Justfab Danmark Avaliações

1.038
O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har været medlem i flere år men kvaliteten er blevet ret dårlig over tiden. I skal IKKE melde jer til - man kan nemlig IKKE stoppe sit medlemskab. Har prøvet med at skrive en email, har 2 gange aflyst... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Elendig fup side.! Det fremgik ikke tydeligt at man bliver opkrævet 349kr hver måned ved at købe gennem denne side. Og når man så vil afmelde sin profil og betalingskort, kan det ikke lade sig gøre... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Medlem 3 år. Elsker alt jeg har købt til d.d Det er vidunderligt at få en pakke, bestiller som regel når jeg har 3-4 kredits - som juleaften ! -hurtig levering, flotte indpakninger, størrelse... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hold jer væk!! Jeg har tilsyneladende været inde på deres hjemmeside år tilbage og kigget, har aldrig bestilt noget!!! Alligevel har de valgt at trække 349 kr. Fra min konto igennem lange perioder på... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Compras e Moda

Informação fornecida por fontes externas variadas

Tag med os på modeeventyr! JustFab Danmark tilbyder oplevelser ud over det sædvanlige, når det kommer til personlig online shopping. Du får et personligt showroom med adgang til de hotteste trends og nyeste modeller på www.justfab.dk

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.038)

2 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nice quick trustworthy

1 de maio de 2021

Hello Louise,

Thank you for reaching out. We are so happy to hear about this. Member satisfaction is most important to us.

Have a lovely day.

Sincerely,
Steve JustFabTeam

Elsker siden

Kære Nina,

Tusind tak for din feedback og de flotte stjerner! 😍
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din købsoplevelse
og vores hjemmeside ;)

Vi håber vi snart ser dig igen 😊

Bianca
og din JustFab Team

Nemt og ligeltil

Tak skal du have! 😍
Hvor er det dejligt at høre!

De bedste hilsner,

Mie og
sin JustFab Team

Fin service

Fin service også ved bytte

Hej Katja,

Mange tak for din positive anmeldelse!
God dag til dig 🌸

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Hvordan melder man sig ud af Justfab…

Hvordan melder man sig ud af Justfab det virker som om i med vilje gør det utrolig svært at komme ud fra jer igen det må da mindst være lige så simpelt som at blive medlem eller er det pludselig en omstændig sag men opringning og psyskisk påvirkning for at folk skal blive ELLER er det lige så simpelt som at blive medlem jeg ønsker et konkret svar da denne tråd vil blive offentlig tilgængelig i diverse FB grupper

Tilføjer lige at dit svar Martin besvarer jo ikke direkte hvad jeg spørger om du kommer blot med henvisninger hvor blev det be eller afkræftet at JustFab kun er nem at tilgå for at blive medlem og kunne bruge penge men ikke når det gælder udmeldelse men tak for hvad du kunne byde ind med jeg vil ringe idag og opsige mit abbonement og der sidder sikkert en dansker klar til at tage imod det opkald så bliver sikkert nemt da de er så venlige :) og blot til info ved alt drejer sig om penge men du kunne dog rette Lokal Pris i dit svar til lokal TID

10 de abril de 2021

Kære Eva,

Tak for din anmeldelse og
samtidig beklager vi den dårlige oplevelse med JustFab!
Især fordi, lige efter du vælger at købe noget med specielle promo-tilbud.
du bliver informeret om VIP - hvordan medlemskab fungerer både før og efter bekræftelse af ordren.
Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, på: +45 89 88 39 88 (lokal pris)
mandag - søndag kl. 10.00-18.00.
Alternativt kan du besøge vores hjemmesiden på Facebook eller IG.
men du kan også kontakte vores support team her: support@justfab.dk
og hver af de ansatte vil meget gerne hjælpe dig ; )

God dag!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

When you buy something you…

When you buy something you automatically accept vip membership.. Which takes a good amount of money every month, which only can be cancelled by phoning the company..
Delivery was fine and product fine.

