Ik ben heel blij met de nieuwe ovenschaal prachtige aubergine paars Deze was heel goed verpakt en werd heel snel bezorgd. Ook telefonisch heb ik goed advies gekregen
Veja o que dizem as avaliações
Makelijk besteld, goed ingepakt verzonden en netjes ingepakt als kado. Fijne pan om mee te koken en het scheelt energie. Dik tevreden.
Bestelde spullen zijn ok, maar zes dagen levertijd is te lang. Bij verzending met iedere ander bedrijf dan DPD zou dit een vijfsterren recensie zijn. Aanvulling na reactie door Kookeiland Ok. Ju... Ver mais
Detalhes da empresa
Dé kookwinkel van Arnhem sinds 1995. Kom langs in onze winkel in de Zwanenstraat, in één van de leukste 7Straatjes van Arnhem. Voor deskundig advies, service en kwaliteit is dit het adres voor uw keukengerei. Wij geloven in persoonlijk advies en eerlijk meedenken. Geen snelle verkooppraatjes, maar praktische tips en producten waar je echt iets aan hebt in de keuken. Onze webshop is 24/7 geopend.
Informações de contato
Zwanenstraat 12, 6811 DD, Arnhem, Holanda
- 026-4439597
- info@hetkookeiland.nl
- hetkookeiland.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Bestelling ging prima
Duidelijke communicatie, snelle levering, alles zoals aangegeven. Fijn
een goede snelle levering van gevraagde…
een goede snelle levering van gevraagde produkten
Top mesjes
Top mesjes, maar in het echt toch net een andere kleur dan op het scherm..
Product volgens afspraak op tijd…
Product volgens afspraak op tijd bezorgd. Goed mesje!
Precies wat ik zocht
Prima spullen. Groot assortiment. Klein thermosflesje gevonden, precies wat ik zocht. Correcte en snelle levering.
Een andere transporteur dan DPD zou fijn zijn
Aanvulling na reactie door Kookeiland
Ok. Jullie kunnen er niets aan doen. En de reactie wordt gewaardeerd!
Van 3 naar 5 sterren!

Goede speciaalzaak
Bij onze eerste aankoop werden we geattendeerd op een aanbieding die er aan kwam, daar hebben we op gelet en er gebruik van gemaakt. Het telefonisch contact was ook goed. Goed advies en service. Leuke winkel om te kijken wat er op keuken en kookgebied alles mogelijke is.
Mvg Larck en Jennifer

Heel vriendelijk en meedenkend
Heel vriendelijk en meedenkend. Ik ga binnenkort meer bestellen.

Resposta da hetkookeiland.nl
Prompte reactie op ontvangst van order…
Prompte reactie op ontvangst van order en prompte aflevering

Resposta da hetkookeiland.nl
Heel goed en uitgebreid assortiment
Heel goed en uitgebreid assortiment. Zeer snelle en zorgvuldige verzending. Top producten uit een geweldige webshop !

Resposta da hetkookeiland.nl
Doe wat ie moet doen en het uiterlijk…
Doe wat ie moet doen en het uiterlijk ziet er ook mooi uit je hoef er bijna niets aan te doen het is een aanrader

Resposta da hetkookeiland.nl
Prima service en fijne ervaring met kleine kanttekening
Ik ben vooral aangenaam verrast door de toegankelijke directe emailcommunicatie, zonder verdere verkoopdwang. Het zijn geen 5 sterren, omdat ik bij mijn inschrijving voor een account niet door het formulier kwam zonder een akkoordvinkje te plaatsen bij de nieuwsbrief. Het is zo geen opt in, maar verplicht.

Resposta da hetkookeiland.nl
Snelle levering en prima artikel!
Het door ons bestelde product was precies zo als verwacht.

Snelle verzending
Snelle verzending, goede spullen. De winkel zelf is ook erg fijn.

Resposta da hetkookeiland.nl
Een steelpannetje met teut... eindelijk!
Vlotte service, mooie kwaliteit, betaalbaar! En na lang zoeken bij het Kookeiland een klein steelpannetje met teut gevonden!

Resposta da hetkookeiland.nl
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.