iDrive2GO Avaliações 3.239

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Echt top snapte eerst wel wat ik kreeg en kon verwachten maar na deze les heb ik veel meer geleerd en ook uitleg gekregen over de stof die ik nog niet helemaal begreep. Leerlingen worden veel betrokk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede docent, alles wordt erg duidelijk uitgelegd en alle regels worden ook versimpeld waardoor je het makkelijk kan bijhouden. Al met al, top cursus!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vanwege drukte is het pas mogelijk in september af te rijden voor de september. Zijn nu al vanaf 27 maart aan het wachten op ons geld voor de praktijk die we terug zouden krijgen. Telefonisch niet ber... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

heel fijn dat je ook nog les krijgt van professionals en dat je dan vragen kan stellen inplaats van niks er van kunnen weten dus hier heb je veel meer aan

Detalhes da empresa

1. Autoescola

Wij helpen je zo snel als mogelijk te slagen voor het Bromfiets Theorie- en Praktijk Examen 🛵🚘🥳 Wij bieden geweldige Theoriecursussen met Oefenexamens aan en de best mogelijke Praktijklessen op de snelst beschikbare Bromfiets Praktijk Examendata in jouw regio. Waar wacht je nog op? tienduizenden Cursisten gingen je voor en hebben succesvol en op basis van de agenda van het CBR het snelst het Bromfiets Rijbewijs bij iDrive2GO Group gehaald. Ben jij de volgende?😃🥇

Informações de contato

3,9

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

3 mil avaliações

Respondeu a 82% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zoek een andere rijschool!!

Haal je examen niet met idrive2go
ze Laten je eerst 3 maanden wachten voor een examen plek en als je annuleert krijg je geen geld terug ookal valt dit binnen de 14 dagen, na 2 weken reageren ze niet meer op je mails en de telefoon nemen ze nooit/nauwelijks op, er zijn meerdere afspraken niet nagekomen, als ik mijn geld terug krijg zal ik deze review weghalen/heroverwegen
Jarovanpolanen
Bestelnummer #42810

24 de dezembro de 2025

Beste Jaro,

Dank voor uw bericht. Vervelend om te horen dat u uw ervaring op deze manier heeft beleefd.

Vanwege de huidige drukte kunnen wachttijden voor examens helaas oplopen en kan ook de reactietijd op berichten langer zijn dan gewenst. Dit is uiteraard niet de service die wij nastreven.

Uw situatie en bestelnummer (#42810) nemen wij serieus en wij zullen dit intern bekijken. U ontvangt zo spoedig mogelijk een inhoudelijke reactie over uw aanvraag.

Wij doen ons best om tot een passende oplossing te komen en waarderen uw geduld.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik wil anderen waarschuwen voor mijn ervaring met Idrive to go!

Ik wil anderen waarschuwen voor mijn ervaring met deze rijschool.

Sinds december ben ik bezig om mijn geld terug te krijgen en tot op de dag van vandaag is dit nog steeds niet correct afgehandeld. Wat mij vooral opvalt, is dat wanneer je de reviews leest, veel mensen exact hetzelfde meemaken.

In eerste instantie lijkt alles goed geregeld. De theoriecursus en het examen worden snel ingepland en tijdens de cursus wordt nadrukkelijk gevraagd om een positieve review achter te laten. Achteraf voelt dat misleidend, omdat de echte problemen daarna pas beginnen.

Na het behalen van de theorie blijkt dat de wachttijd voor praktijklessen extreem lang is en dit wordt vooraf niet duidelijk gecommuniceerd. Wanneer je dit aankaart, wordt er geen echte oplossing geboden. In plaats daarvan wordt geprobeerd je om te zetten naar een autorijbewijs-pakket met een “korting” van €400, terwijl deze korting al onderdeel was van het oorspronkelijke aanbod. Dit wordt dus gepresenteerd als compensatie, terwijl dat in werkelijkheid niet zo is.

Wanneer je vervolgens besluit te annuleren, begint het traject van terugbetaling. In mijn geval zijn er meerdere betaaldata genoemd die telkens niet worden nagekomen. De communicatie verloopt via standaardantwoorden, zoals “terugbetaling binnen 30 werkdagen”, “administratieve fout” en “we hebben het handmatig doorgezet”. Dit patroon zie ik ook terug in andere reviews.

Wat daarnaast opvalt, is dat er in reacties vaak wordt aangegeven dat men zonder persoonlijke gegevens niet kan zien om wie het gaat, terwijl de antwoorden verder erg algemeen en standaard lijken.

Ik vind het vooral zorgelijk dat veel jongeren hier een pakket afnemen voor hun brommercertificaat. Dit zijn vaak jongeren die hier lang voor sparen, en wanneer zij vastlopen in dit proces of hun geld niet tijdig terugkrijgen, heeft dat grote impact.

