Zijn misleidend met hun acties, april voor 50% korting. Bij boekte via website, eind maart omdat we van andere kant van land moesten komen rijden, om in april te komen karten. Actie is in april 50%... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Went there hoping to have fun, apparently my cart was not charged. Died after 20s of driving, whole replacement process took so long as the whole ride. At the end I was offered a drink as a compensati... Ver mais
Ik stuur een mail krijg geen antwoord. veel gezeur gehad over de drankjes die inclusief zouden zijn. bediende zei van niet. daardoor volledige uitleg gemist. uiteindelijk gelijk gekregen na veel overt... Ver mais
Eerste keer gaan Icekarten, eerste dag aangekomen en teruggestuurd omdat we niet gereserveerd hadden, dit is blijkbaar verplicht. 2de maal weer aangemeld, dit keer tijdig gereserveerd, optijd aangekom... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Het normale karten ken je vast wel, met karts over een autobandencircuit door scherpe bochten scheuren. Maar wat dacht je van karten op ijs? Ijskarten is een unieke activiteit waarbij het vooral draait om behendigheid, goede stuurkunsten en timing! Weet jij op de juiste manier de bochten aan te snijden en heb je het driften binnen no-time onder de knie? Dan heb jij een grote kans om als winnaar uit de finishbocht te komen! IJskarten doe je op een echte ijsbaan in speciale elektrisch aangedreven karts met spikebanden. Je glijdt met deze ijskarts over het ijs en maakt bochten door te driften. Alles draait dus bij het ijskarten om behendigheid! Wie daag jij uit?
Informações de contato
Baanvelden 13, 4715 RH, Rucphen, Holanda
- 085 9020606
- info.rucphen@snowworld.com
- icekart.nl
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Leuke ervaring
Leuke ervaring. Misschien nog net iets beter als we al wat richtlijnen/rijtips zouden krijgen voor de eerste heat ipv na de eerste heat.
Top dagje!!!
Was echt een top ervaring. Heb samen met mijn vriendinnen de dag van mijn leven gehad. Ook heel leuk personeel, vooral die sexy roodharige jongen met die baard.
Leuke ervaring
Leuke middag en avond gehad. Het pakket Glow golf, spidergrillen icekarten is zeker een aanrader.
leuke activiteit
leuke activiteit! En vriendelijk personeel
Goed georganiseerd en superleuke…
Goed georganiseerd en superleuke activiteit! Een aanrader!
Echt een AANRADER !
Echt een AANRADER !
goed georganiseerd en uitleg..
Voor een leuke middag is het echt geweldig !
Het driften is best moeilijk maar daar moet je ook de humor
van in zien.
Helemaal Top
Menno uit Leerdam
Niet bepaald vriendelijk behandeld!
Vrijgezellenfeest
Zeker de moeite om te doen! Wij kozen voor de combi-deal icekarten en paintball, wat zeker een topper was. Achteraf bekeken misschien beter om wat langer te karten dan twee heats, ipv meteen te gaan paintballen, omdat je het gevoel hebt het icekarten steeds beter onder de knie te krijgen.
Goede service, goede ontvangst, goed materiaal,... : niets op aan te merken. Een aanrader!
Het ging fantastisch
Het ging fantastisch,
Everyone enjoyed it. It was one of memorable event well organized.
Alleen die pakken die je aan moet zijn…
Alleen die pakken die je aan moet zijn waardeloos, dat klittenband heeft zijn beste tijd gehad. Zodra je in de kart gaat zitten gaat hij helemaal open.
Erg leuke teamactiviteit
Erg leuke teamactiviteit. Personeel is kundig en vriendelijk en geven service met Humor!
Super georganiseerd
Super georganiseerd, gastvrij, goede uitleg. Kortom top !
Traduction / Autonomie
Depuis le temps que ça existe, il serait bien de proposer des traduction anglaise et française.
4 sessions est presque indispensable... malheureusement, la fin des sessions apporte des problèmes de puissance... sur 10 tours, 3 perdus à la dernière et 1 à 2 tours à la seconde session.
Bad experience
We booked a program which consisted in 2 groups:
1. Drift Exclusief. (max 12 people)
2. Group of 10 drivers. (nonexclusive)
In our Drift Exclusief, although it was a exclusive group; skidome added 2 external people to our group.
2nd complain is about the allowed number of drivers to both group. We made reservations for a group of 22 people; however we ended up with a group of 20 drivers which skidome divided into:
1. 10 drivers to Drift Exclusief
2. 10 drivers for nonexclusive
But, the irritating part, is that we were NOT permitted to add our own people to fill in the 2 remaining empty seats on the “Drift exclusief”, which we already paid for anyways!
Instead, we lost the first 2 empty seats (which could have been used by another colleague of ours) during the 1st round (Fig1 below) and later on, Skidome added 2 unknown drivers to our group without informing us.
alles top geregeld en vriendelijk…
alles top geregeld en vriendelijk personeel.
De medewerkers van Ice Kart Rucphen
De medewerkers van Ice Kart Rucphen doen er veel aan om je als groep een hele leuke tijd te bezorgen!
We hadden een top middag
We hadden een top middag. Alles was goed geregeld en veel plezier gehad. Ik had dit als bedrijfuitje geregeld en nu wetenwe zeker wie de drift King is in onze ploeg (;
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.