Hold jer langt væk fra dette fup firma.. Købte en sofa for 16000 i maj 26.. Først var chaufføren utålmodig da han skulle vente på vi pakkede den op.. Da vi havde betalt halvdelen ved Bestilling... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi købte en sofa hos Jatak Møbler for cirka en måned siden, og vi glæder os simpelthen så meget til at få den hjem 🤍 Allerede fra vi trådte ind i butikken, blev vi mødt af utrolig imødekommende... Ver mais
A empresa respondeu
Vi snakkede først med ja tak møbler i telefon, hvor vi blev positivt nysgerrige og kørte derefter ned i jeres showroom i Aarhus, for at tage den endelige beslutning - blev mødt af venlige sælgere og r... Ver mais
A empresa respondeu
Rigtig god oplevelse hos denne møbelbutik. Stort og flot udvalg af kvalitetsmøbler, og personalet var både venligt og hjælpsomt uden at være påtrængende. Leveringen kom til tiden, og møblerne levede... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 44% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hold jer langt væk fra dette fup…
Hold jer langt væk fra dette fup firma..
Købte en sofa for 16000 i maj 26..
Først var chaufføren utålmodig da han skulle vente på vi pakkede den op..
Da vi havde betalt halvdelen ved Bestilling og skulle betale resten havde jeg sælgeren fra Århus afdelingen i røret.. han ville sikre sig han fik sine penge..vi betalte selvfølgelig og fik samlet sofaen.. efter et par dage gik sofaen i stykker .. herefter er der INTET sket reklamation på reklamation er sendt.. først på den IKKE I EKSISTERENDE mail .. senere på den mail der fungerede..
Sendt atl de bad om "billeder..videoer.. og kvitteringen"..
Men dette var ikke nok.. igen til tasterne sender endnu flere billeder/video....
Nu har vi skrevet næsten hver eneste dag og er på vej til at sende sagen videre til advokat.. ombudsmanden og alle de instanser der forhåbentlig kan hjælpe med at få refusion eller returnere den.. fu.. JA TAK MØBLER
Håber dælme i har så stor en dårlig smag.. at i kan være bekendt at snyde folk på den måde .. FØK FOR SATEN
Værste service nogensinde
Værste service nogensinde!
Allerede efter en måned gik betrækket i stykker. Deres telefon virker ikke og mailen svarer de meget sjældent på. Jeg har været u kontakt med dem i 8 måneder, og har stadig ikke fået et nyt betræk!
Sofa
Anmeldelse af Ja Tak Møbler
Efter næsten et helt år skriver Ja Tak Møbler, at min sofa endelig skal leveres lørdag den 15. august 2026 mellem kl. 10 og 12.
Som man kan se på deres egen besked, skriver de: “Jeg sætter en levering op til lørdag i næste uge.”
Problemet er, at jeg har hørt løfter igen og igen gennem hele dette forløb – og alt for ofte har ordene ikke været fulgt op af handling.
Jeg har brugt utrolig meget tid på at kontakte dem, vente på svar og vente på en løsning. Når man som kunde har ventet så længe, forventer man som minimum, at virksomheden holder det, de lover.
Jeg håber selvfølgelig, at sofaen denne gang rent faktisk bliver leveret som aftalt. Men efter næsten et års forløb er min tillid til Ja Tak Møbler meget lille.
Sagen er nu også blevet så omfattende, at jeg har valgt at inddrage en advokat, da jeg ikke er den eneste kunde, der har oplevet problemer gennem mere end et år. Der er flere andre i samme situation, som også kæmper med manglende levering og manglende svar.
Min anbefaling til andre: Tænk jer meget grundigt om, før I handler hos dem. For mig har det været et langt, frustrerende og unødvendigt forløb, som burde have været løst for længst.
Jeg har gemt al korrespondance og dokumentation for forløbet.
Mvh en meget sur kunde
Opdatering på vores oplevelse med Ja Tak Møbler Ishøj 😞
Desværre er vores sag med Ja Tak Møbler langt fra løst, tværtimod er sofaen nu blevet endnu dårligere.
Vi købte sofaen i juni 2025 og fik den leveret den 29. september 2025. Allerede få dage efter leveringen opdagede vi, at den ene sidehynde ikke var lavet i den aftalte koldskum og hurtigt faldt sammen. Vi reklamerede med det samme og tog efterfølgende hynderne med ind til Ja Tak Møbler, hvor medarbejderen konstaterede og anerkendte forskellen.
Vi blev lovet et nyt sofahjørne som løsning, men vi har stadig ikke modtaget det.
Nu er situationen blevet endnu værre. Den modsatte del af sofaen er også gået i stykker, og sofaen er på nuværende tidspunkt faktisk ubrugelig. Konstruktionen er gået fra hinanden, og der er synlige skader inde i sofaen.
Vi har flere gange forsøgt at kontakte Ja Tak Møbler telefonisk, men vi kan ikke komme igennem. Vi har også skrevet til dem og forsøgt at få sagen løst, men står stadig uden en løsning.
Det er utrolig frustrerende at have købt en relativt ny sofa, som allerede har haft så mange problemer, og samtidig bruge så meget tid og energi på at forsøge at få virksomheden til at tage ansvar.
Vi har derfor igen kontaktet Nævnenes Hus vedrørende vores tidligere klagesag og bedt om hjælp til at få sagen genoptaget.
Vi håber stadig på en ordentlig løsning, vi ønsker ikke flere lappeløsninger, men at få købet ophævet og vores penge tilbage, så vi kan købe en sofa, der rent faktisk kan holde til almindelig brug.
Bare ingen service
Jeg kan desværre heller ikke give det her firma en anbefaling. Jeg købte en sofa ved Ja Tak Møbler i Århus og det gik rigtig fint.
Da sofaen skal leveres er den eneste besked at der skal være nogle hjemme en halv time før, det ender med min far sidder og venter i 10 timer på sofaen.
Chaufføren er meget utilfreds med og skal vente inden sofaen er pakket ud for og se efter mangler, men det bliver han nødt til.
Og heldigvis, for hvis der havde været en reklamation på sofaen havde det været umuligt at få kontakt til firmaet efterfølgende.
Min sofa finder jeg så ud af er blevet leveret med det forkerte skum indeni.
Jeg ringer til dem, det kan man ikke, man skal skrive en mail, jeg skriver en mail og ca 14 dage efter får jeg et standard svar.
De har ikke engang læst min mail.
Jeg opgiver her og accepterer min sofa som jeg har fået leveret, men jeg køber aldrig en sofa ved dem igen, og jeg synes det er utroligt at man kan drive forretning på den her måde.
Så 0 stjerner herfra, fordi så snart Ja Tak Møbler har solgt dig en sofa og fået dine penge, så er der ikke mere service fra dem af
Jeg kan desværre ikke anbefale dette…
Jeg kan desværre ikke anbefale dette firma.
Jeg bestilte en sofa, sofabord og spisebord med hastelevering og betalte ekstra for at få den hurtigere. Alligevel gik der hele fire måneder, før sofaen blev leveret. Det er på ingen måde acceptabelt, når man markedsfører en hastelevering.
Da sofaen endelig ankom, var den desuden ikke i orden. Der var flere fejl og mangler, hvilket gjorde oplevelsen endnu mere skuffende. Efter så lang ventetid forventer man i det mindste et produkt i fejlfri stand.
Mine borde er stadig ikke leveret og de bliver ved med at fortælle de ikke er på lager. Selvom de lovede de vil ankomme med sofaen.
Min oplevelse har været præget af lang ventetid, manglende overholdelse af leveringstiden og en sofa med kvalitetsfejl. Derfor kan jeg desværre ikke anbefale andre at handle hos dette firma.
Mange muligheder for at tilpasse sin…
Mange muligheder for at tilpasse sin sofa som man ønsker , er et stor plus.
God kundebetjening og sødt personale…
God kundebetjening og sødt personale der var gode til at guide os til det helt rigtige valg. Glæder os til at modtage sofaen.
Dårlig service
Vi købte en sofa den 4. april 2026 og fik oplyst en leveringstid på 6-12 uger. Nu er der gået 16,5 uger, og vi har stadig ikke modtaget vores sofa.
Det mest frustrerende er den manglende kommunikation. Vi har flere gange forsøgt at komme i kontakt med kundeservice, men det har været stort set umuligt. Vi har også skrevet via formularen på webshoppen, hvor vi blot har fået oplyst, at vi får 35 kr. pr. dag efter de 12 ugers leveringstid, samt at de “skriver så snart sofaen kan afhentes”. Vi har aldrig fået en reel status på, hvor langt ordren er, eller hvornår vi kan forvente at modtage den.
Ved købet fik vi desuden at vide, at vi ville blive kontaktet, hvis der opstod forsinkelser. Det er aldrig sket. Vi har derfor selv været nødt til gentagne gange at forsøge at få information – uden held.
Vi har nu været uden en sofa i 16,5 uger, og hele forløbet har været meget skuffende. Det er ikke forsinkelsen alene, der gør os utilfredse, men især den manglende kundeservice og manglen på information undervejs.
På baggrund af vores oplevelse kan vi desværre ikke anbefale andre at handle her.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Meget venlig og hjælpsom personale

Super god service
Super god service. Vi fik alle vores ønsker opfyldt samtidig med vi fik en rigtig god pris på sofaen
Har købt sofa 9-4-2026 og fik efter 6…
Har købt sofa 9-4-2026 og fik efter 6 uger leveret en totalt forkert sofa 3 forskellige gaver og 3 forskellige stof typer blev lovet en ny levering som hastesag og nu er der gået 14 uger er også blevet truet af en advokat som så ikke vil snakke mere
Har forgæves forsøgt at komme i kontakt med ja tak møbler men de smider røret på har forlangt at få pengene retur men de har jo nok ikke 13500kr
Skriver dette for andre ikke skal komme i samme situation og blive snydt
Har taget kontakt til egen advokat men sku utroligt det er nødvendigt for 13500kr
Så bare til info hold jer langt væk fra ja tak møbler
Opdatering på ja tak møblers svar
Ja vi har modtaget sofaen med væsentlig forsinkelse og som ja tak skriver HELT UDEN EKSTRA OMKOSTNINGER hvor er vi heldige at det ikke kostede noget i laver fejl 🤔
De paragraffer jeres advokat henviser til i købeloven paragraf 21 stk 2 gælder ikke
Den gælder ikke for køb af privatpersoner det er noget virksomheds lovgivning
Nu står der så bare lige tilbage at der er fejl i betrækket på chaiselong
Og vil glædeligt opdatere når fejlen er rettet
Henrik

Super god kunderservice
Super god kunderservice, og de hjalp mig helt fra start til slut. De gav mig oveni en lånesofa indtil min anden sofa kom.
Kan helt klart anbefale ja tak møbler
Vi har købt en sofa og en seng og dem…
Vi har købt en sofa og en seng og dem er vi meget glade for sky sofaen og Dream sengen.
Plads til forbedring 3,5/5
Salg: Fremragende service, meget professionel og hjælpsom. 5/5
Levering: Der er plads til forbedring; Det tog længere tid end forventet at få sofaen leveret. Kommunikationen var meget dårlig, og det krævede en stor indsats fra vores side at få information om ordrestatus og leveringsdato (frem og tilbage ved besøg i butikken osv.).
Vi betalte ekstra for levering med indbæring, men desværre var det kun leveret til kantsten.
Vi har endelig fået vores sofa, og vi er meget tilfredse med kvaliteten og præsentationen.
Samlet oplevelse: 3,5/5
Jeg er meget skuffet over min oplevelse…
Jeg er meget skuffet over min oplevelse med denne forretning.
Jeg bestilte en sofa i februar, og her flere måneder senere har jeg stadig ikke modtaget den. Undervejs har jeg oplevet mangelfuld kommunikation og ingen klare svar på, hvornår min ordre bliver leveret. Hver gang jeg kontakter dem, får jeg enten nye undskyldninger eller bliver bedt om at vente lidt længere.
Det er simpelthen ikke acceptabelt at lade en kunde vente så længe uden ordentlig information eller en realistisk leveringsdato. Når man betaler for et produkt, forventer man også en professionel service og at virksomheden holder, hvad den lover.
Jeg kan desværre ikke anbefale denne forretning på baggrund af min oplevelse. Hvis I overvejer at købe en sofa her, bør I være opmærksomme på de meget lange leveringstider og den manglende kundeservice

Resposta da Jatakmobler
Aldrig har jeg haft så dårlig en…
Aldrig har jeg haft så dårlig en oplevelse, købte en sofa for et år siden, da vi skulle hente den, havde den en transport skade på det ene modul, fik at vide de bestilte et nye modul med den samme, da vi kom hjem med sofaen konstaterede vi endnu en transportskade, hvor vi også blev lovet et nyt modul, efter adskillige mails, telefon opkald som aldrig blev besvaret og fremmøde i butikken, står vi stadig med to moduler til vores sofa som er transportskadet, vi har dog modtaget et modul som ikke passer til vores sofa og ingen svar eller handling på vores henvendelse, så jeg kan overhoved ikke anbefale at købe sofa i denne forretning, de er total utilregninglige, men meget dygtige til at modtage ordre og penge, det stopper så her. :-(
Har d.d købt en sofa.
Har d.d købt en sofa.
Super god service og betjening i butikken i Århus 😀
Vi glæder os til vores sofa kommer 😀
Vi har bestilt en kæmpe Porto U -sofa…
Vi har bestilt en kæmpe Porto U -sofa med bredriflet fløjl grå .
Sofa kom som aftalt , fragt mand kom som aftalt.
Sofa er meget flot , nem at samle.
Vi mangler dog 1 fod til sofaen som manglede, den venter vi på den kommer med posten . 😊 .
Vi er så tilfreds med den kæmpe flot Sofa.

Resposta da Jatakmobler
Vi købte en Royal sofa i 2024 og indgav…
Vi købte en Royal sofa i 2024 og indgav en reklamation efter få måneders brug da sidde komforten simpelthen bare var ikke eksisterende på trods af vi fik at vide at puderne kunne rette sig over tid.
Vi klager endvidere over at farven er blålig selvom den er bestilt i sort. Senere oplever vi at man synker ned i hjørnerne, vi konstaterer så at det er fordi beslagene sofaens enkelte stykker er sat sammen med er vendt forkert. Vender man dem korrekt er benene midt på sofaen pludselig 1.5-2 cm for korte. Det er virkelig under al kritik at man ikke leverer den kvalitet man bliver lovet i deres shoowroom! Vi havde aldrig betalt over 20.000,- hvis vi vidste at vi ville stå i denne situation nu.

Resposta da Jatakmobler
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.