Ook opgeligt, 2 broeken voor 50€ besteld via Facebook en met ideal betaald. Geen besteling te vinden volgens hun klanteservice. Oplichters. .janssen-mode.nl wees vorsichtig. Rij er langs en gooi hun... Ver mais
Janssen Modehuis
Veja o que dizem as avaliações
Broeken besteld wel betaald en natuurlijk nooit gekregen. De bankrekening is van een Duitse Bank de naam die erbij hoort nog niet achterhaald maar dat het oplichters zijn is mij wel duidelijk alleen h... Ver mais
LET OP. niet bestellen bij deze tent. Het zijn OPLICHTERS! Zeer slechte kwaliteit schoenen uit China. Niet lijkend op schoenen op de foto. Retourneren moet naar China. Het retourformulier krijg je... Ver mais
Shit. Ook ingetrapt. Zie nu pas dr reviews. Ik heb nog niks ontvangen, bestelnummer en mailadres geeft geen info. Wel 50 euro armer. En vrees dat terugsturen naar China ook onbetaalbaar is. Niks geen... Ver mais
Scammers
Ordered two jumpers supposedly 100% cotton. Awful quality polyester and just a bad quality transfer on the front. As previous reviews, I must return to China which means I am unlikely to see the product or my money again. No response from complaint email.
Vreselijk
Vreselijk! Mijn moeder heeft voor ruim €100 besteld. Zou mooi linnen moeten zijn, nou het zijn net kinderkleren zo klein! En kwaliteit waardeloos.
Werkt onder vele namen, rotzooi
Werkt onder vele namen, gewoon Ali express handel. Na 8 weken in huis, gewoon rotzooi. Heel dun en maten kloppen voor geen meter. Geld terug halen zal hele toer worden, ga het toch proberen. Kort samengevat: niks bestellen en goed opletten!
Duurde heel lang en een hele slechte…
Duurde heel lang en een hele slechte kwaliteit de stof is niet wat het moet zijn staat linnen nou nog nooit linnen zo kreukvrij uit de wasmachine zien komen
Maat klopt ook niet
Oplichters
Oplichters! Ik heb dan wel een bestelling ontvangen na een week of 6, maar het lijkt in de verste verte niet op wat er op de foto staat. Alleen de kleur klopt. Het materiaal is vreselijk en het patroon ook.
Waarom nog 1 hele ster? 0 past beter.
Waarom 1 ster? Omdat 0 sterren niet kan op Trustpilot. Ik ben er ingetrapt. Ik zag een mooie leren jas met fikse korting, en heb m besteld. Ik vond wel dat de levering lang duurde. 3 weken, toen was de jas binnen. Het leek wel een GRAP. Als dit leer is ben ik ook van leer. De kleur, de pasvorm, de afwerking, in NIETS leek het op het plaatje op de website. Gelukkig heeft Janssen Modehuis een "ruimhartig retourbeleid". ZEGGEN ZE. Nee hoor. Pakje moet op MIJN kosten terug naar CHINA, en vantevoren moet ik een formulier invullen. Dat formulier krijg ik niet, ondanks herhaald vragen. De jas gooi ik maar weg, ik zou m nog niet aan een zwerver willen geven. Janssen Modehuis: ABSOLUTE FRAUDE. NIETS BIJ KOPEN. Ze zullen snel verdwijnen.
Super slecht
Super slecht. Adverteren met leren laarzen, zijn gewoon van stof.
Niet bestellen
Niet bestellen. Ali Express spullen. Duurt weken voordat het binnen is en de kleding lijkt niet eens op de foto. Je wordt misleid doordat de website er wel aardig uitziet. Echt rommel. 100€ kan ik door de plee spoelen.
Jas besteld
Jas besteld
Nooit meer iets gehad!
Vuile vieze oplichters!
Ik kom nog wel achter t adres waar die vuile oplichters zitten!
Het is dat je een ster moet aangeven…
Het is dat je een ster moet aangeven anders hadden ze er geen 1 gehad. 2 broekpakken besteld en een doorschijnende flut pyjama is ook al te veel gezegd.
Lees nu dat ik (hoogst waarschijnlijk) ook naar mijn retourlabel kan fluiten
NIETS KOPEN OP DEZE OPLICHTERS SITE!!!
Helaas voor mij ook teleurstellend.
Helaas voor mij ook teleurstellend.
Een modieus pak besteld maar heel anders dan op de foto.
Ik heb nu een pyama broek van 55,00!!
1 ster is nog veels te veel qua…
1 ster is nog veels te veel qua waardering voor janssen-modehuis of is het visser-modehuis of is het zeeland-mode-outlet of joost mag weten onder hoeveel namen ze nog meer dergelijke praktijken uitvoeren. Twee paar herenschoenen in een vuilniszak ontvangen welke in geen enkel opzicht lijken op diegene die ik dacht besteld te hebben. Nu probeer ik reeds een aantal dagen tevergeefs contact te leggen met ze en komt de dag waarop ik waarschijnlijk mijn verlies (slordige €120) moet gaan nemen steeds dichterbij. Wat extra zuur is, is dat ik zelf verantwoordelijk ben bij een webshop en wij er alles aan doen om transparant en eerlijk zaken te doen. Ons Thuiswinkelcertificaat is netjes op orde en klanten bieden wij de mogelijkheid om bij een eventueel dispuut dit via een Europees platform (ODR) aan te kaarten. Nu zag ik dat deze partij volgens het impressum in Londen zitting heeft en ben ik bang dat zij hier net weer buiten vallen; wat dat betreft hebben ze het wel "slim" in elkaar gezet. Jammer dat zulke comboys (lees: oplichters) hun "werk" kunnen blijven doen en daarme andere eerlijke bedrijven ook mee in diskrediet brengen.
Pas op: oplichters!
Pas op: dit is een site van oplichters. Ik kreeg andere artikelen dan ik had besteld. Nadat ik deze direct dezelfde dag voor retour heb aangemeld, heb ik nooit een reactie hierop gekregen. 100% weggegooid geld dus. Op de website kun je vervolgens nergens een adres of kamer van koophandel nummer vinden. Dure les geweest om nooit meer iets te kopen van een website voordat ik heb gecheckt of het wel een kosher en in Nederland geregistreerd bedrijf is.
Oplichters 1e klas
Oplichters 1e klas. 2 jurkjes besteld. Weken moeten wachten hierop. Toen kwamen ze binnen in een prop pakketje dat lijkt op Ali Expres. Zeer slechte kwaliteit en geen bericht op mijn mail voor een retour label. Je moet het ook weer naar een vaag adres in China terug sturen, foto's maken en binnen 16 weken krijg je je geld terug zeggen ze op de site. Maar eerst een retourlabel zien te krijgen.....
Zeer slecht, Oplichting mede door FB
Zeer slecht! Oplichting! Bedrog. Pijnlijk en triest!
Schandalig op FB blijft dit dus mogelijk!!! Ondanks meerdere reviews.
Boos op mezelf dat ik dit niet eerst gecheckt heb.
Dat voelt echt slecht!
Men wordt dus niet gehoord. Niet serieus genomen.
Ik schrik nog meer van de ervaring van de blijvende mogelijkheden naar het zien van de eerdere reviews.
Boos
Hoe serieus nemen wij elkaar? Hoe serieus neemt FB dit.
Na de betaling, ontvang je direct netjes een bevestiging.
Ze maken de verzending klaar. Maar je ziet het niet aankomen. De levering volgt NIET! Op mails reageren ze niet.
Let op. Visser Modehuis en Janssen Modehuis.
Bedrog!!! Oplichting!!
Bedankt Facebook! Voor het meewerken aan dit soort praktijken!
Ik ben mijn zwaar verdiend en spaarzame geld kwijt. Mede doordat jullie dit aanbieden. Meegaan en blijven meegaan met deze praktijken.
AFSCHUWELIJK!!!
oplichting
Ik had 3 jurken besteld. Het duurde weken voordat ze binnen kwamen. Ik heb één andere jurk binnen gekregen dan ik heb besteld. Dit is een tussenverkoper. De jurken blijken nu van aliexpress te komen en worden voor een veel duurdere prijs verkocht. Om het retour te sturen moet je eerst een annuleringsformulier aanvragen wat je niet ontvangt. Ze reageren niet op mail. Hier is sprake van oplichting.
Waardeloos
Waardeloos. Het kledingstuk lijkt niet eens op het gene wat ik besteld heb. De stof is zo dun dat je er doorheen kan kijken. Dit is nog geen 5 euro waard. Heb eerst ruim een maand zitten wachten en krijg nu een waardeloos iets binnen. Verschillende keren mail contact gehad maar ze reageren niet meer. Ze veranderen ook steeds van naam. Visser mode en universum mode. Dus wees opgepast. Bestel hier niks. Is weggegooid geld.
GELD VERSPILLEND
Uiteindelijk gearriveerd!
RUBBISH !!! Money down the drain.....PUUR PLASTIC...TE KLEIN...
SCHANDALDELIJK SLECHT.
Niet 1 ster waard plastic shit jas en…
Niet 1 ster waard plastic shit jas en retour sturen waarheen? €60 naar de haaien, smeerlappen😥