Satinomutti Avaliações 50

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Op 22 december bestelling gedaan. Vele mails verder en nog steeds niks ontvangen. Artikelen niet, maar ook je geld niet terug. Pure oplichterij!!! Standaard antwoorden zoals dit; " Hi, Be... Ver mais

Informações de contato

1,3

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

50 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Oplichting

Begin januari een order geplaatst maar nog steeds niets ontvangen. Meerdere malen gereclameerd maar steeds hetzelfde excuses. Zou mijn geld terug krijgen maar ook nooit ontvangen. Nu geen reacties neer ontvangen . Het is stil aan de overkant . Pure oplichting.

19 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kun je hier geen NUL sterren geven

Kun je hier geen NUL sterren opgeven!?!?! Wat een oplichters. Mensen koop hier NOOIT iets... Wacht al bijna 4 maanden op winterjas... nou, krijg na meerdere emails gestuurd te hebben, nu geen reactie meer. Oplichters bahbah 😡

30 de dezembro de 2025

Pas op! Oplichters

Man man dacht ik trap er nooit in en jawel hoor! Stelletje droeftoeterende oplichters!! Bah bestel nooit bij deze oplichters mensen want je bent je geld kwijt.

8 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestelling eind December vroeg eind…

Bestelling eind December vroeg eind Januari beleefd om een leverdatum. Daarna nog enkele malen alleen maar gevraagd om een datum van levering. 1 week Maart bericht dat eea niet geleverd kon worden en dat mijn geld zsm zou worden teruggestort. Nu April nog steeds niets ontvangen. Oplichting is zacht uitgedrukt.

1 de abril de 2026

De kleren waren verschrikkelijk

De kleren waren verschrikkelijk, kwaliteit die geef je iemand nog niet gratis.Er staat gratis retour maar je betaald zo 60,euro aan verzendkosten aangetekend en wel en je hoort niks meer geen geld terug en ik heb het gevoel dat ze je maar aan het lijntje houden met 100 en 1 excuses .
Ik vind het echt triest dat ze zo met klanten omgaan.

27 de março de 2026

HIER NIET KOPEN!

HIER NIET KOPEN!
Helaas ben ook ik opgelicht. Ik dacht twee jassen te kopen en die zijn nu twee maanden later nog steeds niet binnen. Ook de trackingsberichten kloppen niet die ik kreeg. Na herhaaldelijk gevraagd te hebben waar mijn bestelling bleef kreeg ik na meer dan een maand een bericht dat het er "bijna was". Jassen zijn nooit aangekomen. Dit bedrijf heeft by the way ook geen telefoonnummer en is slecht bereikbaar.

3 de março de 2026

Niets kopen hier!

Niets kopen hier!! Deze site is fake. Ik heb op 9-2-2026 drie nieuwe truien gekocht. Ze hebben NIETS geleverd! Ze reageren niet op mijn mails. Ik heb ze nog de keuze gegeven: óf jullie leveren de drie truien óf ik krijg mijn geld terug. Geen enkele reactie daarop. Ik vrees dat ik mijn geld kwijt ben. Ik heb aangifte gedaan bij de politie. Dit brengt niet mijn geld terug. Ik hoop dat niemand meer hier een aankoop doet, want de site is echt fake.

27 de fevereiro de 2026

Waardeloos !!!

Pure oplichterij!!!
Standaard antwoorden zoals dit;
" Hi,
Bedankt voor uw bericht.
Onze excuses voor de vertraging. We begrijpen dat uw geduld op de proef is gesteld.
Wees gerust uw bestelling is nog steeds onderweg. Helaas kunnen we geen exacte leverdatum garanderen, omdat dit afhankelijk is van de vervoerder.
Wij stellen uw begrip voor deze vertraging zeer op prijs en blijven uw zending nauwlettend volgen.

Team Satino Mutti "

22 de dezembro de 2025

Oplichters

Ik heb 12 januari een jas besteld maar hij is nooit aangekomen. Als ik een mail stuur krijg ik een ai bericht terug dat de bestelling onderweg is. Ik ben zwaar opgelicht

12 de janeiro de 2026

fraud

To me, this company is a fraud. I made a purchase that still hasn't arrived, and there aren't many ways to file a complaint or get a refund.

15 de janeiro de 2026

Oplichters

Is een fake site, koop hier niks op.
Eenmaal besteld krijg je enkel AI gegenereerde mails terug, trackingnummer is onbekend. Ook al ziet het er mooi uit, is een fake website.
Je bent enkel je geld kwijt

15 de janeiro de 2026

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.