Justfab Danmark Avaliações

1.038
O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har været medlem i flere år men kvaliteten er blevet ret dårlig over tiden. I skal IKKE melde jer til - man kan nemlig IKKE stoppe sit medlemskab. Har prøvet med at skrive en email, har 2 gange aflyst... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Elendig fup side.! Det fremgik ikke tydeligt at man bliver opkrævet 349kr hver måned ved at købe gennem denne side. Og når man så vil afmelde sin profil og betalingskort, kan det ikke lade sig gøre... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Medlem 3 år. Elsker alt jeg har købt til d.d Det er vidunderligt at få en pakke, bestiller som regel når jeg har 3-4 kredits - som juleaften ! -hurtig levering, flotte indpakninger, størrelse... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hold jer væk!! Jeg har tilsyneladende været inde på deres hjemmeside år tilbage og kigget, har aldrig bestilt noget!!! Alligevel har de valgt at trække 349 kr. Fra min konto igennem lange perioder på... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Compras e Moda

Informação fornecida por fontes externas variadas

Tag med os på modeeventyr! JustFab Danmark tilbyder oplevelser ud over det sædvanlige, når det kommer til personlig online shopping. Du får et personligt showroom med adgang til de hotteste trends og nyeste modeller på www.justfab.dk

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.038)

2 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super fine sko jeg har fået der…

Super fine sko jeg har fået der fra..kun to gange har jeg oplevet at størrelsen ikke har passet og der har de været søde til at sende en retur label til mig.
Det eneste minus og grund til at jeg ikke giver 5* er fordi deres kundeservice er på engelsk og det er jeg bestemt ikke god til.

Hej Nanna,

Tak skal du have for din anmeldelse!
Det kan nogle gange være lidt forvirrende, hvordan man vælger den rigtige størrelse,
men vi giver dig chancen for at bytte alle varer uden nogle omkostninger, så.
Beklager ulejligheden, men vi har dansk talende medarbejder her, du skal bare spørg om en
men du er altid velkommen til at kontakte os på vores Facebook eller IG .
Vi vil gerne hjælpe 😍

Du ønskes en rigtig god dag!

Venlig hilsen,
Sanne

dit JustFab team

Super hurtig levering

Hej Bente,

Tusind tak for din skønne anmeldelse!
Vi håber virkelig du bliver glad for alle de varer, der er købt hos os 😍
Du ønskes en dejig eftermiddag 🙂

Bedste hilsner,

og dit JustFab team

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg har i flere år været glad for at…

Jeg har i flere år været glad for at handle hos justfab men jeg er gået over til at springe mine måneder over pga
1. det ringe udvalg i plus size
2. Når der er udsalg kan du ikke bruge din Credit på udsalgsvarer, det medfører flere måneder hvor du faktisk ikke kan købe tøj fordi næsten alt er på tilbud
3. Tilbagevendende problemer med at betale med credits, beløbet du bruger skal svare 100% til din credit (349 kr) du kan ikke længere kombinere credits med kortbetaling (så du f. Eks kan købe en jakke til 499 og betale med Credit 349 og resten på kort) eller foretage et større køb med 2 eller 3 credits så skal du købe tingene hver for sig
4. Hjemmesiden er gammeldags og fungerer ikke ordentligt på telefonen. F. Eks kan man ikke rigtig sortere tøjet i størrelser, den ignorere din anmodning og viser alle størrser, derfor skal man faktisk bruge en computer for at få noget ud af hjemmesiden.. Justfab lav en app nu.. Gør det attraktivt igen at lægge de 349 kroner hos jer om måneden.. Som det er nu beholder jeg min v. I. P status og springer mine måneder over.. Faktisk har jeg ikke handlet hos jer siden så det siger nok en del om min mening om jeres virksomhed

Svar : jeg har været i kontakt med jeres kundeservice flere gange og der er desværre ikke så meget de kan gøre ved min problemstilling især Mht. Til kombinationen af credits og kort betaling, det er korrekt at jeg selv har indvilget i kontrakten og jeg springer også måneder over fremover som jeg skriver, jeg syntes servicen og udvalget er blevet forringet og det står jeg ved.

Hej StIne Charlotte,

tak for din anmeldelse og fordi du har været hos os som VIP-medlem i flere år.
Samtidig beklager vi dybt, at du er utilfreds med din oplevelse med os ;(
Når du vælger en VIP-pris, bliver du opæyst om, hvordan medlemskabet fungerer
både før og efter bekræftelse af ordren.
Som VIP-medlem er du ikke forpligtet til hverken at købe eller betale hver måned. For at bevare alle fordelene ved VIP-medlemskab gratis skal du blot logge ind på din profil mellem 1. og 5. i hver måned og klikke på knappen spring over måneden.
Medlemskreditter kan til enhver tid indløses til fremtidig shopping, men
det er rigtigt, at du ikke kan kombinere dem med et andet rabattilbud.
Men vi takker for din feedback, du har givet os, da vi ønsker at forbedre
vores kundeservice og hjemmeside.
Du ved godt, at der kan ske nogle fejl, men vi har meget hjælpsomme og venlige kundeservice,
og alle vil gerne hjælpe dig med eventuelle spørgsmål og dilemmaer, du måtte have.
Du kan kontakte dem hver dag kl. 10.00 -18.00 ,
Alternativt kan du besøge vores hjemmesiden på Facebook eller IG

Vi håber, du får meget bedre oplevelse, efter din kontakt med os ;)

God eftermiddag😊

Anne,

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

To gange har jeg bestilt en vare og kan…

To gange har jeg bestilt en vare og kan se begge ordrer er blevet cancelleret i min ordrehistorik uden at have fået besked om hvorfor. Jeg har fået en rabatkode som har prøvet at bruge begge gange; men hvorfor tilbyder Justfab sådan en i en tilsendt e-mail, hvis den ikke kan bruges.

Kære Nanette,

Vi beklager at høre,
at du bliver så utilfreds med vores VIP - programme og vi vil gerne hjælpe dig.
Du kan snart forvente, at nogle af vores medarbejdere kontakter dig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfekt sted at handle kvalitets…

Perfekt sted at handle kvalitets produkter og god og hurtig levering kan varmt anbefales

Kære Betina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det er dejligt at du får den rette service fra os 😊
Glem ikke at følge os på Facebook og tjek din butik
i begyndelsen af hver måned for at se nye stilarter.

Du må fortsætte med en skøn eftermiddag 🌸

Yderst tilfreds

Har aldrig følt mig hverken snydt af kvalitet, leverings tid eller priser på denne side. Er stor fan!! Og kan varmt anbefale justfab. 5 store stjerner herfra.

Kære Line,

Tusinde tak for den meget fine anmeldelse her på Trustpilot!
Vi er utrolig glade for at du ønsker, at anbefale os til andre.

Du ønskes en dejig dag🙂

Bedste hilsner,

og dit JustFab team

Super tilfreds

Super tilfreds
Altid hurtig levering og aldrig nogen problemer med at få byttet en vare. Er yderst tilfreds med Justfab og har næsten alle mine sko derfra 😊

19 de outubro de 2020

Kære Anja ,

Tusind tak for din anmeldelse her på trustpilot!
Vi er utrolig glade for, at du har haft en så god oplevelse med justFab 😊
Vi ønsker dig en fantastisk dag!

De bedste hilsner 🌼

dit JustFab Team

Første gang jeg køber

Jeg synes det virkede som en troværdig hjemmeside, de ting der er på hjemmesiden var godt. Så det håber jeg også det er, når jeg modtager min pakke.

15 de outubro de 2020

Hej Maria,

Vi takker for din anmeldelse og for du kan lide vores produkter på hjemmesiden.
Vi vil også gerne have dig, at nyde godt af din vare.
Lad os om det er noget andet, du gerne vil høre om.

