Super sød, dygtigt og imødekommende dyrelæge Rikke. Teknikken drillede lidt, men det gjorde ikke noget, da Rikke var sød til at ringe op og vi fik en grundig snak. Vi fik lavet en god og grundig plan... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vores hund fik dårlig mave i påsken, så vi tog fat i iVet og fik en tid indenfor 1 time. det var virkelig som at være hos egen dyrlæge, uden den skræk vores hund har for stedet Virkelig en super... Ver mais
Meget sød dyrlæge og rigtig god hjælp når det var uden for normal åbningstid for vores fysiske dyrlæge for at sikre om det var noget der var alvorligt eller kunne vente til mandag. De efterspurgte ogs... Ver mais
Min kat fik en kloskade en aften, det så ikke voldsomt ud, men jeg tog alligevel nogle billeder og tænkte at jeg ville kontakte egen dyrlæge i morgen. Indtil jeg kom i tanke om at jeg havde re... Ver mais
Rigtig god og brugbar hjælp fra dyrlæge :)
Det er betryggende at kunne få kontakt via video med en kompetent dyrlæge.
Specielt når tilstanden opstår om aftenen og en væsentlig del af problemet er, at hunden ikke kan hoppe ind i bilen på grund af smerter.
Meget tilfreds med forløbet :)
Rigtig fin oplevelse
Min hund udviste symptomer på hjerte/lungeorm, som han havde haft før - tidligere uden symptomer. Kontaktede iVet og under samtalen og inddragelse af hunden enedes vi om, at han skulle testes. Så rart, at man ikke var alene om at tage beslutningen ….
Jeg bruger Ivet gennem mit forsikringsselskab
Jeg bruger ikke Ivet som erstatning for min dyrlæge og kommer ofte fortsat derud fysisk med hunden. Jeg bruger Ivet til drøftelser/bekymringer som kan give mig mere ro i maven til, at jeg eksempelvis godt kan vente nogle dage med at gå til dyrlægen, eller de anbefaler at jeg skal til dyrlægen med det samme eller de kommer med forslag til hvad jeg kan prøve af for at afhjælpe eksempelvis tynd mave og kløen. Det virker rigtig godt med kameraet og det har sparet mig flere konsultationregninger hos dyrlægen.
Fremragende hjælp
Vi har brugt onlindyrlæge nogle gange efterhånden, og hver gang er vi blevet mødt af dygtige, grundige og empatiske dyrlæger.
Tak for jer.
Altid god service og hurtige tider
Altid god service og hurtige tider, lige meget hvornår man har brug for hjælpen! Det er meget betryggende altid at have en dyrelægen ved hånden.
We are so pleased with Amalie 🐕👌❤️❤️❤️❤️
Kompetent og god behandling
Fik en god snak med dyrlægen om hundes problemstillinger og noget brugbart som også blev sendt på skrift jeg kunne forholde mig til.
Kort ventetid og rigtig god rådgivning
Kort ventetid og rigtig god rådgivning. Kan absolut anbefales.
Altid søde og behagelige dyrelæger ☺️…
Altid søde og behagelige dyrelæger ☺️ der giver god sparring og er interesseret i ens dyr. ☺️
Professionel rådgivning
Venlige, professionelle, og god rådgivning.
Second opinion
Vi havde kontakt med Natali hos iVet, i forbindelse med at vores hund havde fået en forgiftning efter at have gnavet i afklip fra laurbærkirsebær. Vi havde allerede afleveret hunden på dyrehospitalet, men vi havde brug for at få en “second opinion” - da vi var meget nervøse og ville sikre os at alt blev gjort for at redde vores hund.
Vi fik hurtigt et møde med Natali og sammen med hende fik vi snakket tingene igennem og hun beroligede os med at vi havde gjort alt rigtigt. Heldigvis klarede hunden skærene og er hjemme hos os igen <3
Fantastisk
Vi har brugt Ivet flere gange og er altid fuldt ud tilfredse med hjælpen.
De er kompetente og ærlige!
Vi havde fornøjelsen af at snakke med Vibeke, som bare var ovenud fantastisk!
Kan varmt anbefale, både til store og små spørgsmål.
Vores hund Carlo, sætter i hvert fald pris på hurtig og kompetent hjælp ❤️
En rigtig god hundeforsikring
Er rigtig glad for min hunde forsikring hos Gjensidige, har nu prøvet at få hjælp hos dyrlæge hos dem ,hurtig tid og kontakt over skærm ,trygt at have den mulighed , og fint de følger op og høre alt er vel
Meget professionel oplevelse
Jeg fik hurtig og meget professionel hjælp af en dyrlæge online, da min hund blev stukket/bidt i munden af et insekt, og kortvarigt fik i kramper og derefter blev apatisk.
Efter en online undersøgelse, med kamera på, blev jeg heldigvis beroliget med, at han havde fået en mild allergisk reaktion. Dagen efter, havde han det - som dyrlægen havde sagt - heldigvis helt fint igen.
Dyrlægen var en stor hjælp, og jeg ville ikke tøve med, at kontakte dem en anden gang.
Meget tilfreds med konsultation
Meget tilfreds med konsultation.
Vil helt klart bruge Ivet igen
Det bedste ved min forsikring
Jeg valgte min forsikring fordi de havde ivet som dyrelæge. Min moster havde brugt det flere gange og var glad og hold da op, det forstod jeg da jeg selv prøvede det. Fik den sødeste dyrelæge på skærmen. Hun var virkelig imødekommende og hjalp mig med Ida og hendes øje. Hun skrev endda til mig efter et par dage og tjekkede op på os og det er en service jeg ikke har fået andre steder. Tusind tak til jer og fordi i findes! Vil klart bruge jer fremadrettet stor ros
iVets er en velsignelse
iVet Online dyrlæge er en velsignelse, dels kan du få hjælp med det samme og du undgår unødvendig akutdyrlæge . Hurtig behandling.
Jeg blev rådet til hvad jeg skulle være opmærksom på og hvad jeg kunne gøre her og nu.
Jeg blev beroliget og katten fik det bedre.
Søde dyrlæger, der kunne guide og havde tiden til at forklare ordentligt
-Loua Loua
🌟Kunne man give en million stjerner…
🌟Kunne man give en million stjerner havde i fået det.🌟
Aldrig har vi følt os så trygge i et forløb. Lang historie kort, vi blev af vores forsikringsselskab henvist til ivet, her havde vi først en snak med Camilla som er virkelig kompetent og dygtig dyrlæge.
Derefter var både min mand og jeg i kontakt med Christina om det videre forløb, her blev der virkelig taget hånd om os.
Da jeg idag kunne fortælle hende at vores hund igen er okay, kunne man hører på Christina at hun var lettet på vores vegne også.
Ville aldrig tvivle på at tage kontakt til dem en anden gang ved noget akut eller spørgsmål.
Endnu engang bare tak for god behandling.🙏🏻
Personligt og professionelt
Vi havde en rigtig god oplevelse mht. konsultation ift. vores hunds sygdom.
Der blev lyttet og rådgivet helt som vi kunne ønske.
Kan klart anbefales.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.