Mijn advies: wees voorzichtig, stel vooraf duidelijke vragen over wachttijden en voorwaarden, en lees de reviews goed door voordat je een beslissing neemt.

Persoonlijk zou ik, op basis van mijn ervaring, aanraden om je hier niet aan te melden.

15 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb onlangs mijn theorie-examen voor…

Ik heb onlangs mijn theorie-examen voor de scooter gehaald bij idrive2go en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de lessen en de service. De instructeurs waren zeer deskundig en geduldig, en ze legden de theorie op een duidelijke en begrijpelijke manier uit. Ze gebruikten ook veel praktijkvoorbeelden, waardoor de theorie beter bleef hangen.

De lessen waren goed georganiseerd en er was voldoende tijd om vragen te stellen. De instructeurs waren ook altijd bereid om extra hulp te bieden als dat nodig was. Ik voelde me daardoor goed voorbereid op het theorie-examen.

Ik zou idrive2go zeker aanraden aan iedereen die zijn theorie-examen voor de scooter wil halen. Het is een professionele en betrouwbare scooterschool met deskundige instructeurs en een goede service.

3 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Na bijna 6 weken nog steeds geen geld terug.

Bijna 6 weken geleden heb ik een annulering ingediend bij idrive2go, na veel moeite hadden ze na 3 weken gezegd dat ze het geld terug gingen storten, later hadden ze dit nog eens gezegd, maar dit is helaas nog steeds niet gebeurt.
Het bestelnummer is 40222.

14 de outubro de 2025
Avaliação não solicitada

Estamos analisando esta avaliação conforme o procedimento de sinalização da Trustpilot.

Wat ging er niet mis?!

Wat ging er mis? Wat ging er niet mis kun je beter vragen!

Nog nooit zo slecht en respectloos behandeld!

Betaald voor een scooter theorie, lessen en examen en dat ging zo snel en makkelijk alleen na maanden bleek ik echt een kat in de zak te hebben gekocht...Na maanden nog steeds geen examen (wel beloofd binnen een bepaalde tijd, ligt vast op de mail) nauwelijks bereikbaar (in 1 week 11 keer gebeld waarvan 3 x na 35 minuten in de wacht erop gegooid en de rest met niet nagekomen beloftes weggestuurd) en keer op keer de belofte dat ik mijn geld terug zou krijgen maar dit gebeurt tot op de dag van vandaag niet!!

Ik wacht al maanden en er wordt al zeker sinds december niet meer op mijn mailtjes gereageerd, het is echt schandalig!! En maar met smoesjes komen dat het geld eraan komt en allang overgemaakt had moeten zijn!!

Dit riekt enorm naar oplichting maar als ik zo naar andere reviews kijk ben ik zeker niet de enige die er zo over denkt. Ik stop niet voor ik mijn geld terug heb in ieder geval!!

Vreselijk bedrijf

24 de outubro de 2025

Beste N. Roem,

Met enige verbazing reageren wij op uw geschreven review en doen dit omdat de naam 'N. Roem' niet voorkomt in ons systeem. Daarbij kunnen wij ons niet vinden in de inhoud omdat klanten bij ons van de grootste waarde en op Nr.1 staan. Graag geven wij voor een correct beeld de volgende reactie met excuses als er bij ons iets fout zou zijn gegaan.

U geeft aan te hebben betaald voor 'een scooter theorie, lessen en examen' en dat dit snel en makkelijk ging maar dat u na maanden vind een kat in de zak te hebben gekocht. Om eerlijk te zijn begrijpen wij uw Review niet daar er tegenstrijdige zaken in staan. Daarbij kan het zijn dat de bereikbaarheid in het hoogseizoen telefonisch jammergenoeg minder is, dit vinden wij natuurlijk ook vervelend, maar daar is niet veel aan te doen. Wij verzoeken dan ook zeer vriendelijk dat als wij de telefoon niet op kunnen nemen dan een mailtje met eventueel een terugbelverzoek naar ons te sturen en reageren wij daar zsm en binnen billijke termijn zoals dit heet op. U geeft aan lang in de wacht te hebben gestaan terwijl er netjes een bandje wordt afgespeeld. U besluit zelf lang in de wacht te staan terwijl een mailtje zo is gestuurd. U verwijst naar Reviews en geeft aan dat u 'zeker niet de enige bent', dit begrijpen wij maar geen klacht is hetzelfde, elke situatie is anders. Wij hebben overigens duizenden positieve Reviews die geschreven zijn door oud Cursisten. Wij zien onder uw Trustpilot naam geen bestelling, ontvangen mailtjes of enige vorm van correspondentie. Daarbij geeft u aan dat het 'riekt naar oplichting' en wijzen wij dit direct van de hand om de volgende redenen:

Maar liefst tienduizenden Cursisten hebben alleen al de afgelopen twee jaar succesvol, zeer tevreden en op basis van beschikbaarheid het eerste Rijbewijs bij iDrive2GO gehaald. Daarbij werken wij op dit moment als landelijk Rijopleider met duizenden actieve en tevreden klanten. Het spreekt voorzich dat wij hier heel trots op zijn maar druist dit in tegen de inhoud van uw Review.

Graag willen wij deze casus zo snel als mogelijk samen met u oplossen maar aangezien uw naam hier op Trustpilot niet voorkomt in ons systeem en daarbij daar de inhoud van uw review een totaal verkeerd beeld geeft van onze diensten een zeer vriendelijk maar ook dringend verzoek.

Graag een mail naar ons sturen met het bestel- factuurnummer inclusief uw volledige gegevens. In het onderwerp van de mail alstublieft erin zetten 'Oplossing naar aanleiding van geschreven Review' en zullen wij op werkdagen met uitzondering van de weekenden uw mail beoordelen en natuurlijk zsm reageren. Daarbij verzoeken wij u zeer vriendelijk maar ook dringend uw Review aan te passen of te verwijderen daar de tekst in uw Review ons onbedoeld of bedoeld Imagoschade op kan leveren en binnen de kaders van de wet niet is toegestaan.

Graag bieden wij nogmaals onze excuses aan mocht er iets niet naar wens zijn verlopen of dat wij ergens een fout hebben gemaakt, dat mag namelijk niet de bedoeling zijn. Wij verwachten dat u voor een juist en correct beeld uw Review aanpast of verwijderd en een mail stuurt naar ons. Wij lossen de casus dan namelijk graag zsm samen met u op.

iDrive2GO Group team.

OPLICHTERS!!!!

Hele slechte ervaring met dit bedrijf.
Het aankopen gaat heel snel. Maar vervolgens kun je wachten tot je theorie kan doen. Maar daarna wordt het pas echt lachen en moet je nog eens 6 maanden wachten omdat ze geen leraren hebben voor de praktijk lessen. Als je dan bij een ander wel direct aan de beurt bent kun je een heel klein deel van je geld terug krijgen en rekenen ze 79 euro administratie kosten.
En nu 2 maanden later heb ik ook dat kleine beetje geld nog steeds niet terug.
Mijn tip betaal beter iets meer bij een ander dan bij deze OPLICHTERS!!!!!

13 de fevereiro de 2026

Beste Belinda,

Dank voor uw geschreven Review, graag willen wij u excuses aanbieden voor het ongemak maar wel graag een aantal zaken verduidelijken voor een goed en correct beeld van onze Diensten die wij al jaren- en jarenlang succesvol en over het algemeen voor het grootste gedeelte ten aanzien van ons klanten met volle tevredenheid uitvoeren.

Op onze website staat duidelijk vermeld dat er regionaal wachttijden kunnen ontstaan door drukte en capaciteit, zeker bij actiepakketten. Veel cursisten kiezen hier bewust voor vanwege de scherpe prijs. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om sneller af te rijden tegen een meerprijs, wat in de gehele markt gebruikelijk is. Wij begrijpen de frustratie maar kunnen aan Wachttijden die bij het CBR ontstaan niet veel veranderen, wel bieden wij uit coulance een aantal oplossingen aan om buiten het Consumenten Herroepingsrecht een pakket te kunnen annuleren en staat er in de door u goedgekeurde Algemene Voorwaarde ook dat bij een annulering met geld terug logischerwijs Administratiekosten wordt berekend. Dit had u voorafgaand aan uw bestelling ook kunnen weten, als u vanuit uw plicht als Consument voorafgaand aan uw bestelling ons van meer informatie over de pakketten had verzocht dan hadden wij u transparant alle informatie gegeven en had u kunnen besluiten wel of niet bij ons een bestelling te plaatsen. Daarbij heeft u de mening dat wij 'OPLICHTERS" zijn en dit is feitelijk onjuist:

Wij kunnen ons vanuit feiten niet vinden in uw aantijging dat wij 'OPLICHTERS' zijn en mag u dit binnen wettelijke gronden op basis van een persoonlijke ervaring publiekelijk dit niet zo benoemen. Daarbij kunnen wij op basis van deze review niet herleiden om welk dossier het gaat. Graag lossen wij dit samen met u zsm op en doen u wel het zeer vriendelijke en dringende verzoek uw Review aan te passen of te verwijderen. Mocht u willen dat wij met u meekijken en dit oplossen, verzoeken wij u om ons een e-mail te sturen met als onderwerp “Oplossing n.a.v. review”, inclusief de volledige naam en eventuele bestelgegevens.

Wij bieden u nogmaals welgemeende excuses aan en helpen u graag verder om dit netjes te bekijken en waar mogelijk op te lossen.

Zeer teleurstellend

Zeer teleurstellend.
Leuke aanbieding, maar dan krijg je te horen dat het cbr pas over een half jaar tijd heeft. Tenzij je 200 extra betaald.....

Vervolgens wordt je doorgestuurd naar een slechte rijschool.

En als je iemand telefonisch probeert te bereiken, dan zijn ze wegens drukte niet bereikbaar.

Trap er niet in!

12 de abril de 2026

Beste familie Plaizier,

Op onze website staat duidelijk vermeld dat er regionaal wachttijden kunnen ontstaan door drukte en capaciteit, zeker bij actiepakketten. Veel cursisten kiezen hier bewust voor vanwege de scherpe prijs. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om sneller af te rijden tegen een meerprijs, wat in de gehele markt gebruikelijk is. Wij begrijpen de frustratie maar kunnen aan Wachttijden die bij het CBR ontstaan niet veel veranderen, wel bieden wij uit coulance een aantal oplossingen aan om buiten het Consumenten Herroepingsrecht een pakket te kunnen annuleren en staat er in de door u goedgekeurde Algemene Voorwaarde ook dat bij een annulering met geld terug logischerwijs Administratiekosten wordt berekend. Dit had u voorafgaand aan uw bestelling ook kunnen weten, als u vanuit uw plicht als Consument voorafgaand aan uw bestelling ons van meer informatie over de pakketten had verzocht dan hadden wij u transparant alle informatie gegeven en had u kunnen besluiten wel of niet bij ons een bestelling te plaatsen. Termen als 'Trap er niet in' kan wellicht vanuit persoonlijke ervaring een idee zijn maar geldt dit niet voor het overgrote deel van onze actieve Cursisten, als landelijk Rijopleider werken wij op dit moment met duizenden actieve Cursisten, of de afgereden Cursisten vanaf de start van ons bedrijf.

Maar liefst tienduizenden Cursisten hebben door heel Nederland alleen al de afgelopen twee jaar succesvol, zeer tevreden en op basis van beschikbaarheid door heel Nederland het snelst beschikbaar het Bromfiets Rijbewijs bij iDrive2GO gehaald. Ten aanzien van onze lesmethoden en het doel jongeren zo goedkoop, makkelijk en goed mogelijk het Bromfiets Rijbewijs te halen is dit al jarenlang onze missie en doel en zijn we daar heel trots op.

Dat wij telefonisch jammergenoeg minder te bereiken zijn heet puur te maken met het Hoogseizoen dat is gestart en daarom wordt er als u in de wacht staat ook netjes een bandje afgespeeld met het vriendelijke verzoek dat mochten wij telefonisch niet op kunnen nemen u naar ons een mail kan sturen waar wij zsm op reageren. Op ontvangen mailtjes reageren wij namelijk na ontvangst altijd zo snel als mogelijk en binnen billijke termijn. Daarbij, u heeft als consument zogeheten 'Informatieplicht' dat veel zaken voorafgaand aan uw bestelling duidelijk had gemaakt. Wij informeren potentiële klanten zeer transparant over het halen van hun eerste Rijbewijs ook ten aanzien van eventuele Wachttijden die regionaal kunnen ontstaan. Zelfs bieden wij buiten de 14 dagen Consumenten Herroepingsrecht uit Coulance diverse opties aan om een gekocht pakket alsnog te kunnen annuleren. Alle informatie over de mogelijkheid om los van de reguliere beschikbaarheid met spoed af te kunnen rijden staat ook op onze website. U heeft gebruik gemaakt van een mooie aanbieding en is het derhalve logisch dat er in sommige situaties extra betaald kan (wij zeggen bewust 'kan') worden om alsnog eerder af te kunnen rijden. Mocht u willen dat wij met u meekijken en dit oplossen, verzoeken wij u om ons een e-mail te sturen met als onderwerp “Oplossing n.a.v. review”, inclusief de volledige naam en eventuele bestelgegevens. Wel doen wij u een zeer vriendelijk maar ook dringend verzoek uw Review aan te passen of te verwijderen. U schetst namelijk een beeld dat niet past bij onze diensten en geeft u niet volledige informatie over de klacht die u heeft.

Natuurlijk bieden wij u onze welgemeende excuses aan mochten er zaken niet naar wens verlopen en helpen u graag verder om dit netjes te bekijken en waar mogelijk op te lossen.

Zeer slecht !!!

Zeer slecht !!!
Reactie op mail, duurt lang.
Geld retour storten, nog steeds niet gedaan, na meerdere mailtjes te hebben verstuurd.
Wacht al vanaf januari

12 de abril de 2026

Beste Mariska,

Met dankzegging voor uw geschreven Review reageren wij voor de duidelijkheid graag hierop en bieden u excuses aan mochten wij zaken niet naar wens hebben laten verlopen.

Dat u vanaf januari op beloofd geld wacht mag natuurlijk niet de bedoeling zijn maar is dit uit pure overmacht ontstaan. Wij zijn relatief kortgeleden gewisseld van Administratiesysteem waar helaas Bugs in zaten en is dit hoogstwaarschijnlijk de reden dat uw uit Coulance geboren annulering, daarin het beloofde geld nog niet is teruggestort. Bij een relatief kleine selectie van onze klanten zijn gegevens niet goed verwerkt in dit nieuwe systeem en bieden wij daar natuurlijk welgemeende excuses voor aan!

Wij werken op dit moment met duizenden actieve Cursisten en hebben maar liefst tienduizenden Cursisten alleen al de afgelopen twee jaar succesvol, zeer tevreden en op basis van beschikbaarheid door heel Nederland het snelst beschikbaar het Bromfiets Rijbewijs bij iDrive2GO gehaald. Ten aanzien van onze lesmethoden en het doel jongeren zo goedkoop, makkelijk en goed mogelijk het Bromfiets Rijbewijs te halen is dit al jarenlang ons doel en zijn we daar trots op. Graag willen wij deze casus samen met u en zsm oplossen.

Wij kunnen op basis van uw geschreven Review niet herleiden om welk dossier het gaat. Graag lossen wij dit samen met u zsm op en doen u wel het zeer vriendelijke en dringende verzoek begrip te hebben voor de situatie en uw Review op basis daarvan aan te passen of te verwijderen. Mocht u willen dat wij met u meekijken en dit oplossen, verzoeken wij u zeer vriendelijk om ons een e-mail te sturen met als onderwerp “Oplossing n.a.v. review”, inclusief de volledige naam en eventuele bestelgegevens.

Wij bieden u nogmaals welgemeende excuses aan en helpen u graag verder om dit netjes te bekijken en waar mogelijk op te lossen en wensen u graag nog een hele fijne dag!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dit is mijn tweede review

Dit is mijn tweede review, omdat mijn probleem nog steeds niet is opgelost. Helaas ben ik zeer ontevreden over de manier waarop mijn klacht wordt behandeld.
Er zou een optie moeten zijn om producten uit het winkelmandje te verwijderen, zodat je niet verplicht bent het volledige bedrag te betalen. Wanneer je een onderdeel annuleert, zou je alleen moeten betalen voor wat je daadwerkelijk afneemt. Hoewel op de factuur duidelijk staat welk bedrag is betaald, wordt er geen restitutie verleend.
Daarnaast mag ik geen cursus of examen volgen omdat het volledige bedrag niet is voldaan. Dit vind ik onredelijk en zeer onklantvriendelijk.
Wat deze situatie nog frustrerender maakt, is de communicatie. Er wordt gereageerd op Trustpilot, maar vervolgens ontvang ik per e-mail steeds dezelfde standaardreactie als eerder. Daarna blijven verdere reacties uit. Ook is mij meegedeeld dat er niet meer op mijn e-mails zal worden gereageerd en dat de kwestie voor hen is afgesloten. Dit ervaar ik als onprofessioneel en respectloos tegenover klanten.

12 de março de 2026

Beste 'B.Ö',

Vervelend te lezen dat wij uw klacht nog niet op hebben gelost maar wij kunnen op basis van uw Trustpilot naam geen dossier terugvinden. Vandaar onze reactie op uw Review.

U geeft een aantal opties aan die wij als zodoende al jarenlang op de website hebben staan. Wij hebben namelijk een 4-tal pakketten waaruit gekozen kan worden: 'Scooter Theorie Cursus', 'Compleet Scooter Rijbewijs pakket', Scooter Praktijk pakket' en het 'Compleet Scooter Rijbewijs pakket Privé'. Wij snappen daarom niet wat u bedoelt. Daarbij reageren wij op werkdagen met uitzondering van de weekenden en Feestdagen zsm en binnen billijke termijn op ontvangen mailtjes. Daarbij zegt u zelf in uw Review dat wij op uw mails hebben gereageerd en geeft u gecombineerd een totaal verkeerd beeld van onze diensten die wij al jaren- en jarenlang succesvol uitvoeren.

Wij werken op dit moment met duizenden actieve Cursisten en hebben maar liefst tienduizenden Cursisten alleen al de afgelopen twee jaar succesvol, zeer tevreden en op basis van beschikbaarheid door heel Nederland het snelst beschikbaar het Bromfiets Rijbewijs bij iDrive2GO gehaald. Ten aanzien van onze lesmethoden en het doel jongeren zo goedkoop, makkelijk en goed mogelijk het Bromfiets Rijbewijs te halen is dit al jarenlang ons doel en zijn we daar trots op. Wij hebben vast om goede redenen tegen u gezegd dat wij niet meer reageren op door u gestuurde mails maar kunnen niet nazien waarom dit zo is.

Daarbij kunnen wij op basis van deze review niet herleiden om welk dossier het gaat, net zoals de vorige keer. Graag lossen wij dit samen met u zsm op en doen u wel het zeer vriendelijke en dringende verzoek uw Review aan te passen of te verwijderen, dit doen wij binnen de kaders van het Burgerlijk Wetboek waar ook u als Consument zich aan dient te houden. Mocht u willen dat wij met u meekijken en dit oplossen, verzoeken wij u om ons een e-mail te sturen met als onderwerp “Oplossing n.a.v. review”, inclusief de volledige naam en eventuele bestelgegevens. Dan zullen wij uw mail beoordelen, kijken of wij iets voor u op kunnen lossen en ontvangt u zo snel als mogelijk en binnen billijke termijn van ons reactie.

Graag wachten wij uw mail af en wensen u voor nu nog een hele fijne dag!

Oplichters

26 de setembro de 2025

Beste Tycho,

Reviews met enkel en alleen termen als 'Oplichters' wijzen wij direct van de hand en mag dit vanuit wettelijke gronden ook nooit zo geschreven worden... Wij werken op dit moment met duizenden actieve Cursisten en hebben maar liefst tienduizenden Cursisten alleen al de afgelopen twee jaar succesvol, zeer tevreden en op basis van beschikbaarheid door heel Nederland het snelst beschikbaar het Bromfiets Rijbewijs bij iDrive2GO gehaald. Ten aanzien van onze lesmethoden en het doel jongeren zo goedkoop, makkelijk en goed mogelijk het Bromfiets Rijbewijs te halen is dit al jarenlang ons doel en zijn we daar trots op.

Wij kunnen ons vanuit feiten niet vinden in uw aantijging dat wij 'OPLICHTERS' zijn en mag u dit binnen wettelijke gronden op basis van een persoonlijke ervaring publiekelijk dit niet zo benoemen. Daarbij kunnen wij op basis van deze review niet herleiden om welk dossier het gaat. Graag lossen wij dit samen met u zsm op en doen u wel het zeer vriendelijke en dringende verzoek uw Review te verwijderen. Mocht u willen dat wij met u meekijken en uw eventuele klacht oplossen, verzoeken wij u om ons een e-mail te sturen met als onderwerp “Oplossing n.a.v. review”, inclusief de volledige naam en eventuele bestelgegevens. Wij ontvangen uw mail, beoordelen de inhoud en zullen zsm en binnen billijke termijn daarop reageren.

Mocht er aan onze zijde iets fout zijn gegaan dan bieden wij natuurlijk wel onze welgemeende excuses aan maar stellen binnen wettelijke gronden wel de Voorwaarde dat u uw Review aanpast of verwijderd, dan lossen wij uw klacht graag samen met u op. Graag wensen wij u een hele fijne dag en wachten uw mail af.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Iedere review waarbij iemand aangeeft…

Iedere review waarbij iemand aangeeft dat het riekt naar oplichting proberen jullie van de baan te vegen. Maar toch hebben ze echt wel gelijk. Ik probeer al sinds 5 januari mn geld terug te krijgen. Eerst netjes gewacht en daarna ga je bellen en mailen. Inmiddels ben ik 41!!! Telefoontjes en een aantal mailtjes verder. Maar ook 12 weken verder en nog geen geld terug, geen praktijkexamen of Maar enige vorm van communicatie. Trap echt niet in de praatjes.

Beste familie Hartogs,

Uw verwijzing naar andere Reviews is vreemd te noemen daar u die dossiers niet kent en u geen idee heeft of er ten aanzien van onze diensten wij in gebreke zijn geweest of niet richting ander respondenten. Daaruit vloeit deze reactie voort.

Wat betreft de terugbetaling: dit is in veel gevallen een coulance vanuit onze kant en geen verplichting, afhankelijk van de fase waarin het pakket zich bevindt. Wij zijn relatief kortgeleden gewisseld van Administratiesysteem waar helaas Bugs in zaten. Dit is op dit moment opgelost maar kan dit de oorzaak zijn dat u het uit coulance beloofde bedrag nog niet op uw rekening teruggestort hebt gekregen. Daarbij, u geeft aan 41 jaar te zijn, is u 'Informatieplicht' nemen wij aan bekend. Wij informeren potentiële klanten voorafgaand aan een bestelling eerlijk en transparant wat nodig is om het eerste Rijbewijs te halen en wat wij kunnen doen als er zaken niet naar wens verlopen. Wij lossen namelijk veel situaties vanuit Coulance op.

