ikas meta uyumsuzluğu
**Başlık: Meta entegrasyon sorunum çözülmedi, reklam bütçem ve emeğim zarar görüyor**
İkas altyapısını, e-ticaret operasyonlarımı ve Meta reklamlarımı sağlıklı şekilde yönetebilmek amacıyla kullanıyorum. Ancak yaşadığım Meta katalog, ürün aktarımı ve etkinlik entegrasyonu sorunları uzun süredir kalıcı olarak çözülemiyor.
Destek ekibine defalarca ekran görüntüleriyle birlikte bilgi vermeme rağmen net ve kalıcı bir çözüm sunulmadı. Uzaktan bağlantı sağlanarak sorunun çözüldüğü söylendi fakat işlem sonrasında yeni hata ve uyarılar ortaya çıktı. Katalogdaki birçok ürün Meta’ya doğru aktarılmıyor, bazı ürünler görsel veya veri hatası nedeniyle reklamlarda gösterilemiyor ve sistemin sağlıklı çalışıp çalışmadığından emin olamıyorum.
Bu durum yalnızca teknik bir problem değil. Aktif reklam kampanyalarım, reklam bütçem, harcadığım zaman ve satışlarım doğrudan etkileniyor. Sorunun İkas entegrasyonundan mı, Meta ayarlarından mı yoksa yanlış yapılan kurulumdan mı kaynaklandığı açık ve anlaşılır şekilde anlatılmıyor. Sürekli farklı yönlendirmeler yapılıyor ancak sorunun sorumluluğunu üstlenerek baştan sona kontrol eden bir teknik uzman bulunmuyor.
“Anında teknik destek” ve kolay entegrasyon vaatleriyle satın aldığım bir hizmette, bu kadar önemli bir sorunun müşterinin üzerine bırakılması kabul edilebilir değil. Gerekiyorsa yetkili bir teknik personelin yeniden bağlanarak Meta Business, piksel, katalog, veri kaynağı ve İkas entegrasyonunun tamamını baştan kurmasını ve test etmesini bekliyorum.
İkas’tan beklentim hazır cevaplar vermek yerine, yaşadığım maddi ve operasyonel kaybı dikkate alarak sorunu kalıcı şekilde çözmesi ve tarafıma net bir açıklama sunmasıdır. Sorun çözülmediği sürece hizmetten memnun kaldığımı söylemem mümkün değil.