Super sød, dygtigt og imødekommende dyrelæge Rikke. Teknikken drillede lidt, men det gjorde ikke noget, da Rikke var sød til at ringe op og vi fik en grundig snak. Vi fik lavet en god og grundig plan... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vores hund fik dårlig mave i påsken, så vi tog fat i iVet og fik en tid indenfor 1 time. det var virkelig som at være hos egen dyrlæge, uden den skræk vores hund har for stedet Virkelig en super... Ver mais
Meget sød dyrlæge og rigtig god hjælp når det var uden for normal åbningstid for vores fysiske dyrlæge for at sikre om det var noget der var alvorligt eller kunne vente til mandag. De efterspurgte ogs... Ver mais
Min kat fik en kloskade en aften, det så ikke voldsomt ud, men jeg tog alligevel nogle billeder og tænkte at jeg ville kontakte egen dyrlæge i morgen. Indtil jeg kom i tanke om at jeg havde re... Ver mais
Hurtig, fleksibel og professionel hjælp
Det er første gang, vi har prøvet en web-konsultation, og det var en rigtig god oplevelse.
Vi fik hurtigt og med kort varsel tid, teknikken virkede perfekt, og dyrlægen var dygtig og kompetent. Efter konsultationen fik vi tilsendt et meget brugbart journalnotat.
Selv om en web-dyrlæge ikke helt kan erstatte et fysisk dyrlægebesøg, så er det klart bedre end en telefonkonsultation med en dyrlægevagt. Det er meget værdifuldt, at man kan uploade billeder og videooptagelser, og man kan undgå unødige dyrlægebesøg.
iVet kan stærkt anbefales, og vi kommer igen, hvis vi får behov for det.
Hurtig og professionel
Hurtig, venlig og professionel konsultation og opfølgning. Kan kun anbefales.
Venligt personale og kompetent og…
Venligt personale, samt kompetent og effektiv håndtering af online konsultation.
Dyrlæge lige ved hånden
Jeg må tilslutte mig de gode anmeldelser. Fantastisk rart at have en dyrlæge lige ved hånden. Jeg var ret bekymret for min hunds tilstand, men ved god og forståelig vejledning fik min hund den rette behandling, og nu her to dage efter, er han ved at være rask igen. Som dyreejer står man nogle gange i dilemmaet “tur til dyrlæge eller ej?”. iVet er løsningen på det problem. Meget professionel og realistisk rådgivning.
God oplevelse hos iVet
Har fået adgang til online dyrlæge iVet gennem min forsikring. Jeg fik tid til Smokey inden for 15 minutter og vi havde en videokonsultation, hvor jeg fortalte om symptomer og dyrlægen så lidt på Smokey og instruerede mig i at mærke på ham.
Vi aftalte en behandlingsplan som har fungeret for Smokey.
De er gode til at følge op på behandlingen.
Jeg har kun rosende ord at sige rigtig…
Jeg har kun rosende ord at sige rigtig god behandling og gode råd
Kan nemt anbefale iVet
Vi blev tilknyttet iVet via vores forsikring TJM. iVet er et godt alternativ til dyrlægehjælp, hvor man samtidig nemt kan uploade billeder inden konsultationen.
Dyrlæge Susan var meget behjælpelig ifm. en online konsultation. Hun svarede på alle mine spørgsmål på en måde, som var til at forstå. Hun var lyttende og stillede nogle gode spørgsmål. Hun skrev et meget uddybende journalnotat, som er letlæseligt og nem at gå til.
Vi fulgte hendes behandlingsplan, hvilket havde et succesfuldt resultat.
Mange tak til Susan
Virkelig god oplevelse
Virkelig behagelig samtale med Heidi, hvor jeg blev taget seriøs og mødt i nervøsiteten angående min kat, og samtidig orienteret på en forståelig måde, hvad det kunne være min kat fejlede. Heidi skrev endda til mig efterfølgende, for at følge op på hvordan Buddha havde det. Kan kun anbefale!!
top professionel fagperson
Meget imødekommende og top professionel personale. Venlig og forstående. Dejligt med personlige opfølgning. Min varmeste anbefaling
Amalie var så sød og gav sig god tid…
Amalie var så sød og gav sig god tid til at spørge ind til problemet.
Dejligt at have denne mulighed når ens egen dyrlæge ikke har tid.
Stor anbefaling herfra!
Fantastisk hjælp, især når det er kritisk
Virkelig skønt at kunne få hjælp så hurtigt og effektivt. Vi havde en situation, som viste sig at være kritisk, og det er guld værd, at der så er nogle, der er klogere på området, der så kan sende en afsted til en fysisk dyrlæge når det sker. Vi har brugt iVet flere gange før også, og de har altid været gode, søde og super hjælpsomme:)
En rigtig god oplevelse
En rigtig god oplevelse. Heidi var virkelig lyttende og havde en god tilgang til tingene. Kan varmt anbefales.
Fantastic service!!!
Empathetic vet who was very preset and observant even though it was online. Great at directing me what to do so she could see if it was serious. I was really scared and actually thought my doug would die, but she was reassuring and calmed me. All her advice helped so it also saved me a lot of money going to the vet’s. And in the end she was completely right and my dog recovered after three days <3
Hurtigt og effektivt
Vores shih zhu havde fået et sår på halsen, og lørdag formiddag bookede vi tid til at onlie møde kl 12.00.
Vi fik god vejledning og dyrelægen så vores hund via video og tilsendte fotos.
Vi fik diagnose og behandlingsvejledning og få dage efter havde vores hund det bedre.
Dejlig nemt og hurtig hjælp.
God oplevelse
Nemt booking system, dyrlægen jeg var i kontakt med var venlig, og vi følte os i gode hænder. Fantastisk, det er tilgængeligt i weekenden!
Super tryghed af have ved hånden
Jeg fik en tid lyn hurtigt. Under en time efter havde jeg en video konsultation. Og dyrlægen jeg fik fat i var meget sød, profesionel, grundig og hjalp mig rigtig godt med en løsning.
Rigtig god oplevelse med live video og…
Rigtig god oplevelse med live video og hvor dyrelægen hjælp os hurtig med undersøgelse med empati og gode råd. Kan kun anbefales
Vi er meget tilfredse med behandlingen…
Vi er meget tilfredse med behandlingen og talte med dyrlæge Laura, som var både tålmodig, vidende og imødekommende.
Hun tog os straks alvorligt og fulgte også op på Otto dagene efter med gode tip.
God sød dyrlæge
God sød dyrlæge jeg kom i kontakt med, der hjalp os med hvad vi skulle gøre. Så slap vi for en dyrlæge regning der :)
Omsorgsfuld og nærværende konsultation
Vi kontaktede iVet fordi vores kat Milo var sløj og vi var lidt urolige for ham. Men efter at have talt med Amalie fra iVet fik vi ro i maven og vidste hvad vi skulle holde øje med hvis der var brug for en fysisk konsultation. Vi modtog en mail efter konsultationen med de råd vi havde fået samt et ønske om opfølgning på Milos tilstand. Det var meget nemt og hurtigt at booke en tid. Så alt i alt en god oplevelse :)
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.