Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima bedrijf, zonder meer. Niks op aan te merken. Recent een uitval zonnescherm Carré 95 bij hen gekocht. Montage in eigen beheer. Vriendelijk personeel, uiterst behulpzaam en mooie showroom. Z... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer fijne klantenservice; denken goed mee en goede communicatie. Wat heel fijn was is de app die ik kreeg dat de chauffeur 07:15 bij mij zou zijn de volgende dag. Netjes afgeleverd en vriendelijke c... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles zoals gevraagd, keurig verpakt, stipte levering, goede info i.v.m. plaatsen en afregelen. Wel veel tijd tussen bestelling en levering, maar daarvoor alle begrip want geen standaard RAL kleur, en... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Toendertijd wel keurig de zonwering en screens geleverd Nu ik een nieuwere afstandsbediening heb willen ze hem niet installeren/ activeren. Erg jammer ! Ze houden geen klantenbestand bij. Dus kwa... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de decoração de design de interiores

Op zoek naar betaalbare zonwering in Nederland en België? Bij JVS Zonwering bent u aan het juiste adres. JVS Zonwering staat bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en biedt een ruim assortiment aan zonwering tegen de scherpste prijzen. ✓ Professioneel advies binnen 24 uur, voor snel deskundige ondersteuning. ✓ Directe prijsindicatie voor transparantie en efficiëntie. ✓ Ruime showroom, 6 dagen per week geopend, voor inspiratie en demonstratie. ✓ Flexibele betalingsmogelijkheden die bij u passen. ✓ Breed assortiment binnen- en buitenzonwering, voor diverse behoeften.

Informações de contato

4,1

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

615 avaliações

Respondeu a 93% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel fijn bedrijf om zaken mee te doen.

De website is overzichtelijk.
Meer dan genoeg keuzes.
Het is fijn dat je bij levering kunt pinnen bij de chauffeur.
Super snelle levering.
De chauffeur is netjes, beleefd en behulpzaam.

27 de junho de 2025

Resposta da JVS Zonwering BV

Geachte Heer Sanders, bedankt voor uw feedback en veel plezier met uw zonwering.

In 1 woord: perfect!

Het gehele proces verliep soepel en naar wens. Communicatie was snel en goed. Ook de levering was prima. We zijn erg blij met het zonnescherm!

3 de julho de 2025

Geachte Heer/Mevr, bedankt voor uw review. Team JVS zonwering

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Service waar geen touw aan vast te knopen is

Waardeloze service van JVS. Ik bestelde bij hen een vervangend koord voor mijn elektrische zonnescherm, waarvoor ik €30 moest betalen. De medewerker van JVS heeft zelf, op basis van mijn zonneschermtype, het soort en de dikte van het koord bepaald, ik niet. Toch stuurden ze een koord dat veel te kort was en veel te dun (1,5 mm i.p.v. 2,5 mm). Toen ik hen hierop wees, kreeg ik botte reacties en daarna geen enkele reactie meer. Ze schuiven de schuld af op mij en weigeren hun fout te herstellen. Schandalig slechte service. Ik raad dit bedrijf ten zeerste af. Koop hier niet, je krijgt spijt.

19 de junho de 2025

Geachte Heer Gecer,

Allereerst bedankt voor uw review.
De Lockscreen is ontwikkeld voor een Dyneema koord 1,5mm en niet voor een koord van 2,5mm.
Plaatst u een koord van 2,5mm dan zal dit problemen opleveren omdat het systeem hier niet voor geschikt is.

Wij rade het dus niet aan om een koord van 2,5mm in te plaatsen.

Team JVS zonwering BV

JVS Zonneweringen

Screen online besteld telefonisch goed berijkbaar voor de vragen zeer goed advies gehad en zeer netjes op tijd geleverd door JVS zonneweringen zelf en nog een dikke pluim voor de chauffer niets was hem te veel wat een top bedrijf ga zo door.

20 de junho de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Geen garantie

Andere bedrijven geven garantie op een meetfout, helaas zelf ondervonden dat het hier niet het geval is..
Opnieuw moeten bestellen

13 de junho de 2025

Geachte Heer van den Bosch,

Bedankt voor uw review.
Wij hebben er inderdaad voor gekozen om geen garantie te geven op meet fouten welke zijn gemaakt door derden. Wel heeft u inmeetgarantie als u laat inmeten door onze eigen monteurs.

Bij buitenzonwering is er geen leverancier die garantie geeft op inmeten door derden zoals u zult begrijpen is alles mogelijk alleen worden de producten dan automatisch duurder.

Team JVS zonwering BV

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

tevreden klant

Bestelling was binnen aangegeven levertijd afhaalbaar. Installatie verliep vlot en zonder problemen. Nu in gebruik en het rolluik voldoet aan alle verwachtingen.

2 de junho de 2025

Rolluik

Wij hadden een rolluik besteld en kregen hem netjes binnen
1.je kan het goed bij houden hoe het staat met je bestelling
2.ik kreeg een belletje hoe laat ie er was
3.volg de instructies voor het op te hangen
4.werkt perfect
Conclusie
Wij zijn er heel blij mee en hebben ook nu voor de rest van het huis besteld
Super mooi en stil
Ik beveel het iedereen aan om hem hier te bestellen

23 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

ÉÉŃ ster vinden wij nóg te veel

ÉÉŃ ster vinden wij nóg te veel, super slechte service!!! Bestelling gedaan van electrische rolluiken, bij het ophalen en na afhandeling van de gegevens wordt deze letterlijk op straat gezet, 'zoek het verder maar uit' is het gevoel dat je krijgt.
Bij thuiskomst blijkt de afstandsbediening van €45 het niet te doen, na telefonisch contact MOET je de afstandbediening opsturen zodat zij deze na kunnen kijken. We hebben intussen een nieuwe besteld en betaald en deze opgehaald met een verplichte afspraak, terwijl ze de afstandsbediening op voorraad hebben liggen en zo opgehaald kan worden?? De oude bleek niet kapot te zijn maar stond op mono stand. Een simpele uitleg bij het ophalen van de afstandsbediening was waarschijnlijk te moeilijk voor hen. We hebben nu dus voor twee afstandsbedieningen betaald, en het geld niet teruggekregen.
Daarbij kregen wij ook nog te horen dat er veel problemen zijn met het eerste type afstandsbediening en uit de handel zijn genomen maar deze wordt dus nog vrolijk aan klanten verkocht, hier klopt dan iets niet lijkt mij!!!
Een hele dikke min -

27 de maio de 2025

Geachte Heer/Mevr,

Allereerst bedankt voor uw review.
Helaas hebben wij op uw naam geen order, mocht het mogelijk zijn dan ontvangen we graag uw ordernummer of factuurnummer zodat we uw order erbij kunnen nemen.

Onze handleidingen van de producten staan allemaal in uw bestelstatus hier kunt u dus ten alle tijden terug vinden hoe u de producten kunt programmeren.

Heeft u een ongebruikte afstandbediening kunt u deze altijd retourneren en zullen wij het bedrag ook crediteren.

Mocht u nog vragen hebben dan vernemen we het graag van u.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Gaten waren niet goed geboord

Gaten waren niet goed geboord. Vervolgens geen passende oplossing.

28 de maio de 2025

Geachte Heer,

Bedankt voor uw review.
We vinden het inderdaad vervelend dat er een boorgat te klein was.

Hierin hebben we u aangeboden om het onderdeel op te halen en te laten herstellen of het bedrag voor het voorboren te crediteren.

We begrijpen hierom niet zo goed wat niet passend is aan de oplossing.

Met vriendelijke groet.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goed advies & snelle montage

Hele fijne uitleg in de showroom. De medewerkster nam uitgebreid de tijd. Eerlijke feedback tijdens het inmeten. Product geleverd op moment van afspraak en montage ging heel snel. Netjes gewerkt. Supergoede prijs-kwaliteitverhouding.

9 de maio de 2025

Mooie zonwering

Mooie zonwering, precies zoals verwacht
Enige min punt , ik had 5mtr. Snoer besteld, maar er zit ongeveer 2 1/5 mtr
aan
Nu moet er een lasdoosje tussen en langer snoer, beetje jammer
Groet

17 de maio de 2025

Aanrader

Overzichtelijke website, veel keuze. Snelle aanlevering van de offerte. Gemakkelijk om een meetafspraak in te plannen. Snelle levering en montage.

1 de maio de 2025

Gewoon goed.

Veel is goed bij deze club. Hun showroom waar je de produkten kunt bekijken en waar je een goed advies krijgt, de website met duidelijke instructie, de snelheid van levering en de prijsstelling. Gewoon zoals je hoopt maar bij anderen vaak niet aantreft.

17 de maio de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.