Beställde en bacon burgare, burgare var klar på 2min fick rått fläskkött, baconet var alltså totalt rått. Visade det till personalen som var ignorant och sa att det iaf var marinerat.. det betyder ju... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi åt på jureskogs i Skövde. Hamburgarna var väldigt flottiga och baconet på min var inte stekt. I stort sett alla bord var kladdiga. Vi fick städa för att kunna sitta där. När jag gick på toaletten... Ver mais
Ok mat, inte jättegod, konstig sammansättning i smaker. Va där innan lunchtid, alla bord var smuliga. Kändes som det var en smutsiga hinna överallt, känns inte rent alls där inne. Bananflugor runt dr... Ver mais
Vi var i Motala , i januari . Köpte en burgare för 99 kr. Sämsta någonsin. Vad fick man för 100 spänn.. ett tort bröd .. köttbiten den var god. Tillbehören , minns fa inga .. å detta för 99 kr . ????... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
As pessoas também visitaram
Jag och familjen skulle prova jureskogs…
Jag och familjen skulle prova jureskogs i Värnamo. Klockan 13 på en måndag hade grillosten tagit slut och gick inte att beställa. Det blev inget för oss varken den här gången eller en annan gång…
Helt smaklös badande i flott
Den enda stjärnan är för bra service av personal som var väldigt trevliga.
Men har man ett hamburgerställe så måste man kunna göra hamburgare. Det här var den sämsta hamburgaren jag nånsin ätit. Helt smaklös badande i flott. Aldrig mer äter jag på en Jureskogrestaurang.
Restaurangen i Eskilstuna.
Broskbitar i burgaren usch
Sitter på deras restaurang i Mjölby
Sitter på deras restaurang i Mjölby. Aldrig mer. Dålig smak på maten, de kan inte hjälpa oss med en barnhamburgare då de inte gillade deras variant av kyckling. De tyckte vi kunde köpa om hela menyn annars kan de inte hjälpa oss. Ingen hjälpsam personal, och ingen som vill ta ansvar. Brödernas utklassar detta och hela familjen är väldigt besviken!
Hade så höga förväntningar på Jureskogs…
Hade så höga förväntningar på Jureskogs men blev grymt besviken. Den trötta och håglösa killen som betjänade mig gav ett första riktigt dåligt intryck. Kändes slappt. Sen kom hamburgaren som luktade sur balle. Som tur var, i detta fallet så smakade den knappt något… eller så var det lukten som tog överhand och dolde alla smaker. Pommesen till var torr och smaklös. Så tråkigt att se ett så upphausat varumärke leverera så dåligt.
Edit: Provade att köpa mat där igen. Har blivit bättre men finns fortfarande mycket för dem att bättra.
Sveavägen är OK
Sveavägen är OK. Lite dyrt, saknar det lilla extra. Goda burgare.
Trollhättan
Trevlig resturang de nyss öppnat i Trollhättan, och hade höga förväntningar. Det smakade riktigt bra, saftigt och en god smak på High Five-Burgaren. Dessvärre mot slutet blev det för mycket fett och jag började må illa av det. det bara rann fett ur pappservetten. Kunde inte äta upp sista biten, inte ens pommesen gick ner till slut.
Kan tänka mig att testa detta ställe igen, men en annan burgare isåfall.
Bedrövligt
Beställde en meny vardera av high five och bacon bbq. Båda burgarna smakade av något härskar samt att köttet var kraftigt överstekt. Båda var också för torra och smaklösa. Det händer extremt sällan att jag inte äter upp en hamburgare men både min make och jag lämnade kvar varsin stor bit.
Pommes var bra, dipsåsen liten mängd till överpris men ok smak.
Första och sista gången tyvärr, detta var restaurangen i Gränby, Uppsala.
Torr hamburgare utan köttsmak
Torr hamburgare utan köttsmak. God pommes frites. Varför använder man kött från mjölkkor och inte biffkor?? Nästa hamburgare äter jag på McDonalds.
Missvisande samt felaktig information på hemsidan
Har käkat några ggr på Jureskogs i Nyköping. Maten är det inget större fel på. Kanske inte den wow-sensation som det utmålades innan men bättre är de andra kedjorna... Men....
Vid flertalet tillfällen skiljer sig informationen på hemsidan åt kontra vad det faktiskt kostar eller vad som ingår eller är tillgängligt.
Just nu har de en burgare som heter Go Wild. Initialt kostade den på deras hemsida 99kr för en liten deal men döm om min förvåning då den kostar 109 kr när man kommer till drive thru:n. När jag försökte påtala detta för personen i kassan var det som att prata med en vägg som varken ville eller ens försökte förstå. Det var bara det priset som gällde! Några dagar efter detta ändrades priset på hemsidan till 109kr.
Mitt standardmål genom drivetru:n har annars varit en Bacon BBQ cheese med popcorn till. Har sen suttit i bilen och ätit hamburgaren och snaskat popcorn vilket har varit awesome... lagom lyx i covid-tider. Men idag, när jag för första gången går in för att äta, går det inte att beställa popcorn till burgaren. Från personen i kassan får jag höra att det bara är möjligt att beställa pommes eller raw greens till bacon bbq cheeze!? Jag har ju för bövelen ätit just denna kombo flera gånger i drive thru:n. När jag försöker påtala att jag beställt det förr var det återigen som att prata med en vägg.
På hemsidan står det dessutom(Copy/paste) :
"I deal ingår: Burgare (Mindre eller Större) + Pommes, Raw Greens eller Popcorn + Läsk Ramlösa eller Festis)."
Personen bakom disken gjorde inte mycket för att ens försöka förstå. När jag stod på mig och blev irriterad så gick hen då och kontrollerade detta med någon annan. Då fick jag en polett till popcornmaskinen!?
Nu när Jureskogs expanderar så är det dags att växa upp och se till att informationen på hemsidan hela tiden är korrekt samt att kanske satsa lite på att personalen ha lite bättre koll på vad som gäller eller inte gäller och framförallt ha inställningen "Står det på hemsidan så är det detta som gäller".
Mycket gott och trevligt bemötande
Sämst
Värdelösts smakade ingenting jämfört med andra burgare
Var på Jureskogs i Mjölby och åt en…
Var på Jureskogs i Mjölby och åt en utmärkt hamburgare och fick ett fantastiskt gott bröd även på en glutenfri burgare! Det är närmast unikt. Något sämre betyg på majonäsen som inte riktigt håller samma klass men överlag - fem stjärnor!
Smakar absolut ingenting
Smakar absolut ingenting. Har nog inte äns käkat något sämre.
Inte äns kolsyra i läsken
Smakade inget, kalla pommes frites
Smakade inget, tråkiga pommes frites som var på sin höjd ljummet. Till och med McDonalds levererar bättre än så här.
Besviken
Var just förbi och testade en av din hamburgare.
Jag har varit där 3 gångar, första, enda och sista.
Blev mycket besviken över hamburgaren, brödet var som skumgummi, köttet var torrt, smakade bränd, knappast någon smak av lök och dressing.
Alt i alt en jätte tråkig smakupplevelse, vill jämföra din hamburgare med det man får på ”Max, Mac Donalds eller Burger King” men till dubbel kostnad.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.