Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Zijn misleidend met hun acties, april voor 50% korting. Bij boekte via website, eind maart omdat we van andere kant van land moesten komen rijden, om in april te komen karten. Actie is in april 50%... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Went there hoping to have fun, apparently my cart was not charged. Died after 20s of driving, whole replacement process took so long as the whole ride. At the end I was offered a drink as a compensati... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik stuur een mail krijg geen antwoord. veel gezeur gehad over de drankjes die inclusief zouden zijn. bediende zei van niet. daardoor volledige uitleg gemist. uiteindelijk gelijk gekregen na veel overt... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Eerste keer gaan Icekarten, eerste dag aangekomen en teruggestuurd omdat we niet gereserveerd hadden, dit is blijkbaar verplicht. 2de maal weer aangemeld, dit keer tijdig gereserveerd, optijd aangekom... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de recreação

Informação fornecida por fontes externas variadas

Het normale karten ken je vast wel, met karts over een autobandencircuit door scherpe bochten scheuren. Maar wat dacht je van karten op ijs? Ijskarten is een unieke activiteit waarbij het vooral draait om behendigheid, goede stuurkunsten en timing! Weet jij op de juiste manier de bochten aan te snijden en heb je het driften binnen no-time onder de knie? Dan heb jij een grote kans om als winnaar uit de finishbocht te komen! IJskarten doe je op een echte ijsbaan in speciale elektrisch aangedreven karts met spikebanden. Je glijdt met deze ijskarts over het ijs en maakt bochten door te driften. Alles draait dus bij het ijskarten om behendigheid! Wie daag jij uit?

Informações de contato

2,1

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

264 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

super dag gehad

super dag gehad goed geregeld, ontvangen en behandeld.
Het team uitje was een groot success zeker een aanrader .
Echt een aanrader !!

14 de janeiro de 2019

Top teamuitje!

Als jaarafsluiter wilde wij graag als afdeling gaan ijskarten. Er was prima contact in de voorbereiding over de verschillende pakketten waarna wij na overleg het pakket hebben gekozen met twee heats karten, een prijsuitreiking en borrelen na afloop.
Bij het aanmelden was er ergens miscommunicatie over de tijden die waren doorgegeven en de tijden op de dag zelf. Hierdoor waren een aantal teamleden te laat. Dit werd netjes opgelost door te husselen met andere klanten die dan weer voor mochten.
Net als het feit dat we bij hoge uitzondering met 13 personen mochten karten (limiet per heat is 12).
Bijzonder behulpzaam personeel en een goede sfeer. Prima borrel met hapjes en drankjes. Zeker een aanrader.

8 de janeiro de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij waren met 12 personen om te…

Wij waren met 12 personen om te icekarten en te tafelen,iedereen heeft van deze ervaring genoten super leuk ,wij kunnen dit iedereen aanbevelen.ook grote complimenten voor het horecagebeuren

7 de janeiro de 2019

Ijskarten

We hebben het allemaal erg naar ons zin gehad. Goede bediening en een leuke en enthousiaste wedstrijd!
De tijd tussen aankomst en start icekarten duurde lang.

7 de janeiro de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We werden ontvangen middels een bordje…

We werden ontvangen middels een bordje in de grote hal met de naam van ons bedrijf erop. Erg leuk.
IceKart Rucphen heeft ons teamuitje echt prima verzorgd. We hebben veel gelachen en een prachtige ervaring beleefd. Het was prima te doen voor alle collega's (ook de wat oudere dames met een wat ruimere kledingmaat). We werden bij alles goed begeleid en geholpen.

4 de janeiro de 2019

mooie icekart baan

mooie icekart baan, we hebben genoten met ons personeel.
net jammer dat de muziek in de après-ski nog al hart stond
om met elkaar te praten .

3 de janeiro de 2019

Top avond

Prima organisatie, een aantal vernieuwingen/verbeteringen (nieuwe karts, stoelen i.p.v. bankjes in meeting room, ...) t.o.v. ons laatste bezoek. Het aansluitende diner bij de Nederlandse Alp was wederom tot in de puntjes verzorgd.

28 de dezembro de 2018
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

ok activity

ok activity helmen niet helemaal goed, maar wel fun om te doen! beetje prijzig.

het zaaltje was beetje koud en koffie niet best, maar t eten was lekker en goede bediening

17 de dezembro de 2018
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Spijtig dat voor de finale derde sessie…

Spijtig dat voor de finale derde sessie het voor jullie moeilijk was om de groepen te herverdelen in functie van de snelste tijden die gereden werden in de 2 eerste sessies.
Voor de rest alleen maar positieve reacties ontvangen!

11 de dezembro de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb een bedrijfsuitje georganiseerd…

Ik heb een bedrijfsuitje georganiseerd bij Skidome voor 60 personen.
Ik ben heel erg tevreden over het uitje. Teambuilding in de sneeuw was erg leuk en het Icekarten was echt te gek! Jammer dat het zo kort was.

We hadden gekozen voor de BBQ en het eten was erg goed.

Ook nog een compliment voor het sales team en financiele administratie voor jullie perfecte terugkoppeling per mail.

Alles naar wens

Het programma gevolgd zoals was opgesteld van te voren. Konden overal zo beginnen of maar heel even wachten. Het icekarten is door de hele groep zeer goed bevallen erg leuk! Daarna het barbecue arrangement met voldoende vlees, salades, brood en sauzen wat continue bijgevuld werd. Voor herhaling zeker.

Aanrader.

Wij hebben heel erg genoten van de gastvrijheid & natuurlijk de activiteit. Was een prima ervaring en wij kijken uit naar de volgende keer!

Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.