Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voor ons een hele goede samenwerking. Niets was teveel, we konden met al onze vragen steeds terecht. Alles gebeurde steeds in overleg. Open communicatie. Zeer begaan met jou als persoon. Bedankt team... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De service van Immo Diest was zeer goed. Mails met vragen werden steeds daags nadien beantwoord. Enig puntje van kritiek was de moeizame communicatie met de klantendienst van de projectontwikkela... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben onlangs een huis gekocht bij timmy, die ons heel goed geholpen heeft. Bij vragen altijd een vlot antwoord en altijd het nodige gedaan om ons verder te helpen waar nodig was. Dus wij zij... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb mijn woonst laten schatten door Immo Diest. Het rare was dat deze persoon pas binnen was en begon over het feit dat ik mogelijks niet zoveel ging krijgen voor mijn woonst. Hoewel mijn woonst wa... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Consultora de imóveis
  2. Avaliador Imobiliário
  3. Administrador de propriedades
  4. Imobiliária
  5. Corretora de aluguel de imóveis

Informação fornecida por fontes externas variadas

Uw eigendom komt bij ons steeds op de eerste plaats!

Informações de contato

3,8

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

81 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

👍 voor Immo Diest

👍
Mariette,uitstekend werk geleverd

30 de dezembro de 2020

Dag Anneke

Bedankt voor de positieve review.
De boodschap werd persoonlijk aan Mariette doorgegeven.

Als wij u in 2021 met iets van dienst kunnen zijn, aarzel niet om ons te contacteren.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer goede ervaring en transparantie

Zeer goede ervaring en transparantie: bij de bepaling van de verkoopprijs werd onmiddellijk en zeer open gecommuniceerd wat haalbaar is ook al is dit onder de verhoopte prijs; ook voldoende kadering als bij de eerste poging de verkoop niet kan doorgaan als blijkt dat de kandidaat geen lening krijgt. Daarenboven ook altiijd een warm contact met betrokken medewerkers.

Dag Jo

Wij appreciëren dit enorm en zijn blij om uw feedback te lezen.
Een realistische en correcte verkoopprijs doet verkopen!

Professioneel

Professioneel, behulpzaam, vriendelijk, ...

Beste meneer Den Hond

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Wij zijn een tevreden klant

Wij zijn een tevreden klant. Wij hebben steeds een eerlijke, correcte en vlotte afhandeling van onze dossiers.
Proficiat.
Doe zo verder!

Beste meneer en mevrouw

Een hele vlotte aanpak!

Een hele vlotte aanpak!! We zijn samen tot een realistische verkoopsprijs gekomen, een goede 2 weken na datum was ons huis reeds verkocht! Top! Zeker een aanrader!

Beste meneer Paulissen

Vakkundig

Misschien wel 4,5.

We kregen soms de indruk dat niet alle opportuniteiten benut werden. Bezoekers op de website die interesse toonden werden , zo leek het ons, niet altijd op gevolgd.

Anderzijds correct, sterk dossier.
Vakkennis!

Dag Greta

Bedankt voor de positieve review.
Wij appreciëren dit enorm en zijn blij om uw feedback te lezen. Verder zullen we rekening houden met de opvolging van bezoekers op de website.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heb mijn huis zeer vlot laten verkopen…

Heb mijn huis zeer vlot laten verkopen door jullie bedankt nogmaals 👍👍

Beste Guillaumine

Een TOP-IMMO KANTOOR

Wij zijn zeer goed begeleid, op de hoogte gehouden, correct behandeld tot de laatste minuut bij de overdracht van de sleutels aan de nieuwe eigenaars´
Alle formaliteiten werden voor ons gedaan.

Niets was teveel, alle vragen beantwoord.

Beste

Bedankt voor de positieve review.
Wij appreciëren dit enorm en zijn blij om uw feedback te lezen. Wij staan voor een begeleiding van het begin tot het einde. Fijn dat jullie dit benadrukken.

een goed immo

Beste meneer Corthout

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zowel de verkoop van ons huis in de…

Zowel de verkoop van ons huis in de Engelbeekstaat als het appartement dat we huren in de Antwerpsestraat is heel correct gedaan dus we hebben absoluut geen aanmerkingen.

Beste meneer en mevrouw

Bedankt voor de positieve review.
Wij appreciëren dit enorm en zijn blij om uw feedback te lezen voor zowel de verkoop- als verhuurafdeling.

Dag Kelly

Bedankt voor de positieve review, wij appreciëren dit enorm.
Duidelijke communicatie en afspraken zorgen voor goede vrienden, en een vlotte verkoop/verhuur.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ik ben niet ingegaan om verder te…

Ik ben niet ingegaan om verder te kijken daar de eerste gebouwen zo dicht op mekaar stonden...

Dag Walter

Bedankt voor jouw feedback. Het gaat niet over een nieuwbouwproject maar over de algemene dienstverlening van Immo Diest.
Indien u de quotering nog wil aanpassen, vernemen wij dit graag.

Doe zo voort !!!

Beste Marc

Correct in de afspraken

Correct in de afspraken, vlotte afhandeling van het dossier, enorme publiciteit via website, borden aan het huis, kennis van zaken

Beste meneer Hoogstijns

Bedankt voor de positieve review.
Wij appreciëren dit enorm en zijn blij om uw feedback te lezen. "Uw woning onze nummer 1" daar staan we voor.

Correcte, zeer professionele immo !!! Aanrader

Met Immo Diest al enkele malen een verkoop en aankoop gerealiseerd van woningen, en is voor ons een echte aanrader !
Professioneel, deskundig en vlot , zowel schattingen als documentatie!
Aanrader !!!

Dag Karel

Bedankt voor de positieve review.
Wij zijn blij om uw enthousiaste feedback te lezen en appreciëren dit enorm. Immo Diest staat voor professionele opvolging van verkoop- en verhuurdossiers. Heel fijn om te horen dat u dit aanhaalt.

Perfecte afhandeling

Beste meneer Volgels

Prettige ervaring.

Beste meneer Keuninckx

Heel goed gegaan.

Vind dat alles vlot gegaan is.

Beste mevrouw Beelen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vlotte opvolging en goede communicatie

Vlotte opvolging en goede communicatie(middelen).
In coronatijden was het allemaal niet simpel, maar ons huis is al bij al snel verkocht (nadat het weer mocht na de lockdown) met een prijs due in de buurt was van de uitgevoerde schatting.

Beste Bart

Bedankt voor de positieve review.
Wij appreciëren dit enorm en zijn blij om uw feedback te lezen. De coronatijden zijn voor ons allen niet gemakkelijk, fijn dat u onze extra inspanningen apprecieert.

Goeie verkoop!

Beste meneer Vreysk

Met vriendelijke groeten van het volledige Immo Diest team.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.