Hobbii.pl Avaliações

1.649
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bardzo duży wybór włóczek i akcesoriów, łatwe zamawianie, dość szybka dostawa. Dobrym pomysłem jest nadawanie kolorom nazw (tak jak w serii Friends), a nie numerów. Łatwiej potrafię sobie wyobrazić ko... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Witam, dziękuję za uzupełnienie mojego zamówienia o brakujący produkt. Jestem niezwykle miło zaskoczona jakością szydełek CLOVER i łatwością pracy z ich udziałem. Pozdrawiam zadowolona klientka

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fajne włóczki w atrakcyjnych cenach. Kupowałam różne rodzaje - głównie akrylowe i bawełniane. Niektóre grubsze akrylowe btroszkę szorstkie, ale wszystkie prezentują się genialnie. Dobrej jakości szy... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wspaniała obsługa klienta. Miałam problem z dostawą paczki z powodu niepełnego adresu. Firma kurierska nie była w stanie pomóc ale firma stanęła na wysokości zadania. Serdecznie dziękuję Pani Paulin... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de fios
  2. Loja de Artesanato
  3. Loja de Hobbies
  4. Loja de artigos para tricô

Sobre Hobbii.pl

Escrito pela empresa

Hobbii jest sklepem dla wielbicieli włóczki w Polsce. Mamy WSZYSTKO czego potrzebujesz do swojego kolejnego projektu niezależnie czy wolisz szydełko czy druty. Kliknij i znajdź: Oczywiście, zawsze oferujemy:
- Łatwe i bezpieczne zakupy 🔒
- 100% satysfakcja gwarantowana ❤️

Nie możemy się doczekać aby powitać Ciebie w naszym sklepie 😊

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.649)

209 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Włóczka najwyższej jakości

Włóczka najwyższej jakości, jeszcze tu wrócę 😀,bardzo szybka wysyłka

9 de março de 2026

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Wioletta, dziękujemy za piękną recenzję! Cieszymy się, że nasze wysokiej jakości włóczki przypadły Ci do gustu 😀Czekamy na Ciebie z kolejnymi zamówieniami. Pozdrawiamy, Maria z Hobbii 🦉🧶

Plecak wyszedł cudownie

Plecak pierwszy w życiu wyszedł cudny

4 de março de 2026

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Patrycja Ciuba, Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolona z efektu swojego plecaka! 😊 Dziękujemy za pięć gwiazdek i zaufanie naszym produktom. Pozdrawia, Maria z Hobbii 🧶

Bardzo duży wybór włóczek

Bardzo duży wybór włóczek, szybka dostawa.

4 de março de 2026

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Marta, jesteśmy bardzo zadowoleni, że podoba Ci się nasz duży wybór włóczek i szybka dostawa! Dziękujemy za 5-gwiazdkową recenzję 😊. Pozdrawiam, Maria z Hobbii

szybko, sprawnie, miło

Tak jak w tytule😁

2 de março de 2026

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Kasia, dziękujemy za pięciogwiazdkową ocenę i pozytywny komentarz! 😁 Jest nam niezmiernie miło słyszeć, że jesteś zadowolona z naszych usług. Do zobaczenia wkrótce! Pozdrawiam serdecznie, Maria z Hobbii.

Dobre zabezpieczenie i szybka dostawa

Dobre zabezpieczenie i szybka dostawa

2 de março de 2026

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Alina Jasek 🙂. Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszej szybkiej dostawy i dobrze zabezpieczonej przesyłki! Twoje zadowolenie jest dla nas najważniejsze! Pozdrawiam, Maria z Hobbii 🧶

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jestem bardzo zadowolona z obsługi, z jakości produktów. Polecam.

23 de fevereiro de 2026

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Katarzyna Prażmo, Bardzo nam miło, że jesteś zadowolona z naszych produktów i obsługi! 😊 Dziękujemy za pięć gwiazdek i polecenie naszej firmy. Cieszymy się na kolejne możliwości służenia Ci w przyszłości. Dziękujemy, Maria z Hobbii 🌷

Super włóczki

Super włóczki, porządnie zapakowane, wyczerpujące informacje nt włóczek

24 de fevereiro de 2026

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Jolanta! 😊 Dziękujemy za pięcioletnią ocenę i pozytywną recenzję. Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych włóczek i ich pakowania. Jeżeli będziesz miała jakiekolwiek pytania, chętnie pomogę! Miłego dnia 💕 Maria, Obsługa klienta Hobbii.

Włoczki bawełniane.

Włoczki bawełniane dobre gatunkowo i w dobrej cenie.

23 de fevereiro de 2026

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Iwona 😊 Bardzo cieszy nas, że jesteś zadowolona z naszych włóczek bawełnianych. Staramy się oferować produkty najwyższej jakości w dobrej cenie. Dziękujemy za Twoją pozytywną opinię! Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Często kupuję włóczkę w tym sklepie i…

Często kupuję włóczkę w tym sklepie i abi razu mnie nie zawiódł:)
Zawsze duży wybór, można znaleźć coś w każdej kategorii cenowej. Przykre jest tylko to, że nie mają dostawy przez Inpost, tylko DHL, którego akurat nie lubię.

21 de fevereiro de 2026

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Maria Diduk, dziękujemy za pozytywną opinię i 5 gwiazdek 🌟! Cieszymy się, że nasz wybór oraz różne kategorie cenowe spełniają Twoje oczekiwania. 🧶 Twoje sugestie dotyczące dostawy przez Inpost są dla nas bardzo cenne. Pozdrawiam serdecznie, Maria z Hobbii.

Bardzo szybka wysyłka

Bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z oczekiwaniem.

19 de fevereiro de 2026

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Beata Furlepa, 😊 Dziękujemy za 5 gwiazdek i pozytywną opinię o naszej szybkiej wysyłce. Cieszymy się, że produkty spełniły Twoje oczekiwania! Miłego dnia, pozdrawiam Maria z Hobbii 💙

Wszystko zgodne z zamówieniem. Super

Wszystko zgodne z zamówieniem. Super 👍👍👍

19 de fevereiro de 2026

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Kasia! 😊 Dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję. Cieszymy się, że wszystko było zgodne z zamówieniem i że jesteś zadowolona z naszych usług. Do zobaczenia przy następnym zamówieniu! 🧶 Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zdecydowanie odradzam

Zdecydowanie odradzam zapisywanie się do list mailingowych Hobbii. Nie można się z nich wypisać. Hobbii uporczywie i nachalnie wysyła powiadomienia w liczbie przekraczającej z granice tolerancji i zdrowego rozsądku.

9 de março de 2026
Avaliação não solicitada

Dzień dobry,

Przykro nam, że ma Pan/Pani trudności z wypisaniem się z naszej listy mailingowej. Bardzo dziękujemy za podzielenie się tą opinią. 🙏

Jeżeli jeszcze Pan/Pani tego nie zrobił/a, bardzo proszę skontaktować się z naszą obsługą klienta na kontakt@hobbii.pl. Pomogą oni usunąć Pana/Panią z naszego systemu permanentnie 😊

Włóczkowe pozdrowienia przesyła Maria wraz z Hobbii 🌈

Ocena

Włóczka spełnia moje oczekiwania, piękny kolor, dostawa bez zarzutu. Bardzo dziękuję

15 de fevereiro de 2026

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Iwona, dziękujemy za 5-gwiazdkową ocenę! 🥳 Cieszymy się, że jesteś zadowolona ze swojego zamówienia. Mamy nadzieję, że zadowoli Cię wiele kolejnych włóczek z Hobbii. Z poważaniem, Maria z Hobbii 🧶🙂

Polecam szybka wysyłka

Polecam szybka wysyłka, towar zgodny z opisem.

9 de fevereiro de 2026

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Gosia, dziękujemy za pięć gwiazdek! 🌟 Cieszy nas, że jest Pani zadowolona z naszej szybkiej wysyłki i produktów. Do zobaczenia na kolejnych zakupach! 😊 Maria z Hobbii.

fajna włóczka

fajna włóczka, szybka dostawa ;)

4 de fevereiro de 2026

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Katarzyna 😊 Wspaniale, że jesteś zadowolona z naszej włóczki i szybkiej dostawy! Dziękujemy za 5-gwiazdkową recenzję. Do zobaczenia wkrótce na kolejne zakupy! 🧶 Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

Cudowne włóczki- te kolory

Cudowne włóczki- te kolory, te nicie. Szybka wysyłka.

6 de fevereiro de 2026

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Aleksandra! 👋 Dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję i cudowne słowa o naszych włóczkach. 🌈 Cieszymy się, że podoba Ci się nasza kolorowa gama i szybka wysyłka. 😊 Do zobaczenia wkrótce, Maria z Hobbii. 🧶

Zakupiony towar dobrej jakości

Zakupiony towar dobrej jakości, spełnia moje oczekiwania. Szybka dostawa.

5 de fevereiro de 2026

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Stefania! 😊 Bardzo cieszymy się, że jesteś zadowolona z zakupionych produktów i z szybkości dostawy 🎁 Twoje pozytywne słowa są dla nas bardzo ważne. Dziękujemy i zapraszamy ponownie! Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais