Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra service, proffsig bemötande. Leveranssäkerheten kunde dock vara bättre, 1 till 2 dagars leveranstid stämmer inte, 1 till två veckor stämmer bättre. F ö mycket nöjd mrd produkterna.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

1.Bra utbud och jag hittade det som passar mina hörapparater. Fick dock vänta lite över en vecka på produkten. 2. Det finns mycket att välja på men hittade till slut MiniFit 6mm som passade perfekt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Blev en konstig leverans som tog tid. Fick uppgift att hämta paketet i en box utanför COOP. Gick ej. Kom sedan i ett tillknycklat kuvert i min brevlåda. Sakerna hela och det jag beställt. .?.??

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Leveransen var så otrolig seg att vi hann åka utomlands innan den kom. Men den kom fram till slut (en rAnne kollade brevlådan). Dock har jag inte hunnit testa men jag vet att Phonaks rengöringsspray... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Aparelhos Auditivos

Sobre Japebo.se

Japebo logotyp

Japebo erbjuder originalreservdelar, trådlösa tillbehör och skötselprodukter för hörapparater från alla ledande varumärken, inklusive Oticon, Widex, Phonak, Signia och ReSound.

Vi vet hur viktigt det är att din hörapparat fungerar pålitligt i vardagen. Därför har vi ett noggrant utvalt sortiment som gör det enkelt att underhålla och ta hand om din utrustning – för bästa möjliga ljudupplevelse och långvarig funktion. 🔊

🛒 Enkel och tydlig webbshop
Vår webbplats är utformad för att göra det enkelt att hitta rätt produkter. Med tydliga kategorier, sökfunktion och detaljerade beskrivningar kan du snabbt hitta delar och tillbehör som passar din hörapparat.

Besök webbshoppen

🚚 Snabb leverans och spårning
Vi skickar beställningar snabbt och erbjuder spårning på alla leveranser, så att du kan följa din beställning hela vägen.

💬 Kundservice med produktkunskap
Behöver du hjälp att välja rätt produkt? Vår kundservice hjälper dig gärna via e-post, både före och efter ditt köp.

🔒 Trygg och flexibel handel
Vi erbjuder 90 dagars returrätt, så att du kan handla tryggt.

⭐ Vi uppskattar alla omdömen och använder feedback för att kontinuerligt förbättra vår service och kundupplevelse.

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

8 mil avaliações

Respondeu a 97% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Utmärkt service i hela…

Utmärkt service i hela beställningskedjan, toppen.

Resposta da Japebo.se

Hej Sten, tack så mycket för din fina recension!

Det gläder oss verkligen att höra att du har upplevt utmärkt service genom hela beställningsprocessen.

Tack för att du valde Japebo, och varmt välkommen tillbaka igen.

Personnummer

Hej! Jag gillar inte att hela mitt personnummer måste stå utanpå försändelsen. Varför?

Hej Harald,

Tack för ditt meddelande.

Vi förstår din oro.

Vi begär aldrig ditt personnummer. Det verkar som att numret har angetts i namnfältet i kassan, och denna information används automatiskt för fraktetiketten.

Det är därför det stod på paketet.

Om du har några frågor eller vill ha hjälp med framtida beställningar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Snabba leveranser

Snabba leveranser

Jörgen,
Tack för din fina feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med både leveransen och leveranstiden. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga service.
Om du har några frågor eller behöver vidare hjälp, är du varmt välkommen att kontakta oss.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fick bra hjälp att hitta en reservdel

Fick bra hjälp att hitta en reservdel, då den exakta modellen inte fanns med på hemsidan. Tyvärr har jag inte fått vaxfiltret att fungera på den nya delen. Leveranstiden blev extremt lång (9 dagar för ett brev!), påskens helgdagar gjorde sitt till.

31 de março de 2026

Hej Louise,

Tack för din feedback – vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Vad bra att höra att du fick hjälp att hitta rätt reservdel, även om den exakta modellen inte fanns på hemsidan.

Samtidigt är vi ledsna att höra att vaxfiltret inte fungerat som förväntat med den nya delen. Du är varmt välkommen att kontakta oss direkt – vi hjälper dig gärna att hitta en
lösning och säkerställa att allt passar korrekt.

När det gäller leveranstiden har vi full förståelse för din frustration. Tyvärr påverkades leveranserna av påskens helgdagar, men vi uppskattar verkligen ditt tålamod.

Tack igen för din beställning och din feedback.

Per – Japebo

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Levererat hela vägen hem o snabbt går…

Levererat hela vägen hem o snabbt går det det är seruvis

27 de março de 2026

Resposta da Japebo.se

Hej Rose-Marie, stort tack för ditt fina omdöme och för din beställning 😊

Det gläder oss verkligen att höra att leveransen gick snabbt och hela vägen hem.

Tack igen för att du tog dig tid att skriva till oss – det uppskattar vi mycket.

Hej Britt Louise, stort tack för din feedback – det uppskattar vi verkligen 😊

Vad roligt att höra att det gick snabbt denna gång, och att även posten fungerade som den skulle.

Tack också för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi tar med oss din återkoppling och fortsätter arbeta för att ge en ännu bättre upplevelse framöver.

Kan inte bedöma det

Kan inte bedöma det. Inte levererade än, leveranstiden betydligt längre än utlovat!??

1 de abril de 2026

Hej Bo,

tack för din recension.

Vi beklagar att din beställning ännu inte har levererats. Under påskperioden har leveranstiderna tyvärr varit något längre än normalt.

Din beställning är dock på väg och bör komma fram inom kort. Vi uppskattar verkligen ditt tålamod och hoppas att du vill uppdatera din upplevelse när du har mottagit den.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans som fördröjdes av…

Snabb leverans som fördröjdes av schabbel hos Post Nord.

Hej Anders,

tack för din recension.

Vi är glada att höra att leveransen gick snabbt från vår sida, även om vi beklagar att den blev fördröjd hos PostNord.

Vi uppskattar din förståelse och hoppas att allt kom fram som det skulle.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Allt gick väl och var bra.

Allt gick väl och var bra.

Jan,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans, bra produkt.

Jonas,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det jag sökte fanns hos er

Det jag sökte fanns hos er. Och sakerna kom mycket snabbt!

Erna-Britt,

Snabb och bra service 👍

Hans,

Eva,

Allt till belåtenhet

Allt till belåtenhet. Snabbt och rätt varor som ser ut som förväntat.

1 de abril de 2026

Eva,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Beställningen expedierades snabbt och…

Beställningen expedierades snabbt och bra.
PostNord däremot behövde 13 dagar för att
leverera paketet i brevlådan. (Kanske delvis
beroende på påskhelgen).

Börje,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag hade gjort ett fel i min…

Jag hade gjort ett fel i min beställning och Japebo rättade till det snabbt och på ett mycket bra sätt.

24 de março de 2026

Resposta da Japebo.se

Hej Helena, stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva det.

Det gläder oss verkligen att höra att du upplevde att vi kunde rätta till felet i din beställning snabbt och på ett bra sätt.

Tack igen för din beställning och för förtroendet.

Resposta da Japebo.se

Hej Per-Olof, tack så mycket för din fina recension!

Vi är glada att höra att det beställda kom som det skulle.

Tack för att du valde Japebo, och varmt välkommen tillbaka igen.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dåliga på att svara på mejl

7 de abril de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta da Japebo.se

Hej Leif, vi beklagar verkligen den långa svarstiden.

Vår kundservice har haft påskledighet, och därför har vi just nu många henvendelser som vi håller på att arbeta oss igenom. Normalt strävar vi efter att besvara alla mejl inom 24 timmar.

Vi har nu svarat på dina henvendelser.

Vi beklagar verkligen förseningen och hoppas på din förståelse.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Säker leverans ,bra produkt.

24 de março de 2026

Iars,
Japebo Support

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.