Hobbii.pl Avaliações

1.649
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bardzo duży wybór włóczek i akcesoriów, łatwe zamawianie, dość szybka dostawa. Dobrym pomysłem jest nadawanie kolorom nazw (tak jak w serii Friends), a nie numerów. Łatwiej potrafię sobie wyobrazić ko... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Witam, dziękuję za uzupełnienie mojego zamówienia o brakujący produkt. Jestem niezwykle miło zaskoczona jakością szydełek CLOVER i łatwością pracy z ich udziałem. Pozdrawiam zadowolona klientka

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fajne włóczki w atrakcyjnych cenach. Kupowałam różne rodzaje - głównie akrylowe i bawełniane. Niektóre grubsze akrylowe btroszkę szorstkie, ale wszystkie prezentują się genialnie. Dobrej jakości szy... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wspaniała obsługa klienta. Miałam problem z dostawą paczki z powodu niepełnego adresu. Firma kurierska nie była w stanie pomóc ale firma stanęła na wysokości zadania. Serdecznie dziękuję Pani Paulin... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de fios
  2. Loja de Artesanato
  3. Loja de Hobbies
  4. Loja de artigos para tricô

Sobre Hobbii.pl

Escrito pela empresa

Hobbii jest sklepem dla wielbicieli włóczki w Polsce. Mamy WSZYSTKO czego potrzebujesz do swojego kolejnego projektu niezależnie czy wolisz szydełko czy druty. Kliknij i znajdź: Oczywiście, zawsze oferujemy:
- Łatwe i bezpieczne zakupy 🔒
- 100% satysfakcja gwarantowana ❤️

Nie możemy się doczekać aby powitać Ciebie w naszym sklepie 😊

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.649)

209 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

szybka dostawa

szybka dostawa, towar zgodny, polecam.

18 de novembro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Agnieszka! 🌷 Dziękujemy za Twoją fantastyczną recenzję i 5-gwiazdkową ocenę! 🌟 Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszej szybkiej dostawy i produktów! 👍 Dziękujemy za polecenie nas! 💖 Pozdrawia Maria z Hobbii 🧶

Dobry towar

Po prostu dobra włóczka. I szybka dostawa.

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Nira 🌞 Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolona z naszej włóczki i szybkości dostawy 🎁 Dziękujemy za ocenę 5 gwiazdek 🌟 Naszym celem jest zawsze dostarczanie produktów najwyższej jakości. Ciepłe pozdrowienia, Maria z Hobbii 🧶

Wszystko ok

Szybka wysyłka produkt ok

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Aneta P, dziękujemy za świetną ocenę i pozytywną opinię! 🌟 Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych produktów i szybkości wysyłki. Mamy nadzieję, że z chęcią odwiedzisz nasz sklep ponownie! Pozdrowienia, Maria z Hobbii 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Szybka dostawa i sprawny checkout

Szybka dostawa i sprawny checkout, włóczki super jakości, serdecznie polecam od początkujących po zaawansowanych

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Zofia, 💕 Dziękujemy za cudowną recenzję i pięć gwiazdek! ☺️ Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych włóczek i z doświadczenia na naszej stronie. Zachęcamy do dalszych projektów! 🌷 Pozdrawiamy, Maria z Hobbii.

Oczekują Państwo opinii

Oczekują Państwo opinii, a zamówienie do tej pory do mnie nie dotarło.

18 de novembro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dziękujemy za Pani opinię i przepraszamy za opóźnienie w dostawie zamówienia 😔

W okresie przedświątecznym niestety firmy kurierskie mimo zwiększonego personelu mogą się cały czas zmagać z opóźnieniami.
Oczywiście jeżeli zamówienie nie rusza się przez dłuższy czas lub okres dostawy znacząco minął proszę się skontaktować z naszą obsługą klienta na kontakt@hobbii.pl

Rozpoczną oni interwencję u DHL i dołożą wszelkich starań aby zamówienie do Pani dotarło. 💗

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

sprawna realizacja zamówienia i dobry…

sprawna realizacja zamówienia i dobry kontakt ze sprzedawcą

16 de novembro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Neptun Ship Service Wojciechow, dziękujemy za poświęcenie czasu na napisanie tej wspaniałej oceny! 😊 Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolony z naszej realizacji zamówienia i kontaktu! Zawsze dla Ciebie, Maria z Hobbii 🌸

Szybka wysyłka

Szybka wysyłka, atrakcyjne ceny doskonala jakość

19 de novembro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Anna! 🌼 Dziękujemy za Twoją pozytywną opinię i pięć gwiazdek! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszej szybkości wysyłki i jakości produktów. 🧶😊 Piękny dzień życzę, Maria z Hobbii.

Super włóczka

Super włóczka . Świetne kolory.
Tea time XL

16 de novembro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Aleksandra, cieszymy się, że podoba Ci się nasza włóczka, zwłaszcza Tea Time XL.😊Twoje zadowolenie to dla nas priorytet! Dziękujemy za 5-gwiazdkowe oceny! Pozdrawiam serdecznie, Maria z Hobbii.🌻

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Spodobałą się jakość towaru.

Spodobałą się jakość towaru.

17 de novembro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Yuliia!😊 Dziękujemy za 5-gwiazdkową recenzję. Cieszymy się, że podoba Ci się jakość naszych produktów. Tylko dla ciebie staramy się oferować najwyższą jakość!🎉 Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

Nieuczciwe zawyzanie cen

Nieuczciwe zawyzanie cen. Zwroty towarow bardzo drogie, musza byc wyslane do Danii na wlasny koszt. Ogolnie duzo klopotow malo przyjemnosci, lepiej korzystac z uslug innych sklepow online. Dobrze, ze jest konkurencja. Zaplacilam 140 zl za lampke, ktora za dwa dni kosztowala 72zl. Na moja skarge otrzymalam odpowiedz, ze to sa normalne praktyki. Nigdy wiecej zakupow w Hobbii.

Dzień dobry,

Przykro nam słyszeć, że Pani doświadczenia z naszym sklepem i obsługą klienta nie spełniły Pani oczekiwań. 😔

Dynamika cen, zwłaszcza w okresach intensywnych kampanii promocyjnych, takich jak Black Friday, jest powszechną praktyką w handlu. Jeżeli produkt został zakupiony na tydzień przed wprowadzeniem znaczącej obniżki (np. w ramach Black Friday), niestety nie mamy możliwości zaoferowania korekty ceny po fakcie. Obowiązujące ceny są aktualne w momencie zakupu.

Price Match oferujemy w przypadku obniżki ceny produktu w ciągu 24h (48h w przypadku weekendu) od złożenia zamówienia.

Dziękujemy również za informację dotyczącą naszej obsługi. Bardzo poważnie traktujemy wszelkie uwagi i zapewniamy, że będziemy dążyć do podniesienia standardów komunikacji i opieki nad klientem, aby nasze odpowiedzi były bardziej pomocne i mniej zautomatyzowane.

Cenimy naszych klientów i mamy nadzieję, że mimo wszystko da nam Pani szansę na poprawę w przyszłości. ❤️

Świetnie

Szybka realizacja i pomoc w razie problemów. Napewno ponownie zamówię produkty!

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Angelika 😊 Dziękujemy za pięć gwiazdek i miłe słowa. Cieszę się, że jesteś zadowolona z naszej szybkiej realizacji i wsparcia. Czekamy na Twoje kolejne zamówienia! 🧶 Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

Szybkość

Szybkość dostawy, przyszło to co zamawiałam

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Aneta, bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolona z naszej szybkości dostawy! 🎉 Dzięki za pięć gwiazdek 🌟 Jesteśmy tu wszyscy dla Ciebie, jeśli będziesz potrzebować więcej nici. Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

dobra jakośc

Bardzo dobra jakość ,dość szybka dostawa.

14 de novembro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Halina Panasiuk! 😊 Dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z jakości naszych produktów i prędkości dostawy. Postaramy się utrzymać ten standard. Pozdrawia, Maria od Hobbii. 🧶

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Przesyłka szła 2 tygodnie

11 de novembro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dziękujemy, że podzieliła się Pani z nami swoją opinią. Bardzo nam przykro słyszeć, że czekała Pani aż dwa tygodnie na zamówienie. Rozumiemy, że jest to długo, zwłaszcza że nasze standardowe czasy wysyłki to 4-7 dni roboczych.

Chcemy wyjaśnić, że w obecnym okresie Black Friday i zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia, wszyscy przewoźnicy doświadczają opóźnień. Są to niestety czynniki od nas niezależne, na które nie mamy wpływu po nadaniu paczki.

Mamy nadzieję, że z jakości samego produktu jest Pani zadowolona! Dziękujemy za Pani wyrozumiałość w tym wyjątkowo intensywnym dla dostawców czasie. 💗

Ocena

Paczka szybko przysłana, wszystko się w niej zgadza. Jestem zadolona z zakupów u was, są proste do zrobienia, jest w czym wybierać.

9 de novembro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Ewa, dziękujemy za pięć gwiazdek 🌟 i twój pozytywny komentarz! Bardzo cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych produktów i usług 😊. Łącznie z miłością do dziergania, Maria z Hobbii 🌸

Super sprawna wysyłka

Super sprawna wysyłka, dobrze zapakowana i piękne włuczki

11 de novembro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Daniel 🙋‍♀️ Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej szybkiej wysyłki oraz produktów 🧶 Dziękujemy za pozytywną opinię i mamy nadzieję, że do zobaczenia wkrótce! Pozdrawia, Maria z Hobbii 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zamówiony produkt spełnił moje…

Zamówiony produkt spełnił moje oczekiwania. Kolory są takie jak oznaczone na zdjęciach, struktóra splotu zadowalająca

10 de novembro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Teresa Dolega, Bardzo się cieszymy, że nasze produkty spełniły Pani oczekiwania! 😊 Dziękujemy za pięciogwiazdkową ocenę i wspaniałą opinię. Cieszymy się, że kolory i struktura splotu przypadły do gustu. Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

Super włóczki

Super włóczki

3 de novembro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Marzena, jesteśmy bardzo zadowoleni, że jesteś zadowolona z naszych włóczek. Dziękujemy za pięciogwiazdkową ocenę i mamy nadzieje, że nadal będziesz z nami! 🌟😊 Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

Za rozsyłanie spamu

2 de novembro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dziękujemy za Pana opinię.

Bardzo poważnie traktujemy kwestię Pana prywatności. Naszym celem nie jest wysyłanie niechcianych wiadomości, a wszelkie e-maile promocyjne wysyłamy wyłącznie do klientów, którzy wyrazili na to zgodę.

Chcielibyśmy przypomnieć, że w stopce każdej wiadomości marketingowej znajduje się link, który pozwala na natychmiastowe i trwałe wypisanie się z naszej listy mailingowej. Jeżeli pomimo tego, cały czas otrzymuje Pan wiadomości promocyjne, bardzo proszę skontaktować się z naszą obsługą klienta na kontakt.hobbii.pl.

Włóczkowe pozdrowienia przesyła Maria wraz z Hobbii 🌈

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais