Hobbii.pl Avaliações

1.649
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bardzo duży wybór włóczek i akcesoriów, łatwe zamawianie, dość szybka dostawa. Dobrym pomysłem jest nadawanie kolorom nazw (tak jak w serii Friends), a nie numerów. Łatwiej potrafię sobie wyobrazić ko... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Witam, dziękuję za uzupełnienie mojego zamówienia o brakujący produkt. Jestem niezwykle miło zaskoczona jakością szydełek CLOVER i łatwością pracy z ich udziałem. Pozdrawiam zadowolona klientka

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fajne włóczki w atrakcyjnych cenach. Kupowałam różne rodzaje - głównie akrylowe i bawełniane. Niektóre grubsze akrylowe btroszkę szorstkie, ale wszystkie prezentują się genialnie. Dobrej jakości szy... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wspaniała obsługa klienta. Miałam problem z dostawą paczki z powodu niepełnego adresu. Firma kurierska nie była w stanie pomóc ale firma stanęła na wysokości zadania. Serdecznie dziękuję Pani Paulin... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de fios
  2. Loja de Artesanato
  3. Loja de Hobbies
  4. Loja de artigos para tricô

Sobre Hobbii.pl

Escrito pela empresa

Hobbii jest sklepem dla wielbicieli włóczki w Polsce. Mamy WSZYSTKO czego potrzebujesz do swojego kolejnego projektu niezależnie czy wolisz szydełko czy druty. Kliknij i znajdź: Oczywiście, zawsze oferujemy:
- Łatwe i bezpieczne zakupy 🔒
- 100% satysfakcja gwarantowana ❤️

Nie możemy się doczekać aby powitać Ciebie w naszym sklepie 😊

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.649)

209 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Szydełka

Szybko, sprawnie i skutecznie. Polecam gorąco!🙂

25 de outubro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Mira, jesteśmy niezmiernie wdzięczni za Twoją pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że zakupy u nas przebiegły szybko i sprawnie. Dziękujemy za rekomendację i zapraszamy ponownie!🧶 Pozdrawiamy z Hobbii, Maria.

Podziękowanie

Towar zgodny z opisem. Bardzo szybka dostawa.

29 de outubro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Ewa, 😊 Dziękujemy za pozytywną opiniię i ocenę 5 gwiazdek! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z zakupionych produktów i szybkości dostawy. 💚 Maria z Hobbii.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wszystko zgodne z opisem. Wloczk mieciutka kolory jak w opisie po prostu super.
Czas dostawy troszkę się wydłużył nie wiem z czyjej winy
Jestem zadowolona z zakupu.. Polecam

27 de outubro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Maria Iwanicka 😊. Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszej włóczki! Przepraszamy za opóźnienie w dostawie. Dziękujemy za twoją rekomendację. Z miłością, Maria z Hobbii. 🌼🌸🧶

Szybka dostawa.

Szybka dostawa.
Dobry gatunek bawelny.
Polecam.

26 de outubro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Barbara, dziękujemy za miły komentarz i 5-gwiazdkową ocenę! 🤩 Cieszymy się, że jesteś zadowolona z szybkości dostawy i gatunku bawełny. Zachęcamy do dalszych zakupów w Hobbii! 😊 Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

Włóczki świetnej jakości

Włóczki świetnej jakości, fajne promki i szybka wysyłka z dostawą, super

21 de outubro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Nina Rozciecha 🌞, cieszymy się, że jesteś zadowolona z jakości naszych włóczek oraz szybkości wysyłki. 😊 Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna! Szczęśliwego dziergania! Pozdrawia Maria z Hobbii 🧶

Szybka realizacja, włóczki piękne

Szybka realizacja zamówienia, strona działa sprawnie i łatwo znaleźć potrzebną włóczkę. Super rabaty przy większej ilości.
Włóczki są piękne i przyjemnie się je dzierga.

22 de outubro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Agnieszka! 😊 Dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję! Jesteśmy bardzo zadowoleni, że cieszysz się z naszych pięknych włóczek i wygodnej strony. Zawsze staramy się zapewnić najlepszą jakość i szybką realizację. Do zobaczenia na kolejne zakupy! Pozdrawiam, Maria z Hobbii 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jakość artykułów jest bardzo dobra

Jakość artykułów jest bardzo dobra. Rzeczywite kolory nie różnią się od tych na zdjęciach. Zamawiałabym więcej, ale nadmiar obowiązków powoduje, że brakuje czasu na robótki ręczne. Ale może to zmieni się w okresie świątecznym.

18 de outubro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Beata S. Cieszymy się, że jesteś zadowolona z jakości naszych produktów. 🎉 Zawsze staramy się zapewnić jak najbardziej dokładne zdjęcia! 📸 Mamy nadzieję, że znajdziesz więcej czasu na swoje piękne projekty podczas świąt. 🎄 Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

5 za super podejście do klienta

5 za super podejście do klienta. W moim przypadku była to sprawa zaginionej paczki. Nie czekając na wyjaśnienie sprawy, ponownie wysłaliście zamówiony produkt.

13 de outubro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Iwona, dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję! 😊 Cieszymy się, że mogliśmy rozwiązać problem z zagubioną przesyłką. Zawsze staramy się o jak najlepsze doświadczenie dla naszych klientów. Pozdrawiam, Maria z Hobbii 🧶

Jakoś włóczek

Jakoś włóczek jest super. W miarę możliwości szybka wysyłka.

10 de outubro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Wiktoria 🌷 Dziękujemy za pięciogwiazdkową ocenę i pozytywne słowa. Jesteśmy bardzo zadowoleni, że jesteś zadowolona z jakości naszych włóczek i szybkości wysyłki. 🧶💖 Miłego dnia! Pozdrawia, Maria z Hobbii.

Super włóczki

Super włóczki, bardzo duży wybór. Dodatkowo jeśli korzysta się z darmowych wzorów hobbi, można od ręki dobrać odpowiednie włóczki.
Polecam!

11 de outubro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Agnieszka! 💖 Dziękujemy za twoją pozytywną ocenę i polecenie naszych produktów. Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszej oferty. Zawsze staramy się dawać naszym klientom jak najwięcej możliwości wyboru. Pozdrawiam, Maria z Hobbii 🧶🙂

Wszystko poszło swietnie

Cała transakcja poszła świetnie, szybka dostawa. Trzeba tylko mieć na uwadze że kolory na stronie mogą się ciut różnić od oryginalnych kolorów - ale to wszystko zależy od monitora/ekranu na którym się ogląda.

10 de outubro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Katarzyna! 😊 Dziękujemy za pięć gwiazdek i pozytywną opinię. Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszej szybkiej dostawy. Zgadzamy się, kolory mogą się nieznacznie różnić w zależności od ustawień ekranu. W razie pytań, chętnie służę pomocą. Pozdrawiam, Maria z Hobbii 🌼

Szybka obsługa

Szybka obsługa, fajny produkt, nie pierwsze zamówienie :)

8 de outubro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Ania🌷 Dziękuję za Twoją pozytywną opinię i ocenę 5 gwiazdek! ✨ Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszej obsługi oraz produktów. Serdecznie zapraszamy do kolejnych zakupów! Pozdrawiam, Maria z Hobbii 🧶

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

PRZESYŁKA DO MNIE DOTARŁA

6 de outubro de 2025

Dzień dobry,

Bardzo przykro mi słyszeć, że przesyłka do Pani nie dotarła 😔

Bardzo proszę skontaktować się z naszym działem obsługi klienta na kontakt@hobbii.pl aby mogli oni sprawdzić co się stało z zamówieniem i odpowiednio rozwiązać sprawę 🙏

Włóczkowe pozdrowienia,
Maria z Hobbii 🌈

Polecam gorąco

Polecam gorąco. Pięknie zapakowane i suer jakość włóczek.

