Väldigt lång leveranstid,som jag blev informerad om initalt och vilket man beklagade och erbjöd möjlighet att avbeställa . Men så kom beställningen och den är jag nöjd med. De gånger jag haft kontak... Ver mais
Produkten var tillfälligt slut hos tillverkare/underleverantör. Hemlängtans personal mailade mig direkt dom fick in den på sitt lager och postade den lika snabbt efter jag lagt beställning. Bra pake... Ver mais
Hemlängtan.com – inredningsbutik online med känsla för hem och trivsel Hemlängtan.com är en inredningsbutik online med noggrant utvalda detaljer och möbler för både hem och trädgård. Här hittar du tidlös design och inredning som gör varje rum lite mer personligt – från vardagsrum och sovrum till kök och uteplats. Vi erbjuder ett handplockat sortiment från varumärken som Affari of Sweden, Bloomingville, Nordal, Strömshaga, Wikholm Form och många fler. Oavsett om du letar efter möbler, belysning eller små inredningsdetaljer hjälper vi dig att skapa ett hem att längta till. Handla enkelt och tryggt online – och vid köp över 750 kr bjuder vi på frakten.
Skälebräckeliden 12, 442 33, Kungälv, Suécia
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Snabbt, smidigt, bra paketerat och fick tom min beställning inslagen vilket fick det att kännas som en tidig julklapp. Vilket gjorde mig glad och gav känslan av en extra omtanke gentemot deras kunder. Så kommer definit handlas fler gånger, rekommenderas!

Resposta da Hemlängtan.com
Hade glömt köpa kaffe kalendern till min man som han brukar få varje år. Kom på det på lör kväll, beställde och paketet var framme tis em. Tack!

Bästa sortens företag!
Härligt utbud och snabba leveranser. Har handlat här många gånger och kommer göra det igen.

Resposta da Hemlängtan.com
Hittade lamporna jag ville ha. Varorna kom snabbt och väldigt välpackade.

Resposta da Hemlängtan.com
Smidigt, snabb leverans o fantastiska varor! Kommer definitivt handla här igen!!

Finaste sortimentet.
Trevligt bemötande.
Bra priser

Resposta da Hemlängtan.com
Köpte en lampan från Madame Stoltz. Fixk snabb återkoppling om att det var en beställningsvara och att de skulle återkomma så snart varan var hos dem och kunde skickas till mig. Jag fick snart ett mail att varan var på plats och frågan om det passade mig att de skickade den. Väldigt fin och personlig service.
Hämtade ut min fina lampa igår och är hur nöjd som helst!

Resposta da Hemlängtan.com
Väldigt seriöst företag! När vi fick problem med en lampa ersatte de oss direkt, ringde
t o m och kollade att allt gick bra.

Resposta da Hemlängtan.com
beställde en blomspruta som borde ge en finfördelat stråle men denna sprutar ojämt åt alla håll. mejlat o ringt men ingen återkoppling.

Resposta da Hemlängtan.com
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.