Prima bedrijf, zonder meer. Niks op aan te merken. Recent een uitval zonnescherm Carré 95 bij hen gekocht. Montage in eigen beheer. Vriendelijk personeel, uiterst behulpzaam en mooie showroom. Z... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Zeer fijne klantenservice; denken goed mee en goede communicatie. Wat heel fijn was is de app die ik kreeg dat de chauffeur 07:15 bij mij zou zijn de volgende dag. Netjes afgeleverd en vriendelijke c... Ver mais
Alles zoals gevraagd, keurig verpakt, stipte levering, goede info i.v.m. plaatsen en afregelen. Wel veel tijd tussen bestelling en levering, maar daarvoor alle begrip want geen standaard RAL kleur, en... Ver mais
Toendertijd wel keurig de zonwering en screens geleverd Nu ik een nieuwere afstandsbediening heb willen ze hem niet installeren/ activeren. Erg jammer ! Ze houden geen klantenbestand bij. Dus kwa... Ver mais
Detalhes da empresa
Op zoek naar betaalbare zonwering in Nederland en België? Bij JVS Zonwering bent u aan het juiste adres. JVS Zonwering staat bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en biedt een ruim assortiment aan zonwering tegen de scherpste prijzen. ✓ Professioneel advies binnen 24 uur, voor snel deskundige ondersteuning. ✓ Directe prijsindicatie voor transparantie en efficiëntie. ✓ Ruime showroom, 6 dagen per week geopend, voor inspiratie en demonstratie. ✓ Flexibele betalingsmogelijkheden die bij u passen. ✓ Breed assortiment binnen- en buitenzonwering, voor diverse behoeften.
Informações de contato
De Heinen 22, 5371 MJ, Ravenstein, Holanda
- 0486-850119
- info@jvszonwering.nl
- jvszonwering.nl
Respondeu a 93% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Nooit meer een bestelling plaatsen hier!!!
De eerste bestellingen in ergens 2016 helemaal prima goede service en goede producten (rolluiken,horren en dubbel hor tuinkamer alles op maat!)
Vervolgens april 2024 hadden we een nieuwe dubbel hor voor de tuinkamer nodig!
Wij naar de showroom en onz3 oude bestelling uit 2016 stond gewoon nog in het systeem! Nou opnieuw bestellen lekker simpel (zou je zeggen!!!) Dus niet paste totaal niet! Mailen en bellen heel gedoe! Eerst zou het goedkomen en aangepast worden, uiteindelijk nutteloze service en heen en weer gemail dat het onze fout was en dat de fabrikant nieuwe maattabellen heeft wat wij hadden moeten controleren en niet hadden moeten vertrouwen op onze oude bestelling!?
Kortom uiteindelijk hebben we ipv ca €750 bijna €1000 betaald om de hor (bijna) passend te krijgen (zi5 nog een keertje! en een zomer zonder gezeten!
Wat ons betreft is het een Super slecht bedrijf geworden en ons zien ze nooit meer terug!!!
Wij raden dit bedrijf echt af!!!
J de Kwaadsteniet en Y Vielvoije

Zeer mooi product
Zeer mooi product , mooi afgewerkt , correcte levering, zal het iedereen aanraden .
Vorig jaar terrasscherm Malibu besteld
Vorig jaar terrasscherm Malibu besteld, laten leveren in september, wel opgehangen maar verder vanwege t weer niks mee gedaan. Dit weekend aan de gang met de afstandbediening, we kwamen er niet uit op zaterdagmiddag nog n mail verstuurd. Direct antwoord! Op zondag mail met de oplossing en hij doet t!
Goede en snelle communicatie
Makkelijk te bestellen, snelle reactie op vragen via de mail. Handig leveringsplanning
Informeren de klant op voorhand goed
Informeren de klant op voorhand goed en nemen daarvoor ook ruimschoots de tijd. Al vaker bij besteld en ook dit keer weer perfect opgeleverd. Materialen zijn ook heel goed verpakt voor levering.
Bestelling & levering prima!
Wij kunnen enkel nog maar de bestelling en levering evalueren omdat de producten nog niet geplaatst zijn.
Wij bestelden zowel een rolluik als een rolpoort met de vraag om dit samen te leveren (besparing kosten) wat perfect gebeurd is.
Zeer tevreden
Snelle service
Goede prijs kwaliteit verhouding
Samengevat zeer tevreden
Wat ons betreft een dikke 10 en zeker een aanbeveling voor anderen.
Goede service.
Goede service.
Geen volle tien, omdat de bedrading niet klopte met het instructiefilmpje.
Gelukkig nog telefonisch bereikbaar en is het toch nog goed gekomen.
Dus misschien filmpje aanpassen.

Resposta da JVS Zonwering BV
Ik heb screens besteld met een systeem…
Ik heb screens besteld met een systeem dat je de bevestiging niet ziet, een zogenaamd kliksysteem.
Blijkt dat de zijgeleiders hierin gewoon naar beneden kunnen glijden, met gevolg dat de bak ook mee naar beneden glijd. Waardeloos systeem.
Nu kan ik alsnog gaten gaan boren in de zijgeleiders en dopjes erin plaatsen.

Product is goed
Product is goed, prijs is goed, levertijd reëel, communicatie is goed.
Snelle levertijd!
Levertijd van 10 tot 15 werkdagen fijn!
Product voldoet aan de verwachting.
Altijd duidelijke handleidingen op de site!
Bezoek zeer waardevol
Na een bezoek aan JVS showroom wist ik wat er mogelijk is en welke kleur.
1 aandachtspunt maar dat was snel opgelost.
Duidelijke communicatie over het bestel proces en de levering.
Rolluik op maat besteld
Rolluik op maat besteld. Past perfect!
Geen services, dozenschuiver.
Qua klant tevredenheid nog veel te leren.
Zonscherm geleverd met niet correct gemonteerde motor, waardoor de bekabeling defect was geraakt. Kreeg twee opties, zonnescherm (4,2 mtr lang) geheel retour sturen, of zelf de motor vervangen.
Heb (omdat ik de uitdaging wel aandurf) gekozen voor de tweede optie.
Nieuwe motor geleverd gekregen (door hun toeleverancier) met helaas een te korte kabel.
De kabel van de te vervangen motor (stuk wat nog heel was) gebruikt om die van de nieuwe motor te verlengen (wat ook weer extra werk was).
Na het omwisselen ook de armen opnieuw moeten afstellen. Al met al gelukt.
Daarna de motor aangetekend teruggestuurd twv 10,- en aangegeven dat de nieuwe motor met een te korte kabel was geleverd en dat ik het verschil met de langere versie graag terug zou zien.
Dit bevestigt gekregen en dat er 22,- overgemaakt zou worden, daarna een mail gehad dat dat te voorbarig was en dat ze maar 9,- vergoeden voor het retour sturen.
Vindt dat echt niet te doen, het gaat mij niet om het geld, maar om hoe zij omgaan met hun klanten. Had ze eigenlijk de hele zooi moeten laten ophalen en gerepareerd moet laten leveren.

Resposta da JVS Zonwering BV
Keurig geleverd en vragen ivm…
Keurig geleverd en vragen ivm bekabeling snel beantwoord
Tevreden over de afhandeling van het…
Tevreden over de afhandeling van het zonnescherm
Telefonisch contact gehad voor…
Telefonisch contact gehad voor oplossing en uitleg super geregeld daarna rolluik besteld zeer tevreden
Top bedrijf
Via vrienden wat in de rolluiken branch werken terecht gekomen bij jvs. Heel simpel via de website de gegevens ingevuld. Ter controle gebeld met specifieke vragen. Maar dit was eigenlijk overbodig. Dikke 2 weken wachttijd. Montage was simpel. Paste perfect. De volgende rolluik wordt weer bij jvs besteld.
Perfecte service.
Binnen de gestelde tijd het bestelde screen ontvangen. Van tevoren de juiste informatie over de planning via de mail ontvangen. Monteurs kwamen op de juiste tijd en monteerden het screen professioneel en snel. Perfecte service en kwaliteit.
veel keuze
veel keuze , wij hadden bij ons bezoek aan de showroom de montage hoogte van de rolgordijnen opgegeven, later toen we thuis waren bleek de stof die we gekozen hadden niet te leveren , dus thuis een andere stof opgezocht , na enkele weken de rolgordijnen gemonteerd , maar de kettingen waren te kort , de montage hoogte hadden ze niet mee genomen naar de tweede aanbieding , heb ze zelf moeten verlengen .dat is dan een beetje jammer ,
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.