Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima bedrijf, zonder meer. Niks op aan te merken. Recent een uitval zonnescherm Carré 95 bij hen gekocht. Montage in eigen beheer. Vriendelijk personeel, uiterst behulpzaam en mooie showroom. Z... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer fijne klantenservice; denken goed mee en goede communicatie. Wat heel fijn was is de app die ik kreeg dat de chauffeur 07:15 bij mij zou zijn de volgende dag. Netjes afgeleverd en vriendelijke c... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles zoals gevraagd, keurig verpakt, stipte levering, goede info i.v.m. plaatsen en afregelen. Wel veel tijd tussen bestelling en levering, maar daarvoor alle begrip want geen standaard RAL kleur, en... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Toendertijd wel keurig de zonwering en screens geleverd Nu ik een nieuwere afstandsbediening heb willen ze hem niet installeren/ activeren. Erg jammer ! Ze houden geen klantenbestand bij. Dus kwa... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de decoração de design de interiores

Op zoek naar betaalbare zonwering in Nederland en België? Bij JVS Zonwering bent u aan het juiste adres. JVS Zonwering staat bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en biedt een ruim assortiment aan zonwering tegen de scherpste prijzen. ✓ Professioneel advies binnen 24 uur, voor snel deskundige ondersteuning. ✓ Directe prijsindicatie voor transparantie en efficiëntie. ✓ Ruime showroom, 6 dagen per week geopend, voor inspiratie en demonstratie. ✓ Flexibele betalingsmogelijkheden die bij u passen. ✓ Breed assortiment binnen- en buitenzonwering, voor diverse behoeften.

Informações de contato

4,1

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

615 avaliações

Respondeu a 93% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Mooie en goede horren

Instructies voor het opmeten waren eenvoudig. Het product werd binnen de gestelde levertijd geleverd. De kwaliteit is goed. Installatie was erg eenvoudig, klik, klik klaar en het past perfect. Het ziet er prachtig uit. De prijs is een tikje lager dan bij de concurrent.

14 de maio de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snelle levering, als ik een verbeterpunt mag noemen: er zit geen enkele beschrijving/handleiding in de doos over montage, ook geen verwijzing naar een onlineomgeving.

25 de abril de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zonnescherm in effen doek van 310 breed…

Zonnescherm in effen doek van 310 breed heeft 3 naden en is niet mooi.
Men zegt dat dit medegedeeld in aan ons in de showroom maar dit is NIET het geval.
Ook zijn er in de showroom bijna alleen maar gestreepte zonneschermen en men zei dat ze dit bewust deden.
Bij mijn vraag of dit dan is om het te verdoezelen dat er naden zitten op een zonnescherm kreeg ik te horen dat dat zeker niet het geval is.
Wel vreemd dat er daar voornamelijk schermen hangen met motief en dat DE MEDEWERKSTER NIKS VERTELD HEEFT OVER NADEN
Andere zonneschermen die we hebben zijn ook effen en ZONDER NAAD.
Deze hebben wij bij een ander bedrijf gekocht dus het kan wel.

30 de abril de 2025

Geachte Mevr,

Wij kunnen op uw naam geen bestelling vinden, heeft u voor ons uw factuurnummer of online bestelnummers zodat we uw gegevens erbij kunnen nemen.

Graag horen we van u.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden!

Na al meerdere keren iets besteld te hebben bij jullie zoals rolluiken, screens, veranda en dan nu jaloezieën. Is dit ook super snel geleverd en van mooie en goede kwaliteit.

15 de abril de 2025

Nieuwe screen motor

Een nieuwe motor gekocht voor een screen. Het afregelen ging niet goed. S,avonds contact gezocht via mail en binnen een uur antwoord. Ze gaven een oplossing wat ook goed werkte bij ons. Al meer gehad van JVS en de service was telkens prima. Ook complete rolluiken op tijd en voor een mooie prijs.

28 de abril de 2025

Hele slechte service

Hele slechte service
Heb gekozen om de zonwering zelf
Op te hangen
Na twee keer in en uit motor kapot
Moest m zelf er weer af halen en op sturen op hun kosten. Nou oké
Kwam na een week of acht pas terug.
Had bijbetaald om gelijk een somfy motor erin te zetten (had er geen vertrouwen meer in)
Toen kwam hij binnen was de hele bak beschadigd en er zat een gaatje in het doek.
Gelijk foto’s en een filmpje ervan gemaakt
Toen moest ik m er weer af halen en dat gaat daar moesten ze nog naar kijken.
Nou ik heb m laten hangen want ben er klaar mee.
Wat een slechte service

24 de outubro de 2024

Geachte Heer Aldenhuijsen,

Allereerst vervelend dat uw motor defect is geraakt van uw zonnescherm. Gelukkig gaan onze motoren normaal zeer lang mee.
En is er iets defect dan lossen wij het ook altijd netjes op.

Wat wij begrepen hebben heeft u geconstateerd dat uw zonnescherm beschadigd was, het is voor ons altijd lastig om vast te stellen waar dit is gebeurd.
Zoals bij u ook aangegeven is kunnen we het scherm bij u ophalen en zorgen dat deze onbeschadigd retour komt. Echter de keus om de zonwering te monteren terwijl u beschadigen heeft waargenomen kunnen wij natuurlijk niets aan doen.

Mocht u wensen dat de beschadigingen hersteld worden dan vernemen we het graag van u.

Team JVS zonwering.

top klasse

a: van a tot z een zeer duidelijke afhandeling van bestelling.
b: zeer goed verpakt.
c: bezorger netjes en correct en vriendelijk
kort om helemaal top!!!
vriendelijke groet wfj de rooij.

20 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

s,morgens om 8 uur telefoon van twan om…

s,morgens om 8 uur telefoon van twan om sreen af te leveren geweldig gedaan en een zeer vriendelijke en sympathieke man, had tijd om mij nog wat uit te leggen ben zeer te spreken over deze service,anderhalf uur later hing de screen op zijn plaats en werkte perfect.Ben dan ook zeer tevreden en zal dit ook promoten zeer de moeite waard

3 de abril de 2025

Klacht Ordernummer

Klacht Ordernummer: 920241105-5602893 .
Ik heb voor werk betaald wat niet geleverd worden is dus verwacht het geld terug.
Ik heb het probleem 25-01-25 gemeld maar heb nog steeds mijn geld niet terug gekregen.
Lijkt mij een geval voor de consumentenbond.
Geen serieus bedrijf.

Het gaat niet om montage maar om niet voorgeboorde gaten die niet geleverd werden. Ik 2 mails gestuurd maar er gebeurde niets.

"Nu heb ik geconstateerd dat alle geleiders niet geboord zijn zo als bestelt en betaald.

Zie rekening en foto.

" 3 x Bevestigingspunten voorgeboord (Op de dag) - € 15,00 € 45,00 "

A.U.B. de 45,- € op mijn rekening terug storten. "

Behalve een onnozel antwoord niets von hun gehoord en heb ook het geld nog niet terug gekregen.
Waardeloos bedrijf, lijkt meer op een doorgeefluik.

25 de janeiro de 2025

Resposta da JVS Zonwering BV

Geachte Heer, wat wij zien bij uw bestelling is dat we alleen 3 rolluiken bij u hebben geleverd. Wij hebben bij u niets gemonteerd.

Wij begrijpen dus uw vraag niet.

Super service

Super service! Zeer snelle reactie op mail en ook telefonisch zeer vriendelijk, geen vraag is hun te veel! Jammer genoeg was er een zender kapot maar dit werd correct en snel door hun opgelost.

20 de março de 2025

zonnescreens solar levensgevaarlijk

Begin van het jaar een zonnescreens besteld met klemblokjes met afmeting 3450mm op 1810mm .keurig en netjes geplaatst volgens de plaatsingsinstructie's op het eerste verdiep van een gebouw met kantoren op het gelijkvloers.3 maanden later (datum van vandaag ) krijg ik van de klant een bericht dat de screen naar beneden is gevallen recht op een geparkeerde Porsche.Na telefonisch contact met jvs kreeg ik van de verantwoordelijke te horen dat ik toch verzekerd ben .Schandalig hoe de paraplu wordt opengetrokken om maar geen financiële schade te lijden.Het systeem van de klemblokjes is levensgevaarlijk en vroeg of laat zal u ter verantwoording worden geroepen om u systeem te verdedigen .Ik hoop oprecht dat er nooit een dodelijk ongeval gebeurt .De klemblokjes zijn van harde kunststof en als de zon erop staat moet u geen kernfysicus zijn om te begrijpen dat er uitzetting en krimp optreed.ik heb in het verleden veel screens bij jullie besteld en was altijd tevreden .Nu maak ik een situatie mee en schuift u de verantwoordelijk af op een eventuele verkeerde montage.De klemblokjes worden tegen het kozijn geschroefd en de geleiders klikken hierin vast.U moet goed verstaan dat ik met de materiële schade nog kan leven maar het feit dat u als zaakvoerder met de veiligheid een loopje neemt zal zich vroeg of laat tegen u keren .In plaats van positief mee te zoeken naar een oplossing om de veiligheid van iedereen te garanderen en u systeem te verbeteren heeft u mij een vriendelijke middenvinger gegeven. Met dit bericht wil ik mensen er op attent kan maken dat de verborgen klemblokjes levensgevaarlijk zijn ,zeker bij grotere afmetingen en bij het eventueel loskomen van screens kan zal u zeker niet kunnen rekenen op een constructieve medewerking van het bedrijf Jvs
IK BESTEL HIER NOOIT MEER EN BEN DANKBAAR DAT ER NIEMAND OP HET TERRAS ZAT TOEN DE RITSSCREEN VAN HET EERTSE VERDIEP NAAR BENEDEN IS GEDONDERD TEN GEVOLGE VAN FALENDE KLEMBLOKJES DIE WAARSCHIJNLIJK IN EEN GOEDKOOP OOSTBLOKLAND WORDEN VERVAARDIGD .
Tav de zaakvoerder:ik heb u aan de telefoon uitgescholden en bied bij deze mijn excuses aan voor de emotionele reactie.

21 de março de 2025

Geachte Heer Menoili Abdel,

Wij hebben uw inderdaad gisteren aan de telefoon gehad. Hierbij heeft u aangegeven dat er inderdaad een product gevallen is.

Onze medewerker heeft aan u om ondersteunende informatie gevraagd zoals foto's. Wij weten namelijk niet hoe u de producten heeft geplaats. Deze wilde u echter niet met ons delen.
Als wij geen informatie van u krijgen wordt het voor ons natuurlijk zeer lastig om na te gaan wat er is gebeurd.

Inmiddels hebben we uw klant aan de telefoon gehad en deze gaat nieuwe producten bij ons bestellen en zal deze ook laten monteren echter niet door uw bedrijf Amcon BV.

Mocht u dus voor ons extra informatie hebben dan vernemen we graag van u, zoals foto's etc.

Verkeerd geleverd

Verkeerd geleverd, daarna verkeerd geïnformeerd, dus product gemonteerd en toen moest alles er weer af als we het hersteld willen hebben op onze eigen kosten

14 de março de 2025

Geachte Mevr,

Bedankt voor uw bericht.
Het is inderdaad vervelend dat het zonnepaneel aan de verkeerde zijde op uw screen is gemonteerd.

Doordat buiten om het zonnepaneel dan ook de motor aan de verkeerde zijde geplaatst is zal het product retour moeten naar de leverancier. Deze zullen dit dan herstellen.

De keus om het product te monteren terwijl u heeft waargenomen dat het onjuist is heeft als gevolg dat u product van de geleiders af dient te halen.

Zoals aangeven willen we het graag voor u oplossen, echter moeten we die mogelijkheid wel krijgen.

Graag horen we van u.

Laats keer bestelt juni 2024

Laats keer bestelt juni 2024
Nu opeens een rekening dat ik ze nog 2400euro moet betalen voor iets wat ik niet bestelt en gekregen heb

11 de março de 2025

Geachte Heer Litjens,

U heeft op 08 januari 2025 om 13:45 rolluiken bij ons besteld.
De bestelling is gedaan met dezelfde gegevens zoals: email adres, telefoonnummer alsmede IP adres als eerdere bestellingen.

Meerdere malen hebben we de bezorging van uw maatwerk producten aangeboden echter krijgen we van uit u geen reactie hierop. Helaas omdat het hier gaat om maatwerk producten kunnen deze niet geannuleerd worden.

Zoals eerdere ook aangeven willen we de producten bij u bezorgen.

Team JVS zonwering BV

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.