Prachtige portfolio bieren.... Waar vervolgens niks van beschikbaar is, op wat basistroep van inbev na. Karmeliet, stella, Leffe. Zelfs Franziskaner is zelfs niet meer bestelbaar. Lekker je invetten m... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
2 bestellingen gedaan en beiden niet goed geleverd. De glazen waren gebroken en de vaten kwamen ruim een week te laat binnen. Klantenservice is om te huilen - gebroken glas willen ze vergoeden maar... Ver mais
2 x Speciaalbierpakket Best Verkocht besteld. In de omschrijving staat: "Soms kan er een biertje in je bestelling toch uit de voorraad zijn. In dat geval vervangen wij het met een vergelijkbaar of e... Ver mais
Ik heb voor het weekend 3 vaatjes bier besteld bij Perfectdraft via hun site. Ik kreeg een afrekenlink.... heb betaald... is ook afgeschreven van mn rekening,... maar het staat nog steeds in mn winkel... Ver mais
Detalhes da empresa
PerfectDraft: het beste tapbier thuis! Verkoop van de PerfectDraft tap, 6L vaten, glazen en accessoires. Meer dan 40 verschillende soorten bier en een app verbinding met de tap voor de beste proefervaring 🍻
Informações de contato
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Goede snelle levering
Goede snelle levering
Veilig verpakt
Mijn bestelling werd vele dagen later…
Mijn bestelling werd vele dagen later verwerkt dan dat door juulir wordt aangegeven 48 uur.
Het antwoord op mij vraag hoe het met mijn bestelling zit werd kort gereageerd" Ja het is druk"
In dit geval was het een kleine attentie dir dus dagen later binnen kwam dan de bedoeling was. spijtig
Ik vond persoonlijk dat het wel wat…
Ik vond persoonlijk dat het wel wat sterker mocht.
Toppers
Ruime keuze, niet duur en zeer snelle levering en goed verpakt tegen mogelijke beschadigingen
Ik word hier blij van
Ik had een krat Leffe Blond besteld en werd bij levering dubbel verrast. Ik ontving een doos met de biertjes plus geheel onverwacht, ook nog een set van 6 glazen. En vervolgens kwam er nog zo'n doos... Dat bleek een foutje te zijn van Hopt. Toen ik daar een mailtje aan wijdde kreeg ik de volgende reactie:
"Hi Anton,
Allereerst: je mail wordt door ons enorm gewaardeerd! Dank.
Ten tweede - dit is inderdaad niet de bedoeling. ik zie ook maar één trackingnummer dus dat wijst op 1 doos. De tweede doos is dus een raadsel en een vergissing.
Maar - de doos met 24 biertjes en 6 glazen is je van harte gegund dus geniet ervan, zou ik zeggen."
En dat ga ik zeker doen... :)
Probleem vind ik dat de lege fusten…
Probleem vind ik dat de lege fusten 'verpakt' moeten worden teruggestuurd. Inleveren bij bijvoorbeeld AH zou het een stuk vergemakkelijken.

Resposta da PerfectDraft Nederland
Uitstekend
Uitstekend - geen tegenvallers, ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen.
Snel maar niet goed ingepakt
Levering was snel, helaas was een deel van de levering kapot toen ik het openmaakte...
Great range of beer
Great range of beer, fast delivery, The only gripe is the delivery cost is a bit high but otherwise excellent shop
Mooi aanbod
Mooi aanbod, goede priijzen en nette levering.
Ik ben erg blij met de service van…
Ik ben erg blij met de service van hopt, ik had een keer een bestelling geplaatst en een stuk glas in mijn pakket, ik kreeg niet meteen reactie maar iets later. Ik kreeg een heel nieuw pakket opgestuurd en een goed glas.
Iets langer
Dit een fout van mij zelf duurde het langer dan normaal. Werd echter zeer snel opgelost. Prima service.
Super uitgebreid assortiment en scherpe…
Super uitgebreid assortiment en scherpe prijzen! Pakket was goed ingepakt. Verzending duurde alleen wel een aantal dagen.
Onduidelijk site op tablet en mobiel.
Onduidelijk site op tablet en mobiel.
Verzending 3 dagen te laat gereed gemaakt voor verzending en geen transparantie over wanneer geleverd
Er wordt wel heel makkelijk vanuit…
Er wordt wel heel makkelijk vanuit gegaan dat de perfect draft vaatjes in te leveren zijn.
Waar dan????
Op tijd bezorgd en netjes ingepakt.
Lekker biertje
Mooie website redelijk groot assortiment op voorraad en snel geholpen.
Prima webwinkel
Aanrader!
Mooi assortiment, scherpe prijzen en goede service!