Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Husoghaveliv formår virkelig at leve op til Deres mål om at yde Danmarks bedste kundeservice. Jeg må indrømme at det er det første sted online som jeg har været så positiv overrasket over. Mikk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De fik et salg da jeg kunne komme i kontakt med dem sent om aften via telefon. Lang åbnings tid ved kundeservice er vejen frem. Super tilbagemelding ved spørgsmål, holder hvad de lover og i mit tilfæl... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt uovertruffen service af indehaveren Mikkel. Vi fik leveret en askestøvsuger, som desværre viste sig at være en "mandagsmodel". Vi kontaktede Mikkel, som udviste langt større service, end vi kunne... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Eventos e Entretenimento

Informação fornecida por fontes externas variadas

Vi, hos Hus og Haveliv, ved hvor vigtigt det er, at du som kunde, kan føle dig tryg og sikker når du handler på nettet. Derfor er vores kundeservice åben alle ugens dage kl. 9-22 - også i weekenden. Samtidig er det muligt at chatte online med os på www.husoghaveliv.dk i samme tidsrum. Oven i det er vi naturligvis en e-mærket webshop. Alt dette gør, at du som forbruger kan, handle trygt og sikkert hos os. Ring eller skriv til os hvis du har brug for rådgivning omkring et produkt og vi hjælper dig straks.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service - Billige i pris - God kvalitet.

Jeg bestilte mine varer fredag omkring frokosttid. Den ene vare modtog jeg allerede lørdag formiddag og den anden modtog jeg mandag formiddag.

Da det er en fødselsdagsgave der først skal bruges lørdag d. 10.10.2015 ringede jeg til husoghaveliv.dk og talte med Mikkel i forhold til evt. "bytteret": Det var/er slet ikke et problem blev der sagt. :o)

Det kalder jeg hurtig ekspedition og forrygende god kundeservice.

Jeg var ellers lidt nervøs og skeptisk af hensyn til kvaliteten i forhold til deres billige priser. Det var helt uden grund.
Kvaliteten er i top.

Jeg kan på det varmeste anbefale husoghaveliv.dk.

De bedste hilsener,
Loni Andersen
Kgs. Lyngby

7 de outubro de 2015
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fremragende Kundeservice, stort plus!

Mikkel inde fra husoghaveliv.dk er serviceminded og ønsker sine kunder det bedste. har selv haft bestillings vanskeliger på hjemmesiden men blev kontaktet af Mikkel og blev hjulpet godt igennem bestillings processen. De er hutige med at svare og henvende sig til Deres kunder mm.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos Husoghaveliv.dk
Kan varmt anbefales.
hilsen en yderst tilfreds kunde.
Shabir A. Munir

8 de julho de 2015

Hurtig levering, Super produkt

Jeg stod op torsdag morgen og gjorde, klar til, at jeg skulle ha vennerne på besøg om fredagen til øl og pølser, men i farten fandt jeg ud af jeg, ingen grill havde. Så jeg tog min telefon op og ledte efter en hjemmeside, hvor man kunne købe en grill. Jeg fandt husoghaveliv.dk og tog chancen med håb at have den fredag. Fredag kommer den med posten kl 12:00 og vi fik en rigtig god aften med gode pølser fra den nye kuglegrill fra husoghaveliv.dk. Kan kun siger super hurtig levering, og grillen gør rigtig meget gavn i familien, hver gang vi griller. Mange Tak
- Peter Edward Hentze

9 de dezembro de 2014
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais