Hemlängtan.com Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Köpte en lampan från Madame Stoltz. Fixk snabb återkoppling om att det var en beställningsvara och att de skulle återkomma så snart varan var hos dem och kunde skickas till mig. Jag fick snart ett... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabbt, smidigt, bra paketerat och fick tom min beställning inslagen vilket fick det att kännas som en tidig julklapp. Vilket gjorde mig glad och gav känslan av en extra omtanke gentemot deras kunder.... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Väldigt lång leveranstid,som jag blev informerad om initalt och vilket man beklagade och erbjöd möjlighet att avbeställa . Men så kom beställningen och den är jag nöjd med. De gånger jag haft kontak... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Produkten var tillfälligt slut hos tillverkare/underleverantör. Hemlängtans personal mailade mig direkt dom fick in den på sitt lager och postade den lika snabbt efter jag lagt beställning. Bra pake... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis

Hemlängtan.com – inredningsbutik online med känsla för hem och trivsel Hemlängtan.com är en inredningsbutik online med noggrant utvalda detaljer och möbler för både hem och trädgård. Här hittar du tidlös design och inredning som gör varje rum lite mer personligt – från vardagsrum och sovrum till kök och uteplats. Vi erbjuder ett handplockat sortiment från varumärken som Affari of Sweden, Bloomingville, Nordal, Strömshaga, Wikholm Form och många fler. Oavsett om du letar efter möbler, belysning eller små inredningsdetaljer hjälper vi dig att skapa ett hem att längta till. Handla enkelt och tryggt online – och vid köp över 750 kr bjuder vi på frakten.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

55 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

🌟Återkommer gärna
🌟Sprider till mina vänner

17 de junho de 2026

Resposta da Hemlängtan.com

Men vad glada vi blir! Stort tack för ditt fina omdöme.

/Jenny & Jesper på Hemlängtan

Stort tack för ditt fina omdöme!
Det gör oss verkligen glada att höra att allt kändes bra från beställning till leverans.

Du är varmt välkommen tillbaka till oss på Hemlängtan.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans! Trevligt med personlig hälsning i lådan!

22 de junho de 2026

Resposta da Hemlängtan.com

Tusen tack för ditt fina omdöme! Så roligt att höra att leveransen gick snabbt och att den lilla hälsningen i lådan uppskattades.

Varmt tack för att du tog dig tid att skriva.

Superfin lampa

Snabb leverans. Väldig nöjd med lampan.

15 de junho de 2026

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd med lampan. Det betyder mycket för oss.

Snabb leverans, fin produkt

Snygg kruka, snabb leverans - rekommenderar!

9 de junho de 2026

Resposta da Hemlängtan.com

Stort varmt tack för ditt fina omdöme!

Vad glada vi blir att du är nöjd med både krukan och leveransen. Vi hoppas att den får en riktigt fin plats hemma hos dig.

Varma hälsningar,
Jenny på Hemlängtan

Toppenbra service

Toppenbra service, snabb och smidig leverans och krukor som vi beställde var jättefina!

28 de maio de 2026

Resposta da Hemlängtan.com

Tusen tack för ditt fina omdöme, vad glada vi blir!
Härligt att krukorna motsvarade förväntningarna och att allt gick smidigt hela vägen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans. Kommer absolut beställa härifrån igen.

21 de maio de 2026

Resposta da Hemlängtan.com

Så glada vi blir, tack snälla för ditt fina omdöme!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans . Och lamporna levde upp till förväntan . Sen är det alltid fint med ett personligt Tack för ordern 💕

20 de maio de 2026

Resposta da Hemlängtan.com

Det är vi som ska tacka, både för din beställning och för ditt fina omdöme!! Det värmer verkligen att få höra.

Picknick korg

Min partner gav mig en korg från er och jag gillade den så mycket, verkar ha varit snabb och bra leverans! En picknickkorg med kylbag i bra kvalité 🤗

20 de maio de 2026

Resposta da Hemlängtan.com

Så roligt att höra att picknickkorgen blev uppskattad som present. Vi hoppas att den får följa med på många fina utflykter framöver.

Tack snälla för ditt fina omdöme!

Varma hälsningar
Jenny

Vänligen bemötande

Vänligen bemötande. Snabbt mailsvar och snabb leverans.

15 de maio de 2026

Resposta da Hemlängtan.com

Stort tack för ditt fina omdöme! Så roligt att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Det betyder mycket att du tog dig tid att skriva.

The best service ever

The best service ever! Thank you

18 de maio de 2026

Resposta da Hemlängtan.com

Thank you so much for your lovely review! We’re so happy to hear that you had a great experience with us.

You are warmly welcome back to Hemlängtan anytime!

Kind regards,
Jenny

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans och vara som stämmer väl…

Snabb leverans och vara som stämmer väl överens med beskrivning! Mycket fint kuddfodral som passade bra!

11 de maio de 2026

Resposta da Hemlängtan.com

Stort tack för ditt fina omdöme – vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att kuddfodralet passade så bra. Det gör oss verkligen glada.

Enkelt och smidigt

Enkelt och smidigt, rätt produkt

30 de abril de 2026

Resposta da Hemlängtan.com

Tack för ditt fina omdöme!
Vi blir så glada att höra att du är nöjd med din beställning.

Stort tack för ditt fina omdöme!
Vad roligt att höra att du är nöjd och att leveransen gick så snabbt. Det betyder mycket för oss.

Varmt välkommen tillbaka!

Resposta da Hemlängtan.com

Tack snälla för ditt fina omdöme ✨

Vad glada vi blir att urnan kom fram snabbt och att du är nöjd. Det betyder mycket för oss.

Varmt tack för att du handlade hos oss!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Varan var vad jag förväntade snabb…

Varan var vad jag förväntade snabb leverans

23 de abril de 2026

Stort tack för ditt fina omdöme!
Det betyder verkligen mycket för oss att höra att allt levde upp till dina förväntningar – och att leveransen var snabb.

Varmt välkommen tillbaka!

Bra packad och fin vara

Snabb leverans, fin och hel kruka som var välpackad. Bara bra.

23 de abril de 2026

Resposta da Hemlängtan.com

Stort tack för dina fina ord!
Vi blir verkligen glada att höra att krukan kom fram hel. Hoppas den får en fin plats hemma hos dig.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snabb återkoppling vid mejlkontakt.

Snabb återkoppling vid mejlkontakt.
Kul sortiment.

16 de abril de 2026

Resposta da Hemlängtan.com

Stort tack för dina fina ord!

Vi blir verkligen glada att höra att du upplevde snabb återkoppling – det är något vi lägger stor vikt vid.
Och extra kul att du gillar vårt sortiment.

Hoppas vi får hjälpa dig igen snart!

/Jenny på Hemlängtan

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.