Har været medlem i flere år men kvaliteten er blevet ret dårlig over tiden. I skal IKKE melde jer til - man kan nemlig IKKE stoppe sit medlemskab. Har prøvet med at skrive en email, har 2 gange aflyst... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Elendig fup side.! Det fremgik ikke tydeligt at man bliver opkrævet 349kr hver måned ved at købe gennem denne side. Og når man så vil afmelde sin profil og betalingskort, kan det ikke lade sig gøre... Ver mais
A empresa respondeu
Medlem 3 år. Elsker alt jeg har købt til d.d Det er vidunderligt at få en pakke, bestiller som regel når jeg har 3-4 kredits - som juleaften ! -hurtig levering, flotte indpakninger, størrelse... Ver mais
A empresa respondeu
Hold jer væk!! Jeg har tilsyneladende været inde på deres hjemmeside år tilbage og kigget, har aldrig bestilt noget!!! Alligevel har de valgt at trække 349 kr. Fra min konto igennem lange perioder på... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Tag med os på modeeventyr! JustFab Danmark tilbyder oplevelser ud over det sædvanlige, når det kommer til personlig online shopping. Du får et personligt showroom med adgang til de hotteste trends og nyeste modeller på www.justfab.dk
Informações de contato
8-10 Dryden Street, WC2E 9NA, London, Reino Unido
- 89 88 39 88
- support@justfab.dk
- justfab.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram

Enormt dårlig kundeservice
Jeg havde benyttet mig af en funktion på hjemmesiden hvor man kunne gøre sit medlemskab inaktivt, og troede derfor, at det ikke var nødvendigt at ringe til deres engelsktalende kundeservice for at gøre det inaktivt. Alligevel bliver pengene reserveret på min konto. Jeg ringer ind til kundeservice og får af vide, at pengene ikke bliver trukket og at man godt kan se, at kontoen er lukket!
Nu er pengene så trukket alligevel og den samme kundeservice fortæller mig, at det slet ikke kan lade sig gøre at opsige sin konto online (på trods af funktionen på hjemmesiden) og at man ikke kan finde en konto kun ud fra E-mailen.
ALTSÅ to fuldstændig modsatrettede informationer. Enten så aner de ikke hvad de laver, ellers så bilder de deres kunder alt muligt på ærmet for at tjene penge.
Jeg er simpelthen så utilfreds med den service jeg har fået og jeg er blevet 349kr. fattigere fordi de ikke kan deres egne regler eller snyder.

Hej igen
Hej igen
Sidste gang jeg fortalt at jeg vil ikke betale 349kr ; som blev returneret til min konto; men i går blev igen trykket 349kr fra min konto; venligst overfør penge tilbage til min konto og hvis jeg kan ikke være med uden den kredit venligst slette min profil
Dragana

Svindel
Opdatering: Just fab har rapporteret min anmeldelse af dem, da de ikke mener at jeg har haft en reel oplevelse med dem, på trods af at have snakket i telefon med 3 af deres medarbejdere. Jeg skal derfor sende (til trustpilot) dokumentation med både mit navn, virksomhedens navn, købsdato og reference nummer, men hvordan skal jeg sende det når jeg aldrig har modtaget en bekræftelses mail for min ordrer?
Helt ærligt :)
Opsagde mit abonnement for en måned siden og i har stadig trukket penge for denne måned. Nu når jeg vil logge ind for at opsige IGEN kender hjemmesiden ikke min mail? Har heller modtaget nogen bekræftelses mail med et medlems nummer dengang jeg oprettede mig, så hvordan skal jeg nogensinde afmelde? De tjener deres penge på at tage folk i R*O*E*V*E*N

Helt forfærdeligt oplevelse
Fandt Justfab via en Facebook add og faldt over et par støvler jeg syntes var super flotte. Der kører det her med at man kan købe første par for kun 85 kr. hvilket jeg synes var et super godt tilbud da de havde en normal pris på 350. Jeg bestiller, læser tingene igennem, der står at man skal være VIP medlem for at bruge tilbuddet og jeg tænker at det da ikke kan skade, for så ville jeg jo få updates omkring nye ting. Af det jeg læste igennem stod der INTET om at dette "fantastiske" VIP medlemskab ville koste mig 350 kr. OM MÅNEDEN!
Så kunne jeg jo bare have købt støvlerne til fuld pris og så havde det stadig været billigere for mig i længden.
Så kom vi til leveringen.... efter to uger undre jeg mig over hvorfor tracking hjemmesiden siger at min pakke er forsøgt leveret gentagne gange på dage hvor jeg har været hjemme, men ingen har banket på? Kan ikke finde nogen kontaktoplysninger på DHL så jeg prøver at ringe til Justfab kundeservice og spørger om de ved noget. Får fat en flink mand der oplyser at han kun kan se det samme som mig omkring leveringen og han giver mig så et nummer til DHL. Da jeg så efter den samtale ringer nummeret op findes det ikke.... Jeg ender med at gå ned på mit lokale posthus og spørger om de har pakken og til mit held ligger pakken hos dem.
Nu tror jeg jo så at der er kommet styr på tingene... mange til dårlig kvalitet af støvler skal man godt nok lede længe efter... De både ligner og føles som om de er lavet af billigt plastik... har betalt 130 for støvlerne + fragt og her i dag (til min overraskelse) opdager jeg at der bliver trukket 350 kr for mit "VIP medlemskab" så de næsten 500 kr kunne jeg jo have brugt på et par støvler der rent faktisk var pengene værd... super dårlig oplevelse med Justfab. Vil kontakte dem om at få afmeldt det pokkers dyre medlemskab og så kommer jeg godt nok aldrig til at bruge dem igen.

Resposta da Justfab Danmark
The clothes are fine quality and prices…
The clothes are fine quality and prices are too. However it's a bit annoying that you have to call them if you need stuff refunded or wants to cancel your "subscription".

Resposta da Justfab Danmark
A Scam business designed to trick you, don't give them your credit card details!!!!!!!!!!!!!!!
Where to begin??
If there was a 0 star, that would be my rating
Very very illegal business.I wonder how Kelly Rowland stands by this brand honestly but after my experience with this scam of a business, I think it might be photo-shopped.
After writing my review here I will be carrying the case forward with consumer rights board because Just-fab is a BIG scam.
If you are reading this, never make the mistake of sharing your credit card details with them.
They will keep on deducting you 345 kr every month from your account WITHOUT YOUR CONSENT in the premise that you subscribed to their service even after calling them to unsubscribe you.
I called, asked them to unsubscribe me (mind you, I did not sign up to their stupid terms and conditions) and they gave me a 1 credit...said I could spend it as a guest and that to use it I have to spend 349 Kr or above and check out as a guest. I did that and it automatically renewed my membership.
Customer support is really stupid, they know they are doing something wrong and taking advantage of people but they act oblivious. They will not help. They have a script they tell you but it would be the same as having parrots speak with no brains. I wrote to the support team and they wrote back saying that they could not access my message and that I have to write it again.....fools I tell you. And so so unprofessional.
Their whole site is not safe. It is also unstable and will crash/ log you out / not show actual prices but just display offer prices/ forces you to accept cookies with a virtual support bot to add cherry to the top! the whole process and website has been designed to fool people into a membership, get money from them and make the process of unsubscribing so hard that you give up.
Fraudsters...I could list all the wrong things with their process but they are too many and I do not have any energy left in me.
You are running an illegal business and we will get you! This scam has to reach to the danish authorities because what you are doing is not compliant with e´-commerce laws in Europe.
Your days are numbered.

Resposta da Justfab Danmark
Kunne ikke hente pakke p.g.a.sygdom…
Kunne ikke hente pakke p.g.a.sygdom returprocessen gik gnidningsløst.super seriøst firma

Resposta da Justfab Danmark
Jeg er fuldt ud tilfreds nem at finde…
Jeg er fuldt ud tilfreds nem at finde rundt i og hurtig ekspedition. Mange tak

Kontakt med Justfab
Jeg synes, at det er for dårligt, at man skal kontakte Justfab for at få en returlabel. De burde gøre det nemmere for folk, hvor man enten kan printe den ud eller de kan vedlægge en returlabel i pakken sammen med produkterne.
Ellers synes jeg, at deres produkter er fine og til okay priser.

Resposta da Justfab Danmark
Nedladende og dårlig service fra en der griner af mig!!
Jeg modtog ingen ordre bekræftelse, så efter at have ventet et par dage begynder jeg at sende dem mails om ikke at have modtaget noget som helst. Da jeg så i dag kan se at pakken skulle være leveret men at der ikke har været nogen hjemme, selvom jeg var hjemme, ringer jeg dem op for at hører hvad jeg skal gøre. Ham jeg snakker med er så meget nedladende og siger at alt jo er automatisk, og at jeg bare skal vente en dag til, og hvis den så stadig ikke er kommet, kan jeg skrive en mail til dem og så skal de nok sende en ny pakke, hvortil jeg så siger at jeg jo ikke kan skrive en mail til dem, når de ikke har svaret på de forrige 3 mails jeg har skrevet. Vi diskuterer lidt frem og tilbage, og til sidst GRINER han ad mig, og siger at han ikke kan forstå hvorfor jeg ikke bare kan vente en dag mere... Jeg siger så igen igen igen, at jeg jo bliver nødt til at vente, men at mit problem er at jeg ikke får nogle beskeder fra dem og at jeg jo ikke kan skrive til dem når det ikke har virket hidtil. Han begynder så at svine mig til og grine ad mig igen og sige at alt jo er automatisk. Til sidst bliver jeg meget vred og ja jeg holder ikke den gode tone hele tiden, men han blev også lige sat på plads inden jeg lagde på.
Men hvem griner af deres kunders problemer?
Jeg bestiller aldrig derfra igen!!!

Resposta da Justfab Danmark
Altid hurtig levering og venlige…
Altid hurtig levering og venlige medarbejdere i deres kundeservice

Dybt skuffet.
Dybt skuffet.
Købte 2 par sko sidste år. Var egentlig tilfreds. Finder nu ud af at de siden da har trukket 350 kr mdl uden at jeg har meldt mig til vip ordningen.
Bondefangeri af værste skuffe.

Resposta da Justfab Danmark
Altid gode tilbud og hurtig levering
Altid gode tilbud og hurtig levering, har du noget der skal retur er der ingen sure miner over det heller. Super site 👍

Resposta da Justfab Danmark
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.