Jatakmobler Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hold jer langt væk fra dette fup firma.. Købte en sofa for 16000 i maj 26.. Først var chaufføren utålmodig da han skulle vente på vi pakkede den op.. Da vi havde betalt halvdelen ved Bestilling... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi købte en sofa hos Jatak Møbler for cirka en måned siden, og vi glæder os simpelthen så meget til at få den hjem 🤍 Allerede fra vi trådte ind i butikken, blev vi mødt af utrolig imødekommende... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi snakkede først med ja tak møbler i telefon, hvor vi blev positivt nysgerrige og kørte derefter ned i jeres showroom i Aarhus, for at tage den endelige beslutning - blev mødt af venlige sælgere og r... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god oplevelse hos denne møbelbutik. Stort og flot udvalg af kvalitetsmøbler, og personalet var både venligt og hjælpsomt uden at være påtrængende. Leveringen kom til tiden, og møblerne levede... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 44% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

278 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service og virkelig lækre…

Fantastisk service og virkelig lækre sofaer billige flotte møbler 😍😍 kan stærkt anbefales

8 de março de 2026

Resposta da Jatakmobler

Hej Ismat. Tak for den gode anbefaling samt anmeldelse.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Dejligt sted at komme

Dejligt sted at komme. Vi fik købt en ny sofa. Tak for god behandling😊😊😊

26 de fevereiro de 2026

Hej Torben, det er vi glade for at høre. Tak

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi fik en rigtig god service og dejlige…

Vi fik en rigtig god service og dejlige sofa som vi glæder os til og modtage. Kan klart anbefales

26 de fevereiro de 2026

Hej, det er vi glade for at høre. Tak

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi købte en sofa for cirka en måned…

Vi købte en sofa for cirka en måned siden, og vi glæder os rigtig meget til at få den hjem.

Vi fik en god oplevelse i butikken. Personalet var søde, hjælpsomme og tog sig tid til at svare på vores spørgsmål. Det gjorde det nemt for os at vælge den rigtige sofa.

Indtil videre er vi meget tilfredse, og derfor giver vi 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

29 de janeiro de 2026

Hej Mohammed, det er vi glade for at høre. Tak

God oplevelse

Allerede fra vi trådte ind i butikken, blev vi mødt af utrolig imødekommende og hjælpsomt personale. De tog sig god tid til at rådgive os, svare på vores spørgsmål og sikre, at vi fandt den helt rigtige sofa til vores hjem. Man føler sig virkelig godt taget imod og i trygge hænder.

Selvom vi stadig venter spændt på leveringen, har oplevelsen indtil videre været helt i top. Derfor giver vi 5 stjerner og vores varmeste anbefalinger ⭐⭐⭐⭐⭐

28 de janeiro de 2026

Hej, det er vi glade for at høre. Tak

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg er ærligt talt rigtigt træt af at…

Jeg er ærligt talt rigtigt træt af at vente og vente. Jeg har bestilt en sofa i november måned og jeg fik afvide der kunne gå 6-12 uger. Her er vi i 13 ugen, og jeg har hverken fået nogen sms eller opkald omkring status på sofaen og hvad der sker med den. Jeg synes det helt vildt man kan bilde kunder ind i at der kan gå 6-12 uger når der hverken er opdatering, opfølgning eller andet. Råder ikke folk til at bestille derfra hvis de forventer at få en sofa anytime soon.
Jeg har ringet ind for at høre om levering, men ham der tager telefonen virker sur og irriteret over man kan spørge efter sin sofa. Og man bliver bare mødt med “jamen vi sagde jo FORVENTET leveringstid” hvilket slet ikke er okay. Ingen god kundeservice overhovedet. Og man kan heller ik få kontakt til dem særlig ofte !

25 de fevereiro de 2026

Hej Sandra,

Vi er rigtig kede af at høre om din oplevelse, og vi forstår godt din frustration over ventetiden og manglende opdatering. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi har dog forsøgt at finde din ordre i vores system, men kan desværre ikke se en bestilling på en sofa fra november ud fra de oplysninger, vi har lige nu.

For at kunne undersøge sagen nærmere vil vi meget gerne bede dig om lidt flere oplysninger.
Kan du sende os navnet, som bestillingen er lavet i (og eventuelt ordrenummer, hvis du har det)? Så vil vi straks tjekke det grundigt og tage yderligere kontakt til dig med en status.

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig videre.

Hold jer laaaaang væk!

Hold jer laaaaang væk!!

Jeg fik leveret min sofa 39 marts 2025. Jeg skriver ind til dem på mail d.2 april at der er en deffekt del. De lover at sende en ny. Det er idag d.23 feb 2026 og jeg har stadig ikke modtaget den nye del. Det er elendig service. De svare ikke på mail og lover at den bliver sendt snart. Der er snart gået 1 år.

Aldrig har jeg set så ringe service før. Lad vær køb hos dem!

23 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god sofa til en skarp pris

Rigtig god sofa til en skarp pris. Rigtig flinke folk og service i top. Kan helt klart anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

19 de fevereiro de 2026

Hej Firat, det er vi glade for at høre. Tak

Hurtig og professsionel service

Hurtig og professsionel service!
Virkelig gode priser til god kvalitet. Køber helt klart fra Jatakmøbler igen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

19 de fevereiro de 2026

Hej Melisa, det er vi glade for at høre. Tak

Dejlig og billig sofa

Dejlig og billig sofa

13 de fevereiro de 2026

Hej Asma, det er vi glade for at høre. Tak

Værste køb nogensinde.

Elendig service ville være en underdrivelse jeg har aldrig oplevet noget lignende. Jeg talte med dem i januar måned hvor aftalen lød på at vi ville blive kontaktet i god tid inden leveringen af vores sofa. De skrev dagen før leveringen klokken 22:00 og krævede kontant betaling og det var “meget vigtigt at jeg skaffede kontanter”, damen sagde jeg skulle bede venner og familie om at hæve og det var meget vigtigt ellers ville de tage min sofa tilbage, men beløbet var for stort til at jeg kunne hæve alle kontanterne selv.
Leveringen skulle ske mellem 12:00 og 18:00 og de skulle ringe en halv time før. De ringede omkring kl. 19:30 og sagde de var 10 minutter væk.
Virkeligt dårlig oplevelse ville slet ikke anbefale det.

8 de fevereiro de 2026

Hej Yasmin,

Vi er rigtig kede af din oplevelse. Vi har desværre haft flere udfordringer grundet vejret de sidste to måneder, hvilket har gjort leveringerne lidt mere ustabile, og det er vi naturligvis kede af.

Grunden til, at vi bad om kontant betaling, er, at nogle af vores fragtmænd ikke har en dankort-terminal. For at skåne vores kunder for gebyrer ved eksempelvis MobilePay foretrækker vi derfor kontanter. Det er ikke alle vores chauffører, men nogle få, og derfor pointerede min kollega i telefonen, at det var vigtigt.

Vi forstår, at det har skabt en frustrerende situation, og vi tager din feedback seriøst, så vi kan forbedre kommunikationen fremadrettet.

Patricija/JaTak Møbler

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais