Hobbii.pl Avaliações

1.649
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bardzo duży wybór włóczek i akcesoriów, łatwe zamawianie, dość szybka dostawa. Dobrym pomysłem jest nadawanie kolorom nazw (tak jak w serii Friends), a nie numerów. Łatwiej potrafię sobie wyobrazić ko... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Witam, dziękuję za uzupełnienie mojego zamówienia o brakujący produkt. Jestem niezwykle miło zaskoczona jakością szydełek CLOVER i łatwością pracy z ich udziałem. Pozdrawiam zadowolona klientka

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fajne włóczki w atrakcyjnych cenach. Kupowałam różne rodzaje - głównie akrylowe i bawełniane. Niektóre grubsze akrylowe btroszkę szorstkie, ale wszystkie prezentują się genialnie. Dobrej jakości szy... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wspaniała obsługa klienta. Miałam problem z dostawą paczki z powodu niepełnego adresu. Firma kurierska nie była w stanie pomóc ale firma stanęła na wysokości zadania. Serdecznie dziękuję Pani Paulin... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de fios
  2. Loja de Artesanato
  3. Loja de Hobbies
  4. Loja de artigos para tricô

Sobre Hobbii.pl

Escrito pela empresa

Hobbii jest sklepem dla wielbicieli włóczki w Polsce. Mamy WSZYSTKO czego potrzebujesz do swojego kolejnego projektu niezależnie czy wolisz szydełko czy druty. Kliknij i znajdź: Oczywiście, zawsze oferujemy:
- Łatwe i bezpieczne zakupy 🔒
- 100% satysfakcja gwarantowana ❤️

Nie możemy się doczekać aby powitać Ciebie w naszym sklepie 😊

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.649)

209 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Oczywiście najważniejsze jest to,że…

Oczywiście najważniejsze jest to,że mogę na bieżąco śledzić szeroki wybór wlóczek, akcesoriów i wzorów!! Miło jest też doczekać się częstych promocji! A potem juz jest tylko szybka dostawa bez zbędnych komplikacji!! Dziękuję!!

6 de dezembro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Małgorzata! 😊 Cieszymy się, że doceniasz naszą ofertę i szybkość dostawy 📦. Jesteśmy tu dla Ciebie, aby dostarczać Ci najlepsze włóczki i akcesoria. Dziękujemy za pięć gwiazdek! 🌟 Z serdecznymi pozdrowieniami, Maria z Hobbii.

Dobre produkty

Dobre produkty, sprawna obsługa i szybka dostawa

5 de dezembro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Halina, dziękujemy za Twoją 5-gwiazdkową recenzję i pozytywne słowa! 😊 Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych produktów i usług. Do zobaczenia wkrótce! Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

Super

Sprawnie, towar pierwsza klasa

6 de dezembro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Włodzimierz Nowakowski! 🌞 Dziękujemy za wspaniałą ocenę. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych produktów. Zapraszamy na kolejne zakupy! Pozdrawia, Maria z Hobbii 🧶

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super towar i dosc szybka przesyłka…

Super towar i dosc szybka przesyłka dziekuje

4 de dezembro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Urszula, Dziękujemy za wspaniałą recenzję i pięć gwiazdek! 😊 Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszego towaru i szybkiej przesyłki. Pozdrawiam, Maria z Hobbii 🧶

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

W miarę szybko realizuje zamówienia

W miarę szybko realizuje zamówienia, tania przesyłka porządnie spakowana, opiera się na sprawdzonych przewoźnikach.

3 de dezembro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Czesław, bardzo dziękujemy za Twoją pozytywną opinię!🎉 Cieszymy się, że jesteś zadowolony z czasu realizacji zamówienia i jakości naszych przesyłek 📦 Miło nam, że doceniasz naszą współpracę z przewoźnikami. Czekamy na kolejne zamówienia! Pozdrawiam, Maria z Hobbii 🌻

Sprawność i nieomylność dostawy

Sprawność i nieomylność dostawy. Staranne opakowanie.

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Ewa, dziękujemy za entuzjastyczną recenzję! 🎉 Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych usług i opakowania. Oczekuj więcej takich doświadczeń z naszej strony! 😊 Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

wspaniałe włóczki

jesteście najlepszym sklepem dla mnie, posiadacie wspaniałe włóczki i te promocje wasze są boskie

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Joanna, dziękujemy za pięciogwiazdkową ocenę! 🎉 Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolona z naszych włóczek i promocji ☺️ Zawsze staramy się dostarczać najlepsze produkty dla naszych klientów. Pozdrawiam, Maria z Hobbii 🧶

Bogata oferta włóczek

Bogata oferta włóczek

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Basia, Twoja pozytywna opinia bardzo nas cieszy! 😊 Dziękujemy za pięć gwiazdek i miłe słowa o naszej ofercie włóczek. Cieszymy się, że podoba Ci się nasz asortyment. Pozdrawiamy, Maria z Hobbii 🧶

śliczne włóczki, super obsługa

śliczne włóczki o pięknych, wyrazistych kolorach i super obsługa :)

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Edyta! 🌞 Dziękujemy za pięć gwiazdek i tak miłe słowa. 🙏 Cieszymy się, że doceniasz nasze włóczki i obsługę! Mam nadzieję, że nasi klienci będą zawsze tak zadowoleni jak Ty. 🤗 Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

Polecam! Szybka przesyłka. Wszystko OK

27 de novembro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Paweł 👋, Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolony z naszej przesyłki, dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję! 😄🌟 Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Problemy z dostawą

Zamówienie ze strony łatwe i bezproblemowe. Czas dostawy w miarę dobry. Duży problem z formą dostawy. Niestety tylko kurier i to z najgorszej możluwej firmy. Efekt- mimo obecności w domu paczka poszła do punktu odbioru. Losowego, bynajmniej nie najbliższego. A punkt odbioru-Żabka akurat zrobił sobie po południu, kiedy teoretycznie ludzie wracają z pracy i odbierają przesyłki...pół godzinną przerwę. Warto rozważyć alternatywną dostawę przez InPost i do paczkomatów. Bo trudności przy odbiorze przesyłki mnie osobiście zniechęcają do kolejnego zamówienia

12 de novembro de 2025

Dzień dobry,

Dziękujemy za podzielenie się z nami swoją opinią.
Cieszymy się, że nasza oferta przypadła Pani do gustu natomiast przykro nam słyszeć, że sama dostawa pozostawiła wiele do życzenia 😔

W razie jakichkolwiek problemów z dostawą nasza obsługa klienta jest zawsze gotowa do interwencji, a my ze swojej strony zapewniamy, że cały czas szukamy nowych możliwości dostaw w przystępnej cenie dla naszych klientów. 🚛

Włóczkowe pozdrowienia przesyła Maria wraz z Hobbii 🌈

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Obsługa klienta na najwyższym poziomie

Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Nie trafiłam jeszcze na sklep, który w tak uprzejmy i pomocny sposób podchodził do klienta.

27 de novembro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Sabina Łukaszewicz, dziękujemy Ci serdecznie za te słodkie słowa i pięciogwiazdkową recenzję! 💖 Cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Zawsze jest nam miło usłyszeć, że nasi klienci są zadowoleni.🤗 Pozdrawia, Maria z Hobbii.

oferta swietnie zaprezentowana

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Małgorzata, Dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję! Cieszymy się, że oferta spełnia Twoje oczekiwania i prezentuje się świetnie! 🎉💕 Zawsze staramy się dla naszych klientów. Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

Profesjonalizm

Szybką dostawa, nie musiałam dlugo czekać, żeby te cudowne włóczki wziąć na szydełko :-)

25 de novembro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Ewa 😊 Dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję! Cieszymy się, że cieszysz się naszymi produktami i szybką dostawą. Czekamy na dalszą współpracę z Tobą. Pozdrowienia, Maria z Hobbii.

szybka realizacja zamówienia

szybka realizacja zamówienia , bardzo dobre materiały gatunkowo

25 de novembro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Dagmara, bardzo cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych produktów i szybkości realizacji zamówienia 😊 Dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję! Pozdrawiamy serdecznie, Maria z Hobbii.

Ogromny asortyment

Ogromny asortyment, czytelna strona

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Justyna, 😊 Dziękujemy za Twoją 5-gwiazdkową opinię. Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszego asortymentu i strony internetowej. Pozdrawiam, Maria z Hobbii 🧶

Rewelacja

W Hobbii jest bardzo duży wybór włóczek, są one bardzo dobrze opisane, bez problemu można znaleźć to czego szukamy.

23 de novembro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Barbara 😊 Dziękujemy za pozytywną recenzję i 5 gwiazdek! Bardzo cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszego wyboru włóczek i ich opisów. Chcemy, aby nasz sklep był jak najbardziej przyjazny dla klienta. Pozdrawiam serdecznie, Maria z Hobbii.

Zadowolenie 👍

Firma działa profesjonalnie .Wymiana informacji meilowych bardzo szybka i pomocna.Przesyłki wysyłane również na wysokim poziomie.
Polecam .

23 de novembro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Ela D., dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszej pracy i komunikacji 🥳 Twoja satysfakcja jest dla nas najważniejsza. Pozdrawiam, Maria z Hobbii 🧶

Zawsze jest sprawnie

22 de novembro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Teresa, 😊 Dziękujemy za Twoją pozytywną opinię oraz 5-gwiazdkową ocenę! Cieszę się, że doceniasz naszą sprawną obsługę. Zapraszamy do nas na kolejne zakupy.🧶 Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dobra jakość wyrobów,choć wle kupować…

Dobra jakość wyrobów,chociaż lubię kupować dotykając towar.Szybko i sprawnie przekierowałam dostawę .
Napewno skorzystam jeszcze z HOBBI

14 de dezembro de 2025

Resposta da Hobbii.pl

Dzień dobry Łaziska Górne, dziękujemy za pięciogwiazdkową opinię 🌟 Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej jakości i usług. Czekamy na kolejne Twoje zamówienia! 😊 Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais