iVet - Online Dyrlæge Avaliações 137

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super sød, dygtigt og imødekommende dyrelæge Rikke. Teknikken drillede lidt, men det gjorde ikke noget, da Rikke var sød til at ringe op og vi fik en grundig snak. Vi fik lavet en god og grundig plan... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vores hund fik dårlig mave i påsken, så vi tog fat i iVet og fik en tid indenfor 1 time. det var virkelig som at være hos egen dyrlæge, uden den skræk vores hund har for stedet Virkelig en super... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget sød dyrlæge og rigtig god hjælp når det var uden for normal åbningstid for vores fysiske dyrlæge for at sikre om det var noget der var alvorligt eller kunne vente til mandag. De efterspurgte ogs... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min kat fik en kloskade en aften, det så ikke voldsomt ud, men jeg tog alligevel nogle billeder og tænkte at jeg ville kontakte egen dyrlæge i morgen. Indtil jeg kom i tanke om at jeg havde re... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en virkelig god…

Jeg havde en virkelig god videokonsultation med dyrlæge Heidi 15 minutter efter jeg havde bestilt tid. Min hund havde kastet op og haft dårlig mave i løbet af natten. Heidi observerende hende på video og gav mig en god handlingsplan som efterfølgende blev sendt til mig på mail. Vi aftalte, at hvis hunden fortsat ikke ville spise, skulle jeg kontakte min dyrlæge. Det blev heldigvis ikke nødvendigt. Planen virkede.
Heidi ville gerne have en opfølgning fra mig, om hvor det gik med min hund. Denne svarede hun også på. Dejligt med en dyrlæge, der følger op og virker ægte interesseret.
Jeg er glad for, at min forsikring giver denne mulighed.

23 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min hund "Kiwi" havde dårlig mave med…

Min hund "Kiwi" havde dårlig mave med opkast.
Efter en god snak med dyrlægen "Christina" og herunder kamerakig på Kiwi, fik vi en køreplan omhandlende kost og brug af tarmregulerende middel. Herudover en opfordring til at vende hurtigt tilbage hvis køreplanen ikke med det samme gav de ønskede resultater.
Samlet set både nemmere for vores hund og for os.
Derfor 5 stjerner

9 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

ALDRIG har jeg oplevet sådan en omsorg

Jeg kan ikke rose Ivet nok. Jeg har prøvet dem som et tilbud min hundeforsikring tilbyder.
Ikke bare at jeg indenfor 20 min havde en yderst kompetent dyrlæge på min skærm, men aldrig har jeg oplevet at en dyrlæge i den grad har fulgt op på et “besøg” med omsorgs-spørgsmål til hunden men også med en ærlig og virkelig interesse for min guldklump.
Hvis du vil have en dyrlæge med hjertet med og som er 100 % professionel, så er Ivet stedet for dig/her.

22 de outubro de 2025

Super god behandling

Super god behandling, nemt og lige ved hånden, fik en rigtig fin opfølgningsplan på mail bagefter, det var rart at kunne læse det vi havde aftalt, og det var rigtig rart at få at vide hvad man skulle være opmærksom på og at dyrlægen efterfølgende så også følger op på om det går bedre, det var en stor tryghed

11 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En helt igennem omsorgsfuld og…

En helt igennem omsorgsfuld og professionel vejledning omkring vores kat. Oplevede at blive taget alvorligt, lyttet til og meget opmærksomhed på at informere så jeg kunne tage en oplyst beslutning omkring rette behandling. Super Service og meget enkelt og let at booke tid

6 de outubro de 2025

Virkelig søde

Virkelig søde, og altid klar til at hjælpe. Amalie formåede at gøre os trygge i en meget stresset situation. Hun tjekkede os op på vores vuffer efterfølgende, hvilket var virkelig sødt gjort. Kun varme anbefalinger

20 de setembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dyrlægen lige ved hånden.

Vores hund blev pludselig syg en lørdag med mavesmerter og opkast, og vi blev efterhånden lidt bekymret. Vi kontaktede iVet og efter kun 10 minutter havde vi kontakt til dyrlæge Laura hos iVet. Hun lavede en grundig online undersøgelse, og vi fik efterfølgende en mail med opsummering af det, som vi havde talt om, samt en behandlingsplan.

Vi lavede en aftale om at vende tilbage dagen efter, hvis der ikke var bedring. Vi kunne dog heldigvis sende en video, hvor man kunne se, at vores hund havde det meget bedre – og fik et glad svar tilbage.

Hele forløbet har været trygt, nemt og meget professionelt.

Kan kun anbefale Ivet – det giver virkelig ro i maven at vide, at hjælpen er så hurtigt og kompetent tilgængelig.

4 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super relevant og brugtbart.

Super relevant, nemt og brugtbart.
Dyrlægen Amalie var virkelig sød og hjalp hurtigt med at finde ud af, hvad der var galt med vores kat 🐱

22 de setembro de 2025

En super god oplevelse

En super god oplevelse. Vi fik rigtig god hjælp af en meget dygtig Dyrelæge. En plan på mail. Hendes vurdering gjorde, at vi fik styr på symptomer og dermed behandling og vi undgik at skulle have hunden med til dyrelæge.

17 de setembro de 2025

Kompetent dyrlæge vejledning

En rigtig kompetent og lydhør dyrlæge Laura som gav sig god tid. Fik en online tid hurtigt, og et nemt booking system gennem min forsikring. Laura så video optagelsen for min kat Maja, da hun havde besværet vejrtrækning. Gav en god og faglig vurdering. Der var god tid til snakken, og jeg vil til enhver tid altid bruge denne mulighed igen for online hjælp til dyr.
Tak for hjælpen 😊😊

19 de setembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais