Banner for Hidden Reality

Hidden Reality Avaliações

2.382
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi spelade spelet idag (5 personer varav 4 som aldrig spelat ett sådant här typ av spel förr) och vi tyckte det var väldigt roligt. Vi valde ett ganska lätt spel pga nybörjare och vi skulle nog kunnat... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har spelat alla som kommit ut och älskat alla. Vill ge ett extra plus på den kryptiska mördaren som gav oss 3 dagars underhållning och var extremt rolig. Vi hoppas på fler kod-lösningar i framtid... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag var otroligt skeptisk från början då jag egentligen är en person som gillar typiskt klassisk sällskapsspel, men herregud vad golvad och beroende jag blivit av Hidden reality! Man vill bar... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag spelade midsommarmordet från Hidden Reality på självaste midsommar och det skänkte flera timmar av nöje och det var förvånansvärt underhållande och bra konstruerat. Spelet kändes väldigt personlig... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de Comércio Eletrônico
  2. também em
  3. Casa de apostas
  4. Fabricante de brinquedos e jogos
  5. Loja de Hobbies
  6. Loja de Souvenirs

Sobre Hidden Reality

Vi på Hidden Reality skapar mordgåtor (och vi älskar att göra det!). Våra mordmysterier löser du hemma vid köksbordet tillsammans med vänner och familj.

Vi är ett svenskt spelföretag baserat i Göteborg som sedan starten 2022 har sålt över 500 000 mordgåtor och finns i fler än 200 fysiska butiker i hela landet.

I varje mordgåta får ni en komplett upplevelse: bevis, förhör, ledtrådar, polisutredning och en upplösning som ni nystar upp tillsammans. Ingen app, ingen spelledare och inga förkunskaper krävs - ni öppnar utredningen och sätter direkt igång jakten på mördaren.

Vi gör inga genvägar på kvalitet. Varje mordgåta testas, finslipas och släpps först när vi känner att det är en fullträff.

Läs våra omdömen och se vad spelarna tycker, och glöm inte att hitta din nästa mordgåta på HiddenReality.se.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

(2.382)

362 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Fantastiskt spännande mordgåtor!

Fantastiskt spännande mordgåtor!
Kul att de varierar lite i svårighet och att de är så varierande handlingar! 🌟

17 de julho de 2026

Resposta da Hidden Reality

Vad glada vi blir av din recension, stort tack! ✨

Roligt medel svårt

Roligt case med fina bifogade grejer, skulle vilja lite mer twist eller att hitta mer bakgrundsinformation om dom misstänkta

21 de julho de 2026

Resposta da Hidden Reality

Tack för din recension och din feedback! Vi tar absolut med oss det till framtida fall. 🔎😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans, bra mordgåtor i olika svårighetsgrader .

14 de julho de 2026

Tack för din recension Monica! ✨

Brölopsmordet

Aså helt grymt jag körde brölopsmordet jag trodde det var nåt enkelt man tusan det var galant roligt och super klurigt 5 stjärnor

17 de julho de 2026

Resposta da Hidden Reality

Vad roligt att höra att ni är nöjda! Tack för din recension 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Spelproblem men löstes fort!

Qr-koderna till midsommarbordet ledde inte till några filmer att kolla på. Det visade sedan att filmleverantören låg nere för underhåll några timmar. Fick god support från kundservice på Hidden reality som var väldigt trevliga! Och svarade snabbt. Mycket tillmötesgående!

19 de julho de 2026

Hej Cecilia!

Under 3 timmar igår kväll (söndagen den 19:e juli) låg vår videoleverantör nere. Detta får så klart inte hända och det har aldrig någonsin tidigare hänt. Videofilerna är nu tillgängliga igen, men vi förstår om detta så klart inte hjälper er nu när er spelkväll redan påverkats.

Vi tar incidenter som detta på oerhört stort allvar och kommer framöver bygga in en backup-lösning till en annan videoleverantör, så om detta händer igen så ska det finnas en nödlösning för er som spelare som absolut inte ska få påverkas av serverproblem.

Vi vill gärna kompensera er för problemet och önskar att du mailar oss på hemligheter@hiddenreality.se för att få detta.

Men, vi blir jätteglada av att höra att ni varit supernöjda med de tidigare spel vi levererat till er. Vi hoppas att vi med vårt svar kan bevisa att vi tar din feedback på stort allvar och tar åtgärder för att detta inte ska inträffa igen, även om felet ligger externt (hos vår videoleverantör).

Ha en fortsatt jättefin sommar! ☀️

/Albin, spelutvecklare & grundare av Hidden Reality

Riktigt bra!

Riktigt bra även om vi missade någon ledtråd så gissade vi rätt på mördaren i alla fall.

16 de julho de 2026

Så himla bra jobbat! Tack för recensionen Åsa 😊

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Trevliga spelkvällar!

Hidden reality hjälper till med riktigt trevliga spelkvällar för familjen!

22 de novembro de 2025

Resposta da Hidden Reality

Vad roligt att höra! Det är precis så vi vill att det ska vara, tack för din recension! 🤩

Väldigt roligt att spela

Gick mycket snabbare än 2h,
Vi köpte campingmordet.

26 de junho de 2026

Resposta da Hidden Reality

Snyggt jobbat och vad snabba ni var! 🕵️

Vi har satt en ungefärlig speltid på 2–3 timmar, men hur lång tid det tar beror mycket på hur gruppen väljer att spela. Vissa löser fallet snabbare, medan andra spelar under flera dagar för att dra ut på spänningen och hinna diskutera olika teorier.

Man kan också själv styra hur noggrant man vill utreda innan man öppnar facit. Vissa nöjer sig med att lista ut vem mördaren är, medan andra vill samla så många indicier och lösa så många detaljer som möjligt innan de avslöjar svaret.

Stort lycka till med nästa fall! Om ni är sugna på en ännu större utmaning kan ni kika på vår hemsida där ni hittar mordgåtor i högre svårighetsgrad. 😊

Fantastiskt bra spel

Fantastiskt bra spel. Väl genomtänkta och lätta att komma igång med. Snabba leveranser.

7 de julho de 2026

Det gör oss så glada att höra. Stort tack Marina! 😊

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Flaggar för AI-genererat innehåll

Hidden Reality har producerat en hel del riktigt roliga och kluriga mordgåtor som vi spelat igenom i vårt lokala nördsällskap. Det senaste vi körde, Den Sista Fjällvandringen, var dock en besvikelse som lämnade en riktigt tråkig eftersmak.

Jag ska inte stryka på orden här, Den Sista Fjällvandringen känns som att den är genererad av AI. AI-genererade bilder på offren och de misstänkta, hårtunna indicier och en kapital brist på sammanhang och bevis i spelet får oss att misstänka att hela skiten var varit promptad av Chat-GPT eller liknande LLM. Det beredande materialet har varit extremt slappt och knapphändigt jämfört med samtliga tidigare gåtor vi spelat, och en betydande del av mördarutpekningsprocessen krympte ihop till tre till fyra instanser av "aja vi antar det här I guess".

Kan fortsätta rekommendera Hidden Reality men med ett skarpt kaveat; kika hellre på allt material producerat innan Den Sista Fjällvandringen än vad som kommit efteråt, det är inte värt risken att pynta 250+ spänn för sunkig AI-slop. Riktigt tråkig utveckling och jag hoppas verkligen att detta inte är början på en trend för företaget.

11 de julho de 2026

Resposta da Hidden Reality

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension. Men såklart tråkigt att höra att Den Sista Fjällvandringen inte levde upp till dina förväntningar.

Vi vill förtydliga att mordgåtan inte är AI-genererad. Den är skapad av vår spelutvecklare tillsammans med flera grafiker och illustratörer. På vår hemsida kan du läsa mer om oss och vilka som arbetar med våra spel.

Det finns däremot ett moment där man kan förhöra ett vittne med hjälp av AI. Det är en medveten spelfunktion som vi lagt till för att ge en annorlunda och mer interaktiv upplevelse. Just det momentet har faktiskt uppskattats av många spelare och bidragit till höga betyg.

När du skriver att du hoppas att detta inte är början på en trend vill vi därför gärna lugna dig. Våra mordgåtor har aldrig och kommer inte att skapas av AI, utan fortsätter att skapas av vårt utvecklingsteam.

Samtidigt tar vi verkligen till oss din feedback om spelupplevelsen. Om det var något mer specifikt om spelet får du gärna mejla oss på hemligheter@hiddenreality.se och berätta lite mer. Konkret feedback hjälper oss att förstå och fortsätta utveckla våra spel.

Tack igen för din recension!

Underhållande

Underhållande, visste inte hundra vad jag köpte,glatt överraskad men ta ett kort om dagen funkade inte för oss,vi gjorde hela mordgåtan på en kväll, ingen gissade rätt😂👍

3 de julho de 2026

Resposta da Hidden Reality

Tack snälla för din fina recension! 😄 Så roligt att höra att ni blev glatt överraskade och hade en underhållande spelkväll! Det kan vara svårt att sluta när man väl har börjat! 😂 Även om ingen lyckades pricka rätt den här gången, så hoppas vi att ni vill ta revansch med ett annat fall. 🔎

Otroligt bra produkter

Otroligt bra produkter.
Blixtsnabb leverans och rikligt porto. Mycket nöjd

3 de julho de 2026

Resposta da Hidden Reality

Stort tack för din fina recension! 🌟 Det gör oss så glada att höra att du är nöjd med både våra produkter och den snabba leveransen. 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bästa sällskapsspelen vi någonsin…

Bästa sällskapsspelen vi någonsin provat.

4 de janeiro de 2026

Resposta da Hidden Reality

Wow, vilka fantastiska ord, tusen tack! 🥹 Det betyder otroligt mycket för oss att höra! Tack för att du tog dig tid att lämna en så fin recension!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Är så otroligt roligt att göra dessa…

Är så otroligt roligt att göra dessa genomtänkta spel. Det kluras och funderas av gammal som ung (14-88 år). Det krävs ett utredningsarbete och det går inte att knäcka gåtorna på en halvtimme (vilket det gör om man väljer andra leverantörer...).
Tänk dig en sommardag när du vill göra något med familjen. Ta fram spelet och låt alla delta, läsa, klura och tillsammans komma fram till mordgåtans svar. Ja, du vet ju inte om det är rätt förrän du öppnar facit.

Vi började förra sommaren och nu fortsätter vi igen, med nya spel, till allas stora glädje.

Kan varmt rekommendera spelen både i pappersform och IRL (där du får besöka mordplatsen).

9 de julho de 2026

Resposta da Hidden Reality

Vilken fantastisk recension, tusen tack! 🤩 Det värmer verkligen att höra att våra mordgåtor samlar flera generationer runt samma bord som klurar tillsammans.

Stort tack för din fina rekommendation och hoppas att ni får många fler spännande utredningar tillsammans i sommar! 😊