Er is veel mis met deze Hombli - de app werkt niet naar behoren - zonder verwittiging moet men zich laten registreren - met één staps en twee staps en drie staps verificatie - veel gedoe en weinig res... Ver mais
De robotstofzuiger hbvg-0100 is een aanwinst voor budget prijs. Maakt goed schoon, ook in de hoeken. Gaat wel best hard tegen obstakels op. na elke 2 lange rondes stofzuiger leegmaken. Werkt niet per... Ver mais
Heel blij met onze twee Hombli Smart Convection Heaters. Makkelijk in gebruik en warmen snel op! Na de verhuizing helaas de ophangbeugels niet meer, maar dankzij Kevin van de klantenservice binnen... Ver mais
Mijn smart doorbell 2 gaf plots de geest. Eerst mijn verkoper gecontacteerd die mij in verbinding bracht met de Hombli service. Deze heeft onmiddellijk de nodige stappen ondernomen zodat ik deze voo... Ver mais
We leven in een roerige wereld. Staan non-stop aan, rennen van hot naar her en de tijd vliegt. Je elke dag ontspannen en goed voelen is een uitdaging. Maar niet onmogelijk. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je iedere dag lekker in je vel zit, zonder teveel stress of zorgen aan je hoofd. Een zorgeloos bestaan voor iedereen – dat is ons doel.
Maanweg, 174, 2516 Ab, 's-Gravenhage, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 60% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Zeer goede service! Zeer tevreden over de klantenserivce! Prima bedrijf.
Fijne ervaring met de klantenservice. Ze reageren meedenkend. Helaas was mijn bedrade deurbel toch leeg en moest deze opgeladen. Schroefje stuk en nieuwe opgestuurd gekregen. Top!
Nadat 1 smartstekker defect is gegaan heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Ik ben netjes te woord gestaan en er werd mij een nieuwe stekker toegezegd. Binnen 24 uur zou ik een mail krijgen met de bevestiging maar deze mail is nooit gekomen. Ook op mijn laatste mail terug wordt ineens niet meer gereageerd wat ik wel raar vind aangezien de eerdere mails snel en netjes terug kwamen. Voor mij op dit moment geen aanrader als je niet doet wat je beloofd.
5-3-2025.
Gelukkig toch een mail terug gehad en het belangrijkste de nieuwe stekker is inmiddels ook aangekomen en deze werkt weer zoals het zou moeten. Een eerdere zending met een stekker is blijkbaar ergens verloren gegaan bij de pakketdienst waardoor het allemaal wat langer duurde.
Uiteindelijk alles toch goed gekomen en netjes opgelost door het bedrijf en ook niet onbelangrijk vriendelijk te woord gestaan.

Resposta da Hombli
Great customer service. My doorbell stopped working suddenly after only a couple of years. I got in contact with customer support and sent my doorbell back to them. They did some tests and found it was defective, and sent me a new one right away.
Super happy with how they handled the situation
Smartsocket die het na jaren ineens begaf is gratis veevangen. Top service.
I had a large panel heater which worked for 10 months then broke, luckily (or so I thought) was still under warrenty. They tried to say I only sent the feet back, even though the courier took a photo. Luckily for me I bought it from a very reputable company selling on their behalf, and they gave me a full refund, and when I read other reviews others had problems with returns. I will never buy another Hombili product knowing by experience their returns/refunds are next to none, none being the operative word. The 2*'s are for the brief time it worked.

Resposta da Hombli
Prima op tijd geleverd. Makkelijk in elkaar te zetten. Bediening op apparaat zelf mogelijk of via de app (helaas niet meer uit de Google playstore te installeren???).
Wel via de Tuya app en ook koppelen met Home Assistant lukte.
Warmte is prettig ook door relatief grote oppervlakt.
Na een probleem met een pakket dat ergens in het proces is blijven hangen heel netjes geholpen door het Hombli Support team en uiteindelijk heb ik mijn lamp en camera in goede staat ontvangen. Erg blij met mijn aankoop. De 2k ring camera is echt een fantastische aanwinst.
Sinds kort onze eerste producten gekocht van Hombli, namelijk de Compact Cam 2K camera's. Allereerst vind ik de prijs/kwaliteit verhouding goed. De beelden zijn mooi scherp en helder qua kwaliteit. Het geluid klinkt ietwat hol binnenshuis. Maar uit ervaring weet ik dat dit bij nagenoeg ieder ander merk camera ook zo is. De installatie bleek erg eenvoudig, namelijk: stekker in stopcontact, app downloaden en de instructies in de app volgen. De camera's zijn makkelijk neer te zetten op het bijbehorende voetje, werkt magnetisch. Het snoer is erg lang (+- 4 meter)
Er zijn heel veel instelmogelijkheden beschikbaar, zoals infrarood en ITTT functies.
Ik had nog een vraag hoe ik de ledring-verlichting volledig uit kon zetten. Kreeg binnen 24 uur keurig een vriendelijke reactie terug van Hombli met een duidelijke instructie.
Kortom, tot nu toe zeer te spreken over deze camera's van Hombli! Nog een pluspunt: geen Chinees merk en de data-servers van Hombli staan in Europa. Dit geeft mij een veilig gevoel als het gaat over privacy-gevoelige gegevens.
Ik gebruik meerdere producten van Hombli: lampen, camera, deurbel, slimme stekkers en rookmelders. Spullen werken goed en stabiel. Nieuwe apparaten toevoegen is een eitje en als er dan een keer wel wat is, dan heb je binnen no time een reply van ze. Alles kan een keer stuk gaan en in die situatie leer je een bedrijf pas goed kennen. Hombli is dan snel, servicegericht en betrouwbaar. Dikke pluim!!
Ik kan de app alleen gebruiken als ik cookies accepteerd. Dus koop geen Hombli

Resposta da Hombli
De aftersales is top! Mijn buitenstopcontact had het ineens begeven. Contactformulier ingevuld en dag erna kreeg ik een reactie. Ik ontving een nieuw stopcontact en hoefde de defecte niet te retourneren. Dit is een service die je niet veel meer ziet. Blij mee.
2 stekkers stuk net buiten de 2 jaar garantie periode. Hombli heeft toch een mooi bod gedaan, waardoor ik nieuwe stekkers met korting aan kon schaffen. Top bedrijf met een zeer goede service afdeling.
Er waren 2 slimme stekkers stuk gegaan en na één mailtje en het opsturen van bewijs kreeg ik 2 nieuwe stekker toegestuurd dat noem ik nou eens topservice. Voor de rest werken de stekker heel goed en is de interface ook heel duidelijk
Na de aanschaf van 2 camera’s en een deurbel met camera begon het avontuur van installeren. Daar we eerder andere camera’s hadden, was ik voorbereid op een halve dag werk en frustratie. Niets was minder waar. Alle apparaten waren binnen een half uur geïnstalleerd en werkend.
Echter, na een paar maanden besloot de deurbel niet meer aan te willen gaan na opladen. Dus contact gezocht met Jasper van Hombli, prettig contact, deurbel opgestuurd en maar afwachten wat de conclusie was. Dit was overigens daags voor de feestdagen. Op 2 januari gevraagd of men al een reparatie status had, met alle begrip voor de tussengelegen feestdagen. Op 3 januari kreeg ik door dat de bel echt defect was en er een nieuwe verstuurd was. Snelle top service en goede apparaten. Mocht ik nog iets ‘smarts’ nodig hebben zal ik eerst hij Hombki kijken.
De serviceafdeling van Hombli heeft mij perfect geholpen bij een probleem. Er kan iets misgaan met een product maar als daarna het probleem door de serviceafdeling opgelost wordt ben ik een tevreden klant!
Fijne producten, en als er iets is word het snel opgelost. Dus super fijn complimenten. Mvg Diana
Ich finde Hombli toll. Wir haben in der ganzen Wohnung verschiedene Smart Light installiert und es funktioniert problemlos. Manchmal muss man einer einzelnen Lampe etwas auf die Sprünge helfen, aber in der Regel funktioniert alles. Neu haben wir nun den Hombli Staubsauger, auch dieser begeistert mit problemloser Installation und funktioniert hervorragend. Wohnung gescannt, Karte erstellt und er putzt die Wohnung. Wir werden Hombli sicher weiter ausbauen, breites Sortiment und vernünftige Preise, was will man mehr.
Twee outdoor sockets besteld.
Werden niet verstuurd of verzender had fout gemaakt.
Na meerdere mails ed met toezeggingen is het nu na 6 weken genoeg en heb ik m'n geld teruggevraagd.
Men lijkt niet in staat klachten te handelen.

Resposta da Hombli
Jag köpte 13 st wall light v2 av märke Hombli,redan vid installation upptäckte jag att den ena lampan fungerar inte som den ska...jag gjorde reklamation och fick en ny...Sen gjorde jag beställning på Smart Bluetooth Bridge som ska enligt beskrivning klara upp till 30 enheter,men jag fick fungera bara 12 av 13 lampor genom bron...jag började prata med supporten på Hombli,det gick fram och tillbaka den ena påstår att bron är överbelastad, den andra tycker att det ät fel på bron och jag ska tydligt reklamera detta hos en återförsäljare...jag köpte en ny bron,så nu har jag 2 st,fast jag får inte fungerar alla 13 lampor fördelat på dom två ändå,den reklamerade lampan förlora förbindelsen hela tiden,oavsett avstånd,oavsett placering och efter många mail fram och tillbaka blev jag ignorerat helt ,dom svara inte ens,man VERKAR INTE VARA MÅNA OM SINA KUNDER,OCH ABSOLUT INTE OM SINA UNDERMÅLIGA PRODUKTER...Efter en månad har jag lagt både pengar och tid på att få en fungerande belysning,men detta ÄR JU ETT KÖP JAG ÅNGRA DJUPT, skulle aldrig mer köpa något av dessa skojare...Supporten är trevliga,men problemet framstår och ingen bryr sig längre...