Hidden Reality Avaliações 2.245

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så roliga spel - ah nog gjort alla utom ev två-tre stycken. Perfekt för våra familjekvällar. Den yngsta var nog 13-14 år när vi började spela dessa tillsammans för att han också skulle kunna känna sig... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Era kryssmord gillade jag, förmodligen för att jag kunde lösa dom. Just nu irriterar jag mig på att damen tagit med sig en raket till det ljudisolerade garaget där hundarna skyddas från just rakete... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Läste författarmordet sist och det var så välgjort. Jag verkligen älskar när varje detalj går ihop och hur dem redovisas i slutet. Inga lösa trådar. Ni är bäst på mordgåtor i just den bemärkelsen. Att... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

"Författarens egna öde" var ytterligare en rolig och engagerande kvalitetsmordgåta från HR. Vårt utredningsteam hamnade på en bokmässa, där fallet utmanade vår samarbets- och analysering förmåga till... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de Comércio Eletrônico

Beställ hem en autentisk mordgåta att lösa med vänner och familj. Spännande sällskapsspel som passar alla som älskar att klura!

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Respondeu a 96% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Orginalet i mord gåtor

Orginalet, det bästa på murder mysteries i sverige. Har bättre narrativ och känns naturligt och kul ta sig an cold cases som dektektiv, jättekul, keep up the good work

13 de maio de 2025

Men wow, vilken recension! 🙌 Detta värmer verkligen. Stort tack! 🔎

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lika fantastiskt varje gång. Snabb leverans och bra produkt

24 de setembro de 2025

Resposta de Hidden Reality

Men åh vad glada vi blir, tack snälla för fin recension! 😍

Mannen på åkern:

Mannen på åkern:
Spännande och klurigt mordmysterium. En fullträff vid min middagsbjudning. Engagerade alla. Rekommenderar varmt. Har nu beställt den sista fjällvandringen.

7 de fevereiro de 2026

Resposta de Hidden Reality

Vad roligt att höra Eva 😊 Så kul att Mannen på åkern blev en fullträff. Hoppas Den sista fjällvandringen blir minst lika spännande. Tack för den fina rekommendationen! 💛

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Tycker att mordgåtorna är ett trevligt…

Tycker att mordgåtorna är ett trevligt sätt att umgås på och det är snabb leverans. Bestämmer man rätt spontant med några vänner att ses senare i veckan , hinner man oftast få hem sin mordgåta.

28 de janeiro de 2026

Resposta de Hidden Reality

Vad kul att höra 😊 Tack för att du tog dig tid att skriva en recension! 🌟

Spännande och kul

Spännande och kul aktivitet att göra tillsammans

29 de janeiro de 2026

Resposta de Hidden Reality

Vad roligt att höra 🌟 Precis så vi vill att det ska vara, spännande och kul 🔎

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det här är vår familjs nya helnöje

Det här är vår familjs nya helnöje. Vi väljer bort allt annat och kör mordgåtor istället.

7 de fevereiro de 2026

Resposta de Hidden Reality

Men åh, vilken fantastisk recension 😍 Det gör oss så glada att höra att mordgåtorna blivit ert nya helnöje 🕵️‍♀️

Väldigt bra och snabb leverans

Väldigt bra och snabb leverans

26 de janeiro de 2026

Resposta de Hidden Reality

Tack snälla, vad kul att höra 😊 Härligt att både spelet och leveransen levde upp till förväntningarna 🔍

En del är bra

En del är bra. Andra långsökta

Finns dåligt med ledtrådar och saker som pekar på rätt mördare i vissa spel. Andra är så lätta att man inte tror att det är rätt för att det är så uppenbart.

14 de junho de 2025

Hej Maria!

Tråkigt att höra att din upplevelser varit lite blandade. Vi erbjuder mordgåtor i olika svårighetsgrader för att det ska passa olika personer, tillfällen och hur mycket tid man vill lägga. Vissa gillar när det är riktigt klurigt, andra föredrar något mer lättsamt.

Innehållet skiljer sig mellan våra mordgåtor och de innehåller bevis och indicier av olika styrka, allt för att det ska kännas så verklighetstroget som möjligt. Vi samlar också löpande in feedback och uppdaterar sidan "Vilken mordgåta är bäst?" där tidigare kunders omdömen (betyg & svårighetsgrad) kan hjälpa dig att hitta den gåta som passar dig bäst.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig, det hjälper oss verkligen.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Beställde korsmord 1 och det var ett…

Beställde korsmord 1 och det var ett annorlunda upplägg. Klurigt i början men så kom jag in i tänket.

Ända negativt var att det tog lite väl lång för leverans. Gick snabbare från annan leverantör trots att jag beställde senare från den. Så korsmord 2 kom innan denna. Så det blev den som fick följa med till Grand Canaria.

14 de janeiro de 2026

Resposta de Hidden Reality

Tack för att du delar med dig 😊 Vad kul att höra att du kom in i tänket och gillade upplägget, det brukar vara lite klurigt i början 🔎

Jag har kollat på din order och ser att leveranstiden blev 3 arbetsdagar, vilket är inom det normala spannet. Vi lovar oftast 1–2 arbetsdagar men ibland kan det bli 1–3 beroende på var man bor. I ditt fall låg det dessutom två helgdagar emellan, vilket nog gjorde att det kändes lite längre tyvärr.

Kul att den fick följa med på resan och tack igen! 💛

Mycket bra

Ett mycket spännande, välgjord och roligt spel för familj och vänner!

4 de dezembro de 2025

Resposta de Hidden Reality

Stort tack för din recension, vad glada vi blir att du tycker det 😍

Super kul

Super kul, jag och mina vänner har gjort några mordgåtor nu varje middag någon av oss hostar och vi längtar alltid tills nästa gång!

23 de janeiro de 2026

Resposta de Hidden Reality

Vad härligt att läsa! Det låter som en perfekt tradition ju. Stort tack för din recension 🌟

Fantastiskt roliga spel

Fantastiskt roliga spel, snabb och bra leverans.

19 de janeiro de 2026

Resposta de Hidden Reality

Tusen tack, vad kul att höra 😊 Härligt att ni gillade spelen och att leveransen gick snabbt och smidigt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kul att leka polis tillsammans med…

Kul att leka polis tillsammans med mannen

17 de janeiro de 2026

Resposta de Hidden Reality

Vad roligt att höra 😄 Perfekt aktivitet tillsammans! Tack för din recension!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Den här kändes tyvärr lite "AIgjord"

Den här kändes tyvärr lite "AIgjord". En kvinna med nästan två armar osv.

Men de andra är säkert bra!

16 de janeiro de 2026

Hej Charlotta!

Tråkigt att höra att den kändes så. Mordgåtorna är skrivna av vår spelutvecklare Albin och grafik och layout görs av vår grafiker Victor.

Du får jättegärna mejla oss på hemligheter@hiddenreality.se och berätta lite mer om vad som gav den känslan, så kan vi antingen se över just den delen eller förklara. Det är verkligen inget vi vill att våra spel ska upplevas som.

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension!

Kul mordgåtor

Kul mordgåtor med massor av detaljer och "twister"

8 de janeiro de 2026

Tack snälla för din recension! Vad kul att höra 🌟

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Roligt, klurigt och spännande!

Kluriga mordgåtor! Roligt att spela!
Vår första mordgåta vi spelade var Den Okända Stalkern, kul med röstinspelningarna, det gjorde det ännu mer verkligt! Ser fram emot fler spelupplevelser!

24 de janeiro de 2026

Resposta de Hidden Reality

Tack snälla för din recension, kul att läsa och vad roligt att ni uppskattade röstinspelningarna 😊

Rekommenderas

Spännande spelande och en kul idé. Lite escape room men vid köksbordet. Bra kvalitet på innehållet. Snabb leverans direkt i brevlådan av beställning och enkel betalning.

13 de janeiro de 2026

Resposta de Hidden Reality

Tusen tack för den fina recensionen! Så kul att höra att du gillade kvaliteten, och att leverans och betalning funkade smidigt 😊

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bristfällig logik

Spoilervarning! Jag tyckte Mannen på åkern var väldigt rolig, tyvärr uppfattar jag matten i rånet som bristfällig. Om man rånar sig själv(eller i detta fall sitt eget företag) på 60000 och får 60000 i försäkring har man knappast gått plus 120000 netto. Snarare kan man tänka att försäkringspengarna gör upp för de förlorade pengarna som Urban annars hade haft tillgång till i kassan.

20 de janeiro de 2026

Hej Karl!
Tack för att du spelade Mannen på åkern, och för att du delar din tanke 😊

Tanken i spelet är att lantbutiken drivs som en enskild firma, där butikens ekonomi och ägarens privata ekonomi går ihop. För att inte överkomplicera upplägget räknas därför försäkringspengarna som att de i praktiken hamnar i ägarens “fickor”.

Jag skickar din feedback direkt vidare till spelutvecklaren så att vi kan se över detta. Tack igen för att du tog dig tid!

/ Hanna på Hidden Reality 🕵️‍♀️

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.