Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Zijn misleidend met hun acties, april voor 50% korting. Bij boekte via website, eind maart omdat we van andere kant van land moesten komen rijden, om in april te komen karten. Actie is in april 50%... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Went there hoping to have fun, apparently my cart was not charged. Died after 20s of driving, whole replacement process took so long as the whole ride. At the end I was offered a drink as a compensati... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik stuur een mail krijg geen antwoord. veel gezeur gehad over de drankjes die inclusief zouden zijn. bediende zei van niet. daardoor volledige uitleg gemist. uiteindelijk gelijk gekregen na veel overt... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Eerste keer gaan Icekarten, eerste dag aangekomen en teruggestuurd omdat we niet gereserveerd hadden, dit is blijkbaar verplicht. 2de maal weer aangemeld, dit keer tijdig gereserveerd, optijd aangekom... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de recreação

Informação fornecida por fontes externas variadas

Het normale karten ken je vast wel, met karts over een autobandencircuit door scherpe bochten scheuren. Maar wat dacht je van karten op ijs? Ijskarten is een unieke activiteit waarbij het vooral draait om behendigheid, goede stuurkunsten en timing! Weet jij op de juiste manier de bochten aan te snijden en heb je het driften binnen no-time onder de knie? Dan heb jij een grote kans om als winnaar uit de finishbocht te komen! IJskarten doe je op een echte ijsbaan in speciale elektrisch aangedreven karts met spikebanden. Je glijdt met deze ijskarts over het ijs en maakt bochten door te driften. Alles draait dus bij het ijskarten om behendigheid! Wie daag jij uit?

Informações de contato

2,1

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

264 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dagje ijskarting was geweldig!

Gisteren geweest voor een team uitje met 20 man! Alles was perfect geregeld. Ontvangst was goed, werken fijne mensen. Uitleg was super. Wat ook opviel is de kwaliteit van de karts. Erg mooie materialen. Niks negatiefs te melden! Groeten van Oostendorp Toyota Uden!

18 de março de 2019

Super leuke ervaring!

Super leuke ervaring!

We hebben heel erg genoten van onze uitstap.
Tof dat je tips krijgt om zo een betere tijd neer te zetten.
Zeker een aanrader ;)

12 de março de 2019

Ice karten

Goed geregeld, ziet er allemaal goed uit en net personeel.
Zeker een aanrader

11 de fevereiro de 2019

Alles top geregeld

Alles top geregeld! Al eerder met ons bedrijf een uitje gehad. Skiën, snowboarden, icekarten en glowgolf. Aansluitend nog een après ski, ook alles goed geregeld!

11 de fevereiro de 2019
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bedankt voor de goede service!

Nadat we aan hadden gegeven niet geheel tevreden te zijn over ons teamuitje, werd er gelijk contact met ons opgenomen. Bedankt daarvoor! Men kwam met juiste voorstellen en een gepaste oplossing, en wat we misschien nog wel het belangrijkste vinden is dat wij hopen dat er iets met onze tips gedaan gaat worden. Bedankt voor de goede service!

28 de janeiro de 2019
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.