Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Er is veel mis met deze Hombli - de app werkt niet naar behoren - zonder verwittiging moet men zich laten registreren - met één staps en twee staps en drie staps verificatie - veel gedoe en weinig res... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De robotstofzuiger hbvg-0100 is een aanwinst voor budget prijs. Maakt goed schoon, ook in de hoeken. Gaat wel best hard tegen obstakels op. na elke 2 lange rondes stofzuiger leegmaken. Werkt niet per... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel blij met onze twee Hombli Smart Convection Heaters. Makkelijk in gebruik en warmen snel op! Na de verhuizing helaas de ophangbeugels niet meer, maar dankzij Kevin van de klantenservice binnen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn smart doorbell 2 gaf plots de geest. Eerst mijn verkoper gecontacteerd die mij in verbinding bracht met de Hombli service. Deze heeft onmiddellijk de nodige stappen ondernomen zodat ik deze voo... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Equipamentos Elétricos

We leven in een roerige wereld. Staan non-stop aan, rennen van hot naar her en de tijd vliegt. Je elke dag ontspannen en goed voelen is een uitdaging. Maar niet onmogelijk. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je iedere dag lekker in je vel zit, zonder teveel stress of zorgen aan je hoofd. Een zorgeloos bestaan voor iedereen – dat is ons doel.

Informações de contato

4,2

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

238 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 60% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

4,2

Todas as avaliações

59 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

een deurbel tweedehands gekocht

een deurbel tweedehands gekocht. Maar de persoon was vergeten de deurbel los te koppelen. Dus kon ik hem niet gebruiken. Een bericht gestuurd en binnen een dag werd erop gereageerd !

TOP service !

4 de março de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I brought a hombli smart indoor camera…

I brought a hombli smart indoor camera and has not been able to connect the device. I wrote very specific the problem to your support mail with reference to ticket number 743800599. I got a standard answer where you clearly did not answer my original mail. I did already tried all the suggestions you wrote in your standard answer and it didn't help. I will not suggest any other to buy your product unless you are absolutely sure your router can connect to your devices.
Regards Jack

13 de fevereiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ze regelen op professionele wijze een…

Ze regelen op professionele wijze een probleem dat jij als gewone mens nooit zou kunnen oplossen.
Ze hebben kennis,ervaring en zonder aarzeling leiden je naar het einde van je vragen met de goede resultaten.
Een win win situatie voor iedereen.
Hombli producten een aanrader en hen IT echte specialisten

27 de fevereiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De producten van Hombli werken erg goed…

De producten van Hombli werken erg goed in huis. Inmiddels heb ik rookmelders, panel heaters en slimme stopcontacten. Laatst was er een probleem met een panel heater. Na deze geretourneerd te hebben heel snel geholpen met een vervangend model. Bedankt voor de service!

21 de fevereiro de 2024

De 3e nieuwe Doorbell binnen garantie

Dd Hombli Doorbell vind ik mooi, maar ik ben er technisch niet over te spreken. Veel "offline" klachten. Ik had 2 jaar garantie en die waren gepasseerd. Ik kwam er hier achter dat ik de garantie nog een jaar kon verlengen, door mij aan te melden bij Hombli. Dat werkte goed dus 3 jaar garantie totaal. Ik heb inmiddels een nieuwe Hombli Smart Doorbell 2 ontvangen.
Natuurlijk stuurt men een nieuwe Hombli Smart Doorbell als deze niets meer doet, want deze apparaatjes zijn niet te repareren. Als de 2e na 25 maanden ook weer stuk gaat, dan vind dat niet best. Maar goed, nu de derde Doorbell. Zien hoelang die het uithoudt.

6 de fevereiro de 2024

Resposta da Hombli

Hoi Gerard, bedankt voor je recensie.
Wij bieden drie jaar garantie op onze producten, zolang het product geregistreerd is op onze site:

Daarnaast bieden wij directe afhandeling van garantiekwesties, ook als het product elders gekocht is!

Geen verbinding mogelijk

Outdoor light string aangeschaft helaas wil deze niet verbinden met de App. Volgens Hombli ligt het aan mijn internetverbinding en volgens mijn provider aan het product. Aangezien producten van andere fabrikanten wel gewoon werken (Ring, Sonos, Hue) en ik de verlichting heb getest via 2 providers/woningen lijkt mij ook het probleem in het product te zitten. Helaas kan/wil Hombli mij niet verder helpen. Wees dus gewaarschuwd en test op tijd anders zit je net als ik met een onbruikbaar product welke je niet meer kunt retourneren

2 de fevereiro de 2024

Hoi Jory,

Wat jammer te horen dat het niet gelukt is om verbinding te leggen met de string light. Ik begrijp van mijn collega's dat het product goed bleek te werken en dat het helaas niet duidelijk is geworden waar het probleem zou kunnen zitten met uw netwerk.
De zichttermijn is zeker een goed iets om in de gaten te houden! Deze is standaard twee weken, maar de verkoper kan dit zo lang maken als ze maar willen. Zo biedt bol.com bijvoorbeeld 30 dagen zichttermijn. Ook kunt u altijd na de zichttermijn proberen om contact met de verkoper op te nemen, wellicht dat ze nog wat coulance willen tonen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helaas was de Doorbell na 6 maanden stuk maar dit is perfect opgelost door Hombli, zeer goede klantenservice.

31 de janeiro de 2024

Klantenservice na defect

Nadat een deursensor defect was gegaan, zeer coulant geholpen door de klantenservice. Verder tevreden met de kwaliteit van de producten.

18 de janeiro de 2024

Goede klantenservice

Onlangs heb ik een Hombli smart doorbell 2 en een Smart Pan and Tilt Cam 2K gekocht. Beide producten werken erg goed, prijs-kwaliteit verhouding is prima en het installeren ging ook erg makkelijk. Helaas brak na een paar dagen bij de smart doorbell een schroefje van de wandhouder af en zat er een scheurtje in de houder. Via de klantenservice van Hombli werd ik heel snel en goed geholpen met het toesturen van een nieuwe wandhouder. Voor mij werd mijn probleem dus boven verwachting opgelost door Hombli.

11 de janeiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De producten zijn van uitstekende…

De producten zijn van uitstekende kwaliteit. Ook is er een perfecte service . Directe response op vragen met deskundige hulp. Onlangs een klein vijsje verloren om de deurbel vast te zetten en ik kreeg er gratis een toegezonden . TOP !!!!

5 de janeiro de 2024

Glazen infrapaneel

Glazen infrapaneel, nalevering pootjes.
Moet ergens gemist hebben dat er geen standaard/pootjes bij zat. Dit werd nagestuurd. Wat is zo fijn? Een klantenservice die nog echt reageert en het afhandelt. Blij met dit Nederlandse jonge bedrijf dat hulpvaardig en intuitieve apparaten levert. Ook de 2 deurbellen werken top.

19 de dezembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ze laten de klant betalen voor hun fout.

Ik heb onlangs een warmtepaneel besteld van Hombli. Ik kwam erachter dat het niet aan het plafond bevestigd kon worden en nog geen 10 min na de bestelling heb ik deze geannuleerd. Het bedrijf heeft het warmtepaneel desondanks geleverd en wil de retourkosten niet vergoeden.

27 de novembro de 2023

Hoi Oleksiy,
Onze panelen kunnen allemaal aan de muur bevestigd worden, waar had u gezien dat dit niet het geval zou zijn? Als dit ergens verkeerd vermeld gestaan heeft, dan willen we dit natuurlijk graag (laten) aanpassen.
Ik zie dat in uw geval de annulering binnenkwam na de verzending van het product, in dat geval zijn de retourkosten inderdaad voor de klant. De verzendkosten voor de bestelling nemen wij nog steeds wel voor onze rekening!

edit 8-2-2024:
ik zie dat de recensie nu is aangepast van "niet aan de muur bevestigd kan worden" naar "niet aan het plafond bevestigd kan worden". Dit laatste is inderdaad correct, ik zou dit bij geen enkel paneel aanraden zonder professioneel advies. Een warmtepaneel genereert ook warmte aan de achterzijde, deze warmte kan moeilijk ontsnappen bij montage aan het plafond en afhankelijk van de aanwezige materialen problemen veroorzaken.