Daarbij kunnen wij op basis van deze review niet herleiden om welk dossier het gaat. Graag lossen wij dit samen met u zsm op en doen u wel het zeer vriendelijke en dringende verzoek uw Review aan te passen of te verwijderen. Mocht u willen dat wij met u meekijken en dit oplossen, verzoeken wij u om ons een e-mail te sturen met als onderwerp “Oplossing n.a.v. review”, inclusief de volledige naam, naam van de eventuele Cursist en eventuele bestelgegevens.

Mochten wij zaken niet naar wens laten verlopen dan bieden wij uiteraard onze welgemeende excuses daarvoor aan en wensen u graag nog een hele fijne dag! Wij wachten uw mail af en zullen zsm en binnen billijke termijn daarop reageren.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer slechte en frustrerende ervaring…

eer slechte en frustrerende ervaring met iDrive2GO.
Wij zijn dit traject gestart met vertrouwen, maar dat is gedurende het proces steeds verder afgenomen. Mijn dochter heeft maanden moeten wachten voordat er überhaupt een praktijkexamen werd ingepland. Toen het examen eindelijk gepland stond, werd dit op het laatste moment afgezegd vanwege ziekte van de examinator. Dat kan uiteraard gebeuren, maar daarna bleef duidelijke communicatie uit.
Wat volgde was opnieuw lang wachten en veel contact via e mail om überhaupt helderheid te krijgen. Uiteindelijk werd er een alternatief aangeboden, maar dat was voor ons niet haalbaar. Er werd voorgesteld om het examen te doen in Schagen, Leiden of Amsterdam, terwijl wij in de regio Eindhoven wonen.
Het contact met iDrive2GO verloopt erg moeizaam. Telefonisch sta je lang in de wacht en als je iemand spreekt, wordt verwezen naar e mail. Andere mogelijkheden om contact te hebben of een klacht te bespreken zijn er niet. Dat geldt ook voor vragen over geld terugkrijgen.
De terugbetaling heeft bovendien veel te lang geduurd. Ondanks meerdere duidelijke afspraken en toezeggingen is het bedrag pas teruggestort nadat er een formele sommatie is gestuurd. Dat heeft veel tijd en energie gekost.
Deze ervaring heeft ons vooral veel stress en teleurstelling opgeleverd, voor zowel ons als ouder als voor onze dochter. Op basis hiervan kan ik iDrive2GO niet aanraden aan mensen die waarde hechten aan duidelijke communicatie en het nakomen van afspraken.

Beste Marjolein,

Graag reageren wij op uw geschreven Review en doen dit met excuses daar dit beeld niet is wat men van ons mag verwachten en wat het overgrote deel van onze klanten meemaakt.

Graag willen wij wel duidelijk stellen dat u voorafgaand aan iedere aankoop bij een winkel of bedrijf wettelijke 'informatieplicht' heeft. Dit is opgesteld om onduidelijkheden of klachten eenmaal na een aankoop te voorkomen en kunnen wij op dit moment ons niet aan de indruk onttrekken dat u voorafgaand aan uw aankoop ons niet voor meer informatie verzocht. Had u dit gedaan dan hadden wij u voorafgaand alle belangrijke informatie al transparant doorgegeven en had dit wellicht uw klachten voorkomen. Aan overmacht kunnen wij jammergenoeg niks doen en lossen dit dan graag op. Onze Instructeur in Eindhoven kampt namelijk met langdurige ziekte en wisten wij dit op het moment van uw aankoop niet. Wij bieden dan meerdere opties aan om elders met en Dagcursus Praktijk af te kunnen rijden in steden die u benoemt waar gemiddeld gezien ook sneller afgereden kan worden dan in Eindhoven.

Wat betreft de terugbetaling: dit is in veel gevallen een coulance vanuit onze kant en geen verplichting, afhankelijk van de fase waarin het pakket zich bevindt. Wij zijn relatief kortgeleden gewisseld van Administratiesysteem waar helaas Bugs in zaten. Dit is op dit moment opgelost maar kan dit de oorzaak zijn geweest dat u het uit coulance beloofde bedrag veel te laat op uw rekening teruggestort heeft gekregen. Daarvoor onze welgemeende excuses!

Mocht u willen dat wij met u meekijken ter verbetering van onze dienstverlening dan verzoeken wij u om ons een e-mail te sturen met als onderwerp “Oplossing n.a.v. review”, inclusief de volledige naam en eventuele bestelgegevens. Wij ontvangen uw mail, beoordelen dit en zullen dan zsm en binnen billijke termijn reageren.

Wij bieden u nogmaals welgemeende excuses aan en helpen u graag verder om dit netjes te bekijken en waar mogelijk extra op te lossen.

In 1x geslaagd

De ochtend voor mijn theorie examen kreeg ik voor een paar uur duidelijke uitleg en oefenvragen wat mij heeft geholpen om in 1x te slagen.

21 de abril de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen communicatie en ook geen terugbelaling

Wat een slecht bedrijf annuleren zelf de cursus omdat rijschool geen scooter rijles meer geeft.
Dan beloven ze geld terug te storten nou niet dus nu al maanden wachten op terugbetaling.
En zijn ook telefonisch helemaal niet bereikbaar.

5 de janeiro de 2026

Na 3 maanden geld nog niet terug

Mijn zoon heeft in januari een betaling gedaan voor een theorie curcus. Deze werd echter door "jullie" geannuleerd omdat er geen lokatie in de buurt was. Na meerdere (vaak onbeantwoorde) mails nog altijd het geld niet retour.
Oh ja, ondertussen al reacties van jullie van andere gelezen. Hier wordt op bugs in jullie nieuwe systeem, als oorzaak gegeven. Echter in de chat op de site (Jennifer de specialist🤣🤣🤦🏻) wordt hier (nog altijd) niet over gesproken. Dit is jullie (ongeinteresseerde) reactie:

Jennifer iDrive2GO specialist
Welkom bij iDrive2GO! Waar kan ik je mee helpen?

Het geld terug van de door jullie geannuleerde curcus?

Dank voor je berichtje! Binnen 14 dagen na een aankoop zonder dat er diensten door ons zijn geleverd is dat mogelijk en dat heet het wettelijke Consumenten Herroepingsrecht. Ook verwijzen wij je graag naar de door jou goedgekeurde Algemene Voorwaarden voordat je de bestelling betaalde. Stuur ons graag even een mail over de reden van annulering en de vraag of dit mogelijk is en wij reageren na behoordeling zo snel als mogelijk. Stuur je mail naar info@idrive2go-theorie

Heb je al een bestelling geplaatst of ben je nog aan het oriënteren?

Wat een BS
Jullie annuleren en dan beroepen juliie je op de kleine lettertjes🤮🤮🤮🤬🤬🤬🤬
Geweldige service, niet dus!
Er is een ultimatum gesteld voor 13 april. Daarna wordt het juridisch met een aangetekende brief als eerste stap.

Bestelnummer 43362

Makkelijk slagen

Werd goed uitgelegd wanneer je iets fout deed en hoe je dit anders moest doen. Maar ook zeker als je iets goed deed werd het gezegd dat was ook fijn.

12 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Absoluut vermijden dit bedrijf!

Na meerdere emails, loze beloften van terugbetaling en in gebreke stellen lukt het dit bedrijf absoluut niet om mijn zoon zijn geld terug te storten!
Bijzonder triest om zuur verdiend geld van een 16 jarige niet terug te betalen. Schaam jullie!
Beloven veel, doen niks!

3 de fevereiro de 2026

Beste Nadine,

Wij vinden het vervelend dat u dit zo ervaart, dit is geen onwil maar overmacht en leggen wij graag aan u uit.

Wat betreft de terugbetaling: deze wordt bij ons gewoon verwerkt conform de gemaakte afspraken. Wij herkennen ons dan ook niet in het beeld dat er niet wordt terugbetaald. Wel is het zo dat wij relatief kortgeleden zijn gewisseld van CRM-systeem en onverhoopt daar Bugs in zaten. Dit betekende dat voor een relatief kleine selectie van onze klanten (wij werken met duizenden Cursisten door heel Nederland) gegevens niet correct zijn verwerkt in het nieuwe administratiesysteem en wellicht daarom de terugbetaling jammergenoeg nog niet goed is verwerkt. Mocht dit zo zijn dan natuurlijk onze welgemeende excuses hiervoor.

Daarnaast kunnen wij op basis van deze review niet vaststellen om welk dossier het gaat, omdat er geen naam of bestelnummer wordt vermeld. Zonder deze gegevens kunnen wij dit niet controleren.

Wij verzoeken u daarom zeer vriendelijk om ons alsnog een e-mail te sturen met uw volledige naam en bestelnummer, zodat wij dit direct kunnen nakijken en — indien nodig — afronden. Wij willen dit graag oplossen en wensen u voor nu alvast een heel fijn weekend toe!

ID team

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.