Banner for Karl Molin - Ståltag, Facade & Tilbehør

Karl Molin - Ståltag, Facade & Tilbehør  Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg var nede og hente en plade og det var virkelig en god oplevelse personalet var flinke og behagelige og hjælpsomme så det var bare godt. Så skal jeg bruge noget igen så ved jeg hvor jeg skal han... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Først og fremmest nem bestilling på hjemmesiden, hvor man lige bliver mindet om, har du husket at bestille skruer med mere. Ved afhentning var der bare styr på det, og der var stor hjælp, da trailer... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Først ringede jeg til Molin for at få vejledning - meget hjælpsom medarbejder. Dernæst bestilling på nettet, og 2 dage senere var bestillingen klar til afhentning i Hadsund. Ved ankomst var der hurti... Ver mais

Detalhes da empresa

5. Reformas
  6. Telhadista

Sobre Karl Molin - Ståltag, Facade & Tilbehør

Escrito pela empresa

Karl Molin tilbyder nok Danmarks største sortiment af stålplader til tag og facade. Karl Molin leverer løsninger på dine projekter med stålplader og alt i tilbehør fra vores afdeling i Hadsund.

Vi er Danmarks ældste forhandler af stålplader til tag og facade samt tilbehør. Virksomheden blev stiftet af Karl Molin i 1966.

Så er du på udkig efter et ståltag eller stålplader til andre projekter, så tag et kig forbi vores webshop karlmolin.com

Vi har også altid en hel masse 2. sortering og restparti varer på lager hvor der er store besparelser at hente. Dem finder du på vores markedsplads på webshoppen.

Produktkategorier:

4 estrelas
    3 estrelas
    2 estrelas
    1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

120 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Service

God service og hurtig ekspedition.

25 de agosto de 2026

Hej Michael,

Mange tak for de 5 stjerner. Vi er rigtig glade for at høre, at du har været tilfreds med både vores service og den hurtige ekspedition.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Bestilling hurtig klargjort.

14 de agosto de 2026

Hej Villy,

Tusind tak for de 5 stjerner! Det er dejligt at høre, at din bestilling blev klargjort hurtigt og effektivt. Vi sætter stor pris på din anmeldelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et Firma man føler sig tryg ved.

Stor overensstemmelse mellem fotos man vælger efter og den faktiske vare, leveret inden for den opgivne tid, endda hurtigere end varslet for leveringen. Rimelig pris, leveringen er lidt dyr i forhold til den beskedne mængde jeg købte, så en differentieret fragt efter vægt kunne være velkommen.
    Jeg køber helt bestemt hos Karl Molin igen.
    Jeg talte i telefon med Lise-Lotte Molin, er der problemer så er du i gode hænder her, hun er meget elskværdig.

Hej Ole,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at både varen, leveringstiden og kontakten med Lise-Lotte har givet dig en tryg og god oplevelse.

Vi er rigtig glade for, at du har lyst til at handle hos os igen, og vi glæder os til at byde dig velkommen næste gang.

Det går hurtigt det er fedt

Det går hurtigt det er fedt

15 de agosto de 2026

Hej Kim,

Tak for de 5 stjerner!

Vi er rigtig glade for at høre, at du sætter pris på den hurtige ekspedition - vi gør vores bedste for, at det skal være både nemt og effektivt at handle hos os.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fantastisk hjælp ved bestillingen samt…

Fantastisk hjælp ved bestillingen samt rigtig god service. Grunden til, at jeg ikke giver den sidste stjerne, er, at der var en transportskade på alle pladerne. Heldigvis kunne vi selv reparere dem.

7 de agosto de 2026

Hej Henrik,

Mange tak for din anmeldelse og de 4 stjerner.

Vi er glade for, at du oplevede god hjælp ved bestillingen og en rigtig god service.

Samtidig beklager vi naturligvis, at pladerne havde fået transportskader. Det er godt at høre, at I kunne udbedre dem, men de skulle selvfølgelig være kommet frem uden skader.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Efter at have bestilt 10 stålplader, valgte vi selv at hente dem ved firmaet i Hadsund. Alt spillede bare , lige fra bestilling på nettet, til super flink betjening ved afhentning 👌

Hej Allan,

Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelse!

Det glæder os, at hele forløbet spillede - fra bestillingen af stålpladerne på webshoppen til den personlige betjening ved afhentning i Hadsund.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tingene kom til tiden, og det var de rigtige ting👍

Tingene kom til tiden, og det var de rigtige ting, der kom👍

Hej Jesper,

Tak for de 5 stjerner! Hvor er det godt at høre, at leveringen kom til tiden, og at alt var helt som bestilt 👍 Det er lige sådan, det skal være.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hurtig og god service...

Hej Jens Jørgen,

Mange tak for din anmeldelse og de 4 stjerner. Vi er glade for at høre, at du oplevede både hurtig og god service hos os. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pladerne var til afhentning og der blev…

Pladerne var til afhentning og der blev læsset for mig.
    God service hele vejen igennem.

Hej Anders,

Tak for de 5 stjerner og de fine ord! Det er dejligt at høre, at afhentningen forløb nemt, og at du var tilfreds med hjælpen til læsningen. Vi er glade for, at du oplevede god service hele vejen igennem.

God service og produkter

God service og produkter

5 de agosto de 2026

Hej Tanja,

Mange tak for de 5 stjerner! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både vores service og produkter. Vi sætter stor pris på din anmeldelse.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Længden på pladerne svinger

Længden på pladerne svinger, der var en forskel i længden på pladerne på 17 millimeter, bestilt i længde 3750 mm. plader var mellem 3738 og 3757 mm. Bestilte 3 pakker skruer a 100 stk. der blev kun leveret 2 pakker a 100 stk. Der blev betalt for 3 kasser skruer a 100 stk. Levering med kranbil, uden problemer.
    Ikke tilfredsstillende !!
    Efter dialog med Karl Molin er der lavet en aftale jeg er yderst tilfreds med.

Hej Kaj,

Vi beklager naturligvis fejlen med de manglende skruer samt de oplevede længdeafvigelser på stålpladerne. Så snart vi blev gjort opmærksomme på problemet, tog vi kontakt til dig. På det tidspunkt var pladerne dog allerede taget i brug, og da der ikke var billeder eller anden dokumentation for længdeafvigelserne, har vi desværre haft begrænsede muligheder for at tage sagen videre med producenten.

Vi er dog glade for, at vi gennem dialog har kunnet finde en løsning, som du er tilfreds med. Det glæder os også, at leveringen med kranbil forløb uden problemer.

God oplevelse.

God oplevelse.
    God service.
    Levering inden for tidsramme.

Hej Jens,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og levering, og at det hele kom frem inden for den aftalte tidsramme.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sød pige der let kunne andre fra…

Sød pige der let kunne andre fra afhentning til levering

1 de agosto de 2026

Hej Bjarne,

Tusind tak for de 5 stjerner og de pæne ord. Det er skønt at høre, at du oplevede god og hjælpsom service hele vejen fra afhentning til levering.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

God servece

God servece. Nemt at bestille. Hentede selv pladerne og der var fin service ved afhentning.

29 de julho de 2026

Hej Grete,

Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at bestillingen var nem, og at du fik en god service, da du hentede pladerne hos os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Fantastisk service

Fantastisk service, god vejledning og hjælp, da jeg hentede pladerne var der virkelig service på med at læsse på traileren.

27 de julho de 2026

Hej Karsten,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du både fik god vejledning og hjælp undervejs, og at servicen ved afhentning levede op til forventningerne.

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe med at få pladerne godt læsset på traileren.

Hej Carsten,

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du oplevede en super venlig og imødekommende betjening. Din feedback betyder meget for os og bliver værdsat af hele teamet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og fine materialer

Bestilte og aftalte afhentningstidspunkt nogle uger efter da jeg alligevel skulle til Hadsund der. Det var intet problem og da jeg kom frem var alt som det skulle være og nem pålæsning på trailer 🙏 pladerne er nu monteret og udmiddelbart er alt som det skal være 😀🤩

15 de julho de 2026

Hej Kenneth,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os at høre, at det var nemt at aftale et senere afhentningstidspunkt, og at alt stod klar, da du kom til Hadsund. Dejligt også at høre, at pålæsningen gik nemt, og at tagpladerne nu er monteret, som de skal være.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, det sætter vi stor pris på. Vi håber, du får glæde af dit nye tag i mange år.

Super service!

Call center and delivery, at the top!

Hello Lucian,

Thank you so much for your review!

We’re delighted to hear that you had such a great experience with both our customer service team and the delivery.

Your kind words mean a lot to us, and we truly appreciate you taking the time to share your feedback.

Kind regards,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

alt var som forventet så jeg er…

alt var som forventet så jeg er tilfreds.

Hej John,

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at alt levede op til dine forventninger, og at du er tilfreds med din oplevelse hos os.

Vi sætter stor pris på din feedback.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget positiv oplevelse - kan klart anbefales

Ved ankomst var der hurtig hjælp - både med at finde bestillingen og til at hjælpe med at læsse på trailer. 5 store stjerner herfra.

7 de julho de 2026

Hej Brian,

Tusind tak for din anmeldelse og for din anbefaling!

Det glæder os meget at høre, at du fik god vejledning fra starten, at bestillingen forløb nemt, og at afhentningen i Hadsund gik hurtigt og problemfrit.

Det er skønt, at vores medarbejdere kunne hjælpe hele vejen.

Vi sætter stor pris på dine 5 store stjerner.

Karl Molin Teamet

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais