Aladdin är en lärare som gör dig glad att vara hans elev. Han har en hög skicklighet i att förklara och förenkla komplexa saker. Idag, efter att ha arbetat på olika platser som fullstack-utvecklare,... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jag kan varmt rekommendera Intensive Code till alla som vill satsa på en karriär inom IT och utveckling, oavsett om du redan är i branschen eller funderar på ett karriärbyte. Utbildningen är int... Ver mais
Jag älskade upplägget och den positiva energin som fanns bland alla deltagare att vilja lära sig. Olikt andra utbildningar som jag har gått, fick alla det utrymmet som de behövde för att ställa såväl... Ver mais
Mycket erfaren och duktig lärare som vet hur han ska nå ut till sina elever och hur han ska förklara och lära ut kursen. Jag fick väldigt bra erfarenheter av kursen och mina färdigheter inom sy... Ver mais
Detalhes da empresa
Drömmer du om en karriär inom tech? Då är Intensive Code din partner hela vägen – från första kod till första jobb! Intensive Code är din snabbaste och säkraste väg till en IT-karriär. Hos oss får du en distansutbildning som är skräddarsydd för att passa in i ditt livspussel – vare sig du har ett heltidsjobb eller andra åtaganden. Med vår 6 månader långa intensivutbildning tar du stora steg mot att bli en fullfjädrad systemutvecklare, och du gör det på dina egna villkor. Vi erbjuder en flexibel studieplan som är skräddarsydd efter dina behov, vilket betyder att du enkelt kan anpassa studierna efter din egen vardag. Hos oss får du inte bara kunskap inom programmering, utan även möjligheten att praktiskt tillämpa dem genom olika projekt – precis vad arbetsgivare söker idag. Din utbildning hos Intensive Code är inte bara en kurs – det är en helhetslösning för att ta dig ut på arbetsmarknaden. Vi erbjuder jobbsökningsträning och intervjuteknik, så att du inte bara har rätt kompetens utan även vet hur du presenterar den på bästa sätt. Över 80% av våra studenter får jobb inom 6 månader efter utbildningen, och det är tack vare vår omfattande och praktiska undervisning som direkt matchar marknadens behov. Intensive Code är här för att ge dig det där extra försprånget på en växande IT-marknad.
Informações de contato
Henckels Torg 3, 25236, Helsingborg, Suécia
- 042202123
- kontakt@intensivecode.se
- intensivecode.se
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Välplanerad utbildning och en pedagogisk mentor
Jag är så glad att jag valde Intensive Code. Rekommenderar varmt till den som vill bli systemutvecklare. Upplägget är flexibelt och helt på distans, vilket gjorde att jag kunde kombinera studierna med ett heltidsjobb utan stress.
Det som verkligen sticker ut är pedagogiken. Aladin förklarar komplexa koncept på ett enkelt och tydligt sätt och fokuserar inte bara på hur och vad, utan också varför. Han möter varje student där de är och ger ett fantastiskt stöd. För mig har han varit mer än en lärare – en mentor och utan tvekan den bästa jag har haft.
IntensiveCode är en väldigt bra och…
IntensiveCode är en väldigt bra och smidig kurs. Kursen är bra upplagd och väldigt lätt att följa. Jag har fått mycket bra hjälp och stöd av Aladin som har varit väldigt tydlig och hjälpsam. Jag är mycket nöjd och rekommenderar kursen starkt!
Intensive Code is a very…
Intensive Code is a very well-structured and professional education program for anyone interested in programming and technology. The teaching quality is excellent, and the material is presented in a clear and engaging way that makes learning both effective and motivating.
What stands out the most is how organized and thoughtfully designed the education is. It gives a strong foundation while also encouraging continuous growth and development in coding skills. The overall experience feels modern, serious, and high quality from start to finish.
I strongly recommend Intensive Code to anyone looking for a great education in programming.
Från syntax till systemförståelse på riktigt
Intensive Code ger en helt annan förståelse för programmering än traditionella metoder. Det som sticker ut mest är att utbildningen är väldigt praktisk och intensiv på riktigt – deltagare får bygga projekt från grunden, lära sig tänka som utvecklare och få förståelse för hela processen bakom appar och system, inte bara syntax. Lärarna är engagerade och hjälpsamma, och det starka stödet från en personlig coach gör att alla får rätt förutsättningar att utvecklas. Tempot är högt, men det gör också att man lär sig snabbt om man är villig att lägga ner tiden. Detta är en stark rekommendation för alla som vill komma in i IT-branschen på riktigt och bygga solida programmeringskunskaper!
En väldigt välplanerad kurs
En väldigt välplanerad kurs, perfekt för den som gillar att sätta igång omedelbart utan en massa onödigt snack.
Rekommenderas
Intensive Code är en bra och lärorik utbildning med ett tydligt upplägg. Aladin som håller i utbildningen är pedagogisk och gör innehållet lätt att förstå. Rekommenderas för den som vill utvecklas inom programmering.
Intensive Code gav mig en helt annan…
Intensive Code gav mig en helt annan förståelse för programmering än vad jag fått tidigare. Det som sticker ut mest är att utbildningen är väldigt praktisk och intensiv på riktigt man bygger projekt från början, lär sig tänka som en utvecklare och får förståelse för hela processen bakom appar och system, inte bara syntax.
Lärarna är engagerade, hjälpsamma och bryr sig faktiskt om att man utvecklas. Tempot är högt men det gör också att man lär sig snabbt om man är villig att lägga ner tiden. Rekommenderar starkt för alla som vill komma in i IT på riktigt och bygga starka programmeringskunskaper.
The best coach
The best coach, an incredibly wonderful person! Always so kind, helpful, and caring.
Grym coach
Grym coach, väldigt pedagogisk och väldigt tydlig
Professionella och bäst i branschen
Professionella och bäst i branschen
Vi har fått hjälp med att bygga upp…
Vi har fått hjälp med att bygga upp vårt CRM-system, vilket har gjort stor skillnad i vår verksamhet. Systemet har förenklat vårt arbetssätt, sparat oss mycket tid och även minskat onödiga kostnader.
Vi upplever honom som kunnig, engagerad och lösningsorienterad. Han har förstått våra behov och hjälpt oss skapa ett system som faktiskt fungerar i praktiken och gör vardagen enklare.
Rekommenderas varmt till företag som vill effektivisera sina processer och arbeta mer strukturerat.
So much more than coding
It is one thing to teach someone to become better at something they already had some knowledge about, but the ability to take something complex and explain it to someone like it is a five year old - That to me is true mentorship.
My mentor at Intensive Code has taught me so many different aspects of life, from patience and humbleness to mindful habits and long lasting goals.
I would recommend this to anyone who not only wants to become great at coding, but also to view the world differently - from the coding lenses of the knowledgeable mentors at Intensive Code. Thank you for your patience and guidance.
Intensive Code ger snabba
Intensive Code ger snabba, praktiska programmeringskunskaper och är bra för den som vill ut i arbetslivet snabbt. Rekommenderas.
Great coaching from Aladin!
Väldigt bra och smidig utbildning
Utbildningen är väldigt bra för den som vill snabbt komma in i programmeringsvärlden Anstränger du dig så kommer kursen ta dig långt och ge dig många olika vägar att gå.
Jag har haft Aladin som coach både…
Jag har haft Aladin som coach både under hans utbildning och efteråt i arbetslivet. Hans förmåga att skapa kraftfulla strutkurer och läroplaner i kombinationen med hans kunskaper inom programmering samt enastående förmåga att lära ut gör honom till en av de bästa coahcerna jag haft!
Extremt bra upplägg
Utbildningen var väl genomtänkt och upplägget skapade rätt förutsättningar för att kunna lära sig så mycket så möjligt. Jag uppskattade pedagogiken och tillgängligheten av handledare ifall man stötte på hinder längs vägen. Man får rätt verktyg för att kunna bygga på vidare i karriären!
En fantastisk utbildning som snabbt…
En fantastisk utbildning som snabbt utvecklar dig till en skicklig systemutvecklare. Aladins förmåga att bryta ner komplexa koncept på ett lättförståeligt och inspirerande sätt gör varje session både lärorik och motiverande. En riktigt värdefull upplevelse!
En väl genomtänkt utbildning med tydlig…
En väl genomtänkt utbildning med tydlig röd tråd som kombinerar både teori och praktik. Utbildaren Aladin går igenom allt i detalj så vilken nybörjare som helst begriper vad som sägs, och om något är otydligt så är Aladin den perfekta personen för att hitta nya sätt att förklara innehållet.