Rigtig god eftermiddag!

mvh,
Alexandra

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fup og fidus der trækkes penge hver…

Fup og fidus der trækkes penge hver måned. PAS PÅ

7 de outubro de 2020

Hej Susanne,

Vi beklager at høre, at du bliver så utilfreds med vores VIP - programme
og vi vil gerne hjælpe dig med at ændre din mening om dette.
Du kan snart forvente, at nogle af vores medarbejdere vil kontakte dig
og vil med glæde prøve at hjælpe dig.

order did not arrive

Shoes have not arrived, and I can't get in touch with the company

4 de outubro de 2020

Dear Sara,

Thank you for taking your time to provide us with this feedback!
We are glad to hear you are satisfied with our programme 😊

Thank you for shopping with us!

Best,

your Just Fab Team

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg synes de har været helt urimeligt…

Jeg synes de har været helt urimeligt de har i 2 mdr trukket et beløb på 345 kr pr måneden og som bare er forsvundet? Så de har i princippet og stjålet disse penge fra mig. Jeg vil fraråde alle om brug af deres hjemmeside og service, de tager en godt og grundigt i numsen!

2 de outubro de 2020

Kære Marlene,

Vi beklager ulejligheden, at vi ikke har levet op til dine forventninger.
Men hvis du stadig har brug for hjælp
vi kan godt hjælpe dig, men ikke herfra, desværre.
Hvis du besøger vores hjemmeside, kan du se alle vores servicekontakter, der.
De er : support@justfab.dk og tel.nr. +45 89 88 39 88 hverdag kl. 10.00-18.00.
Alternativt kan du besøge vores Facebook eller IG ..
Prøv venligst at kontakte os der, vi vil gerne hjælpe.

med venlig hilsen,

fra JustFab team

Du har fået kredit til at bruge

Du har fået kredit til at bruge
BRUG DET FOR AT SHOPPE NYE ANKOMSTER OG MERE

SHOP MIN BUTIK ▸

Kære Lone,

Din kredit er officielt blevet føjet til din konto. Det er værd at 340 KR. og er der for dig at gemme eller bruge på alt, hvad du vil, når du vil! Og husk, der kommer nye stilarter hver dag, så tjek din butik så ofte som muligt.

SHOP MIN BUTIK ▸

Dine kreditoplysninger:
Ordrenummer: 870641136
Faktureringsdato: 07/06/2020
I alt: 340 KR.

Nogen spørgsmål?
Kontakt os ved at besøge vores kontaktside eller ringe til os på 89 88 39 88. Vores modekonsulenter er tilgængelige mandag-fredag ​​kl. 8-20 og lør-søn kl. 10-18.

God shopping!

JUSTFAB medlems tjenester

Jeg har ikke fået de penge,
Jeg har selv betalt dem,
Men da jeg mæler mig ud af VIP
stjal i mine penge.
Det er ikke okay.
Jeg anbefaler jer IKKE......

Dette er efter jeg har fået svar fra Justfab...

Jeg skriver ikke til jer på face da i stadigvæk sender mig mails, og det er rigeligt...
Jeg ringer ikke til jer, da jeg syntes jeg har snakket rigeligt med jer, og har fået en beskidt behandling, jeg kan desværre ikke sætte samtalen her inde...

Det eneste Jeg beder jer om at få mine penge til tilbage og slette min profil...

TAK

1 de outubro de 2020

Kære Lone,

beklager dybt ulejligheden, men vi kan godt hjælpe dig.
Du bedes kontakte vores kundeservice på: tel.nr. +45 89 88 39 88
hverdag kl. 10.00-18.00 eller skrive til vores Facebook eller IG .
Håber du bliver tilfreds, til sidst!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Quality products and the delivery takes…

Quality products and the delivery takes 2-3 days in my experience. And when things are on sale the price will reduce 50%-70%😍😍😍

21 de setembro de 2020

Dear Mahider,

thank you for your five star review and for being with us !
We hope you will enjoy the same way every new JustFab products😍

Have a great day🌸

Best,
Maya
your JustFab Team

Forvirrende betaling...

Hjemmesiden ser ud til at have fine varer, men det var meget forvirrende at bestille. Umiddelbart havde jeg gjort noget forkert første gang jeg prøvede at betale, men det sagde den ikke. Troede jeg var ved at blive snydt. Men femte gang lykkedes det mig endelig at gennemskue problemet og bestille min vare. Men da mine betalinger gik galt sendte den mig bare tilbage til forsiden hvilket var meget forvirrende. Havde jeg fået bestilt varen? Jeg fandt ud af det i sidste ende så nu håber jeg at jeg får varen :)

19 de setembro de 2020

Kære Cathrine,

vi takker for din anmeldelse!
Men vi beklager at høre om din negative oplevelse.
Nogle gange kan vores system blokere betalingen, hvis du prøver at betale for ordren
flere gange i træk. Det er ikke noget, vi kan hjælpe med i øjeblikket.
Men vi kan altid hjælpe med alle de oplysninger, hvordan det fungerer.
Så du er meget velkommen til at kontakte os!
Vi sidder altid klar til at hjælpe 🌸

Mange hilsner,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg syntes just fab er kanon og har…

Jeg syntes just fab er kanon og har nogle rigtig fine vare ...jeg har dog købt nogle sko men er ikke helt tilfreds med det sidste køb , for de er skæve i syninger så de er skæve når jeg har dem på . Det er ikke så godt for så går jeg ikke rigtigt med dem , jeg ved godt jeg burde ha byttet dem men skulle lige gå med dem før jeg kunne vurdere hvordan de var . De andre sko jeg har købt før er jeg fuldt ud tilfreds med , det er kun de sidste 2 par der ikke svarer op til mine forventninger .
Mvh Ninette

17 de setembro de 2020

Hej Ninette,

Vi er meget glade for din anmeldelse!
Det betyder rigtig meget for os at have tilfredse kunder.
Vi gør vores bedste. Håber at du vil handle hos Justfab i fremover ;)

Håber du får en dejlig dag 😍

De bedste hilsner,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det er nu tredje gang jeg ikke modtager…

Det er nu tredje gang jeg ikke modtager en ordre indenfor 12 måneder
den første fik jeg en erstatnings ordre på
den anden kunne ikke leveres og nu skal jeg igen have fat i kundeservice og spørge efter en pakke som ikke er kommet - det er bare ikke godt nok

Kære Anita,

Selvom vi beklager, at vi ikke opfyldte dine forventninger, sætter vi stor pris på,
at du har taget dig tid til at lave en anmeldelse til os.
Tak for det!
Vi håber, at nogen allerede har haft kontakt med dig, og at du fik en god løsning på dette.
Hvis ikke , sæt dig venligst i kontakt med vores kundeservice,
så at vi kan få kigget din ordre igennem.

Hav en god dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er altid meget tilfreds med at…

Jeg er altid meget tilfreds med at handle hos Justfab!

Hej Vera,

Vi siger mange tak for din søde anmeldelse - og tak for de 5 fine stjerner : )
Vi ønsker dig en fantastisk dag 😍

5 star service

Hej Kunde,

Tak skal du have for din anmeldelse og for dine mange stjerner!

De bedste hilsner 🌼

dit JustFab Team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er meget tilfreds med alle mine…

Jeg er meget tilfreds med alle mine produkter, og enten oveni købet med 2 andre produkter, som jeg ikke havde bestilt og bare skulle se som en gave 😄

Hej Nadia,

Tusind tak for de fine ord om os!
Vi er virkelig glade for at høre, at du er meget tilfreds med alle dine produkter, du har købt hos os.
Og ja, da du er vores kunder ... så har du virkelig en gave ...😏
Hav en dejlig dag :)

De bedste hilsner,

og dit Just Fab Team

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais