Kabel Mania *Per 01-01-2024 overgenomen door PERTERNET* Avaliações 82

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

maanden geleden 2 telefoonhoesjes besteld. Mails nog niet leverbaar, even geduld. Op mijn mails om te annuleren wordt niet gereageerd. Website is ook niet meer in de lucht. Ik begrijp nu dat bedrijf i... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestelling gedaan maar er werd niet geleverd. Uiteindelijk order geannuleerd en er werd beloofd dat het geld zou worden teruggestort. Dit is nooit gebeurd en op email wordt niet gereageerd. Bij dit b... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hier kun je beter niets bestellen..Een telefoon hoesje besteld in januari, het is nu eind maart en ik heb nog niets ontvangen. Eerst een aantal keer een vriendelijk bericht dat er leverings problemen... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Feiten relaas: - 10-02-2025 bestelling geplaatst EN BETAALD; - stom, niet moeten doen; - bevestiging dat de bestelling rond 24-02-2025 wordt geleverd; - na 24-02 rappel gestuurd; - reactie is da... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Mídia e Editoração

LET OP! *Per 01-01-2024 overgenomen door PERTERNET* WELKOM BIJ KABEL-MANIA - DÉ WEBSHOP MET EEN HART:) WIE ZIJN WIJ/HOE WERKT KABEL-MANIA? Wij werken bewust iets anders dan de gemiddelde webshop, hieronder uitgelegd hoe/waarom: https://www.kabel-mania.nl/over-ons/ WIE? Wij zijn een "klein" familiebedrijf(je) welke deze shop met heel veel liefde & passie runnen. We trachten in iedergeval naar ons beste kunnen te handelen en een ieder te helpen. Wij zijn dus geen groot concern en wensen dit ook niet te zijn. Wij gaan nl. voor werken met ons hart en met een persoonlijke/vriendelijke benadering en dat lukt vaker wanneer je niet zo groot bent. We hanteren daarom ook een warm & persoonlijk contact richting onze klanten. Welkom!:) REVIEWS/CONTACT/ALGEMEEN: Helaas een onderdeel van deze branche. Echter ga als consument aub niet af op slechte reviews in het algemeen bij alle shops online. 8 van de 10 negatieve reviews zijn nl. of niet correct/waar en/of of zijn berust op halve (klant) waarheden. Praat/communiceer aub met de ondernemer/het team/de mens achter een winkel, zoals het hoort.;) klantenservice@kabel-mania.nl (let op spambox) Hartelijke warme groet, Team Kabel-Mania LET OP! *Per 01-01-2024 overgenomen door PERTERNET*

Informações de contato

1,6

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

82 avaliações

Niet aan te raden

Niet aan te raden. Het duurt ten 1e 15 dagen voordat je, je bestelling krijgt en dan werkt de kabel ook nog eens niet. Ga er nooit meer heen

20 de junho de 2024

Beste Eric,

Vervelend om te horen dat je zo een slechte ervaring hebt met ons. De leverdatum staat bij het product bekend, sommige producten doen eenmaal langer erover dan een ander.

Over de niet werkende kabel kan u contact opnemen met: klantenservice@kabel-mania.nl

met vriendelijke groet,

goede service!

Toen mijn bestelling bij Post NL zoekgeraakt was [heb 1 week gewacht ná de verwachte leverdatum van mij bestelling] heeft Anjali mijn bestelling nogmaals verstuurd, die zoals aangekondigd keurig drie dagen later aankwam.
Tot mijn verbazing ontving is de dag voor die tweede levering alsnog de éérste bestelling. Die ik wilde terugsturen maar dat hoefde niet. Zo fijn en zo snel opgelost! bravo!

1 de junho de 2024

Beste Maureen,

Fijn om te horen dat de bestelling goed is aangekomen!

Met warme groet,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Duurde wat langer dan op de website…

Duurde wat langer dan op de website vermeld stond maar snelle reactie op mijn vraag waar het bleef en een paar dagen later was dan alsnog mijn bestelling in goede staat aangekomen.

12 de junho de 2024

Beste Ewout,

Vertraging kan al snel oplopen door veel verschillende factoren, excuses voor dit ongemak. Gelukkig is de bestelling wel in goede staat aangekomen.

Kabel-Mania

totaal niet betrouwbaar

totaal niet betrouwbaar. ik heb nooit gekregen wat ik besteld heb. nooit geld terugontvangen. Mails worden niet beantwoord. Telefonisch niet bereikbaar. oplichters. NOOIT geen zaken mee doen.

17 de abril de 2024

Beste MC,
Vervelend om te horen dat u zo een slechte ervaring heeft met ons.

Heeft u het juiste e-mail adres gebruikt? Ik vermoed dat namelijk niet want ik zie uw mailtjes niet terug.

Slechte ervaring met Kabel-Mania

Medio februari 2024 (23-02-2024 10:05) heb ik kabels en connectoren besteld (en betaald met iDEAL) met een verwachte verzend datum van 08-03-2024. Op 9 maart 14:51 kreeg ik een mail dat het 1 a 2 dagen later zou worden vanwege drukte bij DPD en PostNL. Dezelfde dag om 20:58 volgt een status update met daarin dat er vertraging is opgelopen. Op 11 maart 08:40 een mail van Klantenservice dat de aangegeven levertijd van 3-10 werkdagen vertraagd is vanuit de leverancier.
Op 13 maart 2024 heb ik de order geannuleerd en verzocht om het reeds betaalde geld terug te storten. Om 12:53 krijg ik van Anjali (Klantenservice) een bericht waarop ze zich beroept op overmacht en nog heel even af te wachten.
Om 12:57 heb ik aangegeven dat ik de artikelen het vorige weekend nodig had en ik een alternatief heb moeten gebruiken. Om 13:00 krijg ik een mail van Anjali waarin ze aangaf "houd er rekening mee dat er 15% annuleringskosten in rekening worden gebracht volgens ons bedrijfsbeleid." en dat ik de annulering nogmaals diende te bevestigen. Om 13-03-2024 om 13:04 heb ik geantwoord: "Wilt u de annulering doorzetten? Over de 15% ben ik het niet eens. U kunt niet binnen de gestelde leveringsdatum van 8 maart leveren.". Op 19 maart om 10:14 "Ik heb reeds op 13 maart u een bevestiging gegeven ivm de annulering. Wilt u deze nog deze week uitvoeren?"
Om 19 maart 2024 12:10 schrijft Anjali "Bedankt voor je berichtje! Order is bij deze geannuleerd/ gecrediteerd & betaling wordt binnen 14 werkdagen gerefund."
Op 10 april schrijf ik "U had aangegeven de betaling binnen 14 werkdagen te refunden. Mag ik u daar aan herinneren?". Om 10:17 schrift Anjali :"Onze oprechte excuses voor de vertraging bij het verwerken van uw terugbetaling. We begrijpen het ongemak dat dit kan hebben veroorzaakt en we stellen uw geduld op prijs. Als gevolg van een aantal back-end processen, ervaren we een kleine vertraging. Wees er echter van verzekerd dat we ons best doen om dit proces te versnellen. We werken nauw samen met onze administratie om dit probleem op te lossen. Je restitutie is gemarkeerd als prioriteit en zal als eerste worden verwerkt. We doen ons best om ervoor te zorgen dat dit zo snel mogelijk gebeurt.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip. Nog een fijne dag! :) ".
Daarna wordt er niet meer op mijn emails gereageerd.

19 de março de 2024

Beste Vocke,
Vervelend om te horen dat u een slechte ervaring heeft met onze klantenservice. We stellen het op prijs om dit toch per mail te versturen naar: klantenservice@kabel-mania.nl

Dit om toch te achterhalen waar het in het proces verkeerd is gegaan en waarom het zo lang geduurd heeft.

met vriendelijke groet,

I ordered a simple cable 4 Weeks ago

I ordered a simple cable 4 Weeks ago. I got an email twice that it was delayed. I canceled the order. let's see if they refund the money.

18 de março de 2024

Dear Martin,

Frustrating the cable didnt come. hope the money got refunded and the issue is solved.

Regards,

14-2-2024

14-2-2024 - 10 PCS 7mm Anti-interferentie Degaussing Ring Ferrite Ring Cable Clip Core Noise Suppressor Filter besteld. Nu 16-3-2024 nog geen verzendbevestiging ontvangen. Zal wel uit China komen. Volgende keer zelf maar via een Chinese website bestellen. Niet de snelste winkel om iets te bestellen.

16 de março de 2024

Beste Johan,

Vervelend om te horen dat er geen verzendbevestiging is ontvangen. Waarschijnlijk is dit gekomen doordat er nooit wat aangekocht is in de webwinkel. Als dit wel het geval is vraag ik contact op te nemen op: Klantenservice@Kabel-mania.nl

team Kabel-mania

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik zit al weken te wachten op een…

Ik zit al weken te wachten op een telefoonhoesje. Meerdere keren contact opgenomen. Waarop een zeer onduidelijk antwoord.
Ik ga ervan uit dat ik mijn geld kwijt ben.
Nooit bestel ik daar meer iets.

21 de fevereiro de 2024

Resposta da Kabel Mania *Per 01-01-2024 overgenomen door PERTERNET*

Jammer dat je een slechte ervaring heb gehad.

2 weken geleden een bestelling gedaan

2 weken geleden een bestelling gedaan. Niet wetende dat het gewoon dropshippers zijn en het spul uit China halen
Had 2 units besteld en er stond er 1 op de bevestiging. Dus weer 1 extra besteld met weer ptt kosten.
Na een mail gestuurd te hebben vertelden ze mij dat de bestellingen samengevoegd werden. Ik wacht nu bijna 2 weken verzends bewijs krijg ik niet terwijl ,e zeggen dat het is opgestuurd. Duurt het meer dan 2 weken voor je een pakketje bij je aankomt? Of zijn het dropshippers

Zeer slechte mailafhandeling. Geven geen antwoord op je vraag. Na meerdere mails gestuurd te hebben. Krijg je eigenlijk andwoord op je vraag.
Je betaalt dus voor pakketpost maar ze sturen het als brievenbus post zonder track and trace.

Omdat ik niet weet wanneer ik de bestelling krijg heb ik het maar ergens anders besteld en krijg ik het de volgende dag binnen.

Niet kopen daar.

15 de fevereiro de 2024

Hi Wilhelmus,

Jammer dat je zo'n negatieve ervaring heb gehad met ons, zou je ons een email kunnen sturen met wat het probleem volgens jou zou zijn met onze klantenservice?

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Weken wachten en uiteindelijk niets…

Weken wachten en uiteindelijk niets krijgen en vervolgens weken wachten op je geld retour met allerlei onzin verhalen. WAT EEN VRESELIJK SLECHTE TENT, ze verkopen alleen maar verhaaltjes en geen producten.

13 de fevereiro de 2024

Beste Kwantes,

Vervelend om te horen dat er niks geleverd kon zijn. Echter zien wij geen bestelnummer in het systeem, dus tijdens de aankoop is er iets niet goed gegaan.

Top klantenservice !

Begripvol, doortastend, zoekend naar een oplossing

29 de dezembro de 2023

Resposta da Kabel Mania *Per 01-01-2024 overgenomen door PERTERNET*

Fijn dat je onze klantenservice zo goed hebt ervaren!

NIET BESTELLEN BIJ KABEL MANIA

Op 14-10-2023 een bestelling gedaan. Zou binnen 1-2 werkdagen verzonden worden. Na meer dan een week zelf contact opgenomen, het was toch niet op voorraad. Kan gebeuren. Inmiddels is het 15-12-2023 ik heb nooit wat ontvangen en ik zit nu al 2 weken op mijn geld terug te wachten. Ook dat gaat mis. En als zij nou eens een initiatief zouden nemen maar ik moet overal eerst zelf achteraan waar de bestelling blijft, waar mijn geld blijft. Ik ben het spuugzat.

14 de outubro de 2023

Resposta da Kabel Mania *Per 01-01-2024 overgenomen door PERTERNET*

Hi Ik hoop dat het uiteindelijk opgelost is. Neem anders contact op met de klantenservice!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goed, transparant en vriendelijk

Na per abuis een mail te hebben gekregen dat bestelde product niet beschikbaar was, kwam Kabel-mani snel en vriendelijk op de lijn om dat re rectificeren. Item was wel beschikbaar en werd snel verzonden en is inmiddels ontvangen.

Fout werd toegegeven met excuses voor misverstand en uiteindelijk een tevreden klant!

11 de setembro de 2023

Resposta da Kabel Mania *Per 01-01-2024 overgenomen door PERTERNET*

Hartelijk dank voor deze lieve en eerlijke review!
Wij zijn je dankbaar!:)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen product, geen geld terug en geen reactie!

Op 22 juni 2023 heb ik een bestelling geplaatst bij kabel-mania.nl. Volgens de productomschrijving zou de levering binnen 3 dagen plaatsvinden. Echter, ontving ik op 25 juni een e-mail waarin werd aangegeven dat de producten niet op voorraad waren. Aangezien ik de producten dringend nodig had, verzocht ik om annulering van de bestelling en terugbetaling van de kosten op mijn rekening.

Omdat ik op 10 juli nog steeds geen terugbetaling had ontvangen, stuurde ik opnieuw een e-mail met hetzelfde verzoek. Medewerkster Anjali gaf aan dat de terugbetaling automatisch zou plaatsvinden binnen 14 dagen. Ondanks deze toezegging heb ik het bedrag tot op heden niet ontvangen. Op 2 augustus heb ik een klacht ingediend, maar tot mijn verbazing heb ik geen reactie meer ontvangen. Geen telefonisch of email contact mogelijk. Alleen ticket inschieten op hun eigen website waar niet wordt gereageerd!

Het uitblijven van zowel de terugbetaling als een reactie dwingt mij om verdere stappen te ondernemen. Daarom heb ik mijn klacht ingediend bij het webshopkeurmerk waaraan Kabel Mania is aangesloten. Dit keurmerkbedrijf toont niet veel meer professionaliteit dan Kabel Mania zelf. De eerste reactie die ik ontving was: "Wat ga jij er zelf aan doen om het probleem op te lossen?" Dit terwijl ik alle actiepunten al in mijn eerdere e-mail had genoemd. Na een uitwisseling van e-mails blijven ze verwijzen naar de communicatie van Kabel Mania. Het webshopkeurmerk lijkt meer een marketinginstrument te zijn en bemiddelt niet bij klantconflicten.

Voor mij is het duidelijk: nooit meer Kabel Mania en ik zal het webshopkeurmerk ook niet meer serieus nemen!

14 de agosto de 2023

Resposta da Kabel Mania *Per 01-01-2024 overgenomen door PERTERNET*

Hi Adman Law, Goedemorgen, (en beste lezers)

Eerlijk gezegd zijn zowel Keurmerk (prima instantie!) als wij het spoor wat bijster....:)

Communicatie:
Jij als klant mailt ons en! ontvangt elke keer antwoord.
Idem bij Keurmerk.

Replies:
In heldere rode letters wordt aangegeven: "Let op! Automatische reply, reply op deze mail bij vragen en/of meer informatie"
Je hebt geen replies gegeven op zowel deze mails/mij als Keurmerk.
Alles staat of valt met lezen...

Dit heb ik je ook toegemaild op: 17-08
Echter? Stil>Geen reacties meer vanuit jouw kant.

Onderstaande historie via de communicatie met datum/tijd.
Hulp nodig?
Mail ons (check nogmaals spam) en stop met deze aanpak.

Via klachtenforums zullen wij niet verder meer communiceren>wij geloven nl. nog in ouderwetse & vriendelijke communicatie:)

Mooie dag voor jou!
Warme groet,

17 aug. 2023 09:53:45|Gecrediteerd
Klant ingelicht
JES>CX Hi Adman, Good Morning, Hartelijk dank voor je reactie & informatie!:) Even voor mijn zekerheid: Heb je ook een reply gegeven op deze auto-antwoorden? I.v.m. geen reply, gaan wij er nl. vanuit dat het reeds gegeven auto-reply/antwoord afdoende was: Voorbeeld: Rode letters even hieronder: Warme groet, Jessica
15 aug. 2023 08:35:37|Gecrediteerd
Klant ingelicht
INFO FOR US: Complain on Keurmerk (for me Keurmerk=Sophie) Jes> cx and Keurmerk: @Stichting Webshop Keurmerk Hi Team, Goedemorgen, Hartelijk dank!:) De laatste mail welke ik kan zien is deze van ons naar de klant toe op: 11-07: Ik kan helaas geen andere mails zien/vinden.... Begrijp echter wel dat wanneer de/een klant mailt en geen reactie ontvangt dat deze jullie inschakelt. Echter wij hebben dus niets ontvangen na 11-07. @ Admam: Kun je deze mails na 11-07 aub forwarden zodat ik kan nagaan waar het probleem met de mails zich in bevindt? Alvast hartelijk dank & een hele mooie dag! Warme groet, Jessica
11 jul. 2023 09:17:13|Gecrediteerd
Klant ingelicht
Beste Admam, Bedankt voor je berichtje! Order is bij deze geannuleerd/gecrediteerd & betaling wordt binnen 14 werkdagen gerefund. Vragen en/of hulp nodig ergens mee? Laat het ons aub even weten!:) Hele mooie dag! Warme groet/Best regards, Anjali

10 jul. 2023 15:09:02|Bezig met verwerken
Klant is gemaild
UPDATE 2:/span>

Je hebt eerder van ons een update ontvangen omtrent een vertraging van jouw order.

Hetgeen is nog niet geleverd vanuit de leverancier.

Geen zorgen, we zijn er mee bezig om het z.s.m. voor je binnen te krijgen.

Mocht je vragen hebben mail dan aub even (vriendelijk) ;) naar: klantenservice@kabel-mania.nl met aub vermelding van je ordernummer. We doen oprecht! al wat we kunnen. Helaas is dit overmacht. Dank voor je geduld en je begrip!

Geniet van de dag!;)

Warme groet,

Team Kabel-Mania.nl

25 jun. 2023 20:50:10|Bezig met verwerken
Klant is gemaild
Beste klant,

Wat ontzettend fijn dat je bij ons geshopt hebt!:)

Dit artikel stond in voorraad, is helaas echter niet meer voorradig, mijn excuses!
Wordt over ca. 7 werkdagen binnen verwacht.
Is dus wel direct voor je in bestelling gezet om hetgeen wat te versnellen voor jou.;)

Te lang?
Vind je dit nu net iets te lang duren?
Geen probleem, begrijpelijk, ik kan je ook onderstaande opties aanbieden:
Omruil of Tegoed? Mocht je dat wensen, dan aub even een reply op deze update.
Wachten? Dan hoef je fijn helemaal niets te doen!:)

Opties:
Omruil voor een ander artikel wat evt. wel in voorraad is is ook mogelijk.
(staat dan bij/onder de prijs op de site 1-2 werkdagen: www.i-mania.nl) Refund> Mail ons en refund wordt in orde gemaakt.
OF
Tegoedcode/kortingscode t.w.v. je gehele aankoopbedrag te besteden wanneer jij daar tijd/zin voor hebt. (geldig 1 jaar na dato)

Nogmaals ter reminder:
Wachten? Dan hoef je fijn helemaal niets te doen!:)

Een prachtige dag vandaag!

Liefs Jessica

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Bestelling erg laat binnen

Ik heb op 22 mei een bestelling gedaan voor 4 waterdichte connectors. Gelijk na het plaatsen van de bestelling contact gezocht of er nog een connector aan toegevoegd kon worden, verzending toch pas na twee weken, dus geen probleem. Gelijk betaald en toen wachten. Aangegeven levertijd 10 werkdagen plus of min 3 dagen. Na bijna een maand wachten eindelijk het pakketje binnen, en helaas maar 4 stuks ontvangen. Na 10 werkdagen zou het product bij kabel mania binnen komen. Na drie weken maar een bericht gestuurd of ik het ontbrekende onderdeel nog ging krijgen, geen reactie. Een week later een reminder gestuurd... het zou zsm opgelost worden, maar ik kon ook store credit krijgen, geen geld terug dus! Weer bijna een maand later een bericht gestuurd dat ik die week het onderdeel binnen wilde hebben (mijn werkzaamheden liggen al een hele tijd stil hierdoor) en dat ik het anders terug zou sturen voor een volledige terugbetaling. Twee dagen later lag het product op de deurmat. Klantenservice wel altijd vriendelijk, daar is de ene ster voor. Eens maar nooit weer...

Update: uitendelijk alsnog goed geholpen en een deel van het geld terug gehad. Klantenservice is altijd vriendelijk geweest en behulpzaam. Bedankt!

3 de agosto de 2023

Hi Unknown,

Naar om te lezen en waardeer het dat je ook de positieve punten benoemt (klantenservice) want dat siert je!:)
Meestal is het nl. negatief en verzint men er van alles bij/laat men het positieve gedeelte achterwege.

Zou je mij misschien een mailtje kunnen sturen zodat ik kan kijken wat er mis is gegaan?
jessica@jevy-webshops.nl

Heel veel dank alvast & goed weekend!:)

Goede levering en feedback

Ik had een fout item besteld helaas. Er is bij Kabel Mania alles in het werk gesteld om uit te vinden welk item het wel moest zijn. Dit is netjes geleverd en past. Heel top. Blij mee.

14 de julho de 2023

Lieve Merel,
Dank je wel voor deze vriendelijk review!
Hier zijn we superblij mee!
Hele mooie dag & alle goeds voor jou!

Veel wind, weinig wol…

Ik zie dat kabel mania hier steevast reageert op alle negatieve reviews met luchtige en vriendelijke, maar lange verhalen. En lange verhalen schrijven, dat kunnen ze wel goed! Dat zij die slechte review krijgen is terecht: Je bestelt iets omdat het op voorraad zou zijn. Doe je navraag waar je item blijft, dan was het zogenaamd ineens niet op voorraad. Daarom krijg je een E-mail met allermaal excuses en slappe verhaaltjes waaruit blijkt dat het vooral allemaal aan jou zelf ligt. Annuleren kan niet, want dan had je maar moeten opletten en krijg je weer zo'n mail met lange verhalen waaruit moet blijken dat het allemaal aan jou zelf ligt.
Ook heb ik betaald voor Track & Trace bij verzending. Kostte paar euro extra. Maar helaas: wel extra betaald, geen track en trace. Uiteindelijk is mijn (dropshipping) pakje, zéér slecht verpakt in slap zwart plastic, behoorlijk beschadigd, aangekomen in de brievenbus.
Nooit weer kabel-mania.nl
Lesje geleerd, volgende keer bestel ik zelf wel bij Ali.
Fijne dag verder.

13 de julho de 2023

Hi Henk van der Veen, Goedemiddag,

Over lang gesproken...
Deze review behoort nu niet echt niet tot de kleintjes!;)

Luchtig reageren:
Jazeker!
Leven is nl. helaas veel te kort om niet luchtig te reageren op negativiteit. (Helemaal m.b.t. materiele dingen/zaken)

Andere opties?
Wat dien je als ondernemer/mens dan te doen in deze maatschappij:
Vol gas ertegenin? Nutteloos
Naar de opticien? Nutteloos
Deze willen helpen? Nutteloos

Uitzonderingen:
Dus? Nemen wij dit soort reviews niet zo serieus meer.
Met uitzondering natuurlijk van mensen welke wel vriendelijk aangeven in een review waar ze tegenaan gelopen zijn.
Of, nog netter!
Hetgeen per mail aan het team zelf aangeven.
Communiceren doe je in onze visie nl. vriendelijk & met elkaar.

Henk, ik wens je veel shopplezier bij Ali & wens je alle goeds toe!:)

Goede en vriendelijke klantenservice

Goede en vriendelijke klantenservice. Goede communicatie.
Producten zijn goed voor een niet te hoge prijs.

28 de abril de 2023

Hi Ester,
Bedankt voor je lieve review!
We hebben je met liefde geholpen:)
Prachtige dag toegewenst.
Warme lieve groet,

supervriendelijk klantenservice team

supervriendelijk klantenservice team: Jessica, Anjali,.... snel en gericht antwoorden, ze houden je op de hoogte van je bestelling. 5 sterren !

21 de março de 2023

Hi Lieve, Goedemorgen,
SUPERlief!!!!!!
Heel veel dank!
Je brengt een lach op ons gezicht:)
Warme lieve groet,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestelling helaas geannuleerd ivm…

Bestelling helaas geannuleerd ivm problemen met de levering. Keurig op de hoogte gehouden en geld terug gekregen.

1 de março de 2023

Hi Feiko,
Dank je wel voor je lieve review!
Ik waardeer dit enorm!:)
Alle goeds & een mooie dag!
Team Kabel-Mania

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.