Jureskogs Avaliações 136

O TrustScore é 2 de um total de 5

1,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställde en bacon burgare, burgare var klar på 2min fick rått fläskkött, baconet var alltså totalt rått. Visade det till personalen som var ignorant och sa att det iaf var marinerat.. det betyder ju... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi åt på jureskogs i Skövde. Hamburgarna var väldigt flottiga och baconet på min var inte stekt. I stort sett alla bord var kladdiga. Vi fick städa för att kunna sitta där. När jag gick på toaletten... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ok mat, inte jättegod, konstig sammansättning i smaker. Va där innan lunchtid, alla bord var smuliga. Kändes som det var en smutsiga hinna överallt, känns inte rent alls där inne. Bananflugor runt dr... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi var i Motala , i januari . Köpte en burgare för 99 kr. Sämsta någonsin. Vad fick man för 100 spänn.. ett tort bröd .. köttbiten den var god. Tillbehören , minns fa inga .. å detta för 99 kr . ????... Ver mais

1,9

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

136 avaliações

Sämsta möblerad snabbmatsrestaurang…

Sämsta möblerad snabbmatsrestaurang någonsin. Här är det tänkt att man ska sitta på en ryggstödslös träbänk och dela ett långt bord med andra man inte känner eller väljer istället en ryggstödslös barstol och sitta med ansikte ut mot fönstret. Hela stämningen väcker bara ångest!

2 de agosto de 2023

Jureskogs Jönköping

Degigt bröd och inga pommes i påsen trots att det var beställt. Så nu sitter jag med en dipp för 15kr men fick inget att dippa.

29 de julho de 2023

Uppsala

Vi fick vänta på maten i 20 minuter, det var väldigt lugnt med besökare. När maten väl kom var den kall. Personalen klagade och snackade med sina kompisar (som kom på besök) mer än att jobba för att kunderna ska få sin mat varm. Alla hörde vad personalen pratade om, vilket vi helst hade undvikit. När maten var klar att hämtas frågade vi hur länge den vart färdig vilket kocken menade på att den var klar nyss. Vi märkte direkt att maten var kall, dessutom var köttet på burgarna helt rött, vi gick då tillbaka med burgaren och fick en ny, den var också rå.. Ingen kompensation fick man. Priset är alldeles för högt för detta.. Tråkigt, vi hade höga förväntningar men det blev en stor besvikelse.

28 de julho de 2023

Åt på Jureskogs i Uppsala idag

Åt på Jureskogs i Uppsala idag. Var smutsigt och skräpigt på golvet. Inget var påfyllt, inga servetter, ingen tvål på toaletten och överfulla papperskorgar på toaletten och vid handfaten utanför. Min son beställde ett Junior meal för hamburgaren var röd i mitten, så vi fick be om en ny som han fick, men inget snack om kompensation. Äckligt och snuskigt och dålig upplevelse!!

24 de julho de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fräsch snabbmat!

Första gången på Jureskogs, testade deras vegetariska ”No way halloumi” med pommes och måste säga att det var över förväntan! Fick maten knappt 5 minuter efter beställning, kändes som fräscha råvaror och god grilloumi. Gott bröd även om det gärna kunde få stekts på lite! Aningen grövre pommes av riktig potatis - krispiga och lagom salta. Trevligt bemött av personal samt fräsch lokal och toaletter. Kändes som ett betydligt fräschare alternativ av snabbmat!

21 de julho de 2023

Sämsta vi någonsin ätit

Trots enbart halvfull restaurang så fick vi vänta över 20 min på maten. När den väl kom var den kall. Mannens hamburgare var knappt större än sonens barnhamburgare trots att den kostade hela 154kr. Grilloumisalladen kostade 129kr men var så liten att den snarare skulle sålts som tillbehör till en måltid. Den innehöll enbart isbergssallad, minimala krutonger, grilloumi o dressing. Allas milkshake var lika tunn som mjölk så det var som att dricka oboy. Sonens kommentar sa allt: -äntligen en restaurang som gör kalla hamburgare mamma (han vill ha sin mat nästan kall)! Absolut den sämsta matupplevelse vi upplevt! Vi åt pizza o sallad på pizzeria på vägen hem. Kostade 400kr o vi blev mätta. "Middagen" på Jureskogs kostade över 600kr o ingen blev mätt.

19 de julho de 2023

Brosk o ben

Testade Växjö idag o köpte cheeseburgare mm
Hyfsat god men efter ca halva så tog det stopp, pang i tänderna 2st stenhårda bitar ben eller brosk , ganska märkligt att det ska inträffa på en sådan burgare, har faktiskt aldrig inträffat på dom andra snabbmatsrestaurangerna, någon gång på frysta butiksköpta burgare o det tar man som ok , men inte på dessa ställen, så inget ställe jag köper mer på
Ta det försiktigt när ni tuggar deras burgare

19 de julho de 2023

Ingen smak!

Ingen smak i börgern. Smakar bara olja olja olja och lök. Köttet va nästan rå! Vitlök dressing smakar typ bara bajo.

Sitter inne på jureskog i linköping nu o skriver detta

24 de fevereiro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hej, höga förväntningar på Jureskogs men maten var tumme ner

sitter här i Januari -23 och läser artikel om "Finburgare" och Jureskog är på bilden. Jureskogs har inga finburgare. Hade höga förväntningar då jag och min 10-åriga son besökte Jureskogs i Linköping typ i oktober -22. Jag beställes dubbel Cheeseburgare och sonen Bacon BBQ, båda menyer. Min burhare var bara en flottig sörja. Bröd, ost, fett och burgare flöt ihop. Min burgare var väldigt sparsamt kryddad, så den smakade mest fett. Sonen som älskar burgare tyckte hans BBQ-burgare hade mer att önska med. Jag smakade hans burgare och den hade mer smak. Jag kände att köttet ändå var fint på båda burgarna, synd då att de fördärvade råvarorna så hemst. Personalen kändes inte helt 100%, kanske pga att de var ganska nyöppnade. Jureskog him self var där och det märktes att han föregick med gott exempel. Han var typ över allt, tog emot gäster, levereade mat, kom med kaffe, sorterade sopor.Bra jobbat där Jureskog, men menyn och hur den tillreds måste ses över. Jag ser att vi är många som har negativa synpunkter på maten. När jag och min son ska ut och äta har jag frågat om vi ska till Jureskogs, min son skrattar och säger nej, för han förstår att jag skämtar.

14 de outubro de 2022

Jureskogs trollhättan

Var på jureskogs i Trollhättan för första gången. Det var inga andra där så borde inte varit så komplicerat att få det rätt. Fick fel hamburgare, missade att skicka med allt som beställdes. Hamburgaren med kyckling var väldigt flottig, sötpommes hade nån kemikalie på sig och fick spottas ut. Pommes frites var kalla och jättetråkig smak. Tyvärr aldrig nåt mer besök där.

24 de dezembro de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Kassasystemet med en som tar…

Kassasystemet med en som tar beställning och häller upp dricka var mycket långsamt. Highfivemenyn luktade inte gott och var salt. Pepsin ljummen och avslagen. Toaletterna mkt ofräscha

1 de agosto de 2022

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.