iVet - Online Dyrlæge Avaliações 137

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super sød, dygtigt og imødekommende dyrelæge Rikke. Teknikken drillede lidt, men det gjorde ikke noget, da Rikke var sød til at ringe op og vi fik en grundig snak. Vi fik lavet en god og grundig plan... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vores hund fik dårlig mave i påsken, så vi tog fat i iVet og fik en tid indenfor 1 time. det var virkelig som at være hos egen dyrlæge, uden den skræk vores hund har for stedet Virkelig en super... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget sød dyrlæge og rigtig god hjælp når det var uden for normal åbningstid for vores fysiske dyrlæge for at sikre om det var noget der var alvorligt eller kunne vente til mandag. De efterspurgte ogs... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min kat fik en kloskade en aften, det så ikke voldsomt ud, men jeg tog alligevel nogle billeder og tænkte at jeg ville kontakte egen dyrlæge i morgen. Indtil jeg kom i tanke om at jeg havde re... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super "rådgivning" ved spørgsmål via tlf.

Ringede med et spørgsmål, som jeg hurtigt fik kompetent svar/rådgivning omkring. I dette tilfælde valgte vi at booke tid ved egen dyrlæge på baggrund af samtale i tlf. Men jeg vil til enhver tid kigge på ivet.dk en anden gang, når der ikke lige skal udskrives recept på antibiotika. De var meget imødekommende, og det lød bestemt ikke som en tjeneste, der bare skal "tjene penge".

8 de março de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har ikke brugt det endnu

Har ikke brugt det endnu, men havde en oplevelse hvor jeg var på dyrehospital, kl 23 om natten, kostede 1200 så ville ønske jeg kendte til ivet.
Elsker konceptet, så vil give en god anmeldelse, for at øge opmærksomheden på det her.

23 de fevereiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak til Pia for super kompetent og hurtig vejledning

Fantastisk oplevelse! Vores kat bliver altid meget stresset, når hun skal afsted til dyrlægen, så da vi i lørdags stod og havde brug for vejledning, besluttede vi os for at prøve Ivet. Vi fik booket tid hos Pia, og modtog en super kompetent vejledning til vores kat. Pia hjalp os med at undersøge katten via video og efter konsulationen modtog vi en udførlig journaludskrift/guide på mail. Vejledningen som vi fik har afhjulpet problemet med maven her allerede en uge efter.

Vi er taknemmelige for den professionelle service og kan varmt anbefale Ivet. Vi kommer helt sikkert til at bruge Ivet igen!

10 de fevereiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var en rigtig god oplevelse at få…

Det var en rigtig god oplevelse at få hjælp fra Ivet til vores kat, der var kommet til skade med halen.

Vi fik et link til en videokonsultation, og kom hurtigt i kontakt med en yderst kompetent dyrelæge, som på bedste vis hjalp os til at få afklaring på, hvordan vi bedst hjalp vores kat med hans sår på halen.

Der er de bedste anbefalinger fra mig.

26 de janeiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedste og mest brugervenlige dyrlægetjeneste

Vi havde bekymring om hvorvidt vores kat havde fået en urinvejsinfektion, og selvfølgelig skete dette udenfor alm. åbningstid på en fredag aften. Vi brugte iVet og talte med Christina. Den mest hjertevarme og dygtigste dyrlæge jeg nogensinde har talt med. Den kvinde lever og ånder for at hjælpe dyr, det er der ingen tvivl om. Vi talte sammen 2 gange via deres videokonsultation, som var nemt og let at bruge, både ift selve konsultationen, men også ift til at booke. Derudover ville Christina meget gerne have en opdatering, så vi fik oplyst en mail vi kunne skrive på.

Heldigvis falsk alarm, men hvor er det rart at føle sig støttet og velinformeret, UDEN at skulle trække helt ind til København en fredag aften i stormvejr.

Det fungerer bare på iVet!

26 de janeiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wonderful experience for both pet and owner

My dog was having very mild symptoms and it felt like going to the vet would be a bit excessive - especially because she gets very stressed at the vet. Instead I booked an appointment with iVet, and could do the video call from home. We were able to check all of her vitals together - ears, nose, eyes, lungs, heart, uterus etc. Christina was very professional, empathetic and helpful, and gave very clear instructions and suggested next steps. It was a very pleasant experience for both me and my dog. Will 100% be using the service again.

1 de junho de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min hund havde en lille knude ved…

Min hund havde en lille knude ved munden. Self. Er man bange for, at man har fundet en kræftknude eller noget ligende. Jeg bookede derfor en konsultation på ivet. Hun forklarede mig, at det han havde var noget unghunde nogle gange kan få ved mundområdet, samt benene. Hun sagde jeg skulle give det tid, men at det nok skulle gå væk. Og rigtigt nok. Da der var gået omkring 2 uger var den forsvundet. Genialt koncept! Jeg sparede både, tid, penge og bekymringer! Virkelig en kæmpe anbefaling fra mig

10 de outubro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min hund kløede sig meget i ørerne og…

Min hund kløede sig meget i ørerne og de lugtede. I en travl hverdag vat det svært at finde en tid i dagtiden hvor jeg kunne komme til dyrelæge med ham, derfor bookede jeg en konsultation via ivet og fik den nødvendige vejledning i at pleje min hunds øre. Kort til efter var problemet afhjulpet! 🙏🏼 helt klar anbefaling herfra. Hurtig og kompetent hjælp og vejledning.

10 de outubro de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais