en fejl de har lavet i første omgang.

Resposta da Helsehylden
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.