Super sød, dygtigt og imødekommende dyrelæge Rikke. Teknikken drillede lidt, men det gjorde ikke noget, da Rikke var sød til at ringe op og vi fik en grundig snak. Vi fik lavet en god og grundig plan... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vores hund fik dårlig mave i påsken, så vi tog fat i iVet og fik en tid indenfor 1 time. det var virkelig som at være hos egen dyrlæge, uden den skræk vores hund har for stedet Virkelig en super... Ver mais
Meget sød dyrlæge og rigtig god hjælp når det var uden for normal åbningstid for vores fysiske dyrlæge for at sikre om det var noget der var alvorligt eller kunne vente til mandag. De efterspurgte ogs... Ver mais
Min kat fik en kloskade en aften, det så ikke voldsomt ud, men jeg tog alligevel nogle billeder og tænkte at jeg ville kontakte egen dyrlæge i morgen. Indtil jeg kom i tanke om at jeg havde re... Ver mais
Vi fik hurtig og god behandling som…
Vi fik hurtig og god behandling som virkede rigtig godt.
Rigtig god oplevelse
Vi havde brug for vejledning om vi skulle køre til vagt dyrlæge, eller om det kunne vente til dagen efter. Vi fik god rådgivning, både om hvad vi kunne gøre nu og forebyggende. Super nemt med video konsultation, med en virkelig rar dyrlæge. Kort efter afsluttet konsultation, fik vi en mail med journal af hvad der var talt om og udførlig rådgivning. Rigtig rart at få det tilsendt, så man ikke behøver at huske det hele selv.
Bedste anbefaling fra os og vores hund .
Kompetente dyrlæger
Nemt at booke en tid, kan komme til med det samme og dyrlægerne er søde og tager sig tid til at vurdere situationen og sammen lægge en plan, så jeg følte mig godt klædt på til at håndtere situationen.
Engageret og fagligt funderet vejledning
Jeg følte jeg fik kompetent og engageret vejledning da min hund fik akut infektion i et operationssår og var tydeligt påvirket .
Jeg blev kontaktet dagen efter på mail fra samme dyrlæge som spurgte ind til status på hundens velbefindende Meget positiv respons
Meget tilfreds
Meget tilfreds. Fik et grundigt referat efter mødet med instrukser.
Ikke en finger at sætte på
Jeg har flere gange benyttet mig af deres service da det er en del af min forsikring.
Altid nemt at få en tid og altid venlig og professionel vejledning.
Fantastisk
Vores kat var syg hele julen og det var en stor tryghed at få hjælp når vi var i tvivl og medicin via online dyrlægen.
Alle mødte os med kompetence og virkelig brugbar hjælp😻
God service og dygtig dyrelæge.
God service og dygtig dyrelæge.
Det var en meget didikeret dyrelæge som hjalp os med vores hund, hun havde tid til at spørge ind og kommer med råd og vejledning. Efter samtalen fik vi en mail med alt hvad vi havde snakket om. Men det hele startede da jeg ikke kunne komme online, men det var ingen problem, for så sendte hun blot en sms og ringede mig op. Super god service!!
Absolutely quick and useful help.
Meget proffesionelt - min bedste anbefaling
Hurtig proffesionel hjælp... - og hold nu op vi har sparet mange penge....
Vi havde pludselig brug for dyrlæge d. 1/1-26 til vores hund. Bestilte en tid, fik et link og kom derefter i kontakt med en dyrlæge. Jeg var "kamera-fører" og min mand blev guidet i at lave undersøgelsen.
Der blev stillet en diagnose og medicin bestilt til det næste døgnåbne apotek. Vores hund havde det allerede bedre dagen efter.
Blev hurtigt ringet op dyrelægen kunne…
Blev hurtigt ringet op dyrelægen kunne se at min hund var meget slap.
Rigtig god service, hjælp og tilgængelighed
Jeg havde en kat som var forstoppet og selvom det var lige op til nytår, var det let at få en tid til en onlinekonsultation på 15 minutter. Jeg fik en tid inden for en ½-1 time. Problemet kunne heldigvis løses nemt over en onlinekonsultation og jeg fik god vejledning til hvad jeg kunne prøve inkl. et dokument på mail med vejledning til behandling osv. Jeg fik desuden oplyst at jeg altid kunne bestille en ny tid hvis jeg havde nogle akutte spørgsmål og ellers var jeg velkommen til at skrive tilbage med en opfølgning, til dyrlægen jeg havde snakket med, så hun kunne sikre sig, at min kat fik det bedre. Her var dyrlægen også meget behjælpelig med spørgsmål jeg fortsat havde. Det har været en rigtig god oplevelse og jeg er meget taknemmelig for den gode behandling vi har fået og for at problemet kunne løses så nemt.
Easy and quick
Easy and quick. I got a time 10 minutes from my bookingrequest. They also mail the discussion points afterwards
Hurtig svar og kompetente dyrlæger.
Hurtig svar og kompetente dyrlæger.
Super sød dyrelæge
Super sød dyrelæge, meget behagelig at snakke med og virkelig god til at vejlede og forklare, afsluttede samtalen med Heidi med en god mavefornemmelse og super dejligt med en opfølgningsmail
Tak for jer fra Theodor og familie
Altid en god oplevelse
Verdens bedste dækning på vores hundeforsikring. Hver gang bliver jeg mødt med stor venlighed og professionalisme. Det har sparet mig, honor forsikringsselskab for mange penge og ligeså tid. Hurtigt hjælp til mine hunde og ro til mig.
Er kæmpe fan.
Skadet pote
Stod 1. Juledag med en hund der var kommet til skade med poten.
Fik rigtig god hjælp af Amalie, som var behagelig at snakke med og guidede mig igennem hvad jeg skulle gøre indtil dyrehospitalet kunne tage ham ind.
Virkelig god oplevelse.
Da vi endelig nåede igennem og fik…
Da vi endelig nåede igennem og fik bestilt tid som forsikringskunde, fik vi fin hjælp til vores lille hund fra Mie hos ivet.
KÆMPE HJÆLP !
Fantastisk hjælp og opfølgning - fik en mail fra dyrlæge Heidi om alt hvad der er aftalt og behandlingsplanen :) Virkelig fantastisk behandling af os !!! Giver os en sikkerhed også i forhold til opfølgning - kan kun give 5 stjerner i forhold til ALT - tak !
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.