6 de outubro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Elżbieta, dziękujemy za pięciogwiazdkową ocenę i pozytywne opinie! 🎉 Cieszymy się, że podoba Ci się nasze opakowanie i jakość włóczek. 😊 Pozdrawiamy, Maria z Hobbii.

Słabej jakości opakowanie.

Słabej jakości opakowanie, paczka dotarła uszkodzona, przecięta folia, zawartość była widoczna. Na szczęście nie przecięto zawartości.

30 de setembro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Lucyna Cichocka 🌞 Przykro nam, że opakowanie nie spełniło Twoich oczekiwań. Cieszymy się, że zawartość była w porządku 🙂 Zawsze staramy się poprawiać jakość naszych usług, więc dziękujemy za Twoją opinię! Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Brak ludzkiej ręki w procesie

Dziwna polityka firmy, gdzie nie można edytować adresu po wysyłce. Adres na zamówieniu w dziwny sposob nie miał ulicy, przez co paczka nie dotarła na czas, dhl kazali odezwać się do nadawcy, po napianiu maila odpowiedz przez chatbota. Szkoda ryzykować

23 de outubro de 2025
Avaliação não solicitada

Resposta da Hobbii.pl

Bardzo dziękujemy za tą opinię.

Jest nam niezmiernie przykro z powodu komplikacji związanych z dostawą. Rozumiemy, że utrudniło to terminowe dostarczenie przesyłki i przepraszamy za niedogodności. 💗

Pragniemy wyjaśnić, że dane adresowe są automatycznie i bezzwłocznie przesyłane do firmy kurierskiej (np. DHL) w momencie potwierdzenia zamówienia. Jest to procedura mająca na celu maksymalne przyspieszenie logistyki. W związku z tym, nasz system uniemożliwia ręczną modyfikację adresu na tym etapie.

W przypadku błędów w adresie, zawsze staramy się wspierać klienta w bezpośrednim kontakcie z kurierem w celu przekierowania paczki, jeśli tylko system przewoźnika na to pozwala. Przepraszamy, jeśli nasza komunikacja w tej sprawie była niezadowalająca.

Analizujemy wewnętrznie, dlaczego błąd w adresie nie został wychwycony wcześniej oraz dlaczego system pomocy technicznej skierował Pana/Panią na automatyczną odpowiedź, co nie powinno mieć miejsca w przypadku pilnych spraw kurierskich.

Mamy nadzieję, że kolejna transakcja przebiegnie bez zarzutu.

Z włóczkowymi pozdrowieniami,
Maria z Hobbii 🌈

Bardzo ładna włóczka

Bardzo ładna włóczka, kolor ładniejszy niż na zdjęciu, jestem zadowolona z zakupu.

29 de setembro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Krystyna🌻 Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszej włóczki! 😊 Twoje pozytywne słowa są dla nas ważne i motywują nas do dalszej pracy. 🔝 Dziękujemy i zapraszamy ponownie! Pozdrawia, Maria z Hobbii.

Polecam Hobbii

Paczka dobrze spakowana, szybka przesyłka, włóczki przepiękne. Ogromny wybór, mnóstwo ciekawych promocji a kolory chciałoby się wszystkie. Polecam

30 de setembro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Ula! 🌼 Bardzo cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych produktów i usług. Dziękujemy za pięć gwiazdek i rekomendację! 🥇 Z przyjemnością będziemy dalej dostarczać Ci przepiękne włóczki. Do zobaczenia wkrótce! Pozdrawia, Maria z Hobbii. 🎈

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

No co

Co mogę ocenić po jednym zakupie
Jeszcze nie otrzymałem zakupionego towaru i nie wiem co się z nim dzieje. Żadnej informacji.
Pozdrawiam
Jerzy

19 de setembro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Jerzy Dumański, Dziękujemy za pozytywną ocenę! 😊 Cieszymy się, że decydowałeś się na pierwszy zakup w naszym sklepie. Mamy nadzieję, że zakupione produkty spełniają Twoje oczekiwania. Pozdrawiam, Maria z Hobbii 🧶

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais