Hobbii.pl Avaliações

1.649
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bardzo duży wybór włóczek i akcesoriów, łatwe zamawianie, dość szybka dostawa. Dobrym pomysłem jest nadawanie kolorom nazw (tak jak w serii Friends), a nie numerów. Łatwiej potrafię sobie wyobrazić ko... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Witam, dziękuję za uzupełnienie mojego zamówienia o brakujący produkt. Jestem niezwykle miło zaskoczona jakością szydełek CLOVER i łatwością pracy z ich udziałem. Pozdrawiam zadowolona klientka

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fajne włóczki w atrakcyjnych cenach. Kupowałam różne rodzaje - głównie akrylowe i bawełniane. Niektóre grubsze akrylowe btroszkę szorstkie, ale wszystkie prezentują się genialnie. Dobrej jakości szy... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wspaniała obsługa klienta. Miałam problem z dostawą paczki z powodu niepełnego adresu. Firma kurierska nie była w stanie pomóc ale firma stanęła na wysokości zadania. Serdecznie dziękuję Pani Paulin... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de fios
  2. Loja de Artesanato
  3. Loja de Hobbies
  4. Loja de artigos para tricô

Sobre Hobbii.pl

Escrito pela empresa

Hobbii jest sklepem dla wielbicieli włóczki w Polsce. Mamy WSZYSTKO czego potrzebujesz do swojego kolejnego projektu niezależnie czy wolisz szydełko czy druty. Kliknij i znajdź: Oczywiście, zawsze oferujemy:
- Łatwe i bezpieczne zakupy 🔒
- 100% satysfakcja gwarantowana ❤️

Nie możemy się doczekać aby powitać Ciebie w naszym sklepie 😊

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.649)

209 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Polecam, wszystko sprawnie .

1 de fevereiro de 2026

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Ulla, bardzo dziękujemy za Twoją pięciogwiazdkową recenzję! Twoja rekomendacja to dla nas największe wyróżnienie. Cieszymy się, że jesteś zadowolona 😊 Serdecznie pozdrawiam, Maria z Hobbii.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Dlugie oczekiwanie na dostawe

Włóczki super. 5 gwiazdek. Dlugość oczekiwania na dostawę 1 gwiazdka. Ponad tydzien z DE to przesada.

2 de fevereiro de 2026

Cześć Agnieszka,

Dziękujemy bardzo za Twoją opinię 🙏 Cieszę się, że jesteś zadowolona z włóczki!

Nasza siedziba znajduje się w Danii, a czas dostawy DHL Parcel Connect wynosi zazwyczaj od 4 do 7 dni roboczych. Staramy się, aby była to przystępna cenowo opcja, ale dziękujemy za Twoją uwagę – została ona odnotowana!

Życzymy miłego dnia z drutami lub szydełkiem 😊
Zuzanna i zespół Hobbii 💮

Wszystko w porządku

Wszystko w porządku

31 de janeiro de 2026

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Katarzyna, dziękujemy za Twoją ocenę! 💖 Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolona z naszych usług! 😊 Zapraszamy ponownie do zakupów! Najlepsze życzenia, Maria z Hobbii. 🌟

Everything was okay

3 de novembro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Ama, 😊 Bardzo cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych usług. Doceniamy Twoją pozytywną ocenę i mamy nadzieję, że nadal będziesz z nami współpracować. 🧶 Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

Szybka dostawa

Szybka dostawa, otrzymałam włóczkę, zgodnie z opisem, pozdrawiam

29 de janeiro de 2026

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Małgorzata, Dziękujemy za pięć gwiazdek i pozytywną opinię 🌟. Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszej szybkiej dostawy i produktu. Serdecznie pozdrawiamy, Maria z Hobbii. 😊

szybka przesyłka

szybka przesyłka, super włóczki

28 de janeiro de 2026

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Monika🙂 Dziękujemy za Twoje 5-gwiazdkowe recenzje! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z szybkiej przesyłki oraz jakości naszych włóczek 🧶. Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Marta, cieszymy się, że jesteś zadowolona z jakości naszej włóczki 🧶 i cen 💰. Dziękujemy Ci za 5⭐! Jeśli kiedykolwiek będziesz potrzebować porady, jesteśmy tutaj, aby pomóc 😊. Pozdrawia, Maria z Hobbii.

Solidna firma

Przesyłka dostarczona w wyznaczonym terminie, dobrze zapakowane, włóczka zgodna z opisem i zdjeciem

25 de janeiro de 2026

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Maria, 👋 Dziękujemy bardzo za Twoją pozytywną opinię i ocenę 5-gwiazdkową! 🌟 Cieszymy się, że doświadczenie z naszą firmą było na tak wysokim poziomie. Zapraszamy do kolejnych zakupów! 🧶 Pozdrawiam, Maria z Hobbii. 😊

solidna firma

Dobra jakość oferowanych produktów - moja przygoda z włóczką trwa 50 lat, szybka dostawa

23 de janeiro de 2026

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Agata🙂 Dziękujemy za pełne gwiazdek recenzję! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z jakości naszych produktów! Mamy nadzieję, że będziemy mogli Ciebie jeszcze długo zaspokajać twoje włóczkowe potrzeby! Maria z Hobbii 🧶

piękna włóczka

piękna włóczka, szybka wysyłka

23 de janeiro de 2026

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Dorota, dziękujemy za Twoją 5-gwiazdkową opinie! Cieszymy się, że podoba Ci się nasza włóczka i jesteśmy wdzięczni za pochwałę szybkiej wysyłki. Miłego dnia! 😊 - Maria z Hobbii.

Cudowna obsluga

Pełny profesjonalizm

19 de janeiro de 2026

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Katarzyna S, wielkie dzięki za pięciogwiazdkową ocenę i cudne słowa! 😊 Jesteśmy zachwyceni, że nasza obsługa spełnia Twoje oczekiwania. Pozdrawiam serdecznie, Maria z Hobbii 🧶

Wszystko wspaniale

22 de janeiro de 2026

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Malgorzata Madej, serdecznie dziękujemy za pięciogwiazdkową ocenę i pozytywne słowa! 🎉 Jesteśmy bardzo zadowoleni, że nasze produkty spełniają Twoje oczekiwania. 🧶🥳 Ciepło pozdrawiam, Maria z Hobbii.

Włóczka jak na zdjęciu

Włóczka jak na zdjęciu, szybka dostawa i tania

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Ela Łoś. 😊 Dziękujemy za pozytywną recenzję i pięć gwiazdek! Bardzo cieszymy się, że jesteś zadowolona z jakości naszej włóczki i szybkości dostawy. Do zobaczenia wkrótce! Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

Polecam sklep

Szybko zrealizowane zamówienie, towar zgodny z opisem, wszystko dobrze zapakowane.

21 de janeiro de 2026

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Patrycja, 🌞 Dziękujemy za pięć gwiazdek i za Twoją opinię. Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych usług! 😊 Pozdrawiam, Maria z Hobbii 💚

Zadowolona :)

Włoczki były dostarczone bardzo szybko. Zapakowane w karton z napisem, który zachęca do dalszych zakupów :) Jakość i kolor włóczek zgodna z opisem. I jeszcze jedno ..., darmowa przesyłka już od 150 złotych

20 de janeiro de 2026

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Ewa Turowicz, 😊 Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych produktów i usług! Dzięki takim opinion jak Pani, kontynuujemy nasze wysiłki, aby zapewnić jak najlepszą jakość. Czekamy na kolejne zamówienia! 💕 Dziękujemy, Maria z Hobbii.

Dobre gatunkowo produkty

Dobre gatunkowo produkty, dobrze opisane, szybka wysyłka i miła obsługa ❤️

19 de janeiro de 2026

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Alicja, dziękujemy za wspaniałą recenzję! 😊 Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolona z naszych produktów i obsługi. Dziekujemy za zaufanie i do zobaczenia w naszym sklepie! Pozdrawiam, Maria z Hobbii 🧶

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zakupiłam włóczkę friends wool…

Zakupiłam włóczkę friends wool cappuccino oraz Kid silk z których zrobiłam sweter. Sweter z tej włóczki wygląda świetnie. Długo szukałam takiego koloru i tylko w waszym sklepie znalazłam odpowiedni kolor.

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Renata Pawłowska, dziękujemy za pięć gwiazdek! 🌟 Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych produktów i znalazłaś u nas idealny kolor na swój sweter. 😊 Twoje ciepłe słowa nas inspirują! Pozdrawiam, Maria z Hobbii. 🧶

Polecam Hobii

Szybka obsługa.
Informacje przysyłane na mejla( klient na bieżąco zna ofertę).
Dobre promocje.

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Jolanta 😊 Dziękujemy za pięć gwiazdek i wiele pozytywnych słów! Cieszymy się, że nasza szybka obsługa i informacje emailowe są dla Ciebie wartościowe. Czekamy na Twoje kolejne zamówienia. Miłego dnia!- Maria z Hobbii 🧶

Szybka wysyłka,cena adekwatna do jakości

Szybka wysyłka,cena adekwatna do jakości

11 de janeiro de 2026

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Iwona, Twoja pozytywna opinia bardzo nas cieszy! 😊 Dziękujemy za pięć gwiazdek i miłe słowa na temat naszej jakości i dostawy. Cieszymy się, że jesteś zadowolona. Pozdrawiamy, Maria z Hobbii 🧶

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jestem bardzo rozczarowana zakupem

Jestem bardzo rozczarowana zakupem. Już na samym początku pracy trafił się węzeł w przędzy, co znacznie utrudniło robótkę i wpłynęło na estetykę projektu. Dodatkowo motek okazał się wyjątkowo mało wydajny — nitka skończyła się znacznie szybciej, niż powinna. Mam wrażenie, że kontrola jakości u producenta praktycznie nie istnieje. Zdecydowanie nie polecam i nie zamierzam kupować ponownie.

6 de fevereiro de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta da Hobbii.pl

Bardzo dziękujemy za Pani opinię, choć przykro nam, że jest Pani rozczarowana zakupem. 😔

Węzły w włóczce mogą w pewnych warunkach być podstawą do reklamacji, tak samo jak niespójności w samym motku.
Bardzo proszę się skontaktować z naszą obsługą klienta na kontakt@hobbii.pl wraz z zdjęciami włóczki. W ten sposób będą oni mogli szybko znaleźć dla Pani odpowiednie rozwiązanie 🙏

Włóczkowe pozdrowienia przesyła Maria wraz z Hobbii 🌈

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais