Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Henkilökunta puhui suomea. Ruoka oli hyvää ja lämmintä leipää ja kahvia tarjottiin lisääkin halukkaille, kuulutukset selkeitä ja nekin suomeksi, nousu ja lasku tasaisia, henkilökunta ystävällistä ja i... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Rigtig sødt og serviceminded personale. Men forplejning ombord var under alt kritik.Vi havde bestilt mad ud og hjem og det var lige kedeligt begge veje. En kartoffelbolle samt små kedelige karrotter.... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fik smadret min kuffert under en rejse til gran canaria meldte det i lufthavnen fik et papir om jeg skulle udfylde og sende en mail til dem , Dette gjorde jeg uden at have hørt noget og der er gået ov... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fløj med kaptajn Mikkelsen og hans besætning til Tenerife 14.02.26. Vi fik en forklaring på hvorfor fly skal afises og at flyets motorer efterfølgende skulle 'varmes' op. God info for personer med fly... Ver mais

A empresa respondeu

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 84% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fy vilken otrevlig dam ni har som…

Fy vilken otrevlig dam ni har som sköter kundservicen när det gäller plats bokningen. Pga av att jag blev utkastad från sidan flera ggn men trodde att jag lyckats. Men när jag kontaktade Tui såg de ingen platsbokning o blev rådd att kontakta er kundservice som blev ett tråkigt samtal. Blev behandlad som en sämre vetande människa. Min man har blivit op för cancer o därför behöver sitta nära toalett vilket är rad 31 vilket jag vet sen tidigare o att man får betala för det vilket jag också vet. Men er dam hälsade mej välkommen till chatervärlden att så här är det. Usch en så tråkigt början det blev på en väl behövlig resa.
Mvh Maria Eriksson

1 de outubro de 2024

Kære Maria,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse med vores customer service. Vi forstår, at det har været en frustrerende situation, især når det drejer sig om noget så vigtigt for dig og din mand.

Vi tager din feedback til os og håber, at I trods denne start har haft en god og afslappende ferie.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Det här kändes lågbudget .

Det här kändes lågbudget .
Har aldrig upplevt att jag suttit trångt förutom med detta flygbolag.
Att nätet i stolen framför var borttaget gjorde att man fick ha telefoner ,vattenflaskor mm i knät, vilket inte fick plats, eller ens är tillåtet vid start och landning. Väldigt irriterande och jag antar att de är borttagna för att spara pengar på städning . Men i den minimala springan för broschyrer på stolsryggen låg det inklämda påsar med gamla tuggummin i ,både på ut och hemresan.
Har alltid förbeställt/köpt mat men denna resa gjorde mig klar med att det kommer jag inte att göra något mer framledes, ätbart men stort nej.
Inget extra här i form av film eller musik heller vilket också känns som en besparingsåtgärd.
Personalen ombord var dock väldigt snabba och serviceinriktade vilket uppskattas.
Vi var 2 familjer (som trots samtidig incheckning hamnade på olika plats) och vår familj bestod av 5 personer .
Det tjafsades vid incheckningen på hemresan om att jag NÄSTAN hade övervikt. Hade en handväska med som min son bar på sin axel, vilket verkade störa kvinnan vid disken .
Våra 3 ungdomar hade mer kilon var kvar i vikt att utnyttja men pga storlek på väskorna mm så fördelade vi föräldrar mer i våra större väskor. Vilket jag noga läst innan att det var okej. Det står så både på tui:s hemsida och jettimes. Men på Rhodos flygplats sades det att var och en var ansvarig för sin väska med maxvikten 20 kg och att det inte alls är okej att man på samma resebevis delar upp bagage.
Tillsammans hade vi ju ändå inte maxvikten vi hade betalat för, så jag förstår inte det onödiga tjafset.
Vill man sitta obekvämt och trångt och bara ha transport fram och tillbaka till ett resmål så fungerar detta. Vill man däremot känna att man åker på semester och att resan dit är starten av den ,så åker man inte med detta bolag.
Jag tackar för denna gång och väljer andra bolag, nästkommande resor.

14 de julho de 2024

Kære Kajs-Marie,

Vi er kede af at høre, I har haft problemer ved check-in og at vores fly har virket for trangt for jer.
Vi er dog glade for at høre, I har haft en god oplevelse med cabin crewet ombord.

Vi håber, I trods dette har haft en rigtig god ferie.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

jeg har fløjet med Jettime 8 gange på…

jeg har fløjet med Jettime 8 gange på 10 år, jeg har flyskræk 😅så jeg var lidt bekymret de første gange, og specielt nogle dårlige anmeldelser,
Men med den erfaring jeg nu har med Jettime kan jeg kun rose mandskabet og flyene . super service og kaptajnerne / piloterne er gode til at opdater hvor vi er og forklare om lufthuller som for os der er lidt træt af dem, bliver beroliget🤗 små forsinkelser har vi haft, men det har været pga. sikkerhed og luftrummet har jo ikke altid været ledigt.som piloterne ikke kan gøre for.
betydelig mere ben plads end i Sas og Dat/ Airseven fly🤗
super Fly// de så måske lidt gamle ud for 10/8 år siden men hellere flyve med en rutineret end en jomfru 😉

5 de setembro de 2024

Kære Mads,

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, du har haft gode flyvninger med os, trods din flyskræk :-) Det er aldrig sjovt, og crewet vil altid gerne hjælpe, så sig det endelig til dem, hvis du har brug for det. Det er også dejligt at høre, at piloternes opdateringer giver noget tryghed.

Vi vil glæde os til at byde dig velkommen igen :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg vil gerne sende en kæmpe ros til…

Jeg vil gerne sende en kæmpe ros til Peter Vingegaard, kabinechef på Jettime, for den bedste flyveoplevelse, jeg nogensinde har haft. Fra start til slut var servicen i absolut verdensklasse – med et humør og en professionalisme, der gjorde turen til noget helt særligt. Peter og hans team formåede at skabe en atmosfære ombord, som var både imødekommende og behagelig, og det gjorde rejsen uforglemmelig. Fremadrettet vil jeg altid forsøge at rejse med Jettime, for oplevelsen var intet mindre end suveræn. Stor tak til Peter for at hæve standarden for flyrejser til et nyt niveau!

18 de agosto de 2024

Kære Nikolas,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, du har nydt servicen ombord. Beskeden er også sendt videre til Peter og crewet :-)

Vi vil glæde os til at byde dig velkommen igen!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det burde i tage ved lære af

Jettime skuffer igen.
Vi har måtte bruge dem på vores rejse til Kreta.

Vi kom afsted fra Billund til tiden og ventede spændt på få vores morgenmad men jettime skulle lige informere og informere og informere og informere og salgstale i en lang uendelighed inden vi kunne måske gøres tanker om at få morgenmad.

Vi venter spændt men de kørte frem og tilbage med salgsvare mens højttaleren gjaldede alt deres habengut skulle sælge og vælge og det var alt for højt til mine ører så tidligere om morgenen.

Jeg troede nu er de færdig og vi kunne få vores mad men nej det kunne de ikke det gik mere end halvanden time inden vi fik noget at spise.

Og så var det ikke morgenmad.
Vi fik brunch med noget kartofler og pølse og noget grønsmat som jeg kunne identificere hvad var. Det kunne jeg ikke spiste . Det er morgenmad vi har bestilt på en tidlig flyvning.

Men hele tiden blev der sagt i højttaler med alt det skrammel som de skal sælge for åbenbart at få den flyver til og være i luften de brugte de første 2 timer på at holde salg tale det var udholdelig på os der morgenen gerne vil tage det roligt og slappe af på den tur mod syd.
Det bliver også besværliggjort af af var lidt strøm af passager der var åbenbart ikke kunne holde op med at tisse for de søgte toilettet ustandselig.

Vi havde forudbestilt varer i Airshoppen og vi fik at vide at hvor var for mere end 1200 kr. ville være på vores sæder når vi kommer ombord. Næ nu er der kommet nogle toldregler der forhindrer at vi først får varerne når flyet er landet på Kreta og alle resterende passagerer har forladt flyet. Så først får vi udleveret det med med den virkning at vi kom sidst ud af flyveren selv om vi havde bestilt et sted i den forreste ende for ikke at komme sidst ud.
Det er dårlig service og det bliver vi ikke oplyst til nogen steder fra Airshoppen at vi ikke kan få vores forudbestilte varer.
Personalet ombord var ikke rutineret det hele det tog en evighed inden vi fik Serveringer og da vi endelig havde fået servering så skraldede de i højttalerne igen med deres reklamebureau jeg skulle vi købe lodsedler håbe på at vinde 1 million. Det hedder dårlig service jettime.

I burde tage ved lære, at passagerer gerne vil have deres morgenmad tidligt og venligst gøre kunder opmærksom på de ikke får deres varer før flyveren er tom for resterende passagerer.

Og folk vil gerne slappe af og ha ro til at nyde flyturen og ikke høre en konstant skratten i højtaleren og jeres produkter.

12 de setembro de 2024

Kære Hans,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at din morgenmad blev serveret sent, og at den ikke levede op til dine forventninger.

Vi er forpligtet til at overholde toldreglerne i de forskellige lande, vi flyver til, og det kan til tider påvirke hvornår varerne kan udleveres til vores gæster.

Vi håber, I trods dette har haft en god ferie.

Wonderful aircrew!

I would like to leave my impression of our flight with Jettime. Yesterday we flew from Copenhagen to Palma de Mallorca on flight JTD327. Having read negative reviews in advance, I expected the worst( And here’s what I want to say. Wonderful aircrew! Wonderful flight! We were met on board the plane by a very friendly steward. He treated passengers to delicious sweets. At this time, attentive flight attendants helped passengers take their seats. The entire flight there was a friendly atmosphere on board the plane. And at the end of the flight, at the exit, we were seen off by the smiling commander of the aircraft. I would like to add that I am very afraid of flying( But I felt comfortable on your board. Thanks to the crew of flight JTD327!

10 de setembro de 2024

Dear Oksana,

Thank you for your kind words and feedback!
We're very glad to hear that you had a pleasant experience with our crew.
We will be sure to pass along your compliments to the crew! :-)

We look forward to welcoming you on board again in the future.

Sincerely,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Den 6.9-24 fløj jeg fra Chania til…

Den 6.9-24 fløj jeg fra Chania til Aalborg den sene afgang.I lufthavnen fik jeg øje på en ældre kvinde, der tydeligt bar præg af et fald, hun havde muligvis også hjernerystelse da hun kastede op. Jeg tilbød min hjælp og fik sørget for kvinden kom til at sidde ned i transporten ud til flyet. Jeg hjalp hende ombord i flyet, da kvinden skulle sidde midt i flyet og jeg helt bagerst, bad jeg stewardessen og hjælp til at følge kvinden på plads for at undgå trængsel i gangene. Det blev afvist med et, “ jeg må ikke forlade min plads”. Senere erfarede jeg på turen, at der var ikke mindre end 3 andre stewardesser ombord. Hvorfor kunne stewardessen ikke kalde hjælp fra de øvrige ? Jeg troede en del af deres arbejde også var at sørge for passagerene ombord, ikke kun servering af diverse . Det var forøvrigt også overstået efter en time, og der blev meldt over højtaleren, at der ikke blev mere serveret mere på den tur. De sidste 2,5 time af turen havde stewardesserne “fri”. Det skuffer mig at der ikke er en større hjælpsomhed, og det kun er servering af mad og drikkevarer, der er en del af faget.

6 de setembro de 2024

Arrogance på højt plan,

Arrogance på højt plan,
Jeg har aldrig mødt eller snakket med en mere ligeglad kundeservice dame.
Og firmaet burde få list styr på deres regler, man må gerne tjekke gangstænger og fiskestænger ind som specialbagage men ikke en lille parasol, da den ikke er en del af ferie oplevelsen. Jøsse da for noget gøgl at sige.

11 de setembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi fløj til Cypern i dag med jettime

Vi fløj til Cypern i dag med jettime, alt var perfekt, ment at tjekke ind, tiderne blev overholdt, og personalet var flinke.

6 de setembro de 2024

Kære Dennis,

Mange tak for din fine anmeldelse!
Vi er glade for at høre, du har haft en god flyvning med os.

Vi håber, du har nydt ferien og vi kan byde dig velkommen igen en anden god gang :-)

Jettime

Jettime fly er over 30 år gamle hvilket man også tydelig ser ved ombordstigning. Dårlige sæder, elendig mad og ingen mulighed for at sætte flasker fra sig andet en på gulvet medmindre man vil sidde med bordet slået ned under hele turen. En stjerne for at flyve til tiden på udturen og en stjerne for den glade besætning på udturen. På hjemture snød Jettime bevidst kunderne, Flyet fra Billund var fra start af en halvtime forsinket men fik indhenter det meste men nej der var et andet Jettime fly fra Sverige som var mere forsinket så for at man ikke skulle betale 3 timers kompensation til dem så byttede man lige de to fly om (har også oplevet det ved Sunclass Airlines). Så blev vi forsinket over en time. Kabinepersonalet var også tydeligt irriteret over det.

29 de agosto de 2024

Kære Peter,

Vi er kede af at høre, at maden ombord og sæderne ikke har været i din smag. Vi er dog glade for at høre, du har haft en god oplevelse med cabin crewet ombord.

Vi håber, du trods dette har haft en rigtig god ferie.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har lige fløjet med jettime kom hjem i…

Har lige fløjet med jettime kom hjem i mandag aften, fantastisk personale ombord, særlig Peter, et dejlig frisk pust ombord, stort smil på hele turen, virkelig sjov tur hjem til København,en hilsen til Peter fra Anette & Marianne række 1

2 de setembro de 2024

Kære Marianne,

Mange tak for din flotte anmeldelse og ros til cabin crewet. Den vil vi sende videre til dem :-)

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen!

Kundeservice i topklasse.

Har været i kontakt med Madeleine fra Jet Time's kundeservice i forbindelse med 3 rejser i år.

Alle 3 gange har vi fået en kompetent og virkelig super personlig service, så 5 stjerner herfra

4 de setembro de 2024

Kære Claus,

Mange tak for din flotte anmeldelse og ros til Madeleine i vores Customer Service. Godt at høre, I har fået lige den hjælp, der har været brug for. Den vil vi sende videre til hende :-)

Virkelig dårligt selvskab

Virkelig dårligt selvskab. Ikke kun fordi vi har en hel time forsinket og bare sad i flyveren og intet fik at vide. Men også personalet var ikke særligt godt. Når man købte noget viste de ikke hvad der stod på displayet før man betalte. De så ikke at folk ventede for at komme forbi deres mad levering i 30 min. I stedet for lige at hive vognen tilbage og så frem igen så folk kunne sætte sig igen. Og landningen var for hurtig og ubehagelig. Alt i alt ikke en god flyvetur.

4 de setembro de 2024

Kære Daniel,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, du har oplevet forsinkelse på din flyvning og ikke fik den nødvendige information under ventetiden.

Vi tager din feedback til os. Vi håber, du trods dette har haft en god ferie.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har lige fløjet med jettime fra…

Har lige fløjet med jettime fra København til Chania. Det var en fantastisk oplevelse pågrund af den gode service og det skønne personale - tak for den gode tur!

1 de setembro de 2024

Kære Julie,

Vi vil glæde os til at byde dig velkommen igen en anden god gang!

Tur til Mallorca

Vi har igen fløjet med Jettime og har gjort det mange gange. Vi er altid tilfredse.
Personalet er glade, servicemindet og det er ikke en nem opgave at servicere mange mennesker på meget lidt plads. Piloten informerer om tid, flyrejse osv. Jeg har fløjet med mange selskaber og Jettime slår de fleste.

31 de agosto de 2024

Kære Kent,

Mange tak for din flotte anmeldelse.
Vi er glade for at høre, I har nydt servicen ombord og tak for de fine ord om crewet!

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen :-)

Real lusy Arline

Real lusy Arline. Flight Stockholm Chania and going back. Planes 737-800. Budget setup. Not even a seat pocket.
Both ways were late due to slot times. Pilot putting blame’s on Ukraine. The truth is the airline does not have any regular slot times. So low standards, delays and lies. Delay over an hour both ways with passengers seated. And on top of that really bad mood on flight personnel. First and last time. Bye bye.

17 de agosto de 2024

Dear Stewart,

Thank you for your review.
We’re sorry to hear that your experience with us did not meet your expectations. We understand how frustrating delays can be, and we apologize for the extended wait on both flights.

We hope, you had a good vacation despite this.

Best regards,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi er lige kommet hjem med en flyvning…

Vi er lige kommet hjem med en flyvning med jettime. Må sige det er verdensklasse. En passager blev dårlig og måtte af. Aldrig har jeg set så fantastisk et arbejdene team. Specielt en kvinde havde fuldstændig styr på situationen. Og deres service er helt i top. Informationer fra piloten. Skønt udvalg i deres mad/drikke og taxfree sortiment.

19 de agosto de 2024

Kære Trine,

Mange tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.
Det er aldrig sjovt, når en gæst bliver utilpas ombord, men vores crew er super til at håndtere de situationer. Din ros vil blive delt med dem :-)

Vi håber, I har haft en god ferie og vil glæde os til at byde jer velkommen en anden god gang.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

målktiderne om bord på flyet.

Maden om bord svarer ikke til forventningerne. Til morgenmad på vej til ferien fik vi bl.andet grønlangkål og kartofler, det forventer vi ikke til morgenmad men juice og youghurt. Maden syntes vi ikke var pengene værd-

9 de agosto de 2024

Kære Gerda,

Tak for din henvendelse.
Vi er kede af at høre, maden ombord ikke har været i din smag. Vi har slet ikke grønlangkål på menuen. :-) retten du refererer til er æggefrittata med spinat, kyllingebrunchpølse og ristede kartofler.
Du er altid velkommen til at høre personalet ombord, om der kunne være en anden ret eller ekstra tilbehør at få i stedet.

Vi håber, du trods dette har haft en rigtig dejlig ferie.

Unfriendly staff

We flew from Cph - Cyprus on the 8/8 and on the way to Cyprus the pilot and staff only announced in Danish when the plane was literally packed with Swedes. I couldn’t understand a single thing of what was said and I thought it was very inconsiderate not to accommodate the rest of us who don’t speak Danish. We can all agree that using English nowadays is standard.

Moreover, on the flight from Cyprus - Copenhagen on 16/8, there was a female swedish flight attendant that was just unpleasant and giving orders in a rude way. We had to change our baby’s nappy and waited patiently for the flight attendants to serve their food to the passengers until we could get back to our seats. We didn’t mind doing that of course, but she had an attitude and angry face like she was annoyed we went to change our baby’s nappy when they served food. If they prefer an airplane smelling like a dirty diaper to annoy the passengers be my guest, but I didn’t think that was reasonable. I wish people in general, especially flight attendants were more friendly towards families with small kids that are already stressed out and exhausted trying to do everything right to keep a baby from crying and annoying everyone. We certainly don’t need a hostile environment with a cabin crew as added stress.

Won’t be flying with Jettime ever again.

16 de agosto de 2024

Dear Nita,

Thank you for your review; we appreciate it.

We are very sorry to hear about your experience onboard. This is certainly not the standard we aim to deliver. Our flights include announcements in both a Nordic language and English to ensure all our guests are informed, so we sincerely apologize that this was not the case on your flight.

Additionally, there should always be patience and space available for changing your baby.

We value your feedback and will take it seriously. We hope you’ve had a great vacation.

Best regards,
Linda, Jettime

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais