Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra service, proffsig bemötande. Leveranssäkerheten kunde dock vara bättre, 1 till 2 dagars leveranstid stämmer inte, 1 till två veckor stämmer bättre. F ö mycket nöjd mrd produkterna.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

1.Bra utbud och jag hittade det som passar mina hörapparater. Fick dock vänta lite över en vecka på produkten. 2. Det finns mycket att välja på men hittade till slut MiniFit 6mm som passade perfekt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Blev en konstig leverans som tog tid. Fick uppgift att hämta paketet i en box utanför COOP. Gick ej. Kom sedan i ett tillknycklat kuvert i min brevlåda. Sakerna hela och det jag beställt. .?.??

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Leveransen var så otrolig seg att vi hann åka utomlands innan den kom. Men den kom fram till slut (en rAnne kollade brevlådan). Dock har jag inte hunnit testa men jag vet att Phonaks rengöringsspray... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Aparelhos Auditivos

Sobre Japebo.se

Japebo logotyp

Japebo erbjuder originalreservdelar, trådlösa tillbehör och skötselprodukter för hörapparater från alla ledande varumärken, inklusive Oticon, Widex, Phonak, Signia och ReSound.

Vi vet hur viktigt det är att din hörapparat fungerar pålitligt i vardagen. Därför har vi ett noggrant utvalt sortiment som gör det enkelt att underhålla och ta hand om din utrustning – för bästa möjliga ljudupplevelse och långvarig funktion. 🔊

🛒 Enkel och tydlig webbshop
Vår webbplats är utformad för att göra det enkelt att hitta rätt produkter. Med tydliga kategorier, sökfunktion och detaljerade beskrivningar kan du snabbt hitta delar och tillbehör som passar din hörapparat.

Besök webbshoppen

🚚 Snabb leverans och spårning
Vi skickar beställningar snabbt och erbjuder spårning på alla leveranser, så att du kan följa din beställning hela vägen.

💬 Kundservice med produktkunskap
Behöver du hjälp att välja rätt produkt? Vår kundservice hjälper dig gärna via e-post, både före och efter ditt köp.

🔒 Trygg och flexibel handel
Vi erbjuder 90 dagars returrätt, så att du kan handla tryggt.

⭐ Vi uppskattar alla omdömen och använder feedback för att kontinuerligt förbättra vår service och kundupplevelse.

Informações de contato

Bra leverans

Bra produkter - bra information

31 de março de 2026

Hej Martina,

Tack så mycket för din fina recension och för att du tog dig tid att dela din upplevelse.
Det gläder oss att höra att du är nöjd med både leveransen och produktinformationen. Vi strävar alltid efter att erbjuda tydlig vägledning och pålitliga produkter.
Tack för att du handlar hos Japebo – vi uppskattar verkligen ditt förtroende och hoppas få hjälpa dig igen framöver.

Med vänliga hälsningar
Micas – Japebo

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jag fick det jag beställt

Jag fick det jag beställt. Beställde 6/4 och fick leveransen 14/4.
Andra nätbutiker är mycket snabbare.
Bra att det är enkelt att beställa samma saker igen!

7 de abril de 2026

Johan,
Tusen takk for din fine tilbakemelding!Vi er glade for å høre at du er fornøyd med både leveringen og leveringstiden. Vi streber alltid etter å gi kundene våre den best mulige servicen. Hvis du har noen spørsmål eller trenger videre hjelp, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss.Ha en riktig fin dag!
Japebo Support

Resposta da Japebo.se

Hej Björn, stort tack för din återkoppling – och också för din förståelse.

Du har helt rätt i att påsken tyvärr påverkade leveranstiden. Din beställning lämnade oss först på eftermiddagen den 7 april, och därefter blev det ytterligare förseningar hos PostNord på grund av eftersläpningar efter helgdagarna.

Det gläder oss samtidigt att höra att det annars har fungerat bra när du handlat hos oss tidigare, och det uppskattar vi verkligen.

Tack igen för ditt tålamod.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Otroligt lång leveranstid!

Resposta da Japebo.se

Hej Ulf, tack för din återkoppling, och vi beklagar verkligen att leveransen tog längre tid än väntat.

På grund av påsken blev din beställning tyvärr inte skickad från oss förrän på eftermiddagen tisdagen den 7 april. Därefter upplevde PostNord en del eftersläpningar efter helgdagarna, vilket dessvärre påverkade leveranstiden ytterligare.

Vi har full förståelse för att det är frustrerande att behöva vänta så länge, och vi är mycket ledsna för besväret detta har orsakat.

Tack för ditt tålamod och för att du handlade hos oss.

Fick vänta på leverans.

Resposta da Japebo.se

Hej Yvonne, tack för din återkoppling, och vi beklagar verkligen att du fick vänta på din leverans.

Vi har full förståelse för att det är frustrerande att behöva vänta längre än förväntat, och vi är mycket ledsna för besväret detta har orsakat.

Tack för ditt tålamod och för att du handlade hos oss.

Försening

jag beställde den 5 och har inte fått den ännu

Resposta da Japebo.se

Hej Roland, vi beklagar verkligen att din leverans har blivit försenad.

Din beställning är fortfarande på väg – på grund av påsken blev den tyvärr inte hämtad av PostNord förrän den 7/4, och de upplever just nu ett visst eftersläp.

Vi har kontaktat dig direkt med spårningsinformationen, så att du kan följa försändelsen.

Tveka inte att höra av dig om det är något vi kan hjälpa dig med.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det var lätt att hitta det jag sökte.

Det var lätt att hitta det jag sökte.

Hej Mikael,

Tack för din feedback – vad roligt att höra att det var enkelt att hitta det du sökte på vår webbplats.
Vi uppskattar verkligen ditt stöd och hoppas få hjälpa dig igen snart.

Micas – Japebo

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Inget svar på mejl.Står snabb leverans…

Inget svar på mejl.Står snabb leverans 1- 2 dagar inne på 6-7 dagen. Här beställer jag inte mer.

Resposta da Japebo.se

Hej Pernilla, vi beklagar verkligen att du upplever det så här.

Vi kan inte se att vi har mottagit något mejl från dig, men vi kan se att du lämnade en telefonförfrågan igår, som vi redan har besvarat via mejl.

Vi förstår fullt ut att leveranstiden känns frustrerande. På grund av påsken blev din beställning tyvärr inte skickad förrän den 7/4, och PostNord verkar just nu ha en del eftersläp. Så snart paketet har överlämnats till PostNord ligger själva leveransen tyvärr utanför våra händer.

Vi har även kontaktat dig via mejl med din spårningslänk, så att du kan följa leveransen.

Mina er inte

6 de julho de 2025

Tack för din recension.

Vi är ledsna att höra att produkten inte verkade passa som tänkt. Om du vill får du gärna kontakta oss via mejl, så hjälper vi dig gärna att hitta rätt variant.

Fungerar bra

Tack så mycket för din recension, Anna-Karin 😊

Vad roligt att höra att allt fungerar bra.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hej,tog 10 dagar för leverans,men…

Hej,tog 10 dagar för leverans,men allmänt nöjd MVH Bengt Göran

Resposta da Japebo.se

Tack för din recension, Bengt-Göran.

Vi beklagar att leveransen tog längre tid än vanligt - det berodde tyvärr på påsken. Samtidigt är vi glada att höra att du överlag är nöjd.

Lite lång leveranstid

Lite lång leveranstid. För övrigt ok

2 de abril de 2026

Tack så mycket för din recension, Lennart 😊

Vi beklagar verkligen att leveransen tog längre tid än förväntat. Vi förstår att det är viktigt att få sina varor snabbt, och det är något vi hela tiden arbetar med att förbättra.

Samtidigt är vi glada att höra att du i övrigt är nöjd, och vi hoppas få möjlighet att ge dig en ännu bättre upplevelse nästa gång.

Bra service

Bra service. Snabbt.

30 de março de 2026

Tack så mycket för din fina recension, Ernst 😊

Vad roligt att höra att du är nöjd med både service och snabb leverans.

Efter 1 vecka har jag inte fått mina varor lev

Jag tyvärr inte bedöma något eftersom jag inte fått mina varor levererade

Resposta da Japebo.se

Hej Per Axel Kenneth, vi beklagar verkligen att du fortfarande inte har fått din beställning, och vi förstår fullt ut hur frustrerande det är.

På grund av påsken blev försändelsen tyvärr hämtad av fraktbolaget senare än normalt, och PostNord verkar också ha en del eftersläp efter helgen. Det är självklart inte den upplevelse du ska ha fått, och vi är verkligen ledsna för väntetiden.

Vi har också skickat ett mejl till dig med spårningslänken, så att du kan följa leveransen direkt.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Tog lång tid troligen mest beroende av…

Tog lång tid troligen mest beroende av postgången

27 de março de 2026

Resposta da Japebo.se

Tack för din recension, Lars Åke.

Vi beklagar att leveransen tog längre tid än önskat. Förseningen berodde tyvärr på påsken, vilket påverkade postgången.

Om det är något vi kunde ha gjort bättre från vår sida tar vi väldigt gärna emot din feedback.

Bra pris bra leverans.

29 de março de 2026

Resposta da Japebo.se

Tack så mycket för din recension, Bengt!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både pris och leverans. Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag väntar fortfarande på min…

Jag väntar fortfarande på min beställning1!!!
Vad är det som händer??

Resposta da Japebo.se

Hej Tore, vi beklagar verkligen att du fortfarande väntar på din beställning.

På grund av påsken blev försändelsen tyvärr först hämtad av fraktbolaget den 7/4, och PostNord verkar också ha en del eftersläp efter helgen. Vi förstår fullt ut att det här är frustrerande. Så snart paketet har överlämnats till fraktbolaget ligger själva leveransen tyvärr utanför våra händer.

Vi har skickat ett mejl till dig med din spårningslänk, och din beställning bör förhoppningsvis levereras mycket snart.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb och effektiv leverans!

30 de março de 2026

Resposta da Japebo.se

Stort tack för din fina recension! Vi är glada att höra att leveransen var både snabb och effektiv.

Varmt välkommen tillbaka!

Japebo

Jag är jättenöjd

Jag är jättenöjd

27 de março de 2026

Resposta da Japebo.se

Stort tack för din fina recension! Vi är väldigt glada att du är jättenöjd.

Varmt välkommen tillbaka!

Japebo

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Tog lång tid att få försändelsen- i…

Tog lång tid att få försändelsen- i övrigt är jag nöjd-fick det jag beställt

31 de março de 2026

Resposta da Japebo.se

Hej Gunnevi, tack för din recension.

Vi beklagar att du upplevde leveransen som långsam. Med hänsyn till påskhelgen blev din beställning faktiskt levererad inom 2–3 arbetsdagar, vilket normalt sett anses vara en relativt snabb leveranstid.

När vi har överlämnat försändelsen till PostNord ligger leveransen tyvärr utanför vår kontroll, och helgdagar kan påverka leveranstiderna.

Vi är däremot glada att höra att du är nöjd med produkterna. Samtidigt tycker vi att 2 stjärnor känns lite hårt med tanke på detta.

Med vänlig hälsning
Mads – Japebo

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.