Innova Energie Avaliações

5.323
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sima Solak is ontzettend goed in haar werk. Ze is zeer professioneel, behulpzaam en tegelijkertijd bijzonder vriendelijk. Ze neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen en zorgt ervoor dat je je al... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Tevreden met mijn tarieven maar aangezien ik niet voor niets voor een dynamisch stroomtarief heb gekozen is het belangrijk om de stroomprijzen te kunnen zien. Deze zijn zowel op de website als in de a... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Innova denkt mee. Ik kreeg een brief van Liander dat ze mijn stroom gingen afsluiten omdat ik geen energiecontract had. Dat had ik wel, maar het leek in de verhuizing te zijn misgegaan. De klantenserv... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I recently had a fantastic experience with Nurhan at Innova. She was incredibly polite, knowledgeable, and respectful. Even though English isn't her first language, she went out of her way to help me... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

5 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 87% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

(5.323)

1.333 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik heb telefonisch contact gehad met…

Ik heb telefonisch contact gehad met een van uw medewerksters en de afhandeling was zeer correct

8 de setembro de 2026

Beste Jolanda Scholten,

Hartelijk dank voor uw positieve review!

Wij zijn erg blij dat u uw mening met ons deelt en dat u een positieve ervaring heeft.

Duidelijk en respectvol

Duidelijke, vriendelijke beantwoording en behandeling.
Goed geïnformeerd en goed meedenkend.
Redenen waarom ik bij Innova zou willen blijven, zolang de financiële voorwaarden in lijn zijn.

Beste Ton,

Hartelijk dank voor het delen van uw mening!
Wat fijn om te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite neemt om hier een review over te plaatsen.

Heldere antwoorden

Goed geholpen. Neemt tijd om vragen te beantwoorden. Humaan, persoonlijk, echtemensen. Vriendelijk en snelle telefonisch beantwoording.

Beste Adriaan Smeekes,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik kreeg direct contact geen eindeloos…

Ik kreeg direct contact geen eindeloos menu en een duidelijk antwoord

Beste Becx Ronald,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Wij zijn erg blij om te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Innova een zeer ontvriendelijk bedrijf…

Innova een zeer ontvriendelijk bedrijf ik ben gaan verhuizen waardoor enova de tarieven heeft aangepast het riep wat ze hebben erin heb gezet was voldoende voor het huiswerk in leefde zeiden ze dat was €75 in de maand ik stond onder bewind en ik moest nog veel leren inmiddels ben ik een paar stappen verder natuurlijk maar daardoor ben ik wel in de problemen geraakt met die Nova inmiddels heeft Innova een eindrekening gemaakt van 2400 ik heb ik heb hier de betalingsregeling voor willen afspreken vervolgens sturen ze geen betalings linken zodat ik ze kan betalen inmiddels hebben ze naar de deurwaarder gestuurd ze hebben het contract zelf opgezegd en vervolgens nog even €600 bovenop gedrukt vervolgens drukte incassobureau er ook nog eens ik even €75 bovenop conclusie 3200 in overal reageert niet op mijn mails die ik op 20 jongstleden jullie heb gestuurd deze is niet beantwoord ik heb gevraagd om het betalingsregeling voor €50 dat is het maximale wat ik kan doen dan mag ik zelf van 75 in de maand gaan leven dit vinden zij blijkbaar niet goed genoeg want wij vinden blijkbaar dat ik kapot moet en dat ik geen eten meer mag krijgen want ja ze willen een hoge bedrag ik heb maar 75 geloven dus ja hoe hoog wil je dan nog gaan zitten ik krijg mijn 1100 ze wouden toen in de tijd een maand termijn hebben van €400 plus en termijn van €75 ik krijg mijn 1100 daar moest ook nog huur van worden betaald en de vaste lasten hoe zie je het voor je er is geen inkomen genoeg conclusie ik heb mijn woning moeten opgeven voor inova om de kosten te stoppen Dankjewel inova dankzij jullie ben ik dakloos geen medewerking alleen maar rot doen aan de telefoon en mijn negeren op de mail ik vind het zeer slecht bedrijf ik heb hier geen woorden voor alleen maar dat ze me kapot willen maken

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vriendelijke dame aan de telefoon die…

Vriendelijke dame aan de telefoon die je netjes te woord staat, en alles goed uitlegt, geduldig is en als slot je een fijne dag toewenst..

Beste Paulona da Lima,

Hartelijk dank voor de positieve review en de 5 sterren!

Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite neemt om een review te plaatsen.

Terugkoming

In het verleden altijd goed geholpen En nu ook goed te woord gestaan uit leg prima Weet waar ik aan toe ben Zeer vriendelijke Mw. Kan met vragen bij jullie terug komen Ook opzegging wordt geregeld Gr. S van der meer

Beste Sytsche,

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen, erg behulpzaam.
Heel goed gevoel na het telefoon gesprek

Beste Aien,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Wat fijn om te horen dat u het contact met onze klantenservice als positief heeft ervaren.
Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij het graag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mevrouw Norhan de beste medewerker bij…

Mevrouw Norhan de beste medewerker bij Inovva

Beste Mozaffar,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ben heel goed en snel geholpen

Beste cecile krijgsman,

Hartelijk dank voor het positieve bericht.

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij het graag.

Customer Service and Staff

Dear John Marshal Thasayyan Pushpam,

Thank you very much for your positive review and the 5-star rating!

We are very pleased to hear that you are satisfied with our services. If there is anything else we can assist you with, please do not hesitate to let us know.

Kind regards,

Innova Energie Team

Snel en tevreden

Snelle aanpassing van mijn termijnbedrag welke boven het maximum lag. Vriendelijke dame aan de lijn. Meteen bevestiging via de mail.

Beste Piraat zonderschip,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Betreffende dame heeft mij uitstekend…

Betreffende dame heeft mij uitstekend geholpen en te woord gestaan.

Beste wim,

Hartelijk dank voor de positieve review en de 5 sterren!

Goede en duidelijke uitleg

Goede en duidelijke uitleg, vriendelijk en goede prijs

Beste Mark Ernest,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Altijd netjes de factuur en afrekening

Altijd netjes de factuur en afrekening. Tarieven zijn aantrekkelijk

30 de agosto de 2026

Beste Meneer van Dalen,

zeer duidelijk goede prijsaanbevolen

zeer duidelijk goede prijs

29 de agosto de 2026

Beste d.g. bode,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Je gaat 6 dagen voor het einde van je…

Je gaat 6 dagen voor het einde van je contract verhuizen en dan stelen ze je loyaliteitsbonus. Ja echt, op 6 dagen. Omdat je in je nieuwe woning geen gasaansluiting hebt. Je betaald ze dus elke maand trouw ruim €300 en dan word je aan het einde van je contract alsnog genaaid.

28 de agosto de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geduldig luisteren naar de wijzigingen…

Geduldig luisteren naar de wijzigingen in het energieverbruik van de klant en daarop een op maat verzorgde offerte leveren. Dit alles in een bijzonder snel tempo. De medewerkster was zeer deskundig en empatisch.

Beste MRJ Laatst,

Hartelijk dank voor uw positieve review en de 5 sterren!

Wij zijn blij dat er aandachtig naar uw situatie is geluisterd en dat u vlot en passend bent geholpen.

Uw waardering voor onze medewerkster geven wij graag door.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer goed en vriendelijk geholpen

Beste Louis,

Hartelijk dank voor uw positieve review!

Wij zijn blij om te lezen dat u zeer goed en vriendelijk bent geholpen.

Uw waardering betekent veel voor ons.

Beste telefonisch bereikbare Energie bedrijf

Het fijne van deze Energie dienstverlener is, dat zij nog één van de weinigen zijn die correct via de telefoon te benaderen zijn.
Ook geen wachttijd!!

Beste Jan,

Hartelijk dank voor uw positieve review!

Wat fijn om te lezen dat u onze telefonische bereikbaarheid en de korte wachttijd zo waardeert.

Wij zijn blij dat u op een prettige manier contact met ons heeft kunnen opnemen.