Justfab Danmark Avaliações

1.038
O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har været medlem i flere år men kvaliteten er blevet ret dårlig over tiden. I skal IKKE melde jer til - man kan nemlig IKKE stoppe sit medlemskab. Har prøvet med at skrive en email, har 2 gange aflyst... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Elendig fup side.! Det fremgik ikke tydeligt at man bliver opkrævet 349kr hver måned ved at købe gennem denne side. Og når man så vil afmelde sin profil og betalingskort, kan det ikke lade sig gøre... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Medlem 3 år. Elsker alt jeg har købt til d.d Det er vidunderligt at få en pakke, bestiller som regel når jeg har 3-4 kredits - som juleaften ! -hurtig levering, flotte indpakninger, størrelse... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hold jer væk!! Jeg har tilsyneladende været inde på deres hjemmeside år tilbage og kigget, har aldrig bestilt noget!!! Alligevel har de valgt at trække 349 kr. Fra min konto igennem lange perioder på... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Compras e Moda

Informação fornecida por fontes externas variadas

Tag med os på modeeventyr! JustFab Danmark tilbyder oplevelser ud over det sædvanlige, når det kommer til personlig online shopping. Du får et personligt showroom med adgang til de hotteste trends og nyeste modeller på www.justfab.dk

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.038)

2 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Med Justfab får du altid den bedste…

Med Justfab får du altid den bedste kvalitet ☺️

16 de fevereiro de 2021

Kære Gloria,

Tusinde tak for den meget fine anmeldelse her på Trustpilot!
Vi er utrolig glade for din fin oplevelse med os. ❤️
Du må fortsætte med en skøn eftermiddag!

Bedste hilsner, 🌸

JustFab team

11 de fevereiro de 2021

Hej Maibritt,

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi håber at kunne byde dig velkommen hos os en anden gang, også.

Hav en dejlig dag 😍

De bedste hilsner,

din JustFab Team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God kvalitet og god service

5 de fevereiro de 2021

Kære Ditte,

Stort tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner!
Vi er glade for, at du er en del af vores Just Fab Team 😍
Håber du får en dejlig dag og weekend!

Bianca og
dit Just Fab Team

Altid godt

Lækkert tøj og sko til super gode priser

3 de fevereiro de 2021

Hej Louise,

Mange tak for den flotte anmeldelse! 😍
Det er skønt at se, at du er tilfreds med OS :-)
Fortsæt med dajlig dag!

Venlige hilsner 😊

Bianca

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fremragende produkter og er ligesom på…

Fremragende produkter og er ligesom på billedet kan anbefales med sikkerhed

21 de janeiro de 2021

Hej Nabila,

Tak for din anmeldelse og fine stjerner!
Jeg er glad for at du ønsker, at anbefale os til andre.

Du ønskes en god dag! 😍

Bedste hilsner,

Medlem 3 år.

Medlem 3 år.
Elsker alt jeg har købt til d.d
-hurtig levering, flotte indpakninger, størrelserne passer perfekt !
Specielt elsker jeg sko/ støvler, kvaliteten er ALTID i orden !
-aldrig fejl leveringer/ produkter ej fejl på produkterne!
Retursystemet har jeg aldrig brugt - har 2 gange bestilt for småt men så er det blevet til en gave!
Ønsker du ikke at benytte hver måned kan du fraskrive dig i starten måneden / systemet fungerer perfekt !
Har talt i tlf med ansatte et par gange - yderst servicemindede fuld tilfredshed herfra !

Kære Lilje,

Tak for du tager dig tid til at anmelde os og mange tak for din positive anmeldelse!
Det er særlig dejligt at få roserne fra et medlem, der har været hos os i så mange år.
Vi bliver super glade for at høre, at du elsker alt af vores produkter du har købt.
Det glæder os meget. ❤️

Rigtig god weekend!

Ved hilsen,

og hele JustFab Team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

hurtig levering og varende passer både…

hurtig levering og varende passer både i størrelse og i pris :-)

Kære Tudsemor,

Tusind tak for din tilbagemelding!
Vi er rigtig glade for, at du får oplevet den gode service og de produkter, der findes på vores hjemmeside,
og du er altid velkommen, hvis vi kan hjælpe med noget.

Venlig hilsen,

Carsten
fra JustFab Team

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Drop månede springning...

Jeg synes det er træls at man ikke bare kan være medlem uden at man hele tiden skal huske at springe måneden over. Det var jeg ikke klar over at det var sådan det ville være. Men ellers er det jo godt nok.

Hej Rehema,

Vi er meget glade for din anmeldelse!
Det betyder rigtig meget for os at have tilfredse kunder såvel som at høre om den negative oplevelse.
Vi vil forsøge at forbedre vores service så meget som muligt.
Vi takker for din kommentar!

Bedste hilsen og god weekend!

Mina
fra Just Fab Team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God pasform på de leverede varer

God pasform på de leverede varer. Hurtig levering

Kære Anita,

Tusind tak for din anmeldelse, vi er glade for du er tilfreds med vores service!
Vi er glade for, at du har modtaget din pakke hurtigt og i god stand.
Jeg ønsker dig en god dag 🌸

Med venlig hilsen ,

dit JustFab team

Fik mine sko virkelig hurtigt 💪🏼

Fik mine sko virkelig hurtigt 💪🏼
Og de er så fine og rigtig gode at gå i! ☺️

Hej Sofie,

Tak for din anmeldelse og fine stjerner!
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores produkter.
Vi håber at se dig snart igen på webshoppen😊

Fantastisk firma

Fantastisk firma. God kunde servis. God kvalitet. Nemt at bytte.
OBS. Men husk at afmelde denne måned hver d 1-5 i alle måneder eller trækker de automatisk penge som kommer ind på din Justfab konto til næste gang du køber
Det er dog det eneste minus.
Eller er jeg helt vil med servis og kvalitet

Hej RIkke,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det er dejligt at du får den rette service fra os 😍
Glem ikke at følge os på Facebook og tjek din butik
i begyndelsen af hver måned for at se nye stilarter😏

Du må fortsætte med en skøn eftermiddag!

Bedste hilsner,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Selvom man afmelder sit VIP medlem…

Selvom man afmelder sit VIP medlem trækker de stadig 349,-
Jeg ringede ind og sagde det skulle annulleres men de har stadig trukket pengene, selvom han sagde han ville annullere transaktionen.
Jeg ringer så derind og og nu vil de sætte de 349,- ind på min konto så jeg kan købe for 349,- fra deres hjemmeside!!! (Løgn der står 0,-) - der er ligesom en grund til jeg opsiger mit medlemskab?? Nok fordi jeg ikke kan bruge varene!
Køb ALDRIG fra dem!

13 de janeiro de 2021

Kære Sabine,

Tak for din anmeldelse!
Jeg er utrolig ked af at du har haft denne oplevelse med vores kundeservice
og VIP-medlemskab.
I henhold til vores vilkår, hvis du opsiger dit VIP-medlemskab, stoppes også alle transaktioner.
Og du altid modtager en e-mail som bekræftelsen på, at vi har stoppet din VIP- medlemskab.
Har du overhovedet modtaget den?
Men hvis du havde så dårlig oplevelse (du skriver om) med os, vil jeg gerne undersøge sagen nærmere. Men det kan vi ikke gøre herfra, desværre.
Du bedes, at sende en mail med dine kundeoplysninger til vores support@justfab.dk eller kontakt os via Facebook og IG. VI hjælper, så.
Vi ønsker dig alt det bedste fremover.

Venlige hilsner,

fra JustFab Team

Altid god service

Altid god service!
Gode produkter!
Gode leveringstid.
Elsker deres sko og tøj 🙋‍♀️

12 de janeiro de 2021

Kære Sascha,

Tusind tak for din tilbagemelding.!
Vi er rigtig glade for, at du har haft sådan en god oplevelse hos os ❤️
Vi glæder os allerede til du besøger os igen en anden gang.

De allerbedste hilsner, 🌸

og dit JustFab Team

god og sød kundeservice

11 de janeiro de 2021

Kære Renelyn,

tusind tak for din sød anmeldelse og de fine stjerner!
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service. 😍
Håber du får en dejlig dag!

De bedste hilsner,

og dit JustFab Team

HOLD JER FRA DEM ...... De stjæler jeres penge

HOLD JER FRA DEM ....... !!

Jeg har ( Endnu ) 2 Just Fab credit og ca. 250 kr stående inde hos Just Fab, til trods for at jeg har ringet ind til dem FLERE gange ( Og mit engelsk er ganske udmærket ) for at fortælle dem at jeg ikke vil have deres medlemsskab mere ...... !!

Jeg får så endelig 5 gang i dec 2020, fat i en overordnede som hedder Philip, hvor jeg så aftaler med ham, at jeg får 2 af mine Credit udbetalt og at jeg så skal bruge den sidste, og at jeg så endelig kan opsige mit medlemskab.

Så her i Januar 21, har jeg stadig ikke modtaget mine penge og ringer ind til dem IGEN, hvor jeg så får at vide, at jeg ikke kan få mine penge udbetalt ( Til trods for at man selv indbetaler dem ) fordi mit medlemskab er sat som basis medlem og at jeg ikke er Vip mere og derfor kan de ikke udbetale mine 2 credit. På trods for, at det var det, som jeg aftale med Philip. Han ville udbetale mine credit og så sløjfe mit medlemskab og jeg er så lige glad med om jeg mister de 250 kr, bare jeg kommer ud af deres banan firma. Og får mine næsten 700 kr igen. Som de uretmæssigt har hævet på min konto og lovet at betale tilbage.

Men de vil beholde MINE penge og så kan jeg få lov til at bruge dem til, at købe deres vare, til trods for at de er hævet på MIN konto, fordi de ikke kan finde ud af at opsige et medlemskab EFTER, at de har udbetalt mine penge som jeg aftale med Philip.

Det er simpelthen ikke i orden, så nu politi anmelder jeg dem for at stjæle kundernes penge. For nu er nok NOK og det er åbenbart ikke første gang at de gør det.

Giv os så vores penge igen, eller er det sådan i tjener jeres penge på. Stjæler kundernes penge.
Det er åbenbart den eneste måde, at i kan lokke penge ud af kunderne på, få dem til at betale hver måned og så beholde dem, når kunderne vil opsige deres medlemskab.

Jeg VIL GERNE HAVE MINE PENGE IGEN....... De er hårdt tjent lige som sikkert mange af de andre kundernes penge som i også beholder.

9 de janeiro de 2021

Kære Gitte,

Vi beklager dybt ulejligheden, at vi ikke har levet op til dine forventninger.
Men hvis du stadig har brug for hjælp
vi kan godt hjælpe dig, men ikke herfra, desværre.
Hvis du besøger vores hjemmeside, kan du se alle vores servicekontakter, der.
De er : support@justfab.dk og tel.nr. +45 89 88 39 88 hverdag kl. 10.00-18.00.
Alternativt kan du besøge vores Facebook eller IG ..
Prøv venligst at kontakte os der, vi vil gerne hjælpe.

med venlig hilsen,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pas på! De snyder dine penge fra dig..

Jeg køber et billige par sko, med hurtig levering.
Opdager et par dage senere at der er blevet trukket 349 kr fra mit kort. Da jeg ringede ind første gang, venter jeg i kø i 40 minutter, for at komme i kontakt med en engelsk talene, som ikke var til at forstå...
Vælger at ringe igen dagen efter, hvor jeg venter i kø i over 1 time. Hvor jeg for fat i en dansker, som forklare at jeg er tilmeldt et VIP abonnement, som man automatisk får når man handler hos dem.
Jeg forklare at jeg ikke ønsker et VIP medlemskab, og at jeg gerne vil have pengene tilbage..
Vi kommer frem til en løsning hvor på jeg for pengene tilbage, men skal vente til næste måned før jeg kan afmelde.. En måned senere skipper jeg betalingen og ringer ind, for at ville afmelde medlemskabet. Jeg for at vide at de fjerne mig fra systemet. 3 måneder efter har jeg stadig problemer med at de trækker pengene.... Jeg ringer ind igen og denne gang lykkes det, med at komme ud af VIP abonnementet.. Men pengene for de 3 måneder så jeg aldrig igen...

2 de janeiro de 2021

Kære Sabine,

Vi beklager ulejligheden. Vores kundeservice er primært på engelsk, men vi har også agenter som kan dansk.
Hvis du har yderligere spørgsmål om din konto eller om tilbagebetalingsstaus, er du velkommen til at kontakte os via email eller en af vores social media profiler, hvor du kan få hjælp på dansk

Emma

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ikke til at komme ud af igen

Ikke til at komme ud af igen. Kina produkter.

1 de janeiro de 2021

Kære Monica,

Vi er ked af at høre at du ikke er tilfreds med vores produkter. Vi værdsætter dit feedback. Den bliver vidresendt til vores kvalitetskontrol specialister. Vi er kun en af de kendte fast-fashion brands, hvis produkter laves i Kina. Vi har et godt og års lang samarbedjde mellem vores kinesiske produktionspartnere og vores amerikanske designere, der er forstærket vores brand. Vi beklager at du ikke var tilfreds med din indkøb, men håber at du vil give os endnu en chance.

Steve JustFab Team

Hæver 349kr. om måneden uden tilladelse

Ringede ind fordi de hæver 349 kr om måneden fra mit kort. De siger det er for et VIP abonnement, som man automatisk får når man handler hos dem. Jeg siger at de gerne må afmelde mig og at jeg ikke ønsker at være VIP medlem længere. Men de nægter at give pengene tilbage, hvis jeg framelder mit VIP abonnement. Jeg har aldrig bedt om at blive VIP medlem, men de trækker alligevel penge hvet måned.

18 de dezembro de 2020

Kære Peter Frank ,

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os her på Trustpilot!
Men vi beklager, at høre at du har overset vores betingelser ang. medlemskabet.
Da vi gerne vil hjælpe dig, kan du snart forvente, at nogle af vores medarbejdere kontakter dig.

Ønsker dig en rigtig god weekend og Glædelig Jul!

Hej Rene,

mange tak til din fin anmeldelse!
Vi er utrolig glade for dine flotte ord og din gode oplevelse med JustFab.
Vi glæder os til at se dig igen. 😍

Bedste hilsner og Glædelig Jul 🌸

Hurtig og god handling

Hurtig og god handling . God kvalitet .

17 de dezembro de 2020

Kære Ildiko,

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse om os her på Trustpilot!
Det er så fedt at læse at du er tilfreds med din oplevelse hos os. 😊

Jeg ønsker dig en fantastisk dag og weekend også 🌹 🌹 🌹

Sanne
fra JustFab

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais