Isla Nomada
Veja o que dizem as avaliações
Levering duurde erg lang. Kwaliteit was niet naar wens. Retourneren is na twee weken nog steeds niet mogelijk. Vertellen niet hoe te retourneren
Dropshipping, wordt rechtstreeks vanuit China opgestuurd (2 weken onderweg). Erbarmelijke kwaliteit! Retourneren op eigen kosten, hoewel dit nergens vermeld staat. Ze stellen voor om een deel van... Ver mais
Zelfs 1 ster is nog te veel
Zelfs 1 ster is nog te veel. Geplaatste bestelling van december 2025 nog steeds niet binnen. Waar er eerst nog gezegd werd dat er leveringsproblemen waren, is het mailadres nu gewoon uit de lucht. Oftewel je kan fluiten naar je geld en/of spullen.
Niks binnen gekregen
Niks binnen gekregen. Foto’s van lots of goodies. Of het hetzelfde bedrijf is?
Oplichters in ieder geval, aangifte gedaan
Het leek allemaal zo mooi
Het leek allemaal zo mooi! Leuke jurkjes en goede deal net voor de feestdagen!
Maar helaas.. geen jurkjes, geld weg en alleen maar mailtjes om je af te schepen met 'we werken eraan' 'het komt eraan en we houden het in de gaten'. Allemaal nep!! Foto's gebruiken van een andere website om zelf geld af te troggelen bij mensen zonder spullen te leveren! En dan nu, ineens is de site weg en het emailadres werkt niet meer.
geen ster waard,had ik eerst maar de…
geen ster waard,had ik eerst maar de referentie gelezen, dan had ik nooit hier op deze site wat besteld.
dacht leuk kerst shirtje en tot nu toe niks ontvangen.
Dit is een nepwebsite
Dit is een nepwebsite, of beter gezegd was want hij is inmiddels offline. Via een nepadvertentie van Hyp Maasluis op dexe website terecht gekomen, zij zijn hier inmiddels ook van op de hoogte en geven aan dat dit vaker gebeurd helaas.
TRAP NIET IN DROPSHIPPING❗❗❗
Zolang kopers, zonder check check dubbelcheck, bestellingen plaatsen blijven dit soort dropshippers actief. Wees altijd voorzichtig bij advertenties en reclames via social media. Wanneer mogelijk, kies betalen na ontvangst! En ja, naar je geld kan 😙😙😙.
Dus wees verstandig en alert.
Niet bestellen
Heel slecht. Levering duurt belachelijk lang. Kwaltijd heel slecht en terug sturen kan niet en je geld terug krijgen homaar en contact met ze gaat ook soepel
Oplichters!
A.U.B melding doen bij:
fraudehelpdesk.nl
Isla Nomada moet worden aangepakt...OPLICHTERS!!!
Er gaat hier van alles mis .
Er gaat hier van alles mis .
Duurt ontzettend lang eer bestelling komt .Kwaliteit is slecht .
Retour sturen kan niet .
Geld terug krijgen lukt al helemaal niet !
Veel gemaild maar geen antwoorden of een oplossing .
Niks geleverd
Helaas ook ik ben er ingetrapt
Helaas ook ik ben er ingetrapt. Een jurkje besteld van bijna 50 euro en al betaald. Niks ontvangen. En krijg nu een mail dat er iets mis is met hun transport of iets dergelijks en ze de bestelling niet meer kunnen leveren. Over een terugbetaling praten ze niet!!! En als ik daarom vraag krijg ik een soort van standaard antwoord wat niet linkt op mijn vraag. Had ik dit bedrijf maar eerder opgezocht!
Slecht bedrijf
Helaas bestelling geplaatst en nooit iets ontvangen. Te laat deze reviews gelezen!! Hier dus echt nooit bestellen. Geld is weg.
Niet bestellen daar!
Bestelling gedaan begin december. Geen levering gehad en krijg nu een mail dat ze niet kunnen leveren en dat ze gaan onderzoeken of ik het geld terug krijg. NIET BESTELLEN DAAR!!
Vandaag dus een mail gekregen dat ze…
Vandaag dus een mail gekregen dat ze een soort van failliet zijn
Wij informeren u hierbij over de status van uw bestelling bij Isla Nomada.
Door een samenloop van externe omstandigheden is onze onderneming helaas genoodzaakt geweest haar activiteiten per direct te beëindigen. Een cruciale dienstverlener heeft onverwacht de dienstverlening stopgezet, waardoor het voor ons niet langer mogelijk is om het bestel- en leveringsproces op verantwoorde wijze voort te zetten.
Als gevolg hiervan kunnen wij uw bestelling op dit moment helaas niet leveren.
Wij begrijpen dat dit voor u een vervelende en teleurstellende boodschap is. Wij betreuren deze situatie ten zeerste. De omstandigheden die tot dit besluit hebben geleid, lagen buiten onze directe invloed.
Op dit moment brengen wij alle openstaande verplichtingen zorgvuldig in kaart en onderzoeken wij welke mogelijkheden er zijn om tot een gecontroleerde afwikkeling te komen. Daarbij kijken wij nadrukkelijk naar oplossingen die zo goed mogelijk recht doen aan de belangen van onze klanten. Op dit moment kunnen wij hierover nog geen concrete uitsluitsel geven.
Zodra er meer duidelijkheid is over de vervolgstappen en mogelijke tegemoetkomingen, zullen wij u hierover informeren.
Wij danken u voor uw begrip en vertrouwen, en betreuren het dat wij u op dit moment niet beter van dienst kunnen zijn.
Een bedrijf waar je niet mee in zee…
Een bedrijf waar je niet mee in zee moet gaan , verkeerd artikel geleverd . Retour sturen moeilijk moeilijk . Beloofde 50% retour storten ook niet gebeurd. Het ergste is betaald via Klarna maar die doet ook niks . Dus 40 euro kwijt op niks af
Hier NOOIT bestellen!!!
Ik heb bij dit bedrijf een bestelling geplaatst die nooit is geleverd. Nadat dit werd gemeld, is mij een terugbetaling toegezegd, inmiddels meer dan 14 dagen geleden. Tot op heden heb ik geen geld ontvangen.
Wat deze situatie extra kwalijk maakt:
Er wordt niet gereageerd op e-mails
Er worden geen concrete betaaldata gegeven
Na een formele ingebrekestelling blijft elke reactie uit
Het excuus dat de terugbetaling “intern verwerkt” zou zijn, blijkt te betekenen: geen geld en geen communicatie.
Dit bedrijf komt zijn verplichtingen niet na en laat klanten volledig in het ongewisse. Ik heb inmiddels juridische stappen moeten aankondigen om überhaupt beweging te krijgen.
⚠️ Mijn advies: bestel hier niet.
Zolang leveringen uitblijven en terugbetalingen niet worden nagekomen, loop je als klant onnodig risico.
Ik heb bij hen een topje besteld
Ik heb bij hen een topje besteld. Ineens moest dit helemaal uit China komen zag ik en wat ik kreeg kan een kind van 6 aan. Echt!!!!
De site is gesloten, dus....ik ben er in geluisd en ze hebben mijn geld gestolen en ik heb er een vod voor terug gekregen!!!
Hallo allemaal
Hallo allemaal,
Ik gad perongeluk 2x besteld, bij de eerste bestelling betaalde ik €13,95 van de €94 en tweede iets van €53,95, ik had direct na de reviews, gevraagd met bewijs om het te annuleren en dat kon niet, nu hoor ik niks meer, en de sites zijn gesloten, ik voel mij echt bedonderd. Ik baal ontzettend, dat mensen van onze vertrouwen misbruik maken, zegt meer iets over hun dan over ons! Bestel hier nooit dit zijn oplichters!!!
Wat een waardeloos bedrijf
Wat een waardeloos bedrijf. Vanaf begin november heb ik elke week contact over een bestelling die onderweg is. En belooft elke keer te komen. Nou ik heb er geen vertrouwen meer in.
Een tip… shop gewoon even verder…
Zeer slecht
Zeer slecht. Weggegooid geld. Geen retour beleid, producten komen niet overeen met de afbeeldingen. Waardeloos.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.