6 de abril de 2021

Dear Dalva,

we thank you for your feedback and for letting us know how well you are aware of our T/C.
We thank you also very much for your interest in our items 😊
What made us curious about your review is,
what made you so dissatisfied and you have scored us with only one star review here.
As we are constantly striving to improve our service, we would like to hear your reasons for this,
Please, let us know more about it , in order we could assist you and make you feel and score us better.
You can always contact us via social media : IG or Facebook or write us on : support@justfab.dk

We hope you will give us another chance!

Kind regards,

Maria
from JustFab Team

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kunne jeg gav jeg NUL stjerner!!!

Kunne jeg gav jeg NUL stjerner.
Deres vare er dårlig kvalitet og går i stykker blot man puster på dem.
Kundeservicen er dag til dag men ikke til den gode side.
Sagen er at man åbenbart SKAL ringe ind for at opsige deres medlemskab hvilket i sig selv er nonens! De har så trukket for set medlemsskab fordi jeg troede mine kontoer var slettet og nu kan jeg åbenbart ikke få dem refunderet, så valget er at jeg er tvunget til at bruge de penge de har taget på ting jeg ikke vil have fordi det er noget mildes talt junk for at sige det som det er.
Jeg anbefaler ingen at købe noget som helst derfra, gå en stor bue udenom i bliver bare snydt. 😡

18 de março de 2021

Kære Maria,

Tak for din anmeldelse !
Men vi beklager, at høre at du har overset vores betingelser ang. medlemskabet.
Da vi gerne vil hjælpe dig, kan du snart forvente,
at nogle af vores medarbejdere kontakter dig.

Ønsker dig en rigtig god fredag!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg elsker deres sko men deres kundeservice er ELENDIG!

Jeg elsker deres sko og at man kan være VIP kunde uden at være tvunget til et månedligt køb - jeg er dog ikke tilfreds med deres kundeservice.

jeg havde fornyligt fået tilsendt et par forkert sko og henvendte mig til deres kundeservice. Der var basically intet andet end problemer med at få de sko jeg reelt havde bestilt.

Jeg endte med, i første omgang, at tale med 2 forskellige medarbejder og maile med yderligere 2 - Da de endelig havde forstået at skoene skulle retur, så jeg kunne få dem jeg reelt havde bestilt, fik jeg tilsendt en pakkelabel og fik sendt skoene retur til dem.

Da jeg så skulle have dem jeg stadig ventede på, opstod et nyt problem! jeg fik tilsendt en mail fra JustFab, om at de havde modtaget min "returnering" og at min "returnering" var i gang. Men det var jo ikke en returnering, så jeg ringede til dem igen for at få afklaret det.

Aldrig har jeg snakket med så uhjælpsom og tarvelig en person før!
Manden jeg kom igennem til, var så modbydeligt og påstod at jeg løj, for de havde i hvert fald ikke sendt mig en mail, da de havde aldrig modtaget mine sko! På trods af at jeg sendte ham dokumentationen for både den modtagne e-mail og track and trace leveringen, så forsatte han med at kalde mig en løgner og så ville han kategorisk bare ikke lytte.
Han forstod simpelthen ikke hvad min henvendelse gik ud på, hvilket var at få at vide om de havde frigjort min ombytning eller om der var sket en fejl og at pengene ville blive returnet i stedet.
Alt dette forgik på Engelsk - jeg snakker dog flydende Engels men ved ikke om det var en sprogbarriere fra hans side.

Jeg endte med at ringe op FIRE forskellige gange, før jeg endelig fik fat i en kompetent medarbejder, Tea, der rent faktisk GAD lytte til mig, istedet for blot at antage hvad problemet var!

Tea var umådelig dygtig og formåede at forstå alt jeg sagde. I løbet af utrolig kort tid, havde hun fået opsummeret alt og fik sendt mig en mail hvor hun løste alle issues og sørgede for at alt kørte som det skulle.

Kæmpe ros til Tea men super dårlig anmeldelse til resten af JustFabs kundeservice, der virkelig ikke burde sidde med kundehenvendelser!

17 de março de 2021

Hej Louise,

Mange tak, fordi du elsker vores sko
og for at være opmærksom på vores vilkår! 😊

Vi takker dig også for den meget detaljerede andmeldese
men vi beklager naturligvis super meget,
at vores service ikke levede op til dine forventninger.
Vi sætter stor pris på dit input og jeg vil dele din anmeldelse
med min kollegaer her for at vores kundesrvice kan blive bedre til næste gang.
Da vi altid stræber efter forbedringer på kundeserviceniveau,
er vi meget taknemmelige for din kommentar.
Vi håber, at du får en meget bedre oplevelse med vores kundeservice næste gang,
og du skal vide, at bortset fra kundeservice via opkaldet,
kan du altid skrive os på sociale medier, Facebook eller IG.
Vi hjælper også mange mennesker, derfra.

Ha' en god dag og rigtig god weekend! 🤗

Bedste hilsner,

Martin
fra JustFab team service

Fine varer

Fine varer, hurtig levering

17 de março de 2021

Hej Lotte,

Tusinde tak for den gode anmeldelse på fem stjerner 😍
Vi glæder os til at se dig igen på vores online shopping;))
Kan du have en fantastisk dag!

Mette og
din JustFab team

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nærmest alt deres tøj er altid udsolgt…

Nærmest alt deres tøj er altid udsolgt i str. 36 og 38.
De sidste 3 gange jeg har været inde på deres hjemmeside har de haft udsolgt på 95 procent af tøjet i str 36 og 38 også på New Arrivals.
Det er ikke i orden

Hej Kristina,

tak for din feedback!
Vi er kede af at høre, at du havde sådanne oplevelse med os.
Men det er dejligt at se, at du elsker vores tøj ,
men vi har så mange bestillinger hver dag, så nogle af varerne er udsolgt.
Vi prøver at fylde vores lager lige efter vi sælger noget.
men nogle gange tager det få dage for det.
Vi håber, du kan forstå dette her , og at du kan give os endnu en chance!

Venlige hilsner,

Mie
fra JustFab Service

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg synes det er ret træls at det er…

Jeg synes det er ret træls at det er nærmest umuligt at komme i kontakt med kundeservice, hvis man har et spørgsmål. Jeg synes det er træls at I kun viser plus size tøjet på plus size modeller på en side, resten skal man gætte sig til, hvordan det vil se ud.

Hej Marianne,

Tak for din anmeldelse!
Vi vil forsøge at forbedre vores service så meget som muligt.
Jeg vil dele din anmeldelse med min kollegaer for at vi kan blive bedre til næste gang.
Skulle du have andre spørgsmål, eller kan vi hjælpe med yderligere,
er du altid velkommen til at kontakte os på : support@justfab.dk
og facebook og IG hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Du ønskes en god eftermiddag!

ved hilsen,

Maya

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har købt rigtigt mange sko og…

Har købt rigtigt mange sko og støvler.er vild med dem alle👍👍👍

Hej Anne-Grethe,

Tak skal du have for din fine anmeldelse 🤗
Vi er meget glade for, du er tilfreds med vores sko og støvler.
Jeg vil ønske dig en god dag!

Venlig hilsen,

Vh Mette
din JustFab team

Altid god service

13 de março de 2021

Hej Ida,

Tusinde tak for den gode anmeldelse på fem stjerner!
Vi glæder os til at se dig igen her 🤗

Kan du have en fantastisk dag!

De bedste hilsner 🌸

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg konstaterede i januar at jeg ikke…

Jeg venter stadig på Justfab kontakter mig, det er nu over en måned siden de svarede på min anmeldelse herinde .....................
Jeg konstaterede i januar at jeg ikke som normalt modtog mail om jeg skulle gennemse min butik på siden, som jeg så kan "springe over".
De gav mig så pengene retur for denne måned, idag konstaterer jeg så at de har trukket for marts md, og ikke feb, men jeg gik ind og opsagde mit abb på deres side i januar.
De skriver så jeg har en kredit på ...... som de skrev i min mail Du kan stadig godt bruge dine 5 Medlemskrediter (349.00kr x 5 = 1745.00kr).
Jeg har sprunget måneder over men åbenbart stadig fået trukket penge....
LAD være at tilmeld jer deres VIP
PS denne gang står der ikke just fab på kontoudtoget, så et eller andet er der sket siden sidst de trak pengene, men desværre bare et andet navn.

13 de março de 2021

Hej Lene,

Jeg undskylder, at vi ikke har levet op til dine forventninger.
men der var medarbejdere, der allerede havde kontakt med dig før.
Vi har tjekket , det her. Og du skal vide, at du er altid velkommen til,
at kontakte vores kundeservice på: support@justfab.dk
Alternativt kan du besøge vores Facebook eller IG .

Vi ønsker dig alt det bedste fremover.

Venlige hilsner,

Maria

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

besværlig returnering

Jeg har egentlig været glad for de sko, som jeg har købt gennem Justfab, og det har været nemt at bestille. Men det er bestemt ikke nemt at returnere! For det første er det frustrerende, at man ikke kan returnere gennem en formular på hjemmesiden - man bliver nødt til at ringe til en servicemedarbejder, der sidder i et andet land, og få vedkommende til at godkende, at man sender varer retur. For det andet er det endnu mere frustrerende, at man efterfølgende modtager en returlabel, som ikke kan printes. "404 - File or directory not found." Jeg foretrækker at købe mine sko andetsteds i fremtiden.

11 de março de 2021

Hej Lene,

Vi er ked af at høre at du ikke er tilfreds med vores returpolitik. Vi værdsætter din feedback.
Den bliver vidresendt til vores returneringskontrol specialister.
Vi beklager, at du havde en sådan oplevelse,
men vi håber også, at du vil give os en ny chance.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg synes at justfab er godt

Jeg synes at justfab er godt, deres ting kommer til tiden også har de bare nogen gode tilbud👏🏼

9 de março de 2021

Hej Anna,

Mange tak for din fine anmeldelse og din god feedback ! 😊
Ha' en god dag 😍

De bedste hilsner,

Fanget af VIP-medlemsskab

Du får leveret dine pakker til tiden og deres produkter er god kvalitet. Jeg er helt forelsket i deres flotte sko. Meeen...

Jeg har oplevet, at jeg fik et tilbud med gratis fragt som jeg glædeligt tog imod. Fem måneder efter, opdager jeg, at de har hævet 349kr. hver måned. Dette er sket, fordi jeg åbenbart via tilbuddet er blevet VIP-kunde. Det er vel og mærke IKKE noget jeg slev har bedt om.

De har endda været så smarte at trække pengene d.6 hver måned (så man ikke opdager det, når man kigger d.1). Så jeg har mistet 1745kr...

Det er ikke nemt at afmelde, returnere osv. Så tænk dig om, inden du køber her.

Derudover ringede jeg selvfølgelig for at afmelde mit medlemsskab. Det foregik på engelsk, hvor de endda forsøgte at sælge mig mere.

Jeg har tidligere skrevet en dårlig anmeldelse, men den blev slettet...hmm. Så jeg satser på, at denne anmeldelse ikke "er i strid med retningslinjerne" :-)

2 de março de 2021

Hej Julie,

vi er kede af, at høre om din dårlige oplevelse med JustFab.
Jeg undskylder, at vi ikke har levet op til dine forventninger
og jeg vil dele din anmeldelse med min kollegaer for at vi kan blive bedre til næste gang.
Skulle du have andre spørgsmål, eller kan vi hjælpe med yderligere,
er du altid velkommen til at kontakte os på : support@justfab.dk
og facebook og IG hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Du ønskes en god eftermiddag!

Tak for super service 😉😁

Hej Agnieszka,

Tusinde tak for alle stjernerne!
Det betyder rigtig meget for os at du har taget dig tid til at evaluere os,
da det er det der gør os bedre.

God dag til dig😍

Med venligste hilsner,

fra justfab TEam

Elsker justfab

Har været med i mange år nu . Kvalitet og altid pengene værd!

Kære Helle,

Tak for din anmeldelse og fine stjerner!
Vi er super glade for at høre, at du er tilfreds med vores service
og for at være med i mange år nu. 😍
Håber du får en dejlig dag!

De bedste hilsner, 🌸

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid hurtig og venlig betjrning

Hej Pia,

Tusind tak for din anmeldelse her på trustpilot!
Vi er utrolig glade for, at du har haft en god oplevelse.
Samtidig er vi meget taknemmelige over, at du har taget dig tid
til at skrive den anmeldelse.

Jeg håber du får en skøn dag😏

og JustFab